Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγώ κοριτσάκι μου το κάνω από την 25η εβδ., αν θυμάμαι καλά, που είχα δει πρώτη φορά αίμα. Από τότε κάνω κάθε φορά που έχω υπέρηχο. Μετράει τον εγκέφαλο του μωρού και το μηριαίο οστό. Δεν θυμάμαι τι άλλο!!!!!!

Τι να πω δεν ξερω ισως επειδη ειχες αιμα εκανες τοσο συχνα γιατι το ηλιοβασιλεμα ειπε οτι εκανε μονο μια φορα.Στο doppler δεν κοιταει αμα οξυγονώνεται καλα το μωρο;;;Η κανω λαθος;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι Μην λες τωρα για ουζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να ημασταν σε μια ταβέρνα με τα ουζάκια μας και τα μεζεδάκια μας και παρέα!!!!!!!!!!!! Φωτια στα πηρουνια και στα στοματα!!!!!!!!!!!!!!

Doppler

Πρόκειται για το υπερηχογράφημα του τελευταίου τριμήνου, που δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του εμβρύου σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εξετάσεις.

Το υπερηχογράφημα ανάπτυξης- Doppler είναι το υπερηχογράφημα που Γ΄ τριμήνου της εγκυμοσύνης, το οποίο μπορεί να γίνει μετά την 28η εβδομάδα και έως το τέλος της εγκυμοσύνης. Ιδανικά γίνεται στην 32η εβδομάδα κύησης.

Ποιος είναι ο σκοπός του υπερηχογραφήματος ανάπτυξης - Doppler;

Ο σκοπός της εξέτασης είναι να μελετηθεί:

Η ανάπτυξη του εμβρύου (βιομετρικές μετρήσεις).

Η ποσότητα του αμνιακού υγρού.

Η αντίσταση στη ροή του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και στις μητριαίες αρτηρίες της μητέρας που αιματώνουν τον πλακούντα.

Η θέση και η μορφολογία του πλακούντα.

Η κινητικότητα του εμβρύου.

dev338pr___.png

Μποτσακι Μην λες τωρα για ουζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να ημασταν σε μια ταβέρνα με τα ουζάκια μας και τα μεζεδάκια μας και παρέα!!!!!!!!!!!! Φωτια στα πηρουνια και στα στοματα!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα με πεθανεις???????????

Και δεν μπορω και να καπνισω και να φαω!!!!!!!!!!!!!

Θεε μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!Πικραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου,οπου εστραγκον=κροκος Κοζανης?

Ολα καλα μποτσακι μου τωρα?Χαιρομαι καμαρι μου!Χαχαχαχαχα!Ετσιιιι,βραχος κοπελια μου!

Εγω μαγειρευω φασολακια,να περισσεψουν αυριο που θα φυγω Θεσσαλονικη και εχω στην καταψυξη και κολοκυθακια γεμιστα!Να φαει ο αντρας την εβδομαδα που θα λειπω!Ειπα βεβαια και στη γειτονισα να πηγαινει κανα πιατο φαγητο!Τι να τον κανω!Η μανουλα του τον ειχε καλομαθημενο τον κανακαρι της!

Όχι κοριτσάκι μου. Το σαφράν είναι ο κρόκος Κοζάνης.

Και εγώ φασολάκια θα φάω σήμερα. Εμένα ευτυχώς ξέρει να μαγειρεύει ο άντρας μου σχεδόν τα πάντα. Του αρέσει πολύ η κουζίνα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Τι να πω δεν ξερω ισως επειδη ειχες αιμα εκανες τοσο συχνα γιατι το ηλιοβασιλεμα ειπε οτι εκανε μονο μια φορα.Στο doppler δεν κοιταει αμα οξυγονώνεται καλα το μωρο;;;Η κανω λαθος;;;

Δεν ξερω Νασια μου!εγω προχθες ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι θα το κανω στον 9ο και στο νοσοκομειο και δυσυχως οχι απο εκεινον!

1sh1p2.png

Όχι κοριτσάκι μου. Το σαφράν είναι ο κρόκος Κοζάνης.

Και εγώ φασολάκια θα φάω σήμερα. Εμένα ευτυχώς ξέρει να μαγειρεύει ο άντρας μου σχεδόν τα πάντα. Του αρέσει πολύ η κουζίνα.

Αχ κι εμενα κοριτσακι μου ευτυχως τα παντα!!!!!

εχει τυχει και να τσακωθουμε ποιος θα μαγειρεψει!ειμαστε και τα δυο βλαμμενα παιδι μου!

1sh1p2.png

Ναι και αυτό βλέπει ο γιατρός. Το είχα ξεχάσει. Εμάς επειδή είχε μια καθυστέρηση στην ανάπτυξη της κάναμε κάθε φορά doppler. Και συνεχίζουμε να κάνουμε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειραζει! Σας συγχωρώ! :tongue:

Καλητερα είμαι εγω σήμερα αν και με ποναει ακόμα το στομάχι. Που θα πάει, θα στρωσει..

Αυριο μαλλον θα πάω Τζαμπο! Από βδομαδα επίσκεψη και στο νοσοκομειο για πρωτη φορά οπότε θα τον δω δύο φορες τον μπέμπη μου.. Μια στο νοσοκομείο από βδομάδα και μια στις 15 με τον γιατρό μου!

Μποτσακι μόνο ενα δάχτυλο τρυπας βρε;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δεν ξερω Νασια μου!εγω προχθες ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι θα το κανω στον 9ο και στο νοσοκομειο και δυσυχως οχι απο εκεινον!

Επειδη μετραει και το αμνιακο υγρο και εμεις θελουμε να το μετρησουμε για να δουμε τι γινεται με την ατρησια οποτε γι'αυτο ισως με ειπε να κανουμε και doppler...

dev338pr___.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Επειδή βλέπω ότι μιλάτε για doppler να πω πως στην αρχή της κύησης ο γιατρός μου έδωσε ένα πλάνο υπερήχων και το doppler μου το έχει βάλει από την 30η εβδομάδα κκάθε φορά που θα πηγαίνω στο ιατρείο του να το κάνουμε. Βέβαια πρέπει να είναι καλό το μηχάνημα και να έχει εμπειρία ο γιατρός. Στην κόρη μου μία φορά το είχα κάνει στον 8ο στον γιατρό που είχα κάνει το β΄επιπέδου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Δεν πειραζει! Σας συγχωρώ! :tongue:

Καλητερα είμαι εγω σήμερα αν και με ποναει ακόμα το στομάχι. Που θα πάει, θα στρωσει..

Αυριο μαλλον θα πάω Τζαμπο! Από βδομαδα επίσκεψη και στο νοσοκομειο για πρωτη φορά οπότε θα τον δω δύο φορες τον μπέμπη μου.. Μια στο νοσοκομείο από βδομάδα και μια στις 15 με τον γιατρό μου!

Μποτσακι μόνο ενα δάχτυλο τρυπας βρε;;

Τωρα και ξεκινησα κι αλλο!!!!!!τι να κανω!!!!!!!Τα εχω παρει με τη σειρα!!!!

1sh1p2.png

Εμένα πάλι ο αντρουλης δεν μαγειρευει παρα μονο να τηγανισει καμια πατατα ή να βρασει κανα μακαρονι....Θα ήθελα να ξερει να φτιαχνει κατι αλλα δεν πειραζει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...