Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Souri είπε:

Ναι, μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα σωματικά μπορούμε να πάμε κατευθείαν για την επόμενη αν είμαι οκ κι εγώ ψυχολογικά. Και εννοείται είπα πάμε!! Οπότε πολύ πιθανό να πάει όλο λίγο πιο μετά..;  

Λίγες μέρες μόνο πιο μετά θα πας μην αγχώνεσαι 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου εγω θα σας καληνυχτησω, δεν θα κοιμηθω απλα θα κουκουλωθω με την κουβερτουλα μου για να δω το υπολοιπο της εκπομπης....:rolleyes:

Θα τα πουμε αυριο καλες μου.....:D:D:D

Φιλακια πολλαααααα σε ολες σας, ονειρα γλυκα να εχουμε.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μπραβο μποτσακι μου, τωρα μη ρισκαρεις να κανεις δουλειες οταν εισαι μονη σπιτι, μονο τα βασικα! εγω επισης στην εγκυμοσυνη και ειδικα προς το τελος δεν εκανα ποτε μπανιο αν ημουν μονη σπιτι, περιμενα να ερθει ο αντρας μου αλλιως επαιρνα το κινητο μαζι μου σε εσχατη περιπτωση.. ο αντρουλης σου αλλαξε ωραριο τελικα?

Πατουσιτσαααα που εισαι μαρηηηηη!! τι κανετε μανα και κορακλα??

Ριτσακι οταν λες θα κανεις αν ειναι τεστακι αργοτερα εννοεις σημερα ή να περασουν καποιες μερες? να ξερουμε οι γυναικες να μπουμε σε διαθεση αναμονης...!! Μακαρι να εγινε το καλο, σε λιγο που θα αναψω το καντηλακι μου θα προσευχηθω για εσενα!!!

Σορυ αλλα ηρθε ο αντρας μου καια φαγαμε και τωρα εχουμε αραξει καναπε!

Κι εγω ακριβως το ιδιο αγορομαμυ μου κανω τωρα τελευταια,περιμενω να ερθει για να κανω μπανιο1!!!!!!Ναι αλαξε ευτχως μεχρι να γεννησω κι ενα μηνα μετα.Αλλιως δεν παλευοταν!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα κοριτσια μου...θα τα πουμε αυριο....

Φιλακια!!...καλο ξημερωμα να εχουμε....

Σας καλυνυχτω και εγω ...παω να κατσω στον καναπε να δω τηλεοραση μεχρι να ερθει ο αντρουλης μου....Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερααααααααααααα κοριτσακια μου γλυκααααα......:D:D:D

Ειστε ολες καλα.....???????

Εμεις μια χαρα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 8 και τωρα ετοιμαζουμε το γαλα μας...

Εχει παααααρα πολυ ομιχλη σημερα, ανοιξα τα πατζουρια και δεν εβλεπα το απεναντι σπιτι:shock::shock::shock:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καταρχην ελπιζω να ξημερωσατε πολυ καλυτερα, εν συνεχεια χρονια σας πολλα, να ειστε παντα γεροι, δυνατοι και αγαπημενοι...:D

Η ζωη σας να περιτρυγιριζετε απο υγεια, γαληνη και ευτυχια ΠΑΝΤΑ......!!!!!!!

Μια μεγααααααλη αγκαλιτσα στο δημητρακη σου απο εμενα.....:D

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ελπιζω να ειστε καλα, να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου, να ειναι παντα γερη, δυνατη και ευτυχισμενη και ολοι μαζοι να ειστε αγαπημενοι. Ενα χαδακι απο εμενα στη κορουλα σου.

Αντε τα λεμε μετα τσουπρες μου...

Εχω λιγες δουλειτσες, τις κλασικες πρωινες.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εμεις μολις σημερα ξεκινησαμε χυμο πορτοκαλι φυσικο, μολις ηπιαμε με τη μαριαννα και εγω συνεχιζω με καφεδακι ενω η φουρτουνα με αλλο φρουτο και τοστακι.......;)

Αααααα μας εκανε μολισ την τιμη ο ηλιος και ξεπροβαλε........:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα,

Χρόνια πολλά στον Δημητράκη και στην Δημητρούλα. Να τους χαίρεστε και να τους δείτε όπως επιθυμείτε... και πάντα με υγεία και χαρά...

Μήπως μου ξεφεύγει κάποιος άλλος εορταζόμενος???? :-)

Εγώ εχθές πηγα για ύπνο από τις 9.30... με πείραξε το στομάχι μου το πρωί με μία πορτοκαλάδα που μου έστιψε το πρωί ο ανδρούλης μου και αν και τελικά τα έβγαλα το μεσιμέρι... το στομάχι μου ήταν χάλια μέχρι το βράδυ... Αχ βρε Έλλη τι τραβάς που τα έχεις συνέχεια!!!

Ρίτσα περαστικά σου... είσαι καλύτερα σήμερα?

Κοαλάκι πάντα πρωινή πρωινή η μικρή σου :-).... φροντίζει μην παρακοιμηθείτε!!!

kPAZp2.png

Ζωή καλημέρα...

όντως κερδίζεις στον αιματοκρίτη....ως και εγώ που είχα πέσει στα 29... στις εξετάσεις της Τετάρτης έφτασα 33 :-) :-)

Άλλα έχω βαρεθεί να παίρνω σίδηρο και filicine :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

3 την ημέρα μου είπε ο γιατρός... αλλά η αλήθεια είναι ότι σπανίως να πιω 3!!!

kPAZp2.png

Καλημέρα,

Χρόνια πολλά στον Δημητράκη και στην Δημητρούλα. Να τους χαίρεστε και να τους δείτε όπως επιθυμείτε... και πάντα με υγεία και χαρά...

Μήπως μου ξεφεύγει κάποιος άλλος εορταζόμενος???? :-)

Εγώ εχθές πηγα για ύπνο από τις 9.30... με πείραξε το στομάχι μου το πρωί με μία πορτοκαλάδα που μου έστιψε το πρωί ο ανδρούλης μου και αν και τελικά τα έβγαλα το μεσιμέρι... το στομάχι μου ήταν χάλια μέχρι το βράδυ... Αχ βρε Έλλη τι τραβάς που τα έχεις συνέχεια!!!

Ρίτσα περαστικά σου... είσαι καλύτερα σήμερα?

Κοαλάκι πάντα πρωινή πρωινή η μικρή σου :-).... φροντίζει μην παρακοιμηθείτε!!!

Καλυτερα χριστινακι μου γιατι ταλαιπωρηθηκα πολυ με τον υπνο τησ για πολλους μηνες και για να τη "στρωσω" εφτυσα αιμα, ευτυχως πλεον κοιμαται ποιοτηκα και αρκετα τηρωντας ενα ουσιωδες προγραμμα με βαση τη κοινη λογικη.....;)

Εσυ πως εισαι εκτος το περιστατικο με το στομαχι σου που ευχομαι να ειναι παροδικο....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...