Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια κατι βασικο για οσες γεννατε στο ΡΕΑ. Οταν τα μωρα εινα στο θαλαμο περνα ενας φωτογραφος και τα φωτογραφιζει χωρις να σε ενημερωσουν και ξαφνικα ερχονται την 3η μερα στο θαλαμο και σου δειχνουν ενα αλμπουμ, μια κουπα, ενα dvd, μια κορνιζα, 3 μεγαλες φωτογραφιες για καδρακι ολα με τη φατσουλα του μωρου πανω! Πολυ ομορφα δε λεω,τα αγορασαμε, αξιζαν τον κοπο αλλα καλο θα ηταν να μας ενημερωναν πιο πριν!! Εγγυονται οτι δε χρησιμοποιουν φλας και τετοια!! Ενημερωθειτε σε περιπτωση που δε θελετε κατι τετοιο. Ισως και να ειχαν βαλει τον συζυγο κατα την εισαγωγη μου εκει που υπεγραφε διαφορα αλλα και παλι δεν ειμα βεβαιη!

Δεν το εχω ξανακούσει αυτό και μου φαίνεται λίγο απαράδεκτο αν δεν ρωτάνε!!! Όχι ότι θα κάνουν κάτι στο μωρό... όσο περισσότερο πως γίνεται να έχουν πρόσβαση στο θαλαμο... άρα το νοσοκομείο το επιτρέπει!!

kPAZp2.png

Καλα μαρη τι θα κανεις ολη μερα....????????

Φωτογρααααφε τραβα μια φωτογραφια....:tongue::tongue::tongue:

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ μολις ξυπνησε η φουρτουνα.

Μια φωτο του παιδιου να βγαλω καλε!!!!!!!!!!

Εγω?????????τι θα κανω ολη μερααααααααααα????????????

Θα τρωωωωωωωωωωωωωωω και θα πινωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ε τοτε θα ζητησω πριν κανουν οτιδηποτε να ενημερωθω!

ναι μποτσακι μου, δε θα ερθουν να βγαζουν εσενα με το μωρο!! αλλα το μωρο μονο του οταν θα ειναι στο θαλαμο νεογνων!! να σε ενημερωσουν και να πεις και στον φωτογραφο να περασει απο το δωματιο να σας βγαλει και μαζι τουλαχιστον!:wink::wink:

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχχα κανει και νυχια η ξαδερφη αλλα δε θα σε αφησουν εκει μεσα να βαλεις μανο:tongue::tongue::tongue: καλε ψαξτε το μπας και εχει αλλα αμφιβαλω, θα το ειχα δει γιατι ειχα κοψει βολτες στο μαιευτηριο, θα το ειχα δει!

Ε ενα διαφανο γαλικουλι θα το χτυπησω!!!!!!!;););)

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μια φωτο του παιδιου να βγαλω καλε!!!!!!!!!!

Εγω?????????τι θα κανω ολη μερααααααααααα????????????

Θα τρωωωωωωωωωωωωωωω και θα πινωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Σωστα τη βαλιτσαρα με τα φαγια......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σωστα τη βαλιτσαρα με τα φαγια......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τσιμπουσι θα κανω!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ξεχαστεις να στειλεις φαγια που εχεις πει!!!!!!!!!!!

ααααααααααα και πλατσακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Θα την χρειαστουμε μου φαινεται.Μα 5 μερες αλουστη?Θα βγαλω βατραχακια!

χαχαχαχαχα!! να ξερεις την 1η μερα δε θα φας επειδη θα ειναι καισαρικη! βεβαια εξαρταται τον γιατρο, ο δικος μου που εχει ξεγεννησει μια φιλη μου με καισαρικη της ειχε πει θα τρωει κανονικα απο την πρωτη μερα. Κατα τις 3 γεννησε και κατα τις 7 εφαγε θυμαμαι! Αν χρειαστεις την ξαδερφη θα με ενημερωσεις ;)

to1Np2.png

KCkop2.png

Ε ενα διαφανο γαλικουλι θα το χτυπησω!!!!!!!;););)

μονο στα ποδια μποτσακι μου λογικα! γιατι κατα το χειρουργειο ελεγχουν την οξυγονωση του αιματος απο τα νυχια, αν μελανιαζουν ή οχι!! εγω στα ποδια ειχα κανει μονο, ηταν και καλοκαιρακι! αλλα αφου πας στο θαλαμο δε θα μπορεις να κανεις κατι γιατι θα μυριζουν ολα αυτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχαχα!! να ξερεις την 1η μερα δε θα φας επειδη θα ειναι καισαρικη! βεβαια εξαρταται τον γιατρο, ο δικος μου που εχει ξεγεννησει μια φιλη μου με καισαρικη της ειχε πει θα τρωει κανονικα απο την πρωτη μερα. Κατα τις 3 γεννησε και κατα τις 7 εφαγε θυμαμαι! Αν χρειαστεις την ξαδερφη θα με ενημερωσεις ;)

Ναι κι οδικος μου περυσι που γεννησε η ξαδερφη μου το βραδυ ρουπωσε και του πουλιου το γαλα.Στον ιδιο γιατρο.Κι ολες οι αλλες λοιμοκτονουσαν!

Μαρη θα την χρειαστω σου λεω αν δεν εχει!

Δεν πιστευω να μου πουνε τιποτα!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Δεν το εχω ξανακούσει αυτό και μου φαίνεται λίγο απαράδεκτο αν δεν ρωτάνε!!! Όχι ότι θα κάνουν κάτι στο μωρό... όσο περισσότερο πως γίνεται να έχουν πρόσβαση στο θαλαμο... άρα το νοσοκομείο το επιτρέπει!!

ναι Χριστινακι μου, προφανως δε μπαινει οποιος να 'ναι, ειναι μια μεγαλη πορτα ασφαλειας για να μπεις στο θαλαμο νεογνων και το προσωπικο εχει κωδικο που πληκτρολογει στην πορτα για να μπει και ολοι μπαινουν με στολες χειρουργιου, και εμεις οταν πηγαμε την τελευταια μερα μεσα στο θαλαμο νεογνων για να μας δειξουν πως να το περιποιουμαστε!

to1Np2.png

KCkop2.png

μονο στα ποδια μποτσακι μου λογικα! γιατι κατα το χειρουργειο ελεγχουν την οξυγονωση του αιματος απο τα νυχια, αν μελανιαζουν ή οχι!! εγω στα ποδια ειχα κανει μονο, ηταν και καλοκαιρακι! αλλα αφου πας στο θαλαμο δε θα μπορεις να κανεις κατι γιατι θα μυριζουν ολα αυτα!

Ναι ναι στα ποδια βεβαια!ε οχι μετα δεν με νοιαζει.Θα ειμαι απο την προηγουμενη φρεσκια.αυτα θα τα αναλαβει η ξαδερφουλα μου απο δω!

1sh1p2.png

Σήμερα έχει γεννέθλια ο ανιψιός μου!!! Και μου έρχονται στο μυαλό τόσο συγκινητικές αναμνησεις!!! Η αδελφή μου τον γέννησε με ολικη νάρκωση και δεν τον είδε πριν την πάνε στο δωμάτιο... οπότε όταν συνήλθε λίγο ζήταγε να τον δει και πάνω στη φάση έρχεται ο γιατρός και μου λεει πάμε να το πάρεις φωτογραφία... (ήταν πολύ νωρίς για να μετακινήθει).

Όταν φτάσαμε το μπεμπάκι κοιμόταν και το ξύπνησε η μαία που το σήκωσε και άρχισε να φωνάζει... αλλά φωνούλα δεν έβγαινε (ήταν πολύ ήσυχο μωρό γενικώς... σπάνια έκλαιγε και ποτέ δεν ουριαζε).. ίσα ίσα που ακούστηκε... και άνοιξε τα ματάκια του με είδε και σταμάτησε να φωνάζει και το πήρα 2-3 τέλειες φωτογραφίες :-) :-) :-)

Κρίμα που δεν θα μπορεσω να πάω στο πάρτι του απόψε! Ούτε καν δωράκι δεν του πήρα φέτος :-(

kPAZp2.png

Ναι κι οδικος μου περυσι που γεννησε η ξαδερφη μου το βραδυ ρουπωσε και του πουλιου το γαλα.Στον ιδιο γιατρο.Κι ολες οι αλλες λοιμοκτονουσαν!

Μαρη θα την χρειαστω σου λεω αν δεν εχει!

Δεν πιστευω να μου πουνε τιποτα!

τι να σου πουν, θα πεις ειναι φιλη σου και σε βοηθα να φτιαξεις το μαλλι επειδη ποναει η τομη σου!!!:tongue::tongue: αρκει να μην ειναι στριμενες οι διπλανες σου! βεβαια θα πρεπει να ζητησεις αδεια να ερθει γιατι την ωρα του επισκεπτηριου δε θα ειναι ευκολο να σε φτιαξει! γενικα ειναι λιγο μπατε σκυλοι το επισκεπτηριο στο ρεα οποτε δε νομιζω να εχεις θεμα. να σημειωσω οτι δεν ειναι παντα μπατε σκυλοι αλλα εξαρταται τον οροφο, τη βαρδια των νοσηλευτων κλπ... εσυ νομιζω θα εχεις το δικαωμα ολη μερα να εχεις καποιον μεσα ή μονο το βραδυ! το πολυ πολυ να σε φτιαξει μετα τις 8 που θα τελειωνει το επισκεπτηριο.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...