Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καληνυχτα και απο μενα!!!!!!!!!!!!

Καλο ξημερωμα κουμπαραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου (οσα εχετε απομεινει) θα σας αφησω γιατι νυσταξααααα......

Καληνυχτα, ονειρα γλυκα σε οοοοοολες και τα λεμε αυριο.....

Φιλακια στα εμβρυομωρακοπαιδακια σας........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου (οσα εχετε απομεινει) θα σας αφησω γιατι νυσταξααααα......

Καληνυχτα, ονειρα γλυκα σε οοοοοολες και τα λεμε αυριο.....

Φιλακια στα εμβρυομωρακοπαιδακια σας........!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοαλακι μου καλο!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλαααααααααααααα!!!!!!!!!!Και φυσικα στην φουρτουνιτσα μας!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφιες μου!Ομορφιες οχι μονο εξωτερικα,αλλα εσωτερικα!

Ευχομαι η νεα μερα να σας βρισκει καλα!

Εμεις ως συνηθως πρωινες,απο τις 6 μαλιστα!Η μικρη ειχε κεφια!Οποτε ηπιες γαλα στης 7.30 και κοιμηθηκε παλι!

Τι μου κανετε?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ ΜΟΥ,σιγουρα δεν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κανεις?Που παει το μυαλο σου παλι καλε?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ηταν πολυ συγκινητικη η εκπομπη?Ουφ,τι συμβαινει στον κοσμο?

Ωρες ωρες,και μην γελασετε με αυτο που θα πω:oops:,νομιζω πως εχει ελθει ο ''εξω απο δω'' και μας καταστρεφει.Γι αυτο ολα αυτα τα κακα που υπαρχουν...Ο Θεος να βαλει το χερι του και να σωθει ο κοσμος απο την αμαρτια κοριτσια....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα! Εγώ ξύπνησα νωρίς και αποφάσισα να αρχισω να καθαρίζω με σκοπό μέχρι την Παρασκευη να στρωσω! Γιουπι! Αλλά βέβαια δεν έκανα τίποτα ακόμα διοτι ο κυροος αντρουλης μου σημερα αποφάσισε να κοιμηθεί λίγο ακόμη και ρίχνει κούφιες στο κρεβάτι..

Πατουσιτσα μου όχι χρυσό μου δεν έβγαλα αιμορροιδες! Αλλά λέω με την πίεση που νιωθω στο τελος με βλέπω να βγάζω!

Ηλιοβασίλεμα πήγε σχολείο η κοριτσαρα σου;; Από αυτά πήρα μπόλικα αλλά έχω και τα προδερμ να δοκιμάσω οπότε αν.δεν.τον πειράζουν μόλις τελειώσουν θα περνώ τα προδερμ. Έτσι και αλλοως και πάνες babyllino το σούπερ μάρκετ που είναι κοντά στο.χωριό δεν έχει το νουμερο 1 και 2 οποτε ο αντρουλης μου θα πηγαίνει Τρίκαλα να μου περνει!

Μαράκι θεσσαλονικιο καλημέρα σου. Τι κανείς;; Η μικρή;; Σου είπα ότι η μικρή σου έχει το ίδιο όνομα με τη μαμα μου; (επίσης τον κουνιαδο μου λένε Δημήτρη, έναν θείο μου, τον άντρα της μιας ξαδερφης μου, έναν ανιψιό μου.. Έχω αρκετούς!).

Ζωή χθες ξέχασα να σου απαντησω (η το εκανα και δεν θυμάμαι) σχετικά με την "κρίση" για γλυκό που έπαθα κοντεύω να γεννήσω και δεν είχα ξαναπαθει κάτι τέτοιο!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΔΩ Η ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΙΝΗ ΜΟΥ;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα Ελλη μου!

Πως ξημερωσατε?Θα κανετε δουλιτσες με τον αντρουλη?

Το link που εστειλες δεν ανοιγει!Τι μωρομαντηλα ειναι?

Εμεις χρησιμοποιουμε της εταιριας pampers,την ασπρη συσκευασια!Και το τονιζω διοτι,οτι αλλες συσκευασιες πηραμε,της ιδιας εταιριας,της δημιουργησαν ερεθισμο!Δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχουν,κι ομως δεν της ''εκατσαν''!

Εισαι ετοιμη καμαρι μου,ετσι?

Ποτε εχεις γιατρο?

Καλα ειναι και η μιρη!Κοιμαται,αφου ξυπνησε πολυ νωρις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσουδια!! βλεπω αρκετες οι πρωινες σημερα!!

Ελλη μου τι κανετε? αντε ξεκινατε δουλειες ε?? κανε τις επομενες μερες ο,τι ειναι να κανεις και μετα μονο ξεκουραση για τον πρωτο απαιτητικο καιρο με τον μπεμπη!!

Μαρακι καλημερα!!! πρωινη η μικρη ε?? εμας οποτε ξυπνουσε τοσο πρωι πηγαινε ο αντρας μου εκανε αγκαλια τον μικρο και του ελεγε για πλακα "κοιμησου αγορι μου, σημερα εχεις ρεπο, δε θα πας να δουλεψεις οικοδομη!"

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!Χαχαχα,ετσι του ελεγε?Εμ,δεν ειχε αδικο ο ανθρωπος!

Και γω την παιρνω στο κρεβατι οταν σηκωνεται τοσο νωρις,αλλα δεν πιανει παντα!Μολις ξυπνησε το σαμιαμιδι!

Καπου πηρε το ματι μου πως ο μικρος δεν ηταν καλα?Πως ειναι τωρα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!Χαχαχα,ετσι του ελεγε?Εμ,δεν ειχε αδικο ο ανθρωπος!

Και γω την παιρνω στο κρεβατι οταν σηκωνεται τοσο νωρις,αλλα δεν πιανει παντα!Μολις ξυπνησε το σαμιαμιδι!

Καπου πηρε το ματι μου πως ο μικρος δεν ηταν καλα?Πως ειναι τωρα?

σαμιαμιδι??? χαχαχα ετσι με φωναζαν και εμενα μικρη επειδη ημουν πετσι και κοκκαλο!!! σε λιγο καιρο που θα αρχισει να σου μπουσουλαει για τα καλα και να σου κανει περισσοτερα πραγματα θα κοιμαται πιο καλα γιατι θα κουραζεται πολυ περισσοτερο!! εμενα ο μικρος ειχε πυρετο, τωρα εχει να μου κανει απο τα ξημερωματα αλλα τον ελεγχω συνεχεια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Αγορομάμυ πώς πέρασε η βραδιά σας; πώς ξυπνήσατε; εκανε ξανά πυρετό το παιδι;

Μαράκι βορινό, ξέχνα τους ξέγνοιαστους τους ύπνους!!!! Από δω και πέρα τα μωρά μας και παιδιά μας, αυτά κανονίζουν τα ωράρια!!!!;););)

Όσο αφορά την πιθανότητα εγκυμοσύνης...τί να πω; εκανα και σήμερα τεστ, 35η, αρνητικό!αλλά θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη πριν ξεκιν΄σηω τα πριμολουτ για να προκαλέσω περίοδο....

Έλλη, κοιμήθηκες καλύτερα το βράδυ;

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Αγορομάμυ πώς πέρασε η βραδιά σας; πώς ξυπνήσατε; εκανε ξανά πυρετό το παιδι;

Μαράκι βορινό, ξέχνα τους ξέγνοιαστους τους ύπνους!!!! Από δω και πέρα τα μωρά μας και παιδιά μας, αυτά κανονίζουν τα ωράρια!!!!;););)

Όσο αφορά την πιθανότητα εγκυμοσύνης...τί να πω; εκανα και σήμερα τεστ, 35η, αρνητικό!αλλά θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη πριν ξεκιν΄σηω τα πριμολουτ για να προκαλέσω περίοδο....

Έλλη, κοιμήθηκες καλύτερα το βράδυ;

καλημερουδια!!!!!! κοιμηθηκε καλα το βραδυ απλα σηκωνομουν κ τον τσεκαρα καθε μιση ωρα και κατα τις 4 30 ανεβασε κ του εδωσα αντιπυρετικο. τωρα μολις του εβαλα θερμομετρο κ εχει 37,5 απο 36.7 που ειχε πριν μια ωρα!! ευτυχως τρωει κανονικα και του δινω και νερο συνεχεια και το πινει!! Η Αγγελικουλα τι κανει?? πηγε χαρωπη μαθητριουλα στο σχολειο της???

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααα κοριτσια μουυυυυυ.......:-D:grin::-D

Τι κανετε......???? ξημερωσατε καλα.....?????

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε μια στις 5μιση και μια οριστικα πλεον στις 8, ηπιαμε γαλατακι και τωρα γυρναμε μεσα στο σπιτι...:-D

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως ειστε.....???? κοιμηθηκατε καλα το βραδυ...????

Ελπιζω ο γαμπρος να μην εχει σημερα καθοοοολου πυρετο και να ηταν απλα περαστικο και αγυριστο......;)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανει η αγγελικουλα σου......???? βγαινεις συχνα και την βλεπεις απο το μπαλκονι...????

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ η δημητρουλα σου τι κανει.....????? πρωινη πρωινη βλεπω...:-D, παλι καλα εμενα δεν κοιμοταν κοθολου στην ηλικια σας......:-(

Αλλα τωωωωωρα πεταει κατι υπνους φοβερους και αξιοζηλευτους.....:-D

Ολα τα αλλα κοριτσακια πως ειναι........??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...