Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια τελειωνω με το χλαπακιασμα της πουλαδας,και φευγωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

αν αργησω μην ανησυχισεται!!!!

αργει και στα ραντεβου του!!!!!!!!!!!

μολις ερθω,σας λεω νεααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας αφήνω.ΘΘέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω τουαλέτα, να πάρω και ένα τηλέφωνο την μάνα μου και μετά να πάρω τον αλλο τον γιατρό από το νοσοκομείο να του πω για το.ντοπλερ.

Ελλακη μου δεν σε προλαβα ....πιστευω να τα πουμε αργοτερα μαναρακι μου...:P:p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσια τελειωνω με το χλαπακιασμα της πουλαδας,και φευγωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

αν αργησω μην ανησυχισεται!!!!

αργει και στα ραντεβου του!!!!!!!!!!!

μολις ερθω,σας λεω νεααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πατουσιτσα μου γλυκια, φαε να ειναι ζωηρη η Δεσποινουλα μας στον υπερηχο!! θα ερθει και ο μπαμπακας σας μαζι?? φιλακια και το νου σου στους μπατσους:tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου βγαινω, οπου να'ναι θα ξυπνησουν οι αντρες και θελω να ετοιμαστουμε γιατι λεμε να παμε τον μικρο σε αλλον ενα παιδιατρο για 2η γνωμη, θα δουμε οταν ξυπνησει ο συζυγος...φιλακια!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

φιλακια πατουσιτσα μου γλυκια, φαε να ειναι ζωηρη η Δεσποινουλα μας στον υπερηχο!! θα ερθει και ο μπαμπακας σας μαζι?? φιλακια και το νου σου στους μπατσους:tongue::tongue::tongue::tongue:

την προηγουμενη φορα κοιμοτανε και σηκωσε ξαφνικα το χερι!!!!!!!!αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!σαν να μου ελεγε κοιμαμαι αλλα εδω ειμαι!!!!!!!!!!ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!

και τωρα κοιμαται!!!!!!θα μου σηκωσει το ποδι της σημερααα!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχχιχιιχιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

οχι μονη μου θα παω....2 λεπτα υποθεση θα ειναι...απλα να δει και τον τραχυλο.....!

ναι αυτη τη φορα δεν θα τρωω παγωτο οταν οδηγω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω Ριτσακι μου! πλεον εχω καταληξει οτι αυτο με τις πολυκυστικες ειναι τρομοκρατια!!! 2 γιατροι στο Αλεξανδρας εκοβαν το κεφαλι τους οτι η ξαδερφη μου δεν εχει ελπιδες για μωρο! ε, επιασε με την 1η... αλλη μια φιλη μου τα ιδια, αφου ηταν αρραβωνιασμενη και ειχε πει στον καλο της να χωρισουν επειδη δεν θα μπορουσε ποτε να κανει παιδια και ηταν κριμα για εκεινον κλπ... εεε, επιασε κι αυτη με την 1η και μολις γεννησε μετα απο 40 μερες ξαναεμεινε εγκυος:rolleyes::rolleyes::roll::roll:

Αγορομαμμυ μου ο γιατρος μου δεν με εχει τρομοκρατησει ισα-ισα μου λεει θα τα καταφερεις...εγω αγχονωμαι και τα κανω μανταρα...αλλα αυτο το μηνα ...δεν το σκεφτομουνα καθολου...γιατι ελεγα θα κανω την Σαλπιγγογραφια και θα δουμε.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια μου βγαινω, οπου να'ναι θα ξυπνησουν οι αντρες και θελω να ετοιμαστουμε γιατι λεμε να παμε τον μικρο σε αλλον ενα παιδιατρο για 2η γνωμη, θα δουμε οταν ξυπνησει ο συζυγος...φιλακια!!!!

Αμα πας με το καλο για δευτερη γνωμη....μπες να μας πεις τι εγινε μαναρακι μου....Φιλακια....και τα λεμε....

x8yip2.png?0gPNKwlL

την προηγουμενη φορα κοιμοτανε και σηκωσε ξαφνικα το χερι!!!!!!!!αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!σαν να μου ελεγε κοιμαμαι αλλα εδω ειμαι!!!!!!!!!!ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!

και τωρα κοιμαται!!!!!!θα μου σηκωσει το ποδι της σημερααα!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχχιχιιχιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

οχι μονη μου θα παω....2 λεπτα υποθεση θα ειναι...απλα να δει και τον τραχυλο.....!

ναι αυτη τη φορα δεν θα τρωω παγωτο οταν οδηγω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε patoysitsa μου ....περιμενουμε νεα σου μαναρακι μου.....τα λεμε...

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσακια τι κανετε?μολις κοιμηθηκε η μουρμουριτσα την εβγαλα βολτα το μεσημερι κ μαλλον μου την ματιασαν την κουκλα μου(ειμαι χαζομαμα χαχαχαχα)ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μαλλον προετοιμαζεται το σωμα σου για το μεγαλο γεγονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΙΤΣΑΚΙ ναι εχω κ γω θεμα με πολυκυστικες απο τοτε που αδιθετησα πρωτη φορα κ λεγαν οι γιατροι οτι δυσκολα θα πιασω γιατι εχω κ θυροειδη μαζι κ ομως σταματησα τα χαπια τελος οκτωβρη αδιαθετησα τελειωσε η περιοδος 4/11 κ 27/12 ειχα θετικο τεστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ φανταζομαι τη τρομαρα θα πηρατε!!!!!!!!!!α πα πα δεν μπορω καθολου τον πνιγμο οποτε πνιγεται με το μπουκαλι κ με το στηθος καμια φορα με πιανει τρελα!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννα μου,κλαησπερααααααα!!!καλα εισαι???????η μουρμουριτσα σου καλα ειναι??????χαχαχααχαχχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!μαρσε αυτο!!!!!

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ????????????ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!!!!!ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κορίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! Πάαααααααααααααααααααρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Γύρισε η μπέμπα για να δείξει πόσο υπάκουη είναι στο γιατρό!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

1825 είμαστε, μοντελάκια! Αναπτυσσόμαστε όμως μέσα στα όρια των καμπυλών σταθερά στα κατώτερα όρια. Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί ούτε η μαμά ούτε ο μπαμπάς είμαστε μεγαλόσωμοι. (Χριστινάκι, ακούς; 13ο ποσοστιαίο μας έχει και μου τόνισε ότι είναι μια χαρά, οπότε μην αγχώνεσαι!)

Ας ελπίσουμε να μην ξανακάνει καμιά τούμπα τώρα :tongue:

Έλλη, μια χαρά ο μπέμπαρος, μπράβο! Για τον τράχηλο, αν δεις στη Β' επιπέδου, είναι ένα νούμερο διψήφιο που δίπλα πρέπει να γράφει mm. Θα ονομάζεται cervical length, cervix, CL, CVL ή κάτι σχετικό.

Πατουσίτσα, περιμένουμε νέα!

Ριτσάκι, άντε, να μη σου έρθει αυτή τη φορά!!

Ζωή.... μα και εσύ να σιδερώνεις και τις κάλτσες!!! Εγώ οτι μπορώ το αποφεύγω :-) :-)

Καλέ της μπέμπας, όχι δικιές μας!!!! Σιγά μη σιδερώνω και τις κάλτσες μας! Εδώ άλλα κι άλλα δεν κάνω :rolleyes:

Βρε μποτσάκι, δυο φορές το χρόνο αλλάζεις διακόσμηση;;;; Δεν έρχεσαι και προς τα εδώ καμιά βόλτα;;;;

Τι κάνει το υπόλοιπο καφέ;

p8P6p2.png

Κοριτσια μου σημερα εκλεισα 1 χρονο απο το Χειρουργιο που ειχα κανει...μου φενεται σαν ψεμα...

Αυριο κλεινουμε 5 χρονια με τον αντρουλη μου που ειμαστε παντρεμενοι...εχουμε επετειο.....

Ειμαι συγκινημενη.......πως περνανε τα χρονια...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κορίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! Πάαααααααααααααααααααρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Γύρισε η μπέμπα για να δείξει πόσο υπάκουη είναι στο γιατρό!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

1825 είμαστε, μοντελάκια! Αναπτυσσόμαστε όμως μέσα στα όρια των καμπυλών σταθερά στα κατώτερα όρια. Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί ούτε η μαμά ούτε ο μπαμπάς είμαστε μεγαλόσωμοι. (Χριστινάκι, ακούς; 13ο ποσοστιαίο μας έχει και μου τόνισε ότι είναι μια χαρά, οπότε μην αγχώνεσαι!)

Ας ελπίσουμε να μην ξανακάνει καμιά τούμπα τώρα :tongue:

Έλλη, μια χαρά ο μπέμπαρος, μπράβο! Για τον τράχηλο, αν δεις στη Β' επιπέδου, είναι ένα νούμερο διψήφιο που δίπλα πρέπει να γράφει mm. Θα ονομάζεται cervical length, cervix, CL, CVL ή κάτι σχετικό.

Πατουσίτσα, περιμένουμε νέα!

Ριτσάκι, άντε, να μη σου έρθει αυτή τη φορά!!

Καλέ της μπέμπας, όχι δικιές μας!!!! Σιγά μη σιδερώνω και τις κάλτσες μας! Εδώ άλλα κι άλλα δεν κάνω :rolleyes:

Βρε μποτσάκι, δυο φορές το χρόνο αλλάζεις διακόσμηση;;;; Δεν έρχεσαι και προς τα εδώ καμιά βόλτα;;;;

Τι κάνει το υπόλοιπο καφέ;

Ζωητσα μου μια χαρα η μπεμπουλα σου....Μπραβο!!!γιουπιιιιιι!!

Δεν νομιζω βρε Ζωητσα μου να ειναι....θα διξει μαναρακι μου....:rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηρθα κοριτσιααααααααααα!!!!!

ολα καλα μια χαρα μου ειπε ο γιατρος!αγγειακι λεει εσπασε!δεν ειναι τιποτα να μην ανησυχω.αμνυακο υγρο και πλακουντας μια χαρουλα.

του ειπα οτι εχω πονακια σαν κοψιματακια....μου λεει προσπαθει να γυρισει η μικρη!!!αν και απ οτι ειδα ετοιμη ητανε....αλλα το προσπαθει!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!!

ολα καλα αυτο εχει σημασια!!!!

ΖΩΗ μου!!!!!!!!!!!τελειαααααα τα νεααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αιντε η κοριτσαρα σου πηρε θεση!!!!!!!

μια χαρα στα κιλακια της ειναι!!!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!!!μπαμπατσικι!!!!!!

d.gif

Μεχρι να κανεις μαρη τεστ θα μας σκασεις!!!!!!!!!!!!χιιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχιχιχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...