Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαστε και εμεις!!!Εδω με φιλάει η ζουζουνα μου και τραγουδαει το τραγουδακι της διαφημισης για το παριζακι υφαντης που λεει για τα φιλακια στις μαμαδες!!!!!!!!

Και σε λιγακι, πολυ συντομα πιστευω θα αποκοιμηθει πλαι μου γιατι ειναι ξυπνια και στο πόδι απο τις 7 το πρωι!

Εσυ, Ngn πώς πατε; ο Γιωργακης σου καλα; τωρα καπου συντομα εχει γενεθλια;

Η μπεμπα σου βολικη; φτου φτου!!!

Καλή είναι η μπέμπα (ευτυχώς). Τα έχουμε τα ξενύχτια μας βέβαια αλλά είναι φυσιολογικό. Είναι πολύ μωρό ακόμα για να έχει πρόγραμμα.

Ο Γιωργάκης μου κλείνει τα 3 στις 10 Νοέμβρη, την μέρα που σαραντίζω. Θα του κάνω κλειστά γενέθλια φέτος. Μόνο η πολύ κοντινοί. Κάθε χρόνο είχα περίπου 35 άτομα αλλά φέτος φοβάμαι μην μου κολλήσουν την μπέμπα. Δεν πειράζει του χρόνου.

Αχ μωρέ η μικρούλα σου είναι πολύ τρυφερή!!!! Ο γιος μου το άλλο άκρο!!!! Πάω και τον φιλάω και με σπρώχνει.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κορίτσια τελειωσα το σιδερωμα!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρίτσα εχετε επέτειο αύριο; 5 χρόνια, θυμαμαι καλά; Να ζήσετε και να γίνετε γρήγορα και εσείς γονείς!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζωη ζήτωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!! Είδες η μπέμπα σου, σε άκουσε το καλό σου κοριτσάκι!!!!!!

Αγορομάμυ δίκιο έχεις και εγώ δεν της βάζω δίχως λόγο ορό αλλά αν ακούσω βήχα, επειδή ξερω οτι θα καταλήξει σε φλέγματα και εμμετό, τοτε της βαζω!

Κοαλάκι τελικά δεν πολυμιλάσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είστε καλά;;;;;;;;;;; τι λέει η πολυλογού φουρτούνα σου;;;;;;;;; Ετοιμη για ύπνο;

Πατουσίτσα μου εντάξει όλα; χάρηκες που είδες την ζουζούνα σου;

Ngn πώς είστε; τα παιδάκια σου κοιμούνται;

Σε ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου...και συντομα να ερθει το τεταρτο μελος......!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλά είμαι Ριτσάκι μου!!!! Παίζω με τον γιο μου γι'αυτό χάνομαι. Η μικρή κοιμάται!!!!

Γεια σου Ηλιοβασίλεμα!!!! Τι κάνεις????

Χαιρομε μαναρακι μου που εισαι καλα...και ειναι καλα και τα παιδακια σου....

Πως του φαινετε του Γιωργακη η Αδερφουλα του;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πατουσιτσαείδες όλα καλά! Σου είπε ποσά γραμμάρια είναι η μικρή τώρα;;

Ζωη μου γυ γυ γύρισε! Χαχαχα! Μια χαρά και η δική σου η μπεμπουλα!

NGN μια χαρά σε βρίσκω! Φτου φτου να συνεχίσουν όλα έτσι!

Ηλιοβασίλεμα την Αγγελική θα της έδινα ένα τεράστιο φιλί αν την.είχα μπροστά μου! Φαίνεται πόσο την αγαπάει τη μαμά της!

Εγώ πήρα τον αλλο τον γιατρό τηλέφωνο και.ούτε που θυμόταν ποια είμαι. Νευριασα! "σε παρακολουθώ εγώ;;" ρωτούσε. Μου ήρθε να του πω : "ρε π@π@ρ@ αν δεν με παρακολουθουσες πως θα έβρισκα το νούμερο σου;;".

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ελλη και εγω την λατρευω την κορουλα μου!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα Έπρεπε να του πεις του γιατρού, ότι έτσι τον πήρες, να πείιτε τα νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μεσημέρι τα μπέρδεψες με τα κιλά του μπέμπη σας! Είπες οτι σας είπε 2600 και οτι εγραψαν 146κατι και ετσι σκεφτηκα α, μεχρι να γεννησει θα φτασει τα 2600! χωρις να σκεφτομαι οτι εχεις λιγες μερες ακομη!!!

Αλλά απο τι διαβασα σε αλλο μετεπειτα μηνυμα, εννοουσες 246κάτι!!!

Παντως μεχρι να γεννησεις θα πάρει κ αλλο ο μπεμπης, οπότε είστε μαι χαρα!

Κουμπαρααααααααααα!!!!!!!!!!!μια χαρουλα η ψαροσουπααααααααααα!!!!!!!!!!γιαμιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!και θρεπτικοτατη!!!!!!!!!!!!!!!!

ngn μου,ολα καλα με την μικρουλα σου!!!!!!

Σκορπιος ο Γιωργακος σου?????????????

πωπωπωπωπωωπωωωωωωωωωω!!!!!πολλες γυναικες θα το τρεχουν απο πισω του!!!!!!!!!!!!!

Ελλη μου,οχι δεν εκανε μετρησεις!απλα ειδε πλακουντα και αμνιακο υγρο!αυτα μονο!στις 7/11 εχουμε το κανονικο μας ραντεβου οπο θα κανουμε της μετρησεις μας!!!!απλα χοροπηδουσε η μικρη σαν το κουνελι να γυρισει!!!!αχχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!ειχε πλακα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσίτσα, νομίζω μια χαρά η πίεσή σου. Εγώ σήμερα είχα 12 με 7 και δεν είπε τίποτα ο γιατρός, άρα λογικά έιναι οκ.

Ηλιοβασίλεμα, ναιιιι! Πάρτυ! :mrgreen: Να σου πω - τώρα που τελείωσες το σιδέρωμα και κοιμήθηκε κι η μαθητριούλα, μήπως θες να έρθεις να σιδερώσεις και τα δικά μου; Λέω, μήπως! :rolleyes:

NGN, από τώρα σε διώχνει; Ο άντρας ο πολλά βαρύς; Και καλά θα κάνεις, με την μπέμπα καλύτερα λίγος κόσμος..

Γεια σου Έλλη! Καλά, απίστευτος ο γιατρός... Τι σου είπε τελικά; Σε θυμήθηκε και σχολίασε το ντόπλερ η μπα;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ελλη και εγω την λατρευω την κορουλα μου!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα Έπρεπε να του πεις του γιατρού, ότι έτσι τον πήρες, να πείιτε τα νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μεσημέρι τα μπέρδεψες με τα κιλά του μπέμπη σας! Είπες οτι σας είπε 2600 και οτι εγραψαν 146κατι και ετσι σκεφτηκα α, μεχρι να γεννησει θα φτασει τα 2600! χωρις να σκεφτομαι οτι εχεις λιγες μερες ακομη!!!

Αλλά απο τι διαβασα σε αλλο μετεπειτα μηνυμα, εννοουσες 246κάτι!!!

Παντως μεχρι να γεννησεις θα πάρει κ αλλο ο μπεμπης, οπότε είστε μαι χαρα!

Δεν με ανυσηχει αυτό. Σίγουρα θα πάρει! Δεν θυμάμαι καθόλου τι έγραφα στο μήνυμα το μεσημέρι.. Όπως είπα και στη Αγορομαμυ μου είπαν 2600 αλλά στο χαρτί γράφει 2586. Μου τα είπε στρογγιλοποιημενα. Στο κάτω κάτω ούτε γλυκά τρώω (τρώω που και που όχι πολλά όμως), ούτε φαγητό τρώω . Πόσο θα πάρει μόνο με σαλάτες;; Σημασία όπως είπα έχει ότι είναι γερό το παιδάκι μου..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ρίτσα τι κανείς;; Εγώ ξάπλωσα τώρα..

Καλα ειμαι Ελλακη μου ...και εγω μαγειρεψα και κατα τις 11 με 12 θα ερθει ο αντρουλης μου απο την δουλεια....

Ξεκουρα σου μαναρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσάκι, τώρα το είδα ότι έχετε επέτειο αύριο! Να ζήσετε! Πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό και μπόοοοοολικα πιτσιρίκια!

Σε ευχαριστω Ζωητσα μου....και εσυ με το καλο να ερθει το Μωρακι σου....και οτι επιθυμεις στην οικογενεια σου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ζωη, στα σιδερωνω με χαρα τα μωρουδιακα της μπεμπας σου!!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα που είσαι εγκυούλα και δεν κάνει να πολυκουράζεσαι!!!

Μεταααααααααααααααααααααααααα θα σιδερωνεις εσυ πολλές φορές και πολύ συχνά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! Πάαααααααααααααααααααρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Γύρισε η μπέμπα για να δείξει πόσο υπάκουη είναι στο γιατρό!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

1825 είμαστε, μοντελάκια! Αναπτυσσόμαστε όμως μέσα στα όρια των καμπυλών σταθερά στα κατώτερα όρια. Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί ούτε η μαμά ούτε ο μπαμπάς είμαστε μεγαλόσωμοι. (Χριστινάκι, ακούς; 13ο ποσοστιαίο μας έχει και μου τόνισε ότι είναι μια χαρά, οπότε μην αγχώνεσαι!)

Ας ελπίσουμε να μην ξανακάνει καμιά τούμπα τώρα :tongue:

Έλλη, μια χαρά ο μπέμπαρος, μπράβο! Για τον τράχηλο, αν δεις στη Β' επιπέδου, είναι ένα νούμερο διψήφιο που δίπλα πρέπει να γράφει mm. Θα ονομάζεται cervical length, cervix, CL, CVL ή κάτι σχετικό.

Πατουσίτσα, περιμένουμε νέα!

Ριτσάκι, άντε, να μη σου έρθει αυτή τη φορά!!

Καλέ της μπέμπας, όχι δικιές μας!!!! Σιγά μη σιδερώνω και τις κάλτσες μας! Εδώ άλλα κι άλλα δεν κάνω :rolleyes:

Βρε μποτσάκι, δυο φορές το χρόνο αλλάζεις διακόσμηση;;;; Δεν έρχεσαι και προς τα εδώ καμιά βόλτα;;;;

Τι κάνει το υπόλοιπο καφέ;

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!ετοιμη η μπεμπα???????

Οχι αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως!!!!!!!!!!!!

Τελεια και τα κιλακια της!!!!!!!!Ολα καλαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Ζωη μου αυτο κανω δυο φορες τον χρονο και ειληκρινα με ευχαριστει πολυ και γι'αυτο σε αυτα τα ειδη δεν εχω πανακριβα πραγματα για να μπορω οτι ωρα θελω να τα αλλαζω!!!!!!!!!!

Οποτε θελεις μεγαλη μου χαρα να ερθω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...