Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι ναι στα ποδια βεβαια!ε οχι μετα δεν με νοιαζει.Θα ειμαι απο την προηγουμενη φρεσκια.αυτα θα τα αναλαβει η ξαδερφουλα μου απο δω!

Εμενα με τα ξεβαψαν οοοολα οι αααααατιμες οταν εκανα εγχειρηση, τα ειχα βαμενα με ασημι μανο....:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα έχει γεννέθλια ο ανιψιός μου!!! Και μου έρχονται στο μυαλό τόσο συγκινητικές αναμνησεις!!! Η αδελφή μου τον γέννησε με ολικη νάρκωση και δεν τον είδε πριν την πάνε στο δωμάτιο... οπότε όταν συνήλθε λίγο ζήταγε να τον δει και πάνω στη φάση έρχεται ο γιατρός και μου λεει πάμε να το πάρεις φωτογραφία... (ήταν πολύ νωρίς για να μετακινήθει).

Όταν φτάσαμε το μπεμπάκι κοιμόταν και το ξύπνησε η μαία που το σήκωσε και άρχισε να φωνάζει... αλλά φωνούλα δεν έβγαινε (ήταν πολύ ήσυχο μωρό γενικώς... σπάνια έκλαιγε και ποτέ δεν ουριαζε).. ίσα ίσα που ακούστηκε... και άνοιξε τα ματάκια του με είδε και σταμάτησε να φωνάζει και το πήρα 2-3 τέλειες φωτογραφίες :-) :-) :-)

Κρίμα που δεν θα μπορεσω να πάω στο πάρτι του απόψε! Ούτε καν δωράκι δεν του πήρα φέτος :-(

να ζησει Χριστινακι μου, να τα χιλιασει!! τι τελειες στιγμες!! ποσα κλεινει?? εγω σαν σημερα βαφτισα τον Δημητρακη μου περυσι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι ναι στα ποδια βεβαια!ε οχι μετα δεν με νοιαζει.Θα ειμαι απο την προηγουμενη φρεσκια.αυτα θα τα αναλαβει η ξαδερφουλα μου απο δω!

εγω παντως το γαλλικο στα ποδια το εγδαρα παααρα πολυ στον τοκετο, προφανως οταν πονουσα και εσπρωχνα τα πιεσα, τα ειχα κανει το προηγουμενο μεσημερι και οσο να'ναι ηταν φρεσκα:tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Σήμερα έχει γεννέθλια ο ανιψιός μου!!! Και μου έρχονται στο μυαλό τόσο συγκινητικές αναμνησεις!!! Η αδελφή μου τον γέννησε με ολικη νάρκωση και δεν τον είδε πριν την πάνε στο δωμάτιο... οπότε όταν συνήλθε λίγο ζήταγε να τον δει και πάνω στη φάση έρχεται ο γιατρός και μου λεει πάμε να το πάρεις φωτογραφία... (ήταν πολύ νωρίς για να μετακινήθει).

Όταν φτάσαμε το μπεμπάκι κοιμόταν και το ξύπνησε η μαία που το σήκωσε και άρχισε να φωνάζει... αλλά φωνούλα δεν έβγαινε (ήταν πολύ ήσυχο μωρό γενικώς... σπάνια έκλαιγε και ποτέ δεν ουριαζε).. ίσα ίσα που ακούστηκε... και άνοιξε τα ματάκια του με είδε και σταμάτησε να φωνάζει και το πήρα 2-3 τέλειες φωτογραφίες :-) :-) :-)

Κρίμα που δεν θα μπορεσω να πάω στο πάρτι του απόψε! Ούτε καν δωράκι δεν του πήρα φέτος :-(

Να σα ζησει και να το χαιρεστε, θα εισαι με τη σκεψη σου στο παρτυ του...;)

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ σαν σημερα βαφτιστηκε ο γαμπρος......??????? τι αναμνησεις ε....?????!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

τι να σου πουν, θα πεις ειναι φιλη σου και σε βοηθα να φτιαξεις το μαλλι επειδη ποναει η τομη σου!!!:tongue::tongue: αρκει να μην ειναι στριμενες οι διπλανες σου! βεβαια θα πρεπει να ζητησεις αδεια να ερθει γιατι την ωρα του επισκεπτηριου δε θα ειναι ευκολο να σε φτιαξει! γενικα ειναι λιγο μπατε σκυλοι το επισκεπτηριο στο ρεα οποτε δε νομιζω να εχεις θεμα. να σημειωσω οτι δεν ειναι παντα μπατε σκυλοι αλλα εξαρταται τον οροφο, τη βαρδια των νοσηλευτων κλπ... εσυ νομιζω θα εχεις το δικαωμα ολη μερα να εχεις καποιον μεσα ή μονο το βραδυ! το πολυ πολυ να σε φτιαξει μετα τις 8 που θα τελειωνει το επισκεπτηριο.

Ε θα την χρειαστω οπωσδηποτε.Και η συμπεθερα νομιζω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Να σα ζησει και να το χαιρεστε, θα εισαι με τη σκεψη σου στο παρτυ του...;)

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ σαν σημερα βαφτιστηκε ο γαμπρος......??????? τι αναμνησεις ε....?????!!!!!!

ναιι! πολυ ομορφα και συγκινητικα!

αληθεια εγκυουλες εχετε βρει νονους για τα παιδακια σας?

to1Np2.png

KCkop2.png

Εμενα με τα ξεβαψαν οοοολα οι αααααατιμες οταν εκανα εγχειρηση, τα ειχα βαμενα με ασημι μανο....:tongue::tongue::tongue:

Μα κι εσυ μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Ασημι!!!!!!!!!!Δεν φαινεται το νυχι καθολου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

1sh1p2.png

Έφτασε 4!!! Και αν και προτιμούσε να έχω αγοράκι... μου είπε να μην ανησυχώ γιατί θα το προσέχει το κοριτσάκι μου... Την αδελφή του βέβαια την δέρνει συνέχεια... και εκείνη τρέχει από πίσω του όλη μέρα...

Πάντως είπε ότι θα τις προσέχει και τις δύο :-)

kPAZp2.png

Χρηστινακι μου να τον χαιρεσαι και μην στεναχωριεσαι θα τον γιορτασεις μολις γεννησεις και θα εχεις παρεα και το μπεμπακι σου!!!!!Το ξαδερφακι του!!!!!!!Να ενα ομορφο δωρο!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ε θα την χρειαστω οπωσδηποτε.Και η συμπεθερα νομιζω!!!!!!!!

ειναι πολυ καλη στα χτενισματα, με ειχε χτενισει και σα νυφη αν εχεις δει φωτο!! εχει ενα αγορακι 6 χρονων εκεινη, θα σου πει πολλααααα tips για μωρα! εγινε σχετικα μικρη μαμα και ειναι πολυ ψαγμενη! θα πιαστε κουβεντουλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Έφτασε 4!!! Και αν και προτιμούσε να έχω αγοράκι... μου είπε να μην ανησυχώ γιατί θα το προσέχει το κοριτσάκι μου... Την αδελφή του βέβαια την δέρνει συνέχεια... και εκείνη τρέχει από πίσω του όλη μέρα...

Πάντως είπε ότι θα τις προσέχει και τις δύο :-)

χαχαχαχα κι εγω ετρωγα πολυυυ ξυλο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω εγω για να παιξω με τη μαριαννα και μετα να την ταισω και να την παω βολτα, θα τα πουμε το βραδυ......

Φιλακια για την ωρα....

φιλακια συμπεθερααααα! καλη βολτιτσα!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναιι! πολυ ομορφα και συγκινητικα!

αληθεια εγκυουλες εχετε βρει νονους για τα παιδακια σας?

Εγω εχω την κολλητη μου που ειναι αδερφη μου,η αδερφη που παντα θα ηθελα να εχω!!!!!!!!

Δεν μπορεσε να κανει παιδια και θα ειναι τα δικα μου σαν δικα της!!!!!!!!!!

Ειναι μια σοφη γυναικα κι ευχαριστω τον Θεο που την εφερε στη ζωη μου!!

Με γλυτωσε απο πολλα!!!!!!!!!!

Με παντρεψε κιολας!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω εγω για να παιξω με τη μαριαννα και μετα να την ταισω και να την παω βολτα, θα τα πουμε το βραδυ......

Φιλακια για την ωρα....

Καλη βολταααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...