Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Λοιπον πατλακια η φακιολες η παπαλουτσες η κουκουφρικια η ποπ κορν παω και εγω για υπνο γιατι νυσταξα.........!!!!!!!

Τα λεμε αυριο.....!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και αλμυρα γιατι τα πατλακια τα τρωμε και με ζαχαρη και με αλατι, χαχαχαχχαχχα.......!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Φιλακια σε οοοοοολες σας.......!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα καλο μου κοαλακι!!!!!!!!!!Ονειρα γλυκα και φιλακια στο Μαριαννακι μας!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....τι μου κανετε;;

Εγω καλα ειμαι...εφυγε ο αντρουλης μου για δουλεια...και ειπα να μπω τι κανετε...

Λεω σημερα να κανω και το σαλονι και αυριο να στρωσω ...να ξεμπερδευω....

Θα ειμαι μεσα ...αλλα θα κανω και δουλειτσες...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολες σας....και φιλακια....και τα λεμε....

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!τι κανετε?Ριτσακι αντε να ξεκουραστεις!!!!!!!!καλε πολυ γελασα με τα πατλακια!!!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Καλημερα Ioannaki μου..... τι μου κανεις;;

Η μικρουλα σου τι κανει;;

Ελεγα να μην στρωσω ...αλλα μια που τα εκανα,θα στρωσω να ξεμπερδευω.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Έφυγε χθες τελικά η μαμά μου - πήγαμε για ψώνια και νομίζω πως τελειώσαμε με όλα! Μόνο πάνες έμειναν κι ένα θερμόμετρο χώρου που θέλω να πάρω. Α και τα σουτιέν θηλασμού, αλλά είναι νωρίς ακόμη γι'αυτά.

Κατά τα άλλα, η μπέμπα είναι ακόμη ανάποδα κι έχει αρχίσει να με πονάει πάρα πολύ με το κεφάλι της κάτω από το θώρακα, σε σημείο που αναγκάζομαι να ξαπλώνω στο πλάι, για να πέφτει προς τα αριστερά. Σηκώνομαι και πάλι στη θέση της η κυρία! Πφφφφ! Μποτσάκι, πες της να κουνηθεί, σε παρακαλώ!

Άντε, αφού γκρίνιαξα κι εγώ λιγάκι πάω να βάλω το πρώτο πλυντήριο με μωρουδιακά! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα, κοπέλες μου!

p8P6p2.png

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε?Πως ειναι τα μωρακια σας?

Οσο καταφερω θα διαβασω τα νεα σας!

Το μονο που ξερω ειναι πως εσπασαν τα νερα της MAY μας!Μαθαμε εαν γεννησε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερααααααααααααα κοριτσια μου......!!!!!!

Τι κανετε,....????! Ολες καλαααα.....??????

Εμεις καλαααααα, εχει μια ηλιολουστη μερα αλλα με αερα......!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ εισαι καλυτερα κοπελα μου...?????? η ΜΑΥ ΜΑΣ γεννησε ενα υγιεστατο κοριτσακι αλλα ειναι στη ΜΕΝΝ προς το παρον...

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει το μπεμπακι σου....???? εσεις πως λετε τα πατλακια-πλατσακια (χαχαχαχαχαχαχ) στα μερη σας.......??????

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ υπομονη καλη μου μεχρι να γυρισει το μωρο να ανακουφιστεις....!!!!!! Και εμενα πονουσε το στερνο μου πολυυυυυυ οταν ηταν ακομα ισχιακο.....!!!!!!!! Μετα γυρισε και ολα καλα, πονουσε το ηβικο οστο, χιχι......!!!!!!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ τελειωνε μαρηηηηηη με τις δουλειες......!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ εσυ τι κανεις.....?????? ολα καλα...?????

Παω για δουλειτσες......και να ταισω σε λιγο τη μαριαννα....!!!!!!

Φιλακια προς το παρον......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα! Χθες ακριβώς 9:36 μμ έκλεισα κινητό καο έπεσα για νάνι. Ξύπνησα 00:10 για τουαλέτα, μετά 2:20 πμ για τουαλέτα και μετά κοιμήθηκα 4:30 πμ αφού πρωτα πήγα τουαλέτα φυσικα. Οποτε ξύπνησα φυρω στις 6 πάλι γθα τουαλέτα και μετά κοιμήθηκα σερί μέχρι της 9:30 πμ παρακαλώ! Σηκώθηκα έφαγα άπλωσα ένα πλυντήριο που ειχα βάλει χθες βράδυ έπιασα κουβέντα με την πεθερά μου έπιασα κουβεντα με την κοιλιά μου και τώρα ξάπλωσα.

Αυτά τα πατλακια πρωτη φορά τα ακούω.. Αλλά εγώ δεν τα τρώω οπότε δεν ζηλεύω! Χαχα!

Ρίτσα αφού έκανες γενική στρωσε να ξεμπερδευεις γιατί μετά θα θες πάλι γενικη για να στρώσεις..

Ζωή γιατί είναι νωρις για τα σουτιέν;; Εγώ τα πήρα στον έβδομο! Θέλω παντοφλες και βρακιά μόνο τώρα. Αν και είχα πάρει λίγα θέλω κι άλλα!

Ηλιοβασίλεμα ωραία συμπαράσταση. Και εμένα ο δικός μου κάνει τα ιδια μερικές φορες και την άλλη μερα τρώει βραστες πατάτες μαζί με μένα για να πάρει συγχώρεση που ήρθε με λουκανικο το βράδυ..

Μποτσακι και Πατουσιτσα πως είστε;;

Εγώ τα ίδια. Πονάω, καουρες, στομάχι χαλια! Κλασικά!

Όπως καταλάβατε δεν διαβσα όλα τα νέα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σου γλυκο μου ΚΟΑΛΑΚΙ.Τι κανει η ομορφη Δραμα?Το Μαριαννακι,ο συζυγος,ολοι καλα?

Οχι,δεν ειμαι καλα,αλλα πρεπει να μπω ξανα στους ρυθμους μου.Γιατι απο την Κυριακη παρατηρω πως ''χανομαι'' και με τις ορμονες που δεν εχουν σταθεροποιηθει,θα παθω καταθλιψη,οποτε πρεπει να συνελθω.

Ελλη μου,τι κανεις?Κανεις κοινωνικες συναναστροφες με την κ.τουαλετα?

Παραγνωριστηκατε εσεις οι 2.

Εσυ δεν εισαι ειδημων στο να περιγραφεις τα νεα συνοπτικα?Αντε μωρε κοπελα μου,κανε εναν κοπο να με πεις τι γινεται με τα υπολοιπα κοριτσια μας.

Γεννησε η MAY μας τελικα?Αχ,γερο και ευλογημενο να ειναι το μωρακι!

Ο Θεος να το εχει καλα και γρηγορα να βρεθουν ολοι μαζι στο σπιτι.Καταφερε τελικα να μπει στην 32η βδομαδα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Οχι ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ γεννησε στην 30η εβδομαδα αλλα ειναι καλα...

Εσυ κοιτα να "γυρισεις" πισω, εδω σε θελουμε και δεν εννοω το καφε αλλα ΤΗ ΖΩΗ.......!!!!!!!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ καλημερα.....τι κανεις.....????

Ο μπεμπαρος....????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ευχαριστω γλυκο μου ΚΟΑΛΑΚΙ.

30η τελικα?Δεν πειραζει,αρκει να ειναι καλα το μωρο!Βγηκε η MAY ή δε γνωριζετε?

Γεννησε με κτ εχθες το μεσημερι...

Θα βγει σε 3-4 μερες και μετα θα πηγαινει να βλεπει το μωρακι της...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ωραια,ολα να της ερθουν βολικα απο δω και περα!

Εσυ καλα εισαι κοπελα μου?

Τι καλο θα φατε σημερα?

Εμεις λαχανορυζο και η μικρη πατατουλα και καροτακι!Απο χθες ξεκινησαμε φαγητο!

Η Μαριαννα μας με τα δοντακια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι είμαι μια από τις ειδικούς στην περιγραφή αλλά έχω κάνα δύο μέρες λίγο χαμένη και σήμερα δεν τα διαβασα όλα..

Κοαλακι μου καλα είμαι και εγώ και ο.μπεμπαρος μου! Το αντρακι μου! Να σε ρωτήσω κάτι;; Χθες ένιωσα ένα σαν πόνο σαν κάψιμο δεν ξερω πως να το εξηγήσω ψηλά στη μήτρα που πρώτη φορά το παθαίνω. Συνήθως τα πονακια που έχω 2-3 φορες την βδομάδα (μικρές συσπασουλες είπε ο γιατρός φυσιολογικες) τα νιώθω χαμηλά για δευτερόλεπτα αλλά το χθεσινό δεν το κατάλαβα. Και σήμερα ενώ από τον 7ο ειχα υγρά είδα σαν βλεννη στο χαρτι όπως είναι το ασπράδι έτσι διαφανές. Η πεθερά μου μου είπε ότι είναι λογικό να δω γιατί πλησιάζω και στο μήνα μου και να μην αγχώνομαι. Βέβαια δεν ξαναείδα αλλα τι μπορεί να ήταν;

Θα φάω πατατουλες βραστες σήμερα! Αν θυμηθώ να πάω να βρασμώ. Τεμπελα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...