Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τι κανεις καλη μου?

Η κουρτινα που διαλεξα δεν ειναι τελειως παιδικη!Εχει πεταλουδιτσες σε διαφορα χρωματα,κουρτινα που θα την κρατησει για πολλα χρονια!Συνολικα θα μας βγει 50 ευρω!Οι Ρωσοι δεν παιρνουν επιπλεον λεφτα για να στη ραψουν,γιατι αυτοι θα τη ραψουν!

Οσο για μοκετα,αν και της πηραμε χαλι,θα βαλουμε και μεις μοκετα!Ειμαστε στον πρωτο οροφο,απο κατω πιλοτη και το δωματιο βορινο και εκτεθημενο,οποτε εχει 2 βαθμους σχεδον διαφορα απο τα υπολοιπα!Συνεπως πρεπει να ειναι ζεστο το παιδικο!Ασε που η μικρη μπουσουλαει,οποτε εαν κουραζεται να πεφτει στα μαλακα!;)

ΚΟΑΛΑΚΙ,φωναξε ''μαμα'' το κοριτσι σου?Αχ θα τρελαθω!Ποσο συγκινητική στιγμη!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου,και γω θηλαζα και απο τα 2,σχεδον 20 λεπτα το καθενα!Η κ.Πατσουρου ομως,λεει,πως καλο ειναι να θηλαζει το παιδι μονον απο το ενα και εαν βλεπουμε πως δεν χορταινει να πηγαινουμε και στο αλλο!Εγω το θηλαζα οπως και το ΚΟΑΛΑΚΙ!Στον επομενο θηλασμο ξεκινουσα με το στηθος που εδωσα τελευταιο!Παντως και η κ.Πατσουρου δινει πολυ καλες συμβουλες!

ΕΛΛΗ,μεεεεε.....μπηκες στην 33η εβδομαδα?Ωωωωω,ποτε περασε ο καιρος?

ΡΙΤΣΑ/ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,πως πανε οι δουλειες?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ/ΙΩΑΝΝΑ/ΖΩΗ/ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ...ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?

Η NGN και η ΜΑΡΙΑ μας ειναι καλα?Εχουμε νεα τους?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαράκι μου , τι κάνεις!!σε ευχαριστώ και για την δική σου εμπειρία !!χτες είδα τα βιντεο της πατσουρου στο ιντερνετ!η αλήθεια είναι οτι αλλού παρουσιάζεται το θέμα έτσι και αλλού αλλιώς!νομίζω δεν υπάρχει σωστό ή λάθος τελικά!!ελπίζω να με οδηγήσει ο μπεμπούλης και να τα καταφέρω

Καλημερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;;Εμεις και οι δυο ειμαστε καλα...

Καλε μια μερα δεν μπηκα και εγιναν τοσα πραγματα....Καλε μια ωρα διαβαζα νεα σας και δεν τειλειωνα....πωπωπωπω γλωσσοκοπανες.....χαχαχαχαχαχαχ

May μου να σου ζησει η κορουλα σου και καλη δυναμη απο δω και περα αν και ειμαι σιγουρη πως η μηκρη ειναι δυνατη σαν και εσενα οποτε γρηγορα θα την παρετε σπιτι σας...

Μποτσακι μου τι ειναι αυτες οι μανουλες ε;;;Και η δικια την αλλη φορα κοιτουσε μια φορμουλα που του πηρα και ελεγε "αχ ψυχη μου,μια σταλιτσα εισαι,ομορφια μου εσυ" Τι να πω εγω μετα...

Αγοροmummy μου μακαρι να πειστει η φιλη σου να παει σε αλλον γιατρο για εξωσωματικη γιατι ειναι ψυχοφθορο ολο αυτο που περναει..

Πατουσιτσα ενταξει με τις δουλειες;;;Εγω ευτυχως τα χειμωνιατικα τα συμμαζεψα πριν 2 εβδομαδες και τελειωσα.Τωρα μενει μονο να ερθει η μανα μου με την αδερφη μου για γενικες στο σπιτι αλλα λεω να ερθουν μολις μπω στον μηνα μου...

Ελλη μου και εγω με την τουαλετα ετσι ειμαι.Απλα παρατηρησα κατι.Οτι ωρα και οσες φορες σηκωθω για να παω τουαλετα,μολις παει περιπου 5 ξανασηκωνομαι για τουαλετα και ξυπναει και ο μικρος εκεινη την ωρα και μετα αντε να κοιμηθεις...

Γειτοννισα πως εισαι αγαπη μου...Ειπαμε ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος αλλα εσυ πρεπει να βιαστεις λιγακι γιατι σε εχει αναγκη η μικρη σου αλλα και εμεις....

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανεις κουκλα μου;;;Η μικρη σταθηκε βραχος στον γιατρο και δεν εβγαλε ουτε δακρυ ε;;;Μπραβο το μαναρι μου...

Κοαλακι μου τι κανεις;;;Σε ειπε μαμα η φουρτουνιτσα σου;;;Πως και δεν κατουρηθηκες πανω σου απο την χαρα σου;;;;χαχαχ

Οι υπολοιπες κοπελουδες μου τι κανουν;;;;

dev338pr___.png

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις....???? ολα καλα....????

Καλε μην ανησυχεις σιγουρα θα σε οδηγησει το μωρακι σου αλλα και εμεις πρεπει να το καθοδηγησουμε......γιατι ο θηλασμος ειναι σαν εργοστασιο (πρεπει να δουλεψει καλα για να αποδωσει).

Σαμπως εμεις ξεραμε......???? εγω προσωπικα δεν ακουσα καμια πατσουρου.........και υπαρχουν πολλες απο αυτες :tongue::tongue::tongue:

ΝΑΣΟΥΛΙ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανεις εσυ....???? δεν κατουρηθηκα απο τα γελια αλλα εμεινα ΑΓΑΛΜΑ και το σκεφτομουνα, ειχα ενα υφος λες και ημουν υπο την επειρια μεθης, δλδ αναπολουσα παρολο που με ειπε μαμα λιγα μολις λεπτα πριν...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις....???? ολα καλα....????

Καλε μην ανησυχεις σιγουρα θα σε οδηγησει το μωρακι σου αλλα και εμεις πρεπει να το καθοδηγησουμε......γιατι ο θηλασμος ειναι σαν εργοστασιο (πρεπει να δουλεψει καλα για να αποδωσει).

Σαμπως εμεις ξεραμε......???? εγω προσωπικα δεν ακουσα καμια πατσουρου.........και υπαρχουν πολλες απο αυτες :tongue::tongue::tongue:

ΝΑΣΟΥΛΙ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανεις εσυ....???? δεν κατουρηθηκα απο τα γελια αλλα εμεινα ΑΓΑΛΜΑ και το σκεφτομουνα, ειχα ενα υφος λες και ημουν υπο την επειρια μεθης, δλδ αναπολουσα παρολο που με ειπε μαμα λιγα μολις λεπτα πριν...

Καλα ειμαι κοαλακι μου.Στο μαγαζι και μετα που θα παω σπιτι θα πλυνω και τα υπολοιπα ρουχα του μωρου,ενα πλυντηριο ακομα το πολυ και τελειωσα...Τωρα κοιταω να παραγγειλω χαλι και διακοσμητικα για τον τοιχο...:D:D:D:D

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?εμεις σημερα ειμαστε μονες εχει ο αντρουλης μου υπηρεσια!!!!!!!!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανεις?η Αγγελικουλα?συμφωνω σχετικα με το θηλασμο κ τον ασκοπο χρονο που ειπε κ το κοαλακι.τι καλη η κορουλα σου,μπραβο το πουλακι μου.εμεις εχουμε το πρωτο την τριτη.ΚΟΑΛΑΚΙ τι κσνεις?η φουρτουνιτσα ?εχεις πολλες γνωσεις μπραβο σου.ΕΛΛΗ αν χορτασει το παιδι σταματαει τουλαχιστον ετσι κανει η δικη μου.αχ αυτες οι καουρες αφου οταν γεννησα για κανα 3ωρο ειχα ακομα καουρες κ λεω ε οχι δε θα μου φυγουν ποτε αλλα μετα εξαφανιστηκαν.εμενα με ανακουφιζε λιγο το ξινομηλο.αλλες κοπελες παιρναν κ το γκαβισκον με εντολη του γιατρου ομως.Μαυ κουραγιο κοριτσακι μου!!!!!!ολα καλα θα παν!!!!!!!!ΜΠΟΤΣΑΚΙ χαζογιαγια η μανα σου ε?εμενα ο πατερας μου κοιταει τις φωτο της μπεμπας κ της λεει τραγουδακια κ τον παιρνουν τα ζουμια !!!!!!!!!αχ λενε μηπωςκαταφερουν κ ερθουν τον αλλο μηνα με τη μανα μου.επισης για το θηλασμο εχεις δικιο εγω δεν το σκεφτομουν καθολου ελεγα αν εχω θα θηλασω αν δεν εχω θα δωσω μπουκαλι δε θ αφησω να πεινασει το παιδι!!!!!!!!!ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ολα νορμαλ ειναι αυτα που εχεις τα ειχα κ γω κ σκεψου εγω εχω κ στραβο διαφραγμα κ υπεφερα.η αδελφη σου εχει απολυτο δικιο.ΡΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ΚΑΛΑ?ΝΑΣΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?εμεις σημερα ειμαστε μονες εχει ο αντρουλης μου υπηρεσια!!!!!!!!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανεις?η Αγγελικουλα?συμφωνω σχετικα με το θηλασμο κ τον ασκοπο χρονο που ειπε κ το κοαλακι.τι καλη η κορουλα σου,μπραβο το πουλακι μου.εμεις εχουμε το πρωτο την τριτη.ΚΟΑΛΑΚΙ τι κσνεις?η φουρτουνιτσα ?εχεις πολλες γνωσεις μπραβο σου.ΕΛΛΗ αν χορτασει το παιδι σταματαει τουλαχιστον ετσι κανει η δικη μου.αχ αυτες οι καουρες αφου οταν γεννησα για κανα 3ωρο ειχα ακομα καουρες κ λεω ε οχι δε θα μου φυγουν ποτε αλλα μετα εξαφανιστηκαν.εμενα με ανακουφιζε λιγο το ξινομηλο.αλλες κοπελες παιρναν κ το γκαβισκον με εντολη του γιατρου ομως.Μαυ κουραγιο κοριτσακι μου!!!!!!ολα καλα θα παν!!!!!!!!ΜΠΟΤΣΑΚΙ χαζογιαγια η μανα σου ε?εμενα ο πατερας μου κοιταει τις φωτο της μπεμπας κ της λεει τραγουδακια κ τον παιρνουν τα ζουμια !!!!!!!!!αχ λενε μηπωςκαταφερουν κ ερθουν τον αλλο μηνα με τη μανα μου.επισης για το θηλασμο εχεις δικιο εγω δεν το σκεφτομουν καθολου ελεγα αν εχω θα θηλασω αν δεν εχω θα δωσω μπουκαλι δε θ αφησω να πεινασει το παιδι!!!!!!!!!ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ολα νορμαλ ειναι αυτα που εχεις τα ειχα κ γω κ σκεψου εγω εχω κ στραβο διαφραγμα κ υπεφερα.η αδελφη σου εχει απολυτο δικιο.ΡΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ΚΑΛΑ?ΝΑΣΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ?

Καλα ειμαστε και εμεις Ιωαννακι μου...Ειναι ξυπνιος τωρα και κλωτσαει...:D:D:D:D

Για τον θηλασμο και εγω συμφωνω,οτι ειναι να γινει θα γινει,εγω εχω ολη την καλη διαθεση να θηλασω,τωρα αν δεν εχω γαλα η δεν θελει ο μικρος θα πινει ξενο,σιγα τι εγινε....

dev338pr___.png

Καλημέρα κοπελιές! Εμείς ξυπνήσαμε κατά τις 10 σήμερα και κάνουμε δουλίτσες! Στέγνωσε σχεδόν και το πρώτο πλυντήριο με μωρουδιακά! Καθαρίζω λοιπόν συρτάρια για να τα σιδερώσω και να τα τακτοποιήσω! :D

Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα!

p8P6p2.png

Νασια καλό μεσημέρι και καλό σαβ/κο!!!! Άρχισες να πηγαίνεις λιγότερες ωρες στο μαγαζί;

Ζωή με το μαλακό το σιδέρωμα, σιγα σιγά, μην κουράζεσαι!!!! Τέλειο συναίσθημα να τακτοποιείς τα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού σου!!!!

Μαράκι βορινό, καλή επιλογή η κουρτίνα σας για να την εχετε πολλά χρόνια!!! Όσο να ναι , τα σχέδια με ακρως παιδικα κινουμενα κλπ κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του δημοτικού (φαντάζομαι, δεν θα την θέλει το παιδί)...Α, τότε θα ψάξω και εγω στη λαικη....μήπως βρω κουρτινα....για να εχω μια ακόμη να την αλλαζω μεσα στον χρονο...

Είδα στο ιντερνετ ότι 1-9/11 θα εχει εκπτώσεις στα μαγαζιά λόγω νεου ψηφισμένου νόμου! Οπότε θα περιμένω τότε να κάνω κάποιες αγορές για την μικρή και πέφτει και η γιορτή της τοτε, οπότε βολευει!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ καλα ειναι η φουρτουνα μου, εφαγε λαχανο με κρεας, μπροκολο, τυρακι, την αλλαξα και τωρα κανει νανακια....

Εσεις τι κανετε.....????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πηρες βρακιαααααααα....??????:tongue::tongue::tongue:

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ και εγω ψαχνω......ακομα για χαλακι και ταπετσαρια, οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να καταληξω για να το παρω και να το στειλω και καθαριστηριο :rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Νασια καλό μεσημέρι και καλό σαβ/κο!!!! Άρχισες να πηγαίνεις λιγότερες ωρες στο μαγαζί;

Ζωή με το μαλακό το σιδέρωμα, σιγα σιγά, μην κουράζεσαι!!!! Τέλειο συναίσθημα να τακτοποιείς τα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού σου!!!!

Μαράκι βορινό, καλή επιλογή η κουρτίνα σας για να την εχετε πολλά χρόνια!!! Όσο να ναι , τα σχέδια με ακρως παιδικα κινουμενα κλπ κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του δημοτικού (φαντάζομαι, δεν θα την θέλει το παιδί)...Α, τότε θα ψάξω και εγω στη λαικη....μήπως βρω κουρτινα....για να εχω μια ακόμη να την αλλαζω μεσα στον χρονο...

Είδα στο ιντερνετ ότι 1-9/11 θα εχει εκπτώσεις στα μαγαζιά λόγω νεου ψηφισμένου νόμου! Οπότε θα περιμένω τότε να κάνω κάποιες αγορές για την μικρή και πέφτει και η γιορτή της τοτε, οπότε βολευει!

Καλησπερα ηλιοβασιλεμα μου,τι κανεις;;;

Απο Δευτερα θα αρχισω να το εφαρμοζω το μειωμενο ωραριο αλλα και σπιτι ποα θα ειμαι το μυαλο μου θα ειναι στο μαγαζι....

dev338pr___.png

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ καλα ειναι η φουρτουνα μου, εφαγε λαχανο με κρεας, μπροκολο, τυρακι, την αλλαξα και τωρα κανει νανακια....

Εσεις τι κανετε.....????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πηρες βρακιαααααααα....??????:tongue::tongue::tongue:

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ και εγω ψαχνω......ακομα για χαλακι και ταπετσαρια, οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να καταληξω για να το παρω και να το στειλω και καθαριστηριο :rolleyes:

Κοαλακι μου εγω τελικα βρηκα χαλι.Ειναι looney touns διαστασεις 1,33*1,90 και κοστιζει 50ευρω.Πηρα αυτο γιατι δεν ειχα να βαλω τιποτα και απο το να δωσω 40 ευρω να παρω απλο πηρα και παιδικο,αν και θα ηθελα μεγαλυτερο αλλα ξεφευγουμε οποτε προς το παρον μια χαρα ειναι και αυτο και για διακοσμηση τοιχου βρηκα παλι looney touns και μου βγαινουν περιπου 50? αλλα εχει μπορντουρα,φωτιστικο,διαφορα αυτοκολλητα διαστασεις 30-35 εκ.

δηλαδη θα μου βγει ολη η διακοσμηση του δωματιου με 50?.Πιστευω καλα ειναι...

dev338pr___.png

Νασια το καταλαβαινω πώς θα έχεις εγνοια το μαγαζι σου αλλα πιστεψε με καλο θα σου κανει, να ξεκουραστεις γιατι ήδη θα βαρυνεις στο τελος κατα πολυ και μετα ο ερχομος του μωρου, σε θελει να εισαι δυνατη και ξεκουραστη για να ξεκινησεις το μεγαλωμα του μπεμπη σου!!!!

Κοαλακι πηρα βρακια!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Εχω βρει τα τελευταια χρονια ενα συγκεκριμενο σχεδιο που φερνουν και εχει βγει σκυλι!!! Και οποτε βλεπω νεο χρωμα εκτος του μπεζ και μαυρου, το παιρνω!!!χαχαχαχαχαχα:P Κοκκινο, ροζ, φουξια, τυρκουαζ!!!!!!!!!!!! 2? το κομματι!!! αλλά αξίζουν, δεν χαλάνε εύκολα!

Νασια από που το πήρες το χαλί; Μέσω ιντερνετ; Για πες μας ιστοσελίδα, να χαζέψουμε και εμείς!

Και εγω το δωμάτιο της δεν το στρωνω από ακρη σε ακρη...μονο το κεντρο! Για να μπορω να το σηκώνω και να το καθαριζω και απο την αλλη ειναι και ξυλινο πατωμα και οσο να ναι , πιο ζεστό από πλακάκι!

Νασια το καταλαβαινω πώς θα έχεις εγνοια το μαγαζι σου αλλα πιστεψε με καλο θα σου κανει, να ξεκουραστεις γιατι ήδη θα βαρυνεις στο τελος κατα πολυ και μετα ο ερχομος του μωρου, σε θελει να εισαι δυνατη και ξεκουραστη για να ξεκινησεις το μεγαλωμα του μπεμπη σου!!!!

Κοαλακι πηρα βρακια!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Εχω βρει τα τελευταια χρονια ενα συγκεκριμενο σχεδιο που φερνουν και εχει βγει σκυλι!!! Και οποτε βλεπω νεο χρωμα εκτος του μπεζ και μαυρου, το παιρνω!!!χαχαχαχαχαχα:P Κοκκινο, ροζ, φουξια, τυρκουαζ!!!!!!!!!!!! 2? το κομματι!!! αλλά αξίζουν, δεν χαλάνε εύκολα!

Στειλεεεεεεεε και κατα εδω........μερικα :tongue::tongue::tongue:

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ περιπου ενα χαλακι αυτων των διαστασεων με παιδικες παραστασεις τοσο βγαινει και η υπολοιπη διακοσμηση (αυτοκολλητα, φωτιστικο κλπ) θεωρω οτι ειναι νορμαλ η τιμη τους στα 50?.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...