Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Notes:image.php?type=sigpic&userid=26008&dateline=1268916751

Διαφημίσεις

Καλέ? Γίναμε περισσότερες ή μου φαίνεται? Το λοιπόν virginia και Fotini υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις να μπείτε στο φόρουμ και να αντέξετε όλες εμάς εδώ μεσα! Δεν σας τις λέω θα τις καταλάβετε στη συνέχεια!:P:p:p Η πρώτη βασική πάντως είναι η αισιοδοξία!!!!!;) Συνδρομή πάντως δεν υπάρχει! Είμαστε οικονομική παρέα εμείς! Κόντρα στην κρίση!!!!

Chryssaki μου είναι η μεγάλη μέρα σήμερα! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!!!! Ετσι κούκλα που έγινες μετά το χτεσινό beaute σίγουρα θα είναι παραγωγικοί οι μαχητές!!!!:P Θα περιμένουμε νέα σου ε?????

Εirinaki μου τι μου γίνεσαι?Δεν είπαμε να σταματήσεις να ψάχνεις για συμπτώματα γιατί είναι αγχωτικό? Καλέ πλησιάζουν οι μέρες!!!!! Με πέθανες στα γέλια με το σουτιέν και το παλτουδάκι! Βρε λέτε να λανσάρουμε νέα μόδα για ρούχα σπερματέγχυσης? Τι? Μόνο ρούχα εγκυμοσύνης να υπάρχουν?:P:p:p

Erminaki μου ναιιιιιι!!! Είναι καιρός να αλλάξεις κομμώτρια καλή μου...αν και είναι κρίμα να χάσει μια πελάτισσα ειδικά μετά την σκληρή, απάνθρωπη και αποκαρδιωτική προσπάθεια του ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΗΝΑ!!!!! :P:p:p

Natasoula μου όλα καλά? Πώς είσαι σήμερα?

Fntag άντε να μην σου έρθει ποτέ η ακατανόμαστη και να προχωρήσεις σε τεστάκι!

Melenia μου τι ωραία να σε ακούω καλά με κλίμα σούπερ! Άντε λίγες μέρες ακόμα υπομονή!:)

Paulina τι γίνεσαι? Είσαι καλύτερα? Ελπίζω να νιώθεις και λίγο καλύτερα κάθε μέρα...όποτε θες εδώ είμαστε να μιλήσουμε!

Jelena εσύ τι γίνεσαι; Κανένα νέο?

Κalliroi μου γειααααααααααααααααααα σουυυυυυ!!!!!! Υπομονή με το ψάξιμο!

Κουκου!!!! Καλέ να μας πεις πότε θα πας για χοριακή για να σου στείλουμε θετική ενέργεια...Οοοομμμμμμμμμ!!!! Είσαι έμπειρη δεν λέω, και παλιά! αλλά εμείς έχουμε μπόλικη ενέργεια και μπόόόόλικες ευχές που θέλουμε να στέλνουμε!!!! Αρχίζω από τώρα με τα ορεκτικά: Όόόόόόλα καλά να πάάάάάνε!!!!!!:)

Το λοιπόν! Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά!!!! Ουφ...μετά το σχολείο δεν λειτουργώ πολύ καλά! Πρέπει να ρίξω ένα υπνάκο και θα επανέλθω μετά δριμύτερη!!!!! Σιγά μην σας αφήσω ήσυχες!!!!!;););)

Επεξεργάστηκαν by Moments

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αν σας πω τι έπαθα.....είμαι στη δουλεια που κανονικά θα έπρεπε να έχω φύγει από τις δύο αλλά επειδή έχω και τον μικρό μαζί μου πάντα αργώ γιατι κοιμάται (όπως και τώρα). οπότε στις δύο, πάω να κλειδώσω την πόρτα, γυρίζω κα κάτσω αστο γραφείο και.....μόλις ξύπνησα! :shock::shock:με πήρε ο ύπνος, το πιστεύετε;:lol::lol::lol::lol::lol: δεν άντεχα να μείνω ξύπνια! τώρα αν πέρασε κανένας άνθρωπος και με είδε από την τζαμαρία....τι να κάνω; :oops:

u1114782.png

dev364pfs__.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Εγώ δεν έχω ακόμα κάποιο νέο. Είναι πολύ ακόμα, ούτε βδομάδα δεν κλείσαμε που έκανα την σπερματέγχυση. Το επόμενο Σάββατο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάντως μέχρι στιγμής...κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ούτε καν λίγο πρησμένο στήθος να χαρούμε...

γεια σου μομεντακι, μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα καλυτερα, στεναχωρημενη μεν αλλα......... Με αυτα και με κεινα διαπιστωσα οτι μου εμεινε 1 βδομαδα ακομα για να αδιαθετησω και να ξεκινησω τις ενεσουλες για την 2η σπερματεγχυση....... μακαρι να γινουμε μανουλες ολες μαζι, ε ρε γλεντια, την Ειρηνη της ειπα οτι θα βρισκομαστε για καφε στους παιδοτοπους για να καμαρωνουμε τα πιτσιρικια μας(επειδη ειναι απο Θεσσαλονικη) μην παρεξηγηθει καμια............χιχιχιχι. Ολα θα πανε καλα αρκει να εχουμε πιστη.........Μετα απο μια επισκεψη που εκανα την Κυριακη σ' ένα μοναστηρι(εχω κανει ταμα εκει) και μιλησα με μια μοναχη αισθανομαι πιο καλα.....πιο αισιοδοξη, πιο ηρεμη........και θελω με πολυ αγαπη να σας μεταφερω αυτην μου την ηρεμια, να την μοιραστω μαζι σας, φιλακια πολλα εχετε την αγαπη μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...