Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι τα κανε επιτελους ΜΠΟΤΣΑΚΙ Κ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!!!!!!!!αχ μακαρι να γινοταν κατι κ να τα κανε καθε μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε ηλιοβασιλεμα θα χαρεις τον αντρουλη σου απο αυριο,τελικα θα πατε στο χωριο του πατερα σου που ελεγες?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

να ΄μαι κι εγωωωωω κατα 2 κιλα ελαφρυτερη απο την πολυ ανανεωση!! :) χαχαχα ειμαι πολυ χαρουμενη που ειναι καλυτερα το ζουζουνι μου, δε θελω τιποτα αλλο στον κοσμο!!

Ngn μου τι καλα που προλαβαινεις και μας γραφεις τα νεακια σου! δωσε πολλα φιλακια στα παιδακια σου!!

Συμπεθερα μου γλυκια ξεκουραζεται η νυφη? μπραβο!! αυριο θα τον βγαλω κι εγω μια βολτα εδω κοντα γιατι θα του κανει καλο ο φρεσκος αερας!

Καλε Ριτσαααα ηρθε η ανεπιθυμητη??

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

μπραβοοοοοοοοοο!!!! τι καλα!! κι εγω γινομαι πολυυυ χαρουμενη αμα τα κανει μετα απο μερες!! δε σου συζητω τι χαρα παιρνω οταν τα μυρισω, μαζοχα η δικια σας!!!:tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ρίτσα ειπε ποιημα 2 στροφες!!!! Και ολη την ωρα τραγουδαει τα επετειακα τραγουδια και κανει λαθη αφου δεν τα ξερει καλα και χαμογελαμε!

Βρε την Αγγελικουλα...το μαναρακι μου...

Εγω παλι δεν ειμαι καλα, παλι με ποναει η κοιλια μου οπως εχθες το βραδυ που με πηγε διαρροια...μαλλον πρεπει να κρυωσα...αλλα να με πιανει μονο το βραδυ ...περιεργο ...

x8yip2.png?0gPNKwlL

μπραβοοοοοοοοοο!!!! τι καλα!! κι εγω γινομαι πολυυυ χαρουμενη αμα τα κανει μετα απο μερες!! δε σου συζητω τι χαρα παιρνω οταν τα μυρισω, μαζοχα η δικια σας!!!:tongue:

α κ ελεγα μηπως ειμαι μονο εγω η μαζοχα!!!!!!!!!μπραβο που ειναι καλυτερα ο μικρουλης!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωάννα, δεν ξερω ακόμη αν θα παμε στο χωριο...γιατί προέκυψαν κάτι απρόοπτα διαδικαστικά/ γραφειοκρατικά που πρέπει να γίνουν και δεν ξέρω πώς θα κυλήσει η εβδομάδα....Εκτός της αλλαγής της νέας νηπιαγωγού απο Τρίτη..

Αααααααατιμες τοση ωρα περιμενα να ερθετε και μολις εφυγα για 2 λεπτα γραψατε κατεβατααααα.........:tongue::tongue::tongue:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ναι κοιμαται η νυφη. Πολυ καλα θα κανεις να τον πας βολτιτσα να ξεσκασει...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι ξενυχταω αποψε. Τι καλα που εχει αδεια ο ανδρουλης σου, να περασετε καλα οτι και να κανετε.....!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι ιστοριες πλαθεις μαρηηηηηη.......?????? δεν φτανουξ αυτες που παρακολουθουνε στην εκπομπη......????????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ και εσυ παρακολουθεις νικολουλη ε.....????? εγω εχω μουρλα μιλαμε......!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ μπραααααβο στη μπεμπα σου που εκανε κακα της........!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

να ΄μαι κι εγωωωωω κατα 2 κιλα ελαφρυτερη απο την πολυ ανανεωση!! :) χαχαχα ειμαι πολυ χαρουμενη που ειναι καλυτερα το ζουζουνι μου, δε θελω τιποτα αλλο στον κοσμο!!

Ngn μου τι καλα που προλαβαινεις και μας γραφεις τα νεακια σου! δωσε πολλα φιλακια στα παιδακια σου!!

Συμπεθερα μου γλυκια ξεκουραζεται η νυφη? μπραβο!! αυριο θα τον βγαλω κι εγω μια βολτα εδω κοντα γιατι θα του κανει καλο ο φρεσκος αερας!

Καλε αγορομαμυ υπηρχε περιπτωση να μην συνερθει ο Ταρζαν καλε???

μπορα ηταν και περασε!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμμυ μου πως ειναι το αγορακι σου;;

Οχι δεν εχει ερθει ...και τωρα εχω ανακατοσουρες και με ποναει και η κοιλια μου...παλι θα εχω διαρροια οπως εχθες...πρεπει να κρυωσα....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα, τριψου με λιγο οινοπνευμα στη κοιλια και πιες και λεμονακι για τις διαρροιες...Περαστικά!

Σε ευχαριστω μαναρακι μου αλλα ξερεις τι ειναι να εισαι ολη μερα καλα και το βραδυ να σε πιανει ανακατοσουρα και διαρροια...λιγο κουφω μου φαινετε...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλε αγορομαμυ υπηρχε περιπτωση να μην συνερθει ο Ταρζαν καλε???

μπορα ηταν και περασε!!!!!

χαχαχα ελα ντε!! το καημενουλι μου, να περασει καλα και αυτη η νυχτα και να ηρεμησουμε! Η παιδιατρος μας ειπε οτι αν δεν ειχε θηλασει σαν μωρο υπαρχει πιθανοτητα να το ειχε περασει πιο βαρια! πως τα πας εσυ με το σπιτι? τελειωνεις???

Ιωαννααααα στα μωρα που θηλαζουν ειναι φυσιολογικο να καθυστερουν εως και 10 μερες, αν τη βλεπεις οτι δεν εχει δυσφορια μην ανησυχεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...