Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ιστορία για θάρρος!!!

Πριν από λίγα χρόνια ένας γνωστός είχε πρόβλημα και ο γιατρός τους είχε πει ότι σπέρμα μηδέν.. Συνολικά , αν θυμάμαι καλά είχε 7εκ. και σχεδόν όλα ακίνητα.. Το ζευγάρι λοιπόν άρχισε να κάνει ελεύθερα αφού δεν ήθελε παιδί και βρήκαν "ευκαιρία" για ελεύθερο σεξ... μετά από 1 μήνα η κοπέλα έγκυος και δεν το πίστευαν... ο γιατρός έλεγε ότι ήταν θαύμα!!! Το παιδάκι τους τώρα είναι 3!!!:D:D:D

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Ιστορία για θάρρος!!!

Πριν από λίγα χρόνια ένας γνωστός είχε πρόβλημα και ο γιατρός τους είχε πει ότι σπέρμα μηδέν.. Συνολικά , αν θυμάμαι καλά είχε 7εκ. και σχεδόν όλα ακίνητα.. Το ζευγάρι λοιπόν άρχισε να κάνει ελεύθερα αφού δεν ήθελε παιδί και βρήκαν "ευκαιρία" για ελεύθερο σεξ... μετά από 1 μήνα η κοπέλα έγκυος και δεν το πίστευαν... ο γιατρός έλεγε ότι ήταν θαύμα!!! Το παιδάκι τους τώρα είναι 3!!!:D:D:D

popopop tetoia lege mas!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

μομεντάκι...οι γνωματευσεις μας κάψανεεεεε!!!χαχαχα

ειρηνάκι το φυσιολογικό ειναι στην κατατμηση ποσο στο μικρότερο του 25-30% αν ειναι πιο πάνω είναι χάλι μαυρο....οπότε κάτι δε μου λες σωστα!!! ή μαλλον εχεις μπερδευτεί...εμεις φυσιολογικές μορφές εχουμε 2% ...σε 100 σπερματοζωάρια τα 2 μόνο φυσιολογικά στα 50.000.000 που εχει συνολικό αριθμό είναι πολλά άλλα όχι ικανοποιητικα...τι τα ψαχνω και γω...αφου την τύχη μου την ξέρω!!!!

Ιστορία για θάρρος!!!

καλο κι αυτό αλλά προσωπικά δεν πιστεύω σε αυτά..... καλά κανεις και τη λες όμως γιατι άλλοι πιστεύουν...εγω έχω πίστη στο στόχο μου και καλή ενέργεια απλώς δε θεωρώ ότι το θαυμα θα συμβει σε μένα.... όπως το λαχείο...καποιοι το κερδίζουν αλλα όχι εγω...οπότε πάμε από το σίγουρο δρόμο της επιστήμης!!!!

Διαφημίσεις

μομεντάκι...οι γνωματευσεις μας κάψανεεεεε!!!χαχαχα

ειρηνάκι το φυσιολογικό ειναι στην κατατμηση ποσο στο μικρότερο του 25-30% αν ειναι πιο πάνω είναι χάλι μαυρο....οπότε κάτι δε μου λες σωστα!!! ή μαλλον εχεις μπερδευτεί...εμεις φυσιολογικές μορφές εχουμε 2% ...σε 100 σπερματοζωάρια τα 2 μόνο φυσιολογικά στα 50.000.000 που εχει συνολικό αριθμό είναι πολλά άλλα όχι ικανοποιητικα...τι τα ψαχνω και γω...αφου την τύχη μου την ξέρω!!!!

Μαλλον βλακειες λεω...Chryssaki, αλλα πιστευω να πετυχουμε στο στοχο μας εστω και με τη βοηθεια της επιστημης... Momentaki χαιρομαι που πιστευεις κι εσυ τοσο πολυ στην εγκυμοσυνη μου γι αυτο κι εγω θα ειμαι στηριγμα για σενα οταν θα ερθει η σειρα σου...και φτανει συντομαααα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

PREPEI N exoume aisiodoksia giati allios xathikame..ego ti na po???apo perisi ton septemvri pou anakoinosame ton gamo mas (pantreftikame 4 iouliou)

1.ekane epemvasi o pateras mou fevrouario me voulomenes artiries (kindinos emfragmatos)

2.ekane epemvasi kardias i pethera mou,allagi valvidas ton maio

3.septemvri ekleise o antras mou tin douleia tou (viotexenia rouxon).ta kinezika kanane treli zimia

4.oktovri ksekinisame prospatheies gia paidi kai noemevri kaigomai me vrasto nero deksi xeri-podi.4 meres sto nosokomeio,1 mina ksapla,me tromerous ponous kai simadia,ta opoia den ksero an tha figoun.stin kaliteri periptosi tha exo mia dixromia.

pragmatika euxomai to 2010 na min akouso pleon perastika k o monos logos pou tha xreiastei na pao nosokomeio na einai gia na geniso!!:)

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Tι γκαντεμιά κι αυτή fntag μου!!!! Κάτι μου λέει πως το 2010 θα είναι πολύ καλύτερο!!!! Τι στο καλό! Χειρότερο θα γίνει; Οπότε μαζί σου εγώ! Αισιοδοξία και πάλι αισιοδοξία!!!! Μακάρι όλα να αλλάξουν φέτος και για σένα και για όλες μας!!!! Καλή χρονιά! Καλή χρονιά! Χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά!!!!! (έπρεπε να τραγουδήσω και λίγο):P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μαλλον βλακειες λεω...Chryssaki, αλλα πιστευω να πετυχουμε στο στοχο μας εστω και με τη βοηθεια της επιστημης... Momentaki χαιρομαι που πιστευεις κι εσυ τοσο πολυ στην εγκυμοσυνη μου γι αυτο κι εγω θα ειμαι στηριγμα για σενα οταν θα ερθει η σειρα σου...και φτανει συντομαααα!!!

Eirinaki μου έτσι νιώθω!!!!! Δεν χρειάζεται ανταπόδωση αυτό!!!! Μιλάω όπως νιώθω!!!! Εξάλλου μέχρι να ρθει η σειρά μου εσύ θα είσαι σε καφέ για την εγκυμοσύνη στο πρώτο τρίμηνο!!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Tι γκαντεμιά κι αυτή fntag μου!!!! Κάτι μου λέει πως το 2010 θα είναι πολύ καλύτερο!!!! Τι στο καλό! Χειρότερο θα γίνει; Οπότε μαζί σου εγώ! Αισιοδοξία και πάλι αισιοδοξία!!!! Μακάρι όλα να αλλάξουν φέτος και για σένα και για όλες μας!!!! Καλή χρονιά! Καλή χρονιά! Χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά!!!!! (έπρεπε να τραγουδήσω και λίγο):P:p:p

AXAXAXAXAXA....gkantemia den les tipota!!!alla ok koitame mprosta kai aisiodoksoume....ante na doume ti tha ginei

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσάκια μου με κάνετε και αισιοδοξώ! αλήθεια! και σας ευχαριστώ πολύ γι'αυτό! όλες! αλλά από τώρα έχω αρχίσει και ψιλοξενερώνω. πονάει η κοιλιά μου χαμηλά και η μέση μου πάρα πολύ! αφήστε το πρήξιμο, που μάλλον πρέπει να είναι και από τα utrogestan που διάβασα οτι το κάνουν αυτό. μου φαίνεται οτι δεν θέλω να κάνω άλλη σπερματ. και οτι θα πάω κατευθείαν για εξωσωματική. είδωμεν!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Νatasa μην κάνέις σχέδια για τα παρκάτω γιατί έτσι μηδενίζεις την τωρινή σου προσπάθεια!!!! Καλό είναι να έχεις στην άκρη του μαυλού σου πως ίσως μετά προχωρήσεις σε κάτι άλλο μόνο και μόνο για να νιώθεις πως τίποτα δεν τελειώνει εδώ!!!! Αλλά από την άλλη για σκέψου πως και κάτι ίσως αρχίζει εδω!!!!! Μην το ξεχνάς!!!! Δύο βδομάδες αισιοδοξίας και θετικής σκέψης το χρωστάς στον εαυτό σου και στο τυχόν σποράκι που ίσως δημιουργηθεί!!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νatasa μην κάνέις σχέδια για τα παρκάτω γιατί έτσι μηδενίζεις την τωρινή σου προσπάθεια!!!! Καλό είναι να έχεις στην άκρη του μαυλού σου πως ίσως μετά προχωρήσεις σε κάτι άλλο μόνο και μόνο για να νιώθεις πως τίποτα δεν τελειώνει εδώ!!!! Αλλά από την άλλη για σκέψου πως και κάτι ίσως αρχίζει εδω!!!!! Μην το ξεχνάς!!!! Δύο βδομάδες αισιοδοξίας και θετικής σκέψης το χρωστάς στον εαυτό σου και στο τυχόν σποράκι που ίσως δημιουργηθεί!!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!!!:P

momentaki μου δίκιο έχεις σε αυτά που λες και σ'ευχαριστώ, αλλά θέλω απλά να είμαι ρεαλίστρια! και να σου πω και κάτι; προτιμώ να σκέφτομαι έτσι και τελικά να πάνε όλα καλά, παρά να λέω πως πέτυχε και τελικά να μου έρθει καμιά κατραπακιά! ίσως να είναι μια άμυνα για να μην αγχώνομαι! και η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι καθόλου αγχωμένη, απλά, όπως είπα και πιο πάνω, έχω ψιλοξενερώσει γιατί πονάω και δεν ξέρω καν αν είναι φυσιολογικό. πάντως άγχος δεν έχω! ίσα ίσα που περιμένω να περάσουν αυτές οι δύο εβδομάδες για να ξεκινήσω (μάλλον) την εξωσωματική. δεν θέλω να μπω στην διαδικασία πολλών σπερματεγχύσεων, δεν υπάρχει λόγος!

u1114782.png

dev364pfs__.png

momentaki μου δίκιο έχεις σε αυτά που λες και σ'ευχαριστώ, αλλά θέλω απλά να είμαι ρεαλίστρια! και να σου πω και κάτι; προτιμώ να σκέφτομαι έτσι και τελικά να πάνε όλα καλά, παρά να λέω πως πέτυχε και τελικά να μου έρθει καμιά κατραπακιά! ίσως να είναι μια άμυνα για να μην αγχώνομαι! και η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι καθόλου αγχωμένη, απλά, όπως είπα και πιο πάνω, έχω ψιλοξενερώσει γιατί πονάω και δεν ξέρω καν αν είναι φυσιολογικό. πάντως άγχος δεν έχω! ίσα ίσα που περιμένω να περάσουν αυτές οι δύο εβδομάδες για να ξεκινήσω (μάλλον) την εξωσωματική. δεν θέλω να μπω στην διαδικασία πολλών σπερματεγχύσεων, δεν υπάρχει λόγος!

Σε καταλαβαίνω natasa μου. Κι εγώ την ίδια επιφυλακτική, ρεαλιστική, στάση είχα και στις 2 σπερματεγχύσεις...Δυστυχώς αν και ρεαλίστρια, αν και περίμενα την αποτυχία, όταν ήρθε πάλι επώδυνο είναι...Όπως και να προετοιμάσεις τον εαυτό σου...Γιατί πάντα μέσα σου, καλά κρυμμένη υπάρχει η ελπίδα και η επιθυμία για το θετικό αποτέλεσμα...Τι λέμε όμως τώρα; Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε αυτό το σενάριο για την ώρα...Πολλές σπερματεγχύσεις ούτε ε΄γώ είμαι υπέρ να συμβαίνουν...Είναι ψυχοφθόρες και δεν υπάρχει λόγος αν τελικά υπάρχει πιο σοβαρό πρόβλημα. Πάντως καλό είναι να το ψάξετε λίγο παραπάνω με το σπέρμα έτσι κι αλλιώς για να βεβαιωθείτε ή να σας φύγει η έγνοια.

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σε καταλαβαίνω natasa μου. Κι εγώ την ίδια επιφυλακτική, ρεαλιστική, στάση είχα και στις 2 σπερματεγχύσεις...Δυστυχώς αν και ρεαλίστρια, αν και περίμενα την αποτυχία, όταν ήρθε πάλι επώδυνο είναι...Όπως και να προετοιμάσεις τον εαυτό σου...Γιατί πάντα μέσα σου, καλά κρυμμένη υπάρχει η ελπίδα και η επιθυμία για το θετικό αποτέλεσμα...Τι λέμε όμως τώρα; Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε αυτό το σενάριο για την ώρα...Πολλές σπερματεγχύσεις ούτε ε΄γώ είμαι υπέρ να συμβαίνουν...Είναι ψυχοφθόρες και δεν υπάρχει λόγος αν τελικά υπάρχει πιο σοβαρό πρόβλημα. Πάντως καλό είναι να το ψάξετε λίγο παραπάνω με το σπέρμα έτσι κι αλλιώς για να βεβαιωθείτε ή να σας φύγει η έγνοια.

προς το παρόν θα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες και μετά βλέπουμε. εγώ πάντως σε καμιά δεκαρι'α μέρες θα μιλήσω με τον γιατρό και θα τον ρωτήσω σε περίπτωση που δεν....τι πρέπει να κάνω. αλήθεια, για εξωσωματική πρέπει να περάσει κάποιος καιρός ή μπορώ αμέσως;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...