Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

προς το παρόν θα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες και μετά βλέπουμε. εγώ πάντως σε καμιά δεκαρι'α μέρες θα μιλήσω με τον γιατρό και θα τον ρωτήσω σε περίπτωση που δεν....τι πρέπει να κάνω. αλήθεια, για εξωσωματική πρέπει να περάσει κάποιος καιρός ή μπορώ αμέσως;

Την ίδια απορία έχω και εγώ , μετά από πόσο καιρό η επόμενη προσπάθεια, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά ....

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Νατασούλα απ' ότι είδα πήγε καλά η σπερματέγχυση. Εκεί πάντως να ξέρεις δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ποιότητα του σπέρματος πριν την επεξεργασία, αφού μετά βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα. Πολλές κοπέλες δεν έχουν αυτή την ευκαιρία γιατί ούτε καν επεξεργάζεται οπότε πάνε απ' ευθείας για εξωσωματική.

Εγώ πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Προσπάθησε να έχεις και επαφές!!

Ο γιατρός μου, μου είχε πει το εξής: Το να έρχεσαι σε επαφή σχεδόν κάθε μέρα βελτιώνεις την ποιότητα και την ζωτικότητα του σπέρματος. Με τις αραιές επαφές αυξάνεις την ποσότητα. Δεν ισχύει ότι αν καθυστερήσεις την επαφή θα δυναμώσει το σπέρμα. Εμας λέει δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα αλλά η ποιότητα, οπότε προτειμούμε τις συχνές επαφές ώστε να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες! Η αδερφή μου ήταν έγκυος 7 εβδομάδων, έκανε τεστ και τις βγήκε αρνητικό. Μόνο η χοριακή είναι αξιόπιστη.

Τώρα θα κάνεις υπομονή και απασχολήσου με οτιδηποτε άλλο να μην το σκέφτεσαι. Γνώμη μου επίσης να πας την Δευτέρα για χοριακή. Και προσοχή..μην κάνεις καθόλου τεστ πιο πριν, μπορεί να μην δείξει τίποτα και να απογοητευετείς άδικα!

Κορίτσια καλά αποτελέσματα σε όλες και σύντομα μία μία να περνάτε στο καφέ των μέλλουσων μαμάδων!!!

Επεξεργάστηκαν by Jasmini

RKdwp3.png

καλημέρα! και γω συμφωνώ με τη jasmini όσον αφορά στο σπέρμα και την ποιότητά του...ανανέωση χρειάζεται...

μομεντάκι συμφωνώ απόλυτα σε ότι αφορά στη Νατάσα μας...και συ Νατάσα...σκορπιός είσαι κορίτσι μου?

........σα να ακούω εμένα πια!!!!

ωραία μέρα!

σήμερα θα πάω για τη 2η γνώμη και παράλληλα εκλεισα ραντεβώ στο ΑΚΕΣΩ με τον Τσιριγώτη...να μας πει κι εκεινος την 3η τελευταία γνώμη....και να ξεκινήσουμε...φοβάμαι λιγότερο σήμερα...και θέλω πολύ ενα ζευγαράκι διδυμάκια...μια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα!!!

πολλές αγκαλιές και αναμονή για τα κοριτσάκια μας που περιμένουν!

καλημέρα φιλεναδίτσες μου! τι κάνετε;

melenia μου καλή τύχη κοπέλα μου και ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο για να εκπληρώσεις το όνειρό σου!

jasmini μου είσαι το πιο εμψυχωτικό παράδειγμα! να σου πω, όταν λες να πάω δευτέρα για χοριακή, για πότε λες; την άλλη δευτέρα; σε μια βδομάδα; νωρίς δεν είναι;

chryssaki μου δεν είμαι σκορπιός, καρκινάκι είμαι, γι'αυτό και έχω τρέλα με την οικογένεια!

momentaki μου τι κάνεις; πως είσαι σήμερα που είναι η δεύτερη μέρα στη δουλειά;

eirinaki και ftnag τι κάνετε; έχουμε κανένα συμπτωματάκι ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;

αντε, να πάρουνε όλα τον δρόμο τους και να ανασάνουμε λιγάκιιιιιιιιι................

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

χρυσακι μου τι βλεπω αγαπη μου?????????????????????θα κανεις εξωσωματικη????αααααααχχχχχχ μπραβο ρε ζουζουνα μου!!!!!!πολυ χαιρομαι , και στοχευεις σε διδυμακια???κοιτα μην ειναι τριδυμακια!!!χαχαχαχα...ειχα μερες να μπω και τωρα να διαβαζω ωραια πραγματα!να μας πει τι θα γινει με τον γιατρο σημερα ναι?

μομεντακι μου τι κανεις χαρα μου???ολα καλα???πες μου μια κουβεντα ρε αγαπη να με ηρεμησεις γιατι νομιζω οτι αρχιζω να τα φτυνω...

νατασουλα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις καλα αποτελεσματα!ποτε θα κανεις χοριακη???να σου σου πανε ολα τελεια!

ειρινακι 6 και σημερα!πως εισαι?εχεις κανενα συμπτωμα?τωρα λογικα θα εχει γινει η εμφυτευση στη μητρα ε?σημερα με επιασε υστερια , ενω ημουν πολυ ηρεμη αρχισα να το σκεφτομαι πολυ.

χαιρετω και τα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Την ίδια απορία έχω και εγώ , μετά από πόσο καιρό η επόμενη προσπάθεια, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά ....

μελενια μου γεια σου , περιμενεις και εσυ αποτελεσματα?καλη επιτυχια!

και εγω την ιδια απορια με εσενα , αλλα απο οτι ξερω αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τις σαλπιγγες , πχ υπερδιεγερση τοτε νομιζω οτι μπορεις να προσπαθησεις κατευθειαν.σκεφτομαστε θετικα ομως και ευχομαστε να μην χρειαστει!!!!;)

νατάσα μου...νερό το ένα νερό και τ 'αλλο!!!!

ηθικόν?

σωστά, νερό! :)κι όσο για το ηθικό....αστα να πάνε!:| τι ήθελα και το είπα στους γονείς μας; δεν τους είπα για την σπερματέγχυση αλλά μόνο το οτι έκανε εξετάσεις ο άντρας μου. και αναγκαστικά έπρεπε να τους πούμε την αλήθεια γιατί αν καταλήξουμε στην εξωσωματική δεν θα μπορώ να το κρατήσω κρυφό!:? και έχουν αρχίσει τώρα τα δεν πειράζει, όλα θα πάνε καλά, υπομονή, καθίστε 2-3 μήνες ακόμα και μετά πάτε (λόγω οικονομικών):evil:, θα κάνω τάμα και θα μείνεις έγκυος από μόνη σου (η γιαγιά μου):shock::D και πολλά τέτοια όμορφα! και τους είπα, βέβαια, οτι αν τυχόν ανοίξουν το στοματάκι τους και πούνε τίποτα σε κανέναν.....θα γίνουμε από 2 χωριά! δεν αφορά κανέναν αυτό και δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια!:evil::evil::evil: από τα πολλά λόγια και τις ζήλιες κόντεψα να χάσω το παιδάκι μου και έκατσα 2 μήνες στο κρεβάτι χωρίς να κουνιέμαι καθόλου! φοβόμουν μέχρι και να ανασάνω! αφού ο γιατρός ήταν σίγουρος οτι θα αποβάλλω:cry: και δεν το πίστευε οτι με τέτοια αποκόλληση κρατήθηκε το μωρό! κρεμόταν κυριολεκτικά από μια κλωστή, έχω και τον υπέρηχο που φαίνεται! γι'αυτό.....κανέναν δεν αφορα το τι κάνω εγώ και ο άντρας μου! ουφ....τα είπα και ξαλάφρωσα!!!:-D:lol:

u1114782.png

dev364pfs__.png

σωστά, νερό! :)κι όσο για το ηθικό....αστα να πάνε!:| τι ήθελα και το είπα στους γονείς μας; δεν τους είπα για την σπερματέγχυση αλλά μόνο το οτι έκανε εξετάσεις ο άντρας μου. και αναγκαστικά έπρεπε να τους πούμε την αλήθεια γιατί αν καταλήξουμε στην εξωσωματική δεν θα μπορώ να το κρατήσω κρυφό!:? και έχουν αρχίσει τώρα τα δεν πειράζει, όλα θα πάνε καλά, υπομονή, καθίστε 2-3 μήνες ακόμα και μετά πάτε (λόγω οικονομικών):evil:, θα κάνω τάμα και θα μείνεις έγκυος από μόνη σου (η γιαγιά μου):shock::D και πολλά τέτοια όμορφα! και τους είπα, βέβαια, οτι αν τυχόν ανοίξουν το στοματάκι τους και πούνε τίποτα σε κανέναν.....θα γίνουμε από 2 χωριά! δεν αφορά κανέναν αυτό και δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια!:evil::evil::evil: από τα πολλά λόγια και τις ζήλιες κόντεψα να χάσω το παιδάκι μου και έκατσα 2 μήνες στο κρεβάτι χωρίς να κουνιέμαι καθόλου! φοβόμουν μέχρι και να ανασάνω! αφού ο γιατρός ήταν σίγουρος οτι θα αποβάλλω:cry: και δεν το πίστευε οτι με τέτοια αποκόλληση κρατήθηκε το μωρό! κρεμόταν κυριολεκτικά από μια κλωστή, έχω και τον υπέρηχο που φαίνεται! γι'αυτό.....κανέναν δεν αφορα το τι κάνω εγώ και ο άντρας μου! ουφ....τα είπα και ξαλάφρωσα!!!:-D:lol:

εχεις δικιο νατασσα μου , και εγω πιστευω στο ματι , δεν ηξερα οτι εχεις παιδακι !!!!να το χαιρεσαι!να δεις που το δευτερο ειναι στο δρομο και σε λιγες μερες θα χαιρομαστε!;)παντως ειναι πολυ δυσκολο να το κρατησεις μυστικο απο γονεις , δεν γινεται , εμενα ανησυχουν πολυ για τα χαπια που πηρα και για τις ενεσεις με κοροιδευουν κιολας , ο μπαμπας μου με βλεπει και γελαει , δεν ξερω γιατι , του φαινεται αστειο οτι η κορη του μπορει να ειναι εγκυος.ααα και ακουστε το καλυτερο την επομενη μερα με πηρε η κομμωτρια μου τηλ να με ρωτησει πως πηγε η σπερματεγχυνση :shock::shock::shock: , εμεινα με το ακουστικο στο χερι χωρις να μιλαω εμεινα μ#λ@κ#ς ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως το εμαθε ουτε και ρωτησα.δεν ειναι ντροπη και αν ειμαι εγκυος με το καλο θα το πω σε ολους οτι επιασα με σπερματε. δεν νρεπομαι, τιμη μας και καμαρι μας για τις προσπαθειες που κανουμε!!!!!

μελενια μου γεια σου , περιμενεις και εσυ αποτελεσματα?καλη επιτυχια!

και εγω την ιδια απορια με εσενα , αλλα απο οτι ξερω αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τις σαλπιγγες , πχ υπερδιεγερση τοτε νομιζω οτι μπορεις να προσπαθησεις κατευθειαν.σκεφτομαστε θετικα ομως και ευχομαστε να μην χρειαστει!!!!;)

ερμίνι μου!!!!!καλό μου παιδάκι...κοριτσάκι μου!!!

τι κάνεις μανάρι μου...χθες αναβα το κεράκι σου και σεσκεπτόμουν...όλα καλά?????

εγω αυτά που βλέπεις....το βασικό ραντεβού είναι στις 11.03 με τον εμβρυολόγο...αυτός θα δωσει το τελικό οκ...προς οποιαδήποτε κατευθυνση!...και μόνο τη χαρα που κάνεις αγάπη μου για μένα....με κανει και κλαίω!!!

Διαφημίσεις

νατασάκο μου....ετσι ειναι αυτά...θα επιστρατευτεί τώρα όλο το χωριό και θα κάνει λιτανίες καιθα χορεύει το χορό της βροχής, ρούμπα τα στρουμφάκια....

χαχαχχα

ηρέμησε και πάρε χερι χερι τον καλο σου και βαδίστε εκει που θέλετε!!!

αλλά κανε μου μια χάρη....να δουμε τα αποτελέσματα και κανεις μετα σχεδια...θα το κανεις για χάρη μας????

άκου να ντρεπόμαστε καλέ!!!!!!

γιατι να ντραπούμε...επειδή κανουμε ότι περνα από το χερι μας να γίνουμε μάνες?

να ντρεπεται όποιος θεωρεί την εξωσωματική και τη σπερματεγχυση κάτι κακό κι ανήθικο!

οκ τα φάρματα αναθεμά τα....είναι ενα θέμα...αλλά όλο το υπόλοιπο...να μας θαυμάζουν πρέπει...που μπαινουμε σε τετοιες διαδικασίες .....

αντε τωρα μην τα πάρω!!!!!!

erminaki μου όχι και να ντρέπομαι που θέλω να γίνω μανούλα! τα πάντα θα κάνω, ό,τι χρειαστεί! όπως όλες μας φαντάζομαι, ε; και το οτι έμεινα έγκυος φυσιολογικά και γρήγορα στον γιο μου (28/7 παντρευτήκαμε και 28-29/8 έμεινα έγκυος), ο γιατρός μου είπε οτι απλά ήμασταν τυχεροί! και δεν πρόκειται να κρατήσω μυστική την εξωσωματική, αν τελικά χρειαστεί να κάνω, απλά δεν τους είπα για την σπερματέγχυση που κάναμε εχθές! καλή επιτυχία κοριτσάκι μου και σε σένα και ΟΛΑ να πάνε καλά!

chryssaki είσαι θεά, με έκανες και γέλασα! και όσο για τα σχέδια, εντάξει, δεν λέω τίποτα ακόμα, αλλά κανονικά δεν θα πρέπει να ξέρω τι να κάνω σε περίπτωση που δεν πετύχει η σπερματέγχυση; ε;

u1114782.png

dev364pfs__.png

οκ νατασού!!! καταλαβαίνω ότι ετοιμάζεις τον εαυτό σου γαι κάτι δυσάρεστο...το ίδιο θα εκανα κι εγω!!! σιγουρα!

αλλά ελπίζουμε το καλύτερο και περιμένουμε το χειρότερο...μην το γκαντεμιάζεις σε παρακαλώ!

χαιρομαι που γελάς!!!!αυτός είναι ο στόχος μου!!!

εχεις δικιο νατασσα μου , και εγω πιστευω στο ματι , δεν ηξερα οτι εχεις παιδακι !!!!να το χαιρεσαι!να δεις που το δευτερο ειναι στο δρομο και σε λιγες μερες θα χαιρομαστε!;)παντως ειναι πολυ δυσκολο να το κρατησεις μυστικο απο γονεις , δεν γινεται , εμενα ανησυχουν πολυ για τα χαπια που πηρα και για τις ενεσεις με κοροιδευουν κιολας , ο μπαμπας μου με βλεπει και γελαει , δεν ξερω γιατι , του φαινεται αστειο οτι η κορη του μπορει να ειναι εγκυος.ααα και ακουστε το καλυτερο την επομενη μερα με πηρε η κομμωτρια μου τηλ να με ρωτησει πως πηγε η σπερματεγχυνση :shock::shock::shock: , εμεινα με το ακουστικο στο χερι χωρις να μιλαω εμεινα μ#λ@κ#ς ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως το εμαθε ουτε και ρωτησα.δεν ειναι ντροπη και αν ειμαι εγκυος με το καλο θα το πω σε ολους οτι επιασα με σπερματε. δεν νρεπομαι, τιμη μας και καμαρι μας για τις προσπαθειες που κανουμε!!!!!

Erminaki,Melemia, Natassaki & Fntag (μαζευτηκαμε και πολλες) σημερα εχω τσιμπιματακια αριστερα και χαμηλα στην κοιλια. Το στηθος συνεχιζει και ποναει... Εχω ψαξει ολα τα site για συμπτωματα εγκυμοσυνης και καταλαβα οτι τοσο νωρις μπορει και να μην εχουμε καθολου συμπτωματα, ειναι καθαρα θεμα οργανισμου. Λετε να τα φανταζομαι τα συμπτωματα? Εχω χαζεψει εντελως...μια αισθανομαι εγκυος και πεταω στα ουρανια και την αλλη απογοητευομαι πολυ και λεω οτι ολα ειναι της φαντασιας μου... Μας ευχομαι μια τεραστια χοριακη ολες μας και ο Μαρτης να ειναι ο τυχερος μας μηνας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...