Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορισια ηρθα κι εγωωωωωω! Βλεπω λετε για βλαστοκυτταρα?? καλα τα λεει η συμπεθερα!!! ο γιατρος μου ειχε πει ειναι μεγαλη μουφα!! αν αξιζε να κρατησουμε ειπε μονο αν τα στελναμε Αγγλια και αυτο μονο αν ειχαμε λεφτα για πεταμα... επισης σε λιγο θα ειναι υποχρεωτικο να φυλασσονται σε δημοσια τραπεζα και θα εχουμε ΟΛΟΙ δικαιωμα σε αυτα. Τελος, εχει ο αντρας μου συναδελφο που ειχε ψαξει τρελα το ζητημα και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ μαιευτηριο στην Ελλαδα που να τηρει τις προδιαγραφες συντηρησης, σε μια διακοπη ρευματος μπορει ακομα και να καταστραφουν και κανεις δεν αποζημιωνει κανενα οπως επισης αν αυριο μεθαυριο κλεισει το κεντρο οπου τα εχετε φυλαξει παλι τα χανετε. Εμενα ο γιατρος μου ειχε προτεινει να φυλαξω μονο το αιμα του ομφαλιου λωρου που κοστιζει μονο 200 ευρω στο ΡΕΑ απλα και μονο για να πω οτι κατι φυλαξα, την ιδια δουλεια κανει και αυτο, ολα τα αλλα ειναι εμποριο.. αυτο και εκανα! Δε σας τα γραφω αυτα για να σας τρομοκρατησω ουτε να σας αποθαρρυνω απλα για να σας ενημερωσω απο την εμπειρια μου και οσες δεν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα να το κανετε μην αισθανθειτε οτι χασατε κατι σημαντικο...

Καλως την!!!!!Τι κανει ο μικρουλης?????

Κι εγω μαλλον κατι τετοιο θα κανω αγορομαμυ μου.Καλα που μας τα λετε να ξερουμε!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα ειναι υγιη τα βλαστοκκυτταρα απλα υπαρχει πιθανοτητα να εχουν διαφορους κλωνους που δε σημαινουν νοσο αλλα προδιαθεση για νοσο.

Ναι, δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοώ ότι στην τελική δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το δότη. Ή τουλάχιστον έτσι μας είπαν, σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση. Οι γνώσεις μου στην ιατρική ορολογία είναι περιορισμένες ;)

p8P6p2.png

Καλησπέρα, αγορομάμυ! Ο Δημητράκης καλύτερα; Εσείς;

Αυτά διάβασα κι εγώ κι αποφάσισα να μην κρατήσω τίποτα. Μεγάλη μούφα. Απλά δεν ήθελα να επηρεάσω και κάποιον που για τους δικούς του λόγους έχει αποφασίσει κάτι άλλο.... Πάντως κι αυτό με το ομφαλικό αίμα στο Ρέα, απ'ό,τι μου έχουν πει, είναι ίδια ιστορία. Και, για να πω την αλήθεια, μου αρέσει η ιδέα ότι ίσως κάποιο παιδάκι σωθεί από την κίνησή μας να τα δωρίσουμε..

'Ωρα για φαγητό, εδώ, και μετά ίσως βολτίτσα. Θα δούμε. Φιλάκια, κούκλες!

καλυτερα ειναι το ζουζουνι μου, κοιμαται!! ναι Ζωη μου, και ο γιατρος αυτο μου ειπε οτι και το αιμα εξισου μουφα ειναι απλα επειδη το μυαλο παιζει περιιιιεργα παιχνιδια και αν ποτε παθει κατι το παιδι μπορει να πουμε "αν ειχαμε κρατησει ισως και να βοηθουσαμε" οποτε καναμε την πιο οικονομικη λυση απλα για ψυχολογικους λογους..

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι, δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοώ ότι στην τελική δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το δότη. Ή τουλάχιστον έτσι μας είπαν, σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση. Οι γνώσεις μου στην ιατρική ορολογία είναι περιορισμένες ;)

Μια χαρα το διατυπωσες, αυτο σου λεω πως μπορει ο ιδιος ο δοτης να τα χρησιμοποιησει εαν και εφοσον εξεταστουν και δεν περιεχουν κλωνους για προδιαθεση της νοσου, εαν ειναι καθαρα μπορει να τα χρησιμοποιησει αμεσα γιατι εχουν ημερομηνια ληξης φυσικα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλως την!!!!!Τι κανει ο μικρουλης?????

Κι εγω μαλλον κατι τετοιο θα κανω αγορομαμυ μου.Καλα που μας τα λετε να ξερουμε!!!!!!!!!

μποτσακομανουλα τι κανεις?? πως εισαι εσυ, καλυτερα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλυτερα ειναι το ζουζουνι μου, κοιμαται!! ναι Ζωη μου, και ο γιατρος αυτο μου ειπε οτι και το αιμα εξισου μουφα ειναι απλα επειδη το μυαλο παιζει περιιιιεργα παιχνιδια και αν ποτε παθει κατι το παιδι μπορει να πουμε "αν ειχαμε κρατησει ισως και να βοηθουσαμε" οποτε καναμε την πιο οικονομικη λυση απλα για ψυχολογικους λογους..

Αχ μπράβο, το μικράκι! Άντε, σύντομα να γίνει περδίκι!

Και μπράβο στο γιατρό σας που ήταν ειλικρινής! Οι περισσότεροι δυστυχώς κοιτάζουν πως θα τα αρπάξουν..

Πάω για το φαγητό που λέγαμε, γιατί ο άντρας πεινάει! Φιλιάκια!

p8P6p2.png

Μια χαρα το διατυπωσες, αυτο σου λεω πως μπορει ο ιδιος ο δοτης να τα χρησιμοποιησει εαν και εφοσον εξεταστουν και δεν περιεχουν κλωνους για προδιαθεση της νοσου, εαν ειναι καθαρα μπορει να τα χρησιμοποιησει αμεσα γιατι εχουν ημερομηνια ληξης φυσικα.

Απ'ό,τι μας είπαν, στην τρέχουσα ιατρική αρθρογραφία υπάρχει μόνο μία περίπτωση όπου ήταν δυνατή η χρήση τους για τη θεραπεία του ίδιου του δότη. Εκτός κι αν δεν ξέρω κάτι.. Πάω για φαγητό κι επανέρχομαι, γιατί με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο! Πες μου αν ξέρεις κάτι παραπάνω..

p8P6p2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ φαγατε.....???? εσεισ πως ειστε...?????

φαγαμε συμπεθερα, μας εκανε καλο η σουπιτσα!! εμεις εχουμε αυτο το γρατζουνισμα στο λαιμο!! αλλα ειμαστε γενικα καλυτερα επειδη βελτιωνεται το ζουζουνι!! κοιμαται η φουρτουνα ε? αλλαξε η ωρα και θα μας τα μπουρδουκλωσουν λιγο σημερα αλλα απο αυριο παλι οκ θα ειναι στο προγραμμα τους! εμενα απο περυσι που ηταν μικρος οταν αλλαζε η ωρα αμεσως αλλαζε κι εκεινος το προγραμμα, η απολυτη προσαρμογη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι μαναρακι μου!!!!!!!!!!Τωρα δεν νιωθω τιποτα.Ξημερωματα με πιανει κατι φορες!!!1

τα ξημερωματα ισως ειναι και πιο δραστηριος ο μικρουλης και εισαι ξαπλα, ειναι πιο μαζεμενος οποτε ο ανθρωπος θελει να κουνηθει και σε σπρωχνει να χωρεσει!!:tongue::tongue: τα ξημερωματα ειναι που πεφτει το ζαχαρο στο αιμα της εγκυου και το μωρο εκεινη την ωρα πειναααει και σου λεει σηκω μανα και χλαπακιασε τιποτα να παρω κι εγω κανενα ψιχουλο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Απ'ό,τι μας είπαν, στην τρέχουσα ιατρική αρθρογραφία υπάρχει μόνο μία περίπτωση όπου ήταν δυνατή η χρήση τους για τη θεραπεία του ίδιου του δότη. Εκτός κι αν δεν ξέρω κάτι.. Πάω για φαγητό κι επανέρχομαι, γιατί με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο! Πες μου αν ξέρεις κάτι παραπάνω..

Για να φτασει στο σημειο ο δοτης να ζητησει τα βλαστοκυτταρα για δικη του χρηση θα πρεπει να εχει περασει και το δευτερο σταδιο μεταλλαξης που ειναι και το τελικο για να αναπτυχθει η νοσος (καρκινος, λευχαιμια). Μονο το 1%100 θα βρεθει σε αυτη την δυσαρεστη θεση να ζητησει τα βλαστοκυτταρα του γιατι στο υπολοιπο 99% ο ιδιος ο οργανισμος θα αμυνθει για να καταστρεψει αυτους τους κλωνους προδιαθεσης, οποτε αυτη η 1 περιπτωση ισχυει κατ' αντιστοιχια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

φαγαμε συμπεθερα, μας εκανε καλο η σουπιτσα!! εμεις εχουμε αυτο το γρατζουνισμα στο λαιμο!! αλλα ειμαστε γενικα καλυτερα επειδη βελτιωνεται το ζουζουνι!! κοιμαται η φουρτουνα ε? αλλαξε η ωρα και θα μας τα μπουρδουκλωσουν λιγο σημερα αλλα απο αυριο παλι οκ θα ειναι στο προγραμμα τους! εμενα απο περυσι που ηταν μικρος οταν αλλαζε η ωρα αμεσως αλλαζε κι εκεινος το προγραμμα, η απολυτη προσαρμογη!!!

Εκνευριστικο ε αυτο το γρατζουνισμα....?????!!!!!!!!

Μια χαρα τον βρισκω τον γαμπρο και οσον αφορα την ιδιοσυγκρασια του αλλα και στη προσαρμογη....;)

Εμενα κοιμηθηκε στις 14:00 οπως καθε μερα, το βραδυ κοιμαται στις 21:00-21:30, θα δουμε σημερα πως θα παει. Βασικα μεχρι τωρα δεν ειχαμε θεμα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

τα ξημερωματα ισως ειναι και πιο δραστηριος ο μικρουλης και εισαι ξαπλα, ειναι πιο μαζεμενος οποτε ο ανθρωπος θελει να κουνηθει και σε σπρωχνει να χωρεσει!!:tongue::tongue: τα ξημερωματα ειναι που πεφτει το ζαχαρο στο αιμα της εγκυου και το μωρο εκεινη την ωρα πειναααει και σου λεει σηκω μανα και χλαπακιασε τιποτα να παρω κι εγω κανενα ψιχουλο!!!

Μπορει!!!!!!!!!!Και σηκωθηκα και 5 παρα κι εφαγα γιαουρτι για να μην εχω ψηλο ζαχαρο το πρωι!!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εκνευριστικο ε αυτο το γρατζουνισμα....?????!!!!!!!!

Μια χαρα τον βρισκω τον γαμπρο και οσον αφορα την ιδιοσυγκρασια του αλλα και στη προσαρμογη....;)

Εμενα κοιμηθηκε στις 14:00 οπως καθε μερα, το βραδυ κοιμαται στις 21:00-21:30, θα δουμε σημερα πως θα παει. Βασικα μεχρι τωρα δεν ειχαμε θεμα.

δε θα εχει κανενα θεμα!! αν εμεις τους δινουμε τα γευματα τους την ωρα που τρωνε κανονικα τοτε το πραγμα παει απο μονο του!! αχ τσακιζω κατι μπακλαβαδακια που μας εφτιαξε η μανα μου!! αχ και να μπορουσα να σας στειλω διαδικτυακα!! μαλακωνουν και τον πονεμενο λαιμο :tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...