Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

May Τελευταία διατροφική αμαρτία;

Μαράκι βορινό καλά να περάσεις στη Θεσ/κη και καλες βολτες!!!!!!! θα πάρεις και το κοριτσάκι σου ετσι;

Καλημερα Ηλιοβασιλακη μου!Ευχαριστω πολυυυυ!

Ναι θα παρω και την μικρη μαζι!Εξαλλου ο αντρας μου δουλευει,οποτε σε ποιον να την αφησω?Ασε που δεν μπορω να την αποχωριστω βρε κοριτσια!Μια φορα ειχαμε παει Ικαρια,2ημερο σε εναν γαμο,και την κρατησε η πεθερα μου και το μυαλο μου ηταν συνεχεια σε αυτην(αυτο το 2ημερο μου κοστισε και τον αποθηλασμο γμτ:()!Και μετα γυρναει και λεει η πεθερα''σιγα μωρα και να φυγεις παλι χωρις τη μικρη τι πειραζει,ειναι σε καλα χερια!'' ''Γιατι,της λεω,εσεις μπορουσατε να τ'αφησετε τα παιδια σας,κι ας ηταν σε καλα χερια''!:confused:

Τελος παντων!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα αγορομαμμυ μου!Τι κανεις γλυκια μου?Πωπω,μου φαινεται απιστευτο πως υπαρχει κοσμος που ακομη κανει μπανιο!Εμας εδω ο χειμωνας(και γενικα τα κρυα και η ψυχρα)μας βρισκει νωρις!!!

Εχεις δουλιτσες ε?

Αχχχχ,ειλικριναααα χαιρομαι που σερνεσαι απο την περιοδο!Αντιφατικο μεν,αλλα αυτο σημαινει πως ο οργανισμος σου αρχιζει να ισορροπεί και θα ξαναμπειτε στην ευχαριστη διαδικασια της τεκνοποιησης!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Τι μου κάνετε????????

Πωπω στο cafe Οκτωβρίου έχουν ξεκινήσει για τα καλά τα γεννητούρια!!!!!!

Αχ τι καλά????????

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Και από εμένα μια μεγάααααλη καλημέρα σε όλες!! Να έχουμε καλό Σαββατοκύριακο! Το ψυγείο μου είναι ΑΔΕΙΟ!!! Πρέπει να πάω σουπερμάρκετ οπωσδήποτε και βαριέμαι!!! Τετάρτη έχω επιτέλους γιατρό!! Μου εχει λείψει η μπέμπα!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ Κ NGN που είστε πρωινές, καλημέεεερα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Και από εμένα μια μεγάααααλη καλημέρα σε όλες!! Να έχουμε καλό Σαββατοκύριακο! Το ψυγείο μου είναι ΑΔΕΙΟ!!! Πρέπει να πάω σουπερμάρκετ οπωσδήποτε και βαριέμαι!!! Τετάρτη έχω επιτέλους γιατρό!! Μου εχει λείψει η μπέμπα!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ Κ NGN που είστε πρωινές, καλημέεεερα!!!!

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!

Τι γίνεται ρε γ...ο με το ζάχαρο?????? Τι πάθαμε όλες????????

Εγώ έχω κουραστεί πάρα πολύ. Ξεκίνησα και από την αρχή διατροφή και τα έχω φτύσει. Ονειρεύομαι γλυκά, καρμπονάρες, πίτσες κλπ!!!!!!!:-(:sad::-(:sad::-(

Υπομονήηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα.....

Διάβασα και εγώ λίγο το cafe Οκτωβρίου... Τι ωραία νεάκια!!!!

Πολλά από τα κορίτσια μας και εδώ πλησιάζουν σιγά σιγά!!! Yipeee!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!!!! Εμείς είμαστε οι κρεβατωμένες της παρέας?????? Δεν πειράζει!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κοριτσιαααααα! Τι κανετε?? εχθες δεν προλαβα να ξαναμπω!! Το βραδυ τεμπελιασα στον καναπε, ολη μερα ειχα τη βαρεμαρα της περιοδου!!!! σερνομουν! καλα εισαστε ολες? εμεις ξυπνησαμε απο τις 7 σημερα, ουφφφφ! το εχω ριξει στις δουλειες και ο μικρος παει για μπανιο με τον μπαμπα!

Πάνε ακόμα στην θάλασσα???? Είναι ζεστή?

Ας κάνουν τότε και καμιά βουτιά για εμάς που δεν μπορούμε :tongue::tongue:

kPAZp2.png

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!!!! Εμείς είμαστε οι κρεβατωμένες της παρέας?????? Δεν πειράζει!!!!!!!!

Καλημέρα... μου πέρασαν οι πολλές συσπάσεις οπότε έχω θετική διάθεση παρόλο το κρεβάτι :D Πότε έχεις ραντεβού με το γιατρό? Νομίζω θα σε σηκώσει πλέον :wink:

kPAZp2.png

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!

Τι γίνεται ρε γ...ο με το ζάχαρο?????? Τι πάθαμε όλες????????

Εγώ έχω κουραστεί πάρα πολύ. Ξεκίνησα και από την αρχή διατροφή και τα έχω φτύσει. Ονειρεύομαι γλυκά, καρμπονάρες, πίτσες κλπ!!!!!!!:-(:sad::-(:sad::-(

Υπομονήηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

όντως χαράς το κουράγιο σας... εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω μεγάλη πείνα για φαγητό (τουλάχιστον όχι ακόμα), αλλά δεν μπορώ χωρίς γλυκάκι... !!!! Και αν δεν φοβόμουν μην γίνω τεράστια μπορεί και να έτρωγα όλη μέρα γλυκά :confused::confused::confused:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... μου πέρασαν οι πολλές συσπάσεις οπότε έχω θετική διάθεση παρόλο το κρεβάτι :D Πότε έχεις ραντεβού με το γιατρό? Νομίζω θα σε σηκώσει πλέον :wink:

Καλά κάνεις και έχεις καλή διάθεση!!!!!

Την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό. Και να μην με σηκώσει την Δευτέρα δεν με νοιάζει γιατί το πολύ σε 10 μέρες γεννάω οπότε λίγο έμεινε!!!!!!!!

Άσε που μετά από 3 μήνες στο κρεβάτι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Συν οτι έχω πόνους. Οπότε και να με σηκώσει δεν μπορώ να κάνω και πολλά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα σας. Τι κάνετε;; Εγώ καλά είμαι.. Σκέφτομαι τι θέλω από Τζαμπο και κάνω λίστα. Δεν ξέρω αν θα πάμε τελικά αλλά χωρίς λίστα ξεχνάω και το όνομα μου εκεί μέσα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κοριτσια μου....!!!!!! Τι κανετε....?????? οοολες καλα....????

Εμεις ειχαμε ΑΠΑΙΣΙΟ βραδυ(γκρινια, φαγουρα αυτιων) αλλα το ξεπερασαμε και αυτο...τωρα ειμαστε καλααααααα.....

Καλεεεεεεεε εδω εχει συννεφια και λιιιιιγο κρυο.....,!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας κοπελουδες μου!

Επιτεεεελους,τελειωσα τις δουλειες!

May μου,πιο πρωινη δε γινοταν!Απο τις 6 η Δημητρουλα εχει τετοιαααα ορεξη!Την ταισα και γω εκεινη την ωρα και εκανα ενα μπανακι για να ξυπνησω η χριστιανη!Αντε καμαρι μου,την Τεταρτη θα δεις το γιαβρι σου!Τι κανει το κοριτσακι σου το μεγαλο?

Νgn μου,και συ γιατρο?Πωπωωωω,μονο 10 μερες!Αχ θα τρελαθωωωω!Καλεεε,φου να κανεις εφτασαν!Βρε,καθε εμποδιο για καλο λενε!

Χριστινακι μου,εισαι πιο καλα γιαβρι μου?

Κοαλακι μου ομορφο!Δεν κοιμηθηκατε καλα,ε?Πως ειναι τωρα το Μαριαννακι σου?Ανεβασατε και πυρετο ή ειχε μονο ανησυχια?Αχ ματια μου,ποσο σε νιωθω!Ερχεται σημερα ο μπαμπας σας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα σας. Τι κάνετε;; Εγώ καλά είμαι.. Σκέφτομαι τι θέλω από Τζαμπο και κάνω λίστα. Δεν ξέρω αν θα πάμε τελικά αλλά χωρίς λίστα ξεχνάω και το όνομα μου εκεί μέσα!

Αχχχ Ελλη μου,ποσο χαιρομαι οταν διαβαζω οτι εισαι καλα!

Μην μου το αλλαξεις αυτο!!!Μακαριιιι!

Ασε καμαρι,εγω γενικα στη ζωη μου,εαν δε γραφω αυτα που θελω,τα ξεχναω!

Στη δουλεια ειμαι συνεχεια με ενα σημειωματαριο στο χερι!Αν και καμια φορα γελανε,αλλα τυχαινει να σου πουν τοσα πολλα οι προισταμενες και δε τα σημειωσεις παιζει να δωσεις λαθος χαπια ή λαθος ενεση σε ασθενη!Και εκει κυκλοφορουν ψυχοφαρμακαααα!Χαχαχαχα!Θα τους στειλουμ ''αδιαβαστους''καμια φορα!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...