Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

εγω πηρα 2 γιατι φορουσα επιθεματα οποτε δεν τα λερωνα. και φορουσα για 2-3 μερες το καθενα, πλυνε-βαλε! δεν υπαρχει περιπτωση να μη βαλεις επιθεματα γιατι αφενος θα τρεχουν τα ζουμια, αφετερου το υφασμα ειναι πολυ λεπτο και μαλακο και θα φαινονται οι θηλες σαν αγελαδισιες αμα φορας κολλητο μπλουζακι:tongue::tongue::tongue: εγω ημουν σαν τσοντα αμα δεν εβαζα επιθεματα!!χχιχιχιχι Απο καποιες μερες θηλασμου και μετα οι θηλες ειναι μονιμως σκληρες και εμφανεις!!!

Α ενταξει.Εμενα φαντασου απο τωρα ειναι ετσι.Φαντασου να γεννησω.Και μου αρεσει που ελεγα οτι ειναι μεσα η θυλη μου!!!!!!!!!:tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να φτασει στο σημειο ο δοτης να ζητησει τα βλαστοκυτταρα για δικη του χρηση θα πρεπει να εχει περασει και το δευτερο σταδιο μεταλλαξης που ειναι και το τελικο για να αναπτυχθει η νοσος (καρκινος, λευχαιμια). Μονο το 1%100 θα βρεθει σε αυτη την δυσαρεστη θεση να ζητησει τα βλαστοκυτταρα του γιατι στο υπολοιπο 99% ο ιδιος ο οργανισμος θα αμυνθει για να καταστρεψει αυτους τους κλωνους προδιαθεσης, οποτε αυτη η 1 περιπτωση ισχυει κατ' αντιστοιχια.

Χμμμμ, εμένα αλλιώς μου τα είπε ο γιατρός που το συζήτησα. Μου είπε ότι σε περίπτωση λευχαιμίας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τίποτα κι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε να κάνει με διαφορετική - πολύ σπάνια - ασθένεια, την οποία σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ και δεν μπορώ. Θα ρωτήσω πάντως και μια συνάδελφο της μαμάς μου, αιματολόγο, έτσι από περιέργεια. Αλλά με όποιον το συζήτησα μου είπε ότι ουσιαστικά οι αυτόλογες μεταμοσχεύσεις είναι απαγορευτικές.

Να ρωτήσω κι εγώ για τα σουτιέν; Επειδή το Ρέα είναι λίιιγο μακριά, ξέρετε μήπως τη μάρκα; Τώραα το ψάχνω για να δω τι θα πάρω. Δοκίμασα τα αθλητικά που έλεγε το κοαλάκι, αλλά δε με βολεύουν καθόλου...

Φεύγουμε για βολτίτσα στη λιακάδα - τα λέμε μετά! Καλό μεσημέρι!

p8P6p2.png

Δηλαδη που να ρωτησουμε??????

κατα την εισαγωγη θα μεινει ο συζυγος στην υποδοχη με τα γραφειοκρατικα, εκει να το πει στην υπαλληλο οτι δεν επιθυμειτε φωτογραφιση αλλα και οταν ανεβειτε με το καλο στον οροφο που θα μεινεις οταν γεννησεις να το πειτε στη reception του οροφου να ενημερωθουν οι κοπελες που φυλανε τα νεογνα οταν δεν ειναι μαζι σας...

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια κατι βασικο για οσες γεννατε στο ΡΕΑ. Οταν τα μωρα εινα στο θαλαμο περνα ενας φωτογραφος και τα φωτογραφιζει χωρις να σε ενημερωσουν και ξαφνικα ερχονται την 3η μερα στο θαλαμο και σου δειχνουν ενα αλμπουμ, μια κουπα, ενα dvd, μια κορνιζα, 3 μεγαλες φωτογραφιες για καδρακι ολα με τη φατσουλα του μωρου πανω! Πολυ ομορφα δε λεω,τα αγορασαμε, αξιζαν τον κοπο αλλα καλο θα ηταν να μας ενημερωναν πιο πριν!! Εγγυονται οτι δε χρησιμοποιουν φλας και τετοια!! Ενημερωθειτε σε περιπτωση που δε θελετε κατι τετοιο. Ισως και να ειχαν βαλει τον συζυγο κατα την εισαγωγη μου εκει που υπεγραφε διαφορα αλλα και παλι δεν ειμα βεβαιη!

Δλδ περναει, τραβαει φωτο με το ετσι θελω και φευγει......:shock::shock::shock:??????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη αγορομαμυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

κομωτηριο εχει εκει περα μεσα?????????

οοοοχι μποτσακι μου!! τουλαχιστον δεν προσεξα κατι τετοιο! αν θες να πω στην ξαδερφη μου που μενει εκει κοντα να περασει να σε φτιαξει!!:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

κατα την εισαγωγη θα μεινει ο συζυγος στην υποδοχη με τα γραφειοκρατικα, εκει να το πει στην υπαλληλο οτι δεν επιθυμειτε φωτογραφιση αλλα και οταν ανεβειτε με το καλο στον οροφο που θα μεινεις οταν γεννησεις να το πειτε στη reception του οροφου να ενημερωθουν οι κοπελες που φυλανε τα νεογνα οταν δεν ειναι μαζι σας...

Και δεν θα εχω ουτε μια φωτο?????????

1sh1p2.png

Δλδ περναει, τραβαει φωτο με το ετσι θελω και φευγει......:shock::shock::shock:??????????

ναι και δεν ειναι φωτογραφος του μαιευτηριου, εννοειται βεβαια οτι ειναι μονο ενας που εχει συνεργασια με το μαιευτηριο και οχι οποιος θελει, αλλα και παλι ειναι ενα ασχετο φωτογραφειο απο τον Κορυδαλλο απ'οτι θυμαμαι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

οοοοχι μποτσακι μου!! τουλαχιστον δεν προσεξα κατι τετοιο! αν θες να πω στην ξαδερφη μου που μενει εκει κοντα να περασει να σε φτιαξει!!:tongue::tongue:

Σε παρρακαλω μαναρι στειλτη γιατι πως θα λουστω?Να ειναι μεσα στη λιγδα το μαλλι?ασε που θα μου βαλουν σκουφακι και θα τα χαλασουν!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααα δεν εχει κομωτηριο στο Ρεα.

1sh1p2.png

ναι και δεν ειναι φωτογραφος του μαιευτηριου, εννοειται βεβαια οτι ειναι μονο ενας που εχει συνεργασια με το μαιευτηριο και οχι οποιος θελει, αλλα και παλι ειναι ενα ασχετο φωτογραφειο απο τον Κορυδαλλο απ'οτι θυμαμαι!!

Χωρις να ενημερωσει προτιστως εσας πρωτα????? ασχετα αν τα μωρα ειναι διπλα σας η μεσα με τις μαιες...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Και δεν θα εχω ουτε μια φωτο?????????

καλε εγω τις πηρα, απλα ενημερωνω γιατι πολλες κοπελες μετα κανουν φασαρια που φωτογραφιζουν τα μωρα τους εν απουσια τους!!! εμεις πηραμε και ειναι τελεια!!!!! 50 ευρω αλλα εχει πολλα πραγματα μεσα που αν τα τυπωνες αλλου δε σε εφταναν 100 ευρω!! ειναι απο τις πιο ομορφες φωτο που εχουμε, ειναι εντελως επαγγελματικες. ενταξει, δε νομιζω να χρησιμοποιουν αλλου τις φωτο των μωρων μας, εχουν συμβαση με το μαιευτηριο και δε νομιζω να ρισκαρουν βλακειες, αλλα ειναι θεμα ηθικο μετα που δε μας ενημερωνουν! εγω οταν τις ειχα δει ειχα ξετρελαθει τοσο που ουτε αναρωτηθηκα τι και πως...

to1Np2.png

KCkop2.png

Σε παρρακαλω μαναρι στειλτη γιατι πως θα λουστω?Να ειναι μεσα στη λιγδα το μαλλι?ασε που θα μου βαλουν σκουφακι και θα τα χαλασουν!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααα δεν εχει κομωτηριο στο Ρεα.

χαχχα κανει και νυχια η ξαδερφη αλλα δε θα σε αφησουν εκει μεσα να βαλεις μανο:tongue::tongue::tongue: καλε ψαξτε το μπας και εχει αλλα αμφιβαλω, θα το ειχα δει γιατι ειχα κοψει βολτες στο μαιευτηριο, θα το ειχα δει!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε εγω τις πηρα, απλα ενημερωνω γιατι πολλες κοπελες μετα κανουν φασαρια που φωτογραφιζουν τα μωρα τους εν απουσια τους!!! εμεις πηραμε και ειναι τελεια!!!!! 50 ευρω αλλα εχει πολλα πραγματα μεσα που αν τα τυπωνες αλλου δε σε εφταναν 100 ευρω!! ειναι απο τις πιο ομορφες φωτο που εχουμε, ειναι εντελως επαγγελματικες. ενταξει, δε νομιζω να χρησιμοποιουν αλλου τις φωτο των μωρων μας, εχουν συμβαση με το μαιευτηριο και δε νομιζω να ρισκαρουν βλακειες, αλλα ειναι θεμα ηθικο μετα που δε μας ενημερωνουν! εγω οταν τις ειχα δει ειχα ξετρελαθει τοσο που ουτε αναρωτηθηκα τι και πως...

Ε τοτε θα ζητησω πριν κανουν οτιδηποτε να ενημερωθω!

1sh1p2.png

χαχχα κανει και νυχια η ξαδερφη αλλα δε θα σε αφησουν εκει μεσα να βαλεις μανο:tongue::tongue::tongue: καλε ψαξτε το μπας και εχει αλλα αμφιβαλω, θα το ειχα δει γιατι ειχα κοψει βολτες στο μαιευτηριο, θα το ειχα δει!

Θα την χρειαστουμε μου φαινεται.Μα 5 μερες αλουστη?Θα βγαλω βατραχακια!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...