Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Πως είστε;;

Εγω δεν είμαι πολύ καλα γι'αυτό δεν μπήκα από χθες το πρωι. Μου είχε κολλήσει εδώ και καιρό να φάω καταιφι και γιαννιώτικο. Οπότε πήγα να πάρω. Πήρα ένα κομμάτι καταιφι για μένα, πήρα και γιαννιωτικο για όλους από ένα κομμάτι και πήρα και γλυκά του κιλού. (μου έτρεχαν τα σάλια) Τρώω το γιαννιωτικο ήταν σούπερ! Το απόγευμα πήρα 2 γλυκά απο του κιλου. Εγώ είχα καιρό να φάω σοκολάτα η μερέντα γιατί μου έπεφτε βαριά. Το μετάνιωσα. Δεν ξέρω αν θυμάστε στις αρχές την αοκολατα και οτιδήποτε περιείχε σοκολάτα το έκανα εμετό. Τα ίδια πάλι. Σκέφτηκα μήπως ήταν σύμπτωση. Πήρε ο αντρουλης μου μπισκότα κουκις αλλά επειδή ξερει πως εγω δεν πολυτρωω πήρε ένα κουτί να το μοιραστούμε. Έφαγα 4 και πήγα βολίδα στο μπάνιο. Κομμένη η σοκολατα παλι. Όχι οτι αυτο είναι απαραίτητα κακό αλλά εντάξει με χάλασα πολύ. Ανακάλυψα βέβαια και φαγητό που δεν με πειράζει.. Σουπιτσα αστεράκι, χωρίς σάλτσα φυσικά, με λεμονακι. Δεν με πείραξε καθόλου. Ίσα ίσα που την χωνευα κιόλας και έτρωγα και το βράδυ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τι κανετε?αχ ωραια τα κουλουρακια κανελας εχω κ γω μια συνταγη αλλα πολυ ευκολη γιατι εγω με τη ζαχαροπλαστικη δεν το χω καθολου μονο αυτα τα κουλουρακια φτιαχνω κ κεικ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημέρα :-)

Αγοροmummy μεγάλο άγχος όταν οι μαστοροι δεν κάνουν καλά τη δουλειά.....

Χριστινακιιιιι,εαν σου πω τι διαβασααααα!Αχαχαχαχα!Και το ξανακοιταω δευερη φορα και παλι νομιζα πως εγραφες ''οι μπα...ρδοι''!Χαχαχαχα!

Επιβλεψη ολων!Καλα κανεις κοπελα μου!Κρουασαν εκανε ο συζυγος?Μαρη,πες τη συνταγη!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ΣΟΤΣΑΦΙ,ΜΠΟΤΣΑΚΙ...θα τα δοκιμασω τα κουλουρακια,διοτι τρελενομαι για κανελααααααα!Γιαμιιιιιιι!

Εμεις σημερα φαγαμε τσιπουρες στο φουρνο με σαλατα κουνουπιδι!Βρε κοριτσια,τι να κανω με αυτη τη μυρωδια απο το ψαρι?Εβρασα και κανελα μεσα σε νερο αλλα παλι τιποτα!Η μυρωδια μυρωδια!Βαρεθηκα!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου,καλο που δεν ανεβαινουν οι τιμες!Σημαινει πως προσεχεις!Μπραβο κοπελα μου!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου,και γω δεν ειχα προσεξει πως αλλαζει καθε φορα το σχολιο στο τικερακι σου!Που το ανακαλυψες μαρηηη!Δε με ειπες,εισαι απο Κρητη?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,τι κανεις κοριτσαρα?Ηπιατε καφεδακι οι κουκλες?

ΕΛΛΗ μου,τι τα θελες τα γλυκια καμαρι μου?Και ποσο μαλλον το σιροπιαστο!Δεν πειραζει!Τουλαχιστον εκανες αυτο που ηθελες,ανευ αποτελεσματος!Η πιεση καλη?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,αν και δεν ειμαι αρμοδια αν μιλησω,αλλα θα συμφωνησω και γω,πως καλο θα ηταν να μαθει να παιζει σε ενα συγκεκριμενο χωρο!Να καταλαβει πως μπορει να φερνουμε παιχνιδια πχ στον χωρο που μαζευεται ολη η οικογενεια,αλλα μετα οφειλουμε να τα μαζεψουμε!Και φυσικα πρεπει καποιες στιγμες να παιξει μονος του γιατι η μαμα πρεπει να κανεις δουλιτσες!Θα τον βρεις τον τροπο!

Καλα ειναι η συνονοματη σου!Πηγαμε βολτα,γνωρισαμε οοολη την καφετερια,μιας και γελουσε σε ολους και ερχοντουσαν απο κοντα να την δουν!Χαχαχα!Ειχα πολυ πλακα!

Πραγματικα ευχομα και γω να ειναι καλα το ΡΙΤΣΑΚΙ μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

κοριτσια τι κανετε?αχ ωραια τα κουλουρακια κανελας εχω κ γω μια συνταγη αλλα πολυ ευκολη γιατι εγω με τη ζαχαροπλαστικη δεν το χω καθολου μονο αυτα τα κουλουρακια φτιαχνω κ κεικ

Ιωαννα μου εισαι καλα?Τι κανει η μικρουλα σου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακιιιιι,εαν σου πω τι διαβασααααα!Αχαχαχαχα!Και το ξανακοιταω δευερη φορα και παλι νομιζα πως εγραφες ''οι μπα...ρδοι''!Χαχαχαχα!

Επιβλεψη ολων!Καλα κανεις κοπελα μου!Κρουασαν εκανε ο συζυγος?Μαρη,πες τη συνταγη!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ΣΟΤΣΑΦΙ,ΜΠΟΤΣΑΚΙ...θα τα δοκιμασω τα κουλουρακια,διοτι τρελενομαι για κανελααααααα!Γιαμιιιιιιι!

Εμεις σημερα φαγαμε τσιπουρες στο φουρνο με σαλατα κουνουπιδι!Βρε κοριτσια,τι να κανω με αυτη τη μυρωδια απο το ψαρι?Εβρασα και κανελα μεσα σε νερο αλλα παλι τιποτα!Η μυρωδια μυρωδια!Βαρεθηκα!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου,καλο που δεν ανεβαινουν οι τιμες!Σημαινει πως προσεχεις!Μπραβο κοπελα μου!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου,και γω δεν ειχα προσεξει πως αλλαζει καθε φορα το σχολιο στο τικερακι σου!Που το ανακαλυψες μαρηηη!Δε με ειπες,εισαι απο Κρητη?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,τι κανεις κοριτσαρα?Ηπιατε καφεδακι οι κουκλες?

ΕΛΛΗ μου,τι τα θελες τα γλυκια καμαρι μου?Και ποσο μαλλον το σιροπιαστο!Δεν πειραζει!Τουλαχιστον εκανες αυτο που ηθελες,ανευ αποτελεσματος!Η πιεση καλη?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,αν και δεν ειμαι αρμοδια αν μιλησω,αλλα θα συμφωνησω και γω,πως καλο θα ηταν να μαθει να παιζει σε ενα συγκεκριμενο χωρο!Να καταλαβει πως μπορει να φερνουμε παιχνιδια πχ στον χωρο που μαζευεται ολη η οικογενεια,αλλα μετα οφειλουμε να τα μαζεψουμε!Και φυσικα πρεπει καποιες στιγμες να παιξει μονος του γιατι η μαμα πρεπει να κανεις δουλιτσες!Θα τον βρεις τον τροπο!

Καλα ειναι η συνονοματη σου!Πηγαμε βολτα,γνωρισαμε οοολη την καφετερια,μιας και γελουσε σε ολους και ερχοντουσαν απο κοντα να την δουν!Χαχαχα!Ειχα πολυ πλακα!

Πραγματικα ευχομα και γω να ειναι καλα το ΡΙΤΣΑΚΙ μας!

Δεν με πείραξε το σιροπιαστο. Τα αλλά με τη σοκολάτα με πείραξαν. Το σιροπιαστο το έφαγα το μεσημερι μετά το φαγητό. Τα αλλά που έφαγα το απογευ_Α έβγαλα. Έχω προϊστορία όπως ανεφερα με τη σοκολάτα. Στον 5ο άρχισα να τσιμπολογαω. Δεν πειράζει. Υπομονή για τον μικρούλη μου..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κορίτσια μου τι κάνετε??????????

Εμείς όλοι καλά!!!! Έβαλα και τα 2 παιδάκια μου για ύπνο και κάθομαι και εγώ λίγο με τον άντρα μου.

Εσείς???????

Εγώ κορίτσια δεν άντεχα να περιμένω 40 μέρες (ούτε καν 20) και βγήκαμε βολτίτσα χθες και οι 4. Μην φανταστείτε??? Δεν κάτσαμε πουθενά. Με το αμάξι κάναμε βόλτα στην θάλασσα αλλά ανανεώθηκα τρομερά. Είχα να βγω πάνω από 3 μήνες. Αφού και στον γιατρό που πήγαινα με το αμάξι ξαπλωμένη ήμουν!!!!!

Αχ κορίτσια δεν μπορώ να συγκρατηθώ με τίποτα. Τρώω όλη μέρα!!!!!!!

Πω πω τόφαλος θα γίνωωωωωωω!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσείς με το ζάχαρο πώς τα πάτε????????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

NGN μου καλά κάνατε και βγήκατε βολτίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φάε όσο θελεις να το ευχαριστηθείς!!!!!!!!!! εισαι λεχωνα τωρα!!! αργοτερα ξαναμπαινεις σε προγραμμα!!!!!!!!!

NGN μου καλά κάνατε και βγήκατε βολτίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φάε όσο θελεις να το ευχαριστηθείς!!!!!!!!!! εισαι λεχωνα τωρα!!! αργοτερα ξαναμπαινεις σε προγραμμα!!!!!!!!!

Γεια σου κοριτσάκι μου!!!!!

ΤΙ κάνεις??????? Η Αγγελικούλα σου???????

Και να θέλω να προσέξω την διατροφή μου είναι αδύνατο. ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Μάλλον είναι επειδή θηλάζω. Δεν εξηγείτε διαφορετικά.

Εσύ πώς πας με την δίαιτα?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλά είμαστε όλοι μας! Η μικρή μου μια χαρά στο σχολείο και στα εξωσχολικά της....Εγω συνεχίζω με την διαιτα...αυριο ειναι η μερα ζυγισματος και μεχρι την προηγουμενη Δευτερα ειχα ξεφορτωθει 7 κιλα!

Διαφημίσεις

Λογικο ειναι να πεινάς συνέχει λόγω θηλασμου!!!!

Ο Γιωργακης σου καλά; χαιρεται με την μπεμπουλα ; σου κανει χαδια και αγαπες τωρα που εισαι ξανα ορθια;

Λογικο ειναι να πεινάς συνέχει λόγω θηλασμου!!!!

Ο Γιωργακης σου καλά; χαιρεται με την μπεμπουλα ; σου κανει χαδια και αγαπες τωρα που εισαι ξανα ορθια;

7 κιλάααααααα???????? Μπράβοοοοο!!!!!!!! Χάνεις πολύ εύκολα βλέπω!!!! Και νομίζω οτι κάθε Κυριακή τρως ότι θες εεεεε????

Ο Γιωργάκης μου δεν είναι παιδί που θα κάνει εύκολα αγάπες. Είναι πολύ ανεξάρτητος. Σκορπιός δεν είναι???? Τι περιμένωωωωω!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

να 'μαι κι εγωωωωωω! Ngn μου γλυκια τι ομορφα τα νεα σου!!! μπραβο να συνεχιστε ετσι!!! φαε κοπελα μου!!! και να παρεις κανενα κιλο με τοσο τρεξιμο σε λιγο καιρο που θα μπουσουλησει η μπουμπου θα τα χασεις οοοοολα!!!

Τι κανετε οι υπολοιπες κοριτσια μου?? Μαρακι βορινο εγινε famοus η Δημητρουλα?? μπραβο το κοριτσι το κοινωνικο!! ναι Μαρακι μου αυτους τους σκοπους εχω ακριβως για τον μικρο και κακως δε του το ξεκινησα νωριτερα.. ξεκινησαμε σταδιακα απο σημερα! τωρα που βαλαμε και τη βιβλιοθηκη ανεβασα τα βιβλια της σχολης να φρεσκαρω λιγο τις γνωσεις μου πανω σε αυτα τα θεματα γιατι οταν τα σπουδαζεις ειναι καλα, οταν ειναι να τα εφαρμοσεις στο δικο σου το παιδι ειναι αλλιως, αχ!!

Σημερα εριξα γελιο με τον μπομπο μου, τον εγδυσα να τον κανω μπανακι και αφησα διπλα την πανα του τυλιγμενη και οταν τελειωσαμε τον βλεπω αρπαζει την πανα και τρεχει και λεω ωχ τωρα θα παει να την πεταξει στο σαλονι και ειχαμε και επισκεπτη και τελικα μπουκαρε στο μπανιο και την πεταξε στα σκουπιδια!! μεχρι τωρα το εκανε με τα σκουπιδια της κουζινας και της ανακυκλωσης αλλα πετουσε τα παντα, μεχρι και το κινητο μου.. χαχχα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ngn Μου νομίζω με βοηθάνε τα glucophage του σακχαρου που πινω λογω πολυκυστικων και σε συνδυασμο με την διατροφη χανω επιτελους βαρος...γιατι για αρκετα χρόνια δεν μπορουσα με τιποτα να αδυνατισω! Φτου φτου να συνεχιστει το ίδιο....να φυγουν πολλά ακόμη κιλά!

Αγορομάμυ κάθε τι που μαθαίνουμε στα παιδιά μας θέλει το τροπο του, τα εκπαιδευουμε και μαζι μαθαινουμε και εμεις!!! Σιγα σιγά όλα θα γινουν!!!! Παντως μην ανησυχεις, ο γιοκας σου ειναι καθαρός και πετάει τα σκουπίδια του, χιιχιχ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ngn Μου νομίζω με βοηθάνε τα glucophage του σακχαρου που πινω λογω πολυκυστικων και σε συνδυασμο με την διατροφη χανω επιτελους βαρος...γιατι για αρκετα χρόνια δεν μπορουσα με τιποτα να αδυνατισω! Φτου φτου να συνεχιστει το ίδιο....να φυγουν πολλά ακόμη κιλά!

Αγορομάμυ κάθε τι που μαθαίνουμε στα παιδιά μας θέλει το τροπο του, τα εκπαιδευουμε και μαζι μαθαινουμε και εμεις!!! Σιγα σιγά όλα θα γινουν!!!! Παντως μην ανησυχεις, ο γιοκας σου ειναι καθαρός και πετάει τα σκουπίδια του, χιιχιχ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι Ηλιοβασιλεμα μου, απο οπου και να παρει το παιδι θα γινει τακτικος πιστευω! οποτε βρεθει μωρομαντηλο ή κανενα πανι στο χερι του κανει οτι σκουπιζει τα κομοδινα και χαιρεται:tongue::tongue::tongue: μηπως πρεπει να τον εκμεταλευτω????Χαχαχαχα!! τι κανετε Ηλιοβασιλεμα μου? κοιμηθηκε η μαθητριουλα μας??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...