Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! καλα μου ειστε? τωρα θα διαβασω νεακια σας! ο μικρος κοιμαται, απο σημερα του ξεκινησε βηχας με φλεματα και ειπε η παιδιατρος αν χειροτερεψουν τα φλεματα να παρει αντιβιωση. Τωρα αναρωτιεμαι απο ποτε υποχωρουν τα φλεματα αφου περνουμε και σιροπακι?? ουφφφ, ελπιζω να συνελθει συντομα κοριτσια, δε μπορω να τον βλεπω να μη του βγαινει η φωνη και να κλαιει οταν βηχει!!ποναει!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ θα περασει μη στεναχωριεσαι σε παρακαλω...

Το mucosolvan εχει βλεννολυτικη αλλα αργη δραση, το πλεονεκτημα ειναι οτι κινηθηκατε αμεσα τοσο εσεις οσο και ο γιατρος.......;)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανετε....???? παρεουλα οι 3 σας η τα 2 σας.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλακι, μολις πηγε η μικρη για υπνο...μετα απο διαφωνια της να παμε ολοι μαζι για υπνο, τελικα πηγε μονη της....

Μειναμε οι 2 μας στο σαλονι...

Αντε να χαρεις τον ανδρουλη σου...;)

Εχει αδεια εαν θυμαμαι καλα....??????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Για να τον χαρώ, πρέπει να αποκοιμηθεί καλά η μικρή....Τωρα μιλουσαμε με τον αντρα μου και μας εκανε παρατηρηση να μην κανουμε φασαρια!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και μετα απο λιγο, φταρνιστηκε και μας ειπε: δεν θα μου πειτε γιτσες!;

Οπότε χαζευουμε τηλεοραση, διαβαζει εφημεριδα ο αντρας μου και εγω σας μιλαω!!!χαχαχα

Μεχρι να ακουσουμε ροχαλητο!!!!!!!!

Για να τον χαρώ, πρέπει να αποκοιμηθεί καλά η μικρή....Τωρα μιλουσαμε με τον αντρα μου και μας εκανε παρατηρηση να μην κανουμε φασαρια!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και μετα απο λιγο, φταρνιστηκε και μας ειπε: δεν θα μου πειτε γιτσες!;

Οπότε χαζευουμε τηλεοραση, διαβαζει εφημεριδα ο αντρας μου και εγω σας μιλαω!!!χαχαχα

Μεχρι να ακουσουμε ροχαλητο!!!!!!!!

Δε παιζεται η αγγελικουλα....;)

Ξερει τι κανει ομως.....................;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Νυχτοπουλι έγινες για την Νικολουλη!!!:wink:

Απο τοτε που ξεκινησε η εκπομπη της πριν πολλα χρονια την παρακολουθω ανελλιπως, οπως και την εκπομη που εκανε παλαιοτερα ο χαρδαβελας......;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοιμηθηκαμε ολοι μας το μεσημερι....και τωρα κρατιεμαι με δυσκολια να μην ξανακοιμηθω.....αλλά δεν θελω να παω απο τωρα στο κρεβατι!

Δεν εχεις κατι να ασχοληθεις για λιγο ακομη ταυτοχρονα με τον υπολογιστη και την τηλεοραση.....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...