Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Χορτοφάγοι Vegetarians


Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σφαξε το παιδι σου κ δωστο στο γουρουνακι να μαθει αλλη φορα!!!!

ακομα δεν πηρατε χαμπαρι οτι μας δουλευει κανονικα το χαρωπο τερατακι?

οχι μονο μανα δεν ειναι ειμαι σιγουρη κ οτι τα ζωακια που βλεπει τα κλωτσαει να φυγουν μην τυχον κ την λερωσουν δεν εχει αισθηματα αυτος ο ανθρωπος

εμεινε καμια μπριζολιτσα κ για μενα?

μάνα είμαι,σας είπα ελάτε να με δείτε...σας δείνω και τη διεύθηνση όποτε θέλετε!!!!!!!!

γιά τα σκούρα:αυτά μόνο μιά τρελή θα τα έκανε...και δεν είμαι!

Link to comment
Share on other sites

λοιπον "κοπελια" τερμα τα αστεια,υπαρχει και κατι που λεγεται ΤΣΙΠΑ!!

και ολα αυτα που εχεις γραψεις οτι εισαι μανα κλπ εγω τα ακουω βερεσε!ΠΟΤΕ μια μανα με 2 παιδια που δηλωνει οτι αγαπα το ιδιο τα παιδια της και τα ζωα της(αποψη σου) δεν θα ηθελα να εβλεπε ετσι ενα παιδι ποσο μαλλον να εγραφε αυτα τα αισχη που εγραψες εσυ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ADMI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????????????????????

τσίπα έ???αυτό να φανταστώ πάει στο κουφέτο οπότε και δεν με αφορά!

δεν έχω ίσα τα παιδιά μου με τα ζώα αλλά τα ζώα τα έχω ΠΟΛΥ ποιό πάνω απο τα παιδιά μου!και όμως να τη η μάνα(και αν αγαπούσα περισσότερο τα παιδιά μου δεν θα έδηνα μετά το διαζύγιο την επημέλια μόνο στον άντρα μου με δική μου προτοβουλία!!!σκέψου το λίγο:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

και επήσεις για όσες κάνατε αναφορά μάθετε οτι και εγώ έκανα στο κουφέτο και σε κάτι άλλες που βγαίνουν εκτός θέματος και προσβάλλουν όλους τους φιλόζωους(και ειδηκά στο κουφέτο!)ενώ εμένα με αναγκάσατε να γράψω αυτό που έγραψα γράφοντας αυτά τα αίσχη που γράφατε κάτι έπρεπε να γράψω ισάξιο και ιδού!!!αν και ποτέ δεν θα συμφωνούσα να γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν θα με ένοιαζε κιόλας τι κάνουν οι άλλοι σ'αυτά τα παιδιά,εγώ έχω την υπόληψή μου καθαρή που δεν έχω πυράξει ποτέ τίποτα και ούτε πρόκειτε,ειδικά άμα πρόκειτε για ζώο που θα έδηνα και τη ζωή μου!!!!και στο κάτω κάτω αν σας ενόχλησε τόσο πολύ αυτό που έγραψα μπορείτε να με διαγράψετε απο μέλος του φόρουμ,έτσι κάνουν οι σωστοί δικτάτορες!!!;)

Link to comment
Share on other sites

εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ τα παιδιά...αλλά μόνο έτσι pina1.jpg

οι οδηγίες είναι πολύ ποιό απλές απο τις δικές σου,παίρνεις ένα παιδί(κατα προτίμηση το δικό σου!)δεν το ταίζεις για κανα μήνα,γίνετε έτσι και κάποια στιγμή ψοφάει!!!ωράια μέχρι εδώ???μετά το παίρνεις,το μαγειρεύεις(ότι μπορείς να μαγηρέψεις απο αυτό το πράμα)και το μοιράζεις στα σκυλιά της γειτονιάς!!!!!!!!!!!!αν και δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειτε(ανθυγειηνή τροφή για τα σκυλάκια)στο συστήνω ανεπηφήλακτα και πηστεύω θα το λατρέψεις(γιατί είμαι σήγουρη πως με τη λεμαργία σου θα το φας όλο μόνη σου!!!:D)δεν χρειάζεται να με ευχαρηστήσεις,μου αρέσει να κάνω καλές πράξεις!!!!

και επήσεις να μην ξεχάσω να πω κάτι που προφανός δεν καταλαβαίνετε..εννοείτε πως αυτό το είπα ειρωνικά του στίλ''αυτό σας αρέσει????!''γιατί απο τη στιγμή που προσπαθήτε να με εκνευρήσετε δείχνοντάς μου νεκρά αρνιά που κάποιοι απάνθρωποι καννίβαλοι τα τρώνε θα πρέπει να σας κάνω το ίδιο..και όποιος βαρεμένος είχε την ιδέα να πετάξει αυτές τις μπούρδες περί βρώσης νεκρών ζώων στο θέμα Μ Ο Υ που δεν έχει καμιά απολήτος σχέση με αυτές τις βλακείες να ξέρει πως του έχω κάνει αναφορά στον αντμιν και αν μου έχει ξεφύγει κάποιος ένοια του και θα τον βρώ!και δεν είπα ποτέ πως θα ήθελα να γίνει αυτό με τα παιδιά απλά να καταλάβετε πως όταν μου λέτε αυτό για τα ζώα πως τό βλέπω..όπως εσείς αυτό με τα παιδιά!!!!παράδειγμα έφερα..!το καταλάβατε τώρα ή μπαααα...???????αλλά με ποιόν νομίζω ότι μιλάω και γώ και περημένω να καταλάβει:tongue:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

μεσα στο σπιτι σου μπορεις να κανεις οτι θελεις εγω δεν σε προσβαλα τις διατροφικες μου συνηθειες παρεθεσα και δεν σε εβρισα οταν το κανα αυτο μη χειροτερα!!!χαιρομαι εαν εχεις παιδια που τα χαρισες στον αντρα σου (του εδωσες την επιμελεια)και δεν εχω σκοπο να σε χαρακτηρισω διοτι δεν αξιζεις ουτε τον χαρακτηρισμο μου!!!κι εγω φυσικα σε εκανα αναφορα.ακου σε αναγκασαμε!!με ποιο σκεπτικο με ποιο μυαλο νοημων ανθρωπου,μπορεσες να σκεφτεις και να γραψεις αυτα που εγραψες?


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites

αν καπΟιος ειναι φιλοζωος δε σημαινει οτι βαζει τα ζωα του πανω απο τα παιδια του!καθε ον στον πλανητη εχει τη θεση που του ανηκει!πολλοι εχουμε ζωα,τ αγαπαμε και τ αφροντιζουμε,αλλα καταρχην βγηκε ςεκτος θεματος,αλλο η χορτοφαγια κι αλλο η φιλοζωια...μπηκες σε ενα καφε που μοναδικο σκοπο εχει τους γονεις και μελλοντες γονει ςκαι τον προβληματισμο τους,δενμπορει ςν ακρινεις κανεναν γιαυτο!υπαρχουν αλλα φορουμ που θα σεβαστουν και θ αστηριξουν τις αποψεις σου,κι μεις θ αμπορουσαμε να σε σεβαστουμε αλλα ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙς!!!


Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Link to comment
Share on other sites

μεσα στο σπιτι σου μπορεις να κανεις οτι θελεις εγω δεν σε προσβαλα τις διατροφικες μου συνηθειες παρεθεσα και δεν σε εβρισα οταν το κανα αυτο μη χειροτερα!!!χαιρομαι εαν εχεις παιδια που τα χαρισες στον αντρα σου (του εδωσες την επιμελεια)και δεν εχω σκοπο να σε χαρακτηρισω διοτι δεν αξιζεις ουτε τον χαρακτηρισμο μου!!!κι εγω φυσικα σε εκανα αναφορα.ακου σε αναγκασαμε!!με ποιο σκεπτικο με ποιο μυαλο νοημων ανθρωπου,μπορεσες να σκεφτεις και να γραψεις αυτα που εγραψες?

ο σκοπός σου ήταν φανερός,έκανες κάτι που πήστευες ότι θα μου μπείς στο μάτι.. όταν εσύ προσπαθείς να με προκαλέσεις γράφοντας αυτά περι σούβλας και δεν συμαζεύεται δεν με αναγκάζεις???,τι έπρεπε να πω ωραία συνταγή???είπα κάτι πολύ απλό με σκοπό να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι λες χωρίς να σκέφτεσαι πριν το πεις,σου έφερα παράδειγμα τις διατροφικές συνήθειες των καννίβαλων λοιπόν!!!

Link to comment
Share on other sites

'γιατί απο τη στιγμή που προσπαθήτε να με εκνευρήσετε δείχνοντάς μου νεκρά αρνιά που κάποιοι απάνθρωποι καννίβαλοι τα τρώνε θα πρέπει να σας κάνω το ίδιο.

σε περιπρωση που σου διαφευγει το 90 κ βαλε της % των ανθρωπων που ζουν στον πλανητη τρεφονται απο τα ζωα(ακομα κ τα ιδια τα ζωα)

.και όποιος βαρεμένος είχε την ιδέα να πετάξει αυτές τις μπούρδες περί βρώσης νεκρών ζώων στο θέμα Μ Ο Υ

εδω μεσα δν υπαρχει ΜΟΥ Κ ΣΟΥ ακομα να το καταλαβεις ΣΟΥ ειναι οτι κανεις στο σπιτι ΣΟΥ κ οχι εδω!!!

να ξέρει πως του έχω κάνει αναφορά στον αντμιν και αν μου έχει ξεφύγει κάποιος ένοια του και θα τον βρώ!

θα τον βρεις κ θα του κανεις τι?δεν καταλαβα απηλεις τωρα?

κ ο αντιμ τωρα απο την στεναχωρια του για την αναφορα σου δεν θα μπορει ουτε αυτος να φαει κρεας το μεσημερι.

και δεν είπα ποτέ πως θα ήθελα να γίνει αυτό με τα παιδιά απλά να καταλάβετε πως όταν μου λέτε αυτό για τα ζώα πως τό βλέπω..όπως εσείς αυτό με τα παιδιά!!!!παράδειγμα έφερα..!το καταλάβατε τώρα ή μπαααα...???????αλλά με ποιόν νομίζω ότι μιλάω και γώ και περημένω να καταλάβει:tongue:

μιλας με μανες μελουσες μανες κ γυναικες που προσπαθουν να γινουν οποοιος κ να ηταν ο σκοπος του μνμ τος σου ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ


PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

EEEEE MA POIA EAN THELOUN AN ME EPOKLISOUN,,,,,,NA SOU PW BRE KYRIA XAROPOU,,EFOSON EISAI FILOZWI TI DOULEIA EXEIS KAI ANOIGEIS THEMA SE TETOIO FORUM????PIGAINE KAI ANOIKSE THEMA SE FORUM ME ZWA,,,,EXTHES EGRAPSES KATI POLU XONTRO,,,,,,TI DILADI NA MILAW GIA TO POTE PERPATISE TO MWRO KAI TO POTE MILISE TO MWRO......ETSI EGRAPSES,,,,,,,,,EEE TOTES ANOIKSE KAI ESY GIA TO POTE EKANE TSISA I GATA SOU,,,,,,,,ASE MAS BRE SE FORUM GIA GONEIS KAI EGKYES GYNAIKES APEFTHINETE AYTO TO SITE OXI SE KTINOI DOLOFONOUS SAN ESENA,,,,,,,,,,,,KAI AN THELEIS DWSE KAI TIN DIETHINSI SOU ME PROSWPIKO MINIMA OTAN ERTHW NA SYNANTITHOUME,,,,,,,,,AMAN POIA MAS TA EPRIKSES,,,,,,,EMEIS FTAIME POU ASXOLOUMASTE ME TIN MALA,,,,,,,,,SOU

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


αν καπΟιος ειναι φιλοζωος δε σημαινει οτι βαζει τα ζωα του πανω απο τα παιδια του!καθε ον στον πλανητη εχει τη θεση που του ανηκει!πολλοι εχουμε ζωα,τ αγαπαμε και τ αφροντιζουμε,αλλα καταρχην βγηκε ςεκτος θεματος,αλλο η χορτοφαγια κι αλλο η φιλοζωια...μπηκες σε ενα καφε που μοναδικο σκοπο εχει τους γονεις και μελλοντες γονει ςκαι τον προβληματισμο τους,δενμπορει ςν ακρινεις κανεναν γιαυτο!υπαρχουν αλλα φορουμ που θα σεβαστουν και θ αστηριξουν τις αποψεις σου,κι μεις θ αμπορουσαμε να σε σεβαστουμε αλλα ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙς!!!

ναι και βέβαια δεν είναι αναγκαίο,όποιος θέλει το κάνει και εγώ θέλω!!!πηστεύω πως η θέση των ζώων είναι πολύυυυ ποιό πάνω απο αυτή του ανθρώπου..!εγώ μιλάω και για τα 2 αν προσέξεις την αρχή μίλησα και για χορτοφαγία και για φιλοζωία!επείσης αν ξέρεις κάποιο ποιό κοντά στις ιδεολογίες μου όπως προείπα σε κάποιον/κάποια μπορείς να μου το συστήσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος???ευχαρηστώ!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ENTAKSI KANIBALI EIMASTE ESENA SE TETOIO FORUM TI SE NOIAZEI EMEIS TO TRWME,,,,,,,ESY THA ALAKSEIS TON KOSMO????/KAI POIA EISAI ??????TI ASXOLISE ME EMAS TOUS KANIBALOUS,,,,,,KALA EISAI STA KALA SOU,,???????ASE ME ME TIS FILOSOFIES SOU,,,KAI MIN MOU APANTISEIS DEN THELW,,,,,,KANEME KAI ANAFORA KAI9 OTI THELEIS,,,,ALLA EFOSON EISAI OPWS LES FILOZWI PES MOU TIN DIEYTHINSI SOU OTAN ERTHW NA SYNANTITHOUME,,,,,,,,MPAS KAI MOU ALLAKSEIS TA MYALA

Link to comment
Share on other sites

Χαρωπό μωράκι δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις αλλά παρακολούθησα όλη τη συζήτηση και απλώς θέλω να σε ενημερώσω ότι έκανα μία αναφορά γιατί με ενόχλησαν πολύ αυτά που έγραψες.Δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σου ό,τι και αν μου απαντήσεις.Σταματάω εδώ.Να είσαι καλά.


jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Link to comment
Share on other sites

ENTAKSI KANIBALI EIMASTE ESENA SE TETOIO FORUM TI SE NOIAZEI EMEIS TO TRWME,,,,,,,ESY THA ALAKSEIS TON KOSMO????/KAI POIA EISAI ??????TI ASXOLISE ME EMAS TOUS KANIBALOUS,,,,,,KALA EISAI STA KALA SOU,,???????ASE ME ME TIS FILOSOFIES SOU,,,KAI MIN MOU APANTISEIS DEN THELW,,,,,,KANEME KAI ANAFORA KAI9 OTI THELEIS,,,,ALLA EFOSON EISAI OPWS LES FILOZWI PES MOU TIN DIEYTHINSI SOU OTAN ERTHW NA SYNANTITHOUME,,,,,,,,MPAS KAI MOU ALLAKSEIS TA MYALA

ξέρω πως δεν πρόκειτε να σου αλάξω τα μυαλά,δεν είμαι χαζή...θα σου την στείλω σε πμ σε λίγο να απαντήσω πρώτα παρακάτω!

Link to comment
Share on other sites

ο σκοπός σου ήταν φανερός,έκανες κάτι που πήστευες ότι θα μου μπείς στο μάτι.. όταν εσύ προσπαθείς να με προκαλέσεις γράφοντας αυτά περι σούβλας και δεν συμαζεύεται δεν με αναγκάζεις???,τι έπρεπε να πω ωραία συνταγή???είπα κάτι πολύ απλό με σκοπό να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι λες χωρίς να σκέφτεσαι πριν το πεις,σου έφερα παράδειγμα τις διατροφικές συνήθειες των καννίβαλων λοιπόν!!!

κοιτα που μας κανεις να ασχολουμαστε ακομη μαζι σου ελπιζω να ικανοποιησε!!εσυ προκαλεσες εξαρχης με τα γραφουμενα σου!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!!ΚΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ!!ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΓΤ ΧΡΙΖΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...