Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Mary85 είπε:

Καλημέρα σας κ καλή εβδομάδα σε όλες!!

Έκανα σαλπιγγοραφία το πρωί. Επιτρέπςται να έχω επαφή σήμερα ή λέτε όχι καλύτερα; Θα ρωτήσω κ τον γιατρό,βέβαια... Αλλά έλεγα μη χάσω τον μήνα...

Καλημέρα, δεν επιτρέπονται οι ελεύθερες επαφές σ όλο αυτόν τον κύκλο

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον κοριτσια μου ηρθε η ωρα για νανι.........και ακομα η νικολουλη δεν τελειωσε αλλα με βλεπω να τελειωνω εγω αν δεν παω στο κρεββατακι μου χαχαχχααχχαχαχαχαχαχα.......!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα και φιλακιααααααα σε οοοοοοολες........:P:p:p:p:p:p

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Λογικα θα λαχανιαζετε και ευκολα.............

Δεν λες τιποτααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Που να κανουμε γιονγκα μαρη που ειμαστε αγυμναστες θα μας φυγουν τα πλευρα τωρα!!!!!!!!χαχαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Δεν λες τιποτααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Που να κανουμε γιονγκα μαρη που ειμαστε αγυμναστες θα μας φυγουν τα πλευρα τωρα!!!!!!!!χαχαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Γιογκα μαρηηηηηηηηηηηηη για σωστες αναπνοες.......!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααα, ονειρα γλυκααααααα......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσια μου ηρθε η ωρα για νανι.........και ακομα η νικολουλη δεν τελειωσε αλλα με βλεπω να τελειωνω εγω αν δεν παω στο κρεββατακι μου χαχαχχααχχαχαχαχαχαχα.......!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα και φιλακιααααααα σε οοοοοοολες........:P:p:p:p:p:p

Εγινε κοαλακι μου!!!!!!!!!!Καληνυχτα και ονειρα γλυκα να εχετε κι εσυ και το Μαριαννακι μας!!!!!!!!Φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!θα μας φυγει ο τακος απο τη γιογκα!!!!!!!!!!θα ψαχνομαστε!!!!!!!!!

εγινε κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχουμε και πολλα φιλακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

υπναρουδες κοιμαστε ε?? καλα κανετε, χορταστε υπνο!! ο μικρος ξανακοιμηθηκε αλλα δεν ξαπλωσα κι εγω, κανω κατι ψιλοδουλιτσες για να παμε βολτα μετα!! αμα δεν ειμαι εδω οταν εμφανιστειτε θα τα πουμε αργοτερα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κουκλες μου!

Τι κανετε?

Και μεις πρωινες σημερα!Η μικρη ξυπνησε,ως συνηθως,απο της 7.30,εφαγε και κοιμηθηκε παλι!

Θα κανω και γω λιγες δουλιτσες γιατι μετα θελουμε να παμε λαικη!Βρηκα κουρτινα για το παιδικο,απο τους Ρωσους,με 12 ευρω το μετρο ενω στα μαγαζια το λιγοτερο ηταν 35 ευρω το μετρο!Πλακα μας κανουν?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα κοριτσακια μουυυυυυυ......!!!!!!! Τι κανετε...?????

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 8:30 , ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε μεχρι να φαμε φρουτο και τοστακι...

Εγω εν το μεταξυ κανω δουλειτσες......

Εχει και εδω ωραιαααα μερα, αλλωστε ειπε οτι θα παει οοοοολο το σκ ετσι "ανοιξιατικα".........

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ξυπνησε ο γαμπρος....?????? τι κανετε...?????

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ τι κανει η δημητρουλα σου.....?????

Ολα τα αλλα κοριτσακια κοιμουυυυνται....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα γλυκο μου ΚΟΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!

Καλα ειναι η Δημητρουλα!Κοιμαται!Ξεκινησαμε και φαγητουλι το μεσημερι!Ευτυχως 2 μερες τωρα,πατατα/καροτο,τα τρωει πολυ καλα!Αυριο θα προσθεσω και μοσχαρακι,ειμαι περιεργη να δω πως θα το αποδεχθει!

Εσεις καλα ειστε?Η Μαριαννα μας?

Να ρωτησω κατι?Γιαουρτακι παιδικο ποτε ξεκινησαν τα παιδακια σας να τρωνε?

Εχω δει στα σουπερ που γραφουν γιαουρτι απο τον 6ο μηνα της ζωης!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες σας καληνυχτισα αλλά η χαζή κόληησα με την τηλεόραση και πήγα 4 παρά που ξάπλωσα!!! Και το πρωι αδυνατουσα να ξυπνησω, προσπαθουσε η μικρή να με σηκωσει να της κανω παρεα να δει παιδικα και εγω τελικα σηκωθηκα κατα τις 9.30...

Τωρα ψιλομαζεψα τα πανω πανω, θα παω την μικρη μουσικοκινητικη και αν προλαβω στο ενδιαμεσο πριν σχολασει, θα παω στη λαικη για μαρουλια και μηλα και βρακια :tongue::tongue::tongue: και μετα θα παω να την μαζεψω! Ευτυχως εχει ηλιο, οποτε θα κινηθουμε με το ποδηλατακι μου!

Μαρακι βορινο, η κουρτινα ωραια; την διαλεξες με παιδικες φιγουρες; θα παρεις μονο το υφασμα και θα το δωσεις να στην ραψουν; Ποσο σου βγαινει συνολο; Εμείς βολευτηκαμε με την φοιτητικη μου κουρτινα, μια αδιαφανης σε παλ χρωματισμους (γαλάζιο, ροζ, βεραμαν, κιτρινο) και ορθογωνιακα και δεν της ειχα παρει εξαρχης παιδικη καινουργια κουρτινα...και μαλλον δεν θα της παρω. Αυτο που θελω, ειναι να μπορεσω να της παρω μια μοκετα γιατι και εκει, της χρησιμοποιω μια ουδετερη που δεν ειναι παιδικη και η αληθεια ειναι οτι με βολευει μεν και αυτη που εχω, αλλά χρειαζεται μια ακομη σαν ρεζερβα ή σαν καλή! Θα δουμε! Σκεφτομαι αν μου στειλει λεφτα η νονα της για την γιορτη της τον αλλο μηνα να συμπληρωσω και εγω ενα ποσο και να το παρω τοτε...

Αγορομάμυ σας αρεσε η παιδικη χαρα; ειναι κοντα στο σπιτι σας και πηγαινετε με τα ποδια; Καλο παιχνίδι και καλή βόλτα!!!!!!!!

Κοαλάκι καλημερα!!!!!!!! Η Μαριανα τί νοικοκυρεύει; θα πατε και εσεις βολτιτσα;

Καλημερα γλυκο μου ΚΟΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!

Καλα ειναι η Δημητρουλα!Κοιμαται!Ξεκινησαμε και φαγητουλι το μεσημερι!Ευτυχως 2 μερες τωρα,πατατα/καροτο,τα τρωει πολυ καλα!Αυριο θα προσθεσω και μοσχαρακι,ειμαι περιεργη να δω πως θα το αποδεχθει!

Εσεις καλα ειστε?Η Μαριαννα μας?

Να ρωτησω κατι?Γιαουρτακι παιδικο ποτε ξεκινησαν τα παιδακια σας να τρωνε?

Εχω δει στα σουπερ που γραφουν γιαουρτι απο τον 6ο μηνα της ζωης!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ εμας γιαουρτι μας προσθεσε απο τον 7ο μηνα και μετα, πρωτα μας εβαλε αλλα για απογευματινο....

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ σημερα ολως περιεργως δεν νοικοκυρευει, εχει ρεπο :tongue::tongue::tongue: απο τη σημαια....

Ναι θα παμε βολτιτσα λιγο αργοτερα....

Εσεις τι κανετε...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερούδια....!!εγω ξύπνησα απο τις 6 αλλα με ξάνα πήρε ο ύπνος και σηκώθηκα τελικά 10.00 και πεινούσα παραααααααααααααααααααααααα πολυυυυυυυυυ!!!μόλις έφαγα λοιπον το γαλατάκι με τα δημητριακά μου!!και ο μπέμπουλης άρχισε τις κλωτσιές!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...