Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακιαααααα μουυυυυυ τι κανετε....???

Εμεις πηγαμε ειδαμε παρελαση (αντι να χειροκροταμε στελναμε φιλακια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:), συνεχισαμε τη βολτα μας και γυρισαμε σπιτι.

Φαγαμε σημερα φακη (μια φορα την εβδομαδα απαραιτητα), τυρακι, σαλατουλα και ψωμακι κλασικα.....;)

Προλιγο κοιμησα τη μαριαννα και λεω να την πεσω και εγω λιγο....;)

Ελπιζω οοοοολες να εχετε μια υπεροχη μερα και οτι και να κανετε να περασετε καλα, τα λεμε το βραδυ αν οχι το απογευμα. Σας φιλω γλυκα!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα κ χρόνια πολλά για την ημέρα!!

Τί κάνετε;;

Εμείς σταθερά σχετικά! Σήμερα επανήλθαμε στη ρινική υποστήριξη και λίγο λυπήθηκα το πρωί που την είδα, αλλά οι γιατροί είπαν οτι μέχρι να φτάσουμε την 34η εβδομάδα αυτά τα πισωγυρίσματα είναι μες το πρόγραμμα.. Φτάσαμε τα 1570 γραμμάρια και από σήμερα πίνουμε 2μλ το δίωρο!

Σε οτι αφορά τα βαμμένα νύχια που γράφατε, στον ΦΤ πρέπει τόσο χέρια τόσο πόδια να είναι είτε άβαφτα είτε ανοιχτόχρωμα.. Στην ΚΤ, πρέπει τα χέρια να είναι άβαφτα. Τα πόδια δεν τους ενοχλούν. Εγώ είχα κάνει ένα πετικιούρ γκρί σκούρο, σχεδόν μαύρα και δεν τους ενόχλησε.

Τα βλαστοκύτταρα είναι μια ολόκληρη ιστορία, όπως είπε κ το ΚΟΑΛΑΚΙ μας. Εμείς στη Βασιλική τα συλλέξαμε κ τα δώσαμε στην ιδιωτική τράπεζα του Ιασώ, όπως και τα κύτταρα του ομφάλιου λώρου. Τώρα, σε αυτήν την περίπτωση, ο γιατρός μου είπε οτι ήταν μάταιο να τα συλλέξουμε, ήταν πολύ νωρίς για να έχουν σχηματιστεί.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, ευτυχώς ο Δημητράκης σου πάει πολύ καλύτερα! Τέλεια νέα!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, πιστεύω οτι σίγουρα έχει κομμωτήριο το Ρέα, όπως και όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια, αλλά δέ φαίνονται, ίσως γιαυτό και η Αγορομάμμυ δεν το έχει δει. Στο Ιασώ, έρχονται και σε χτενίζουν κ στο δωμάτιο με ένα φορητό λουτήρα σε περίπτωση που δε μπορείς να σηκωθείς κ να κατέβεις. Ωστόσο, αν τελικά μπεις προγραμματισμένα, μπορείς να έχεις παει κομμωτήριο την προηγούμενη κ σίγουρα θα σου κρατήσουν. Το σκουφάκι του χειρουργείου μπαίνει χαλαρά κ δεν τα χαλάει. :)

ΕΛΛΗ μου μεγειά τα πραγματάκια. Είναι όλα υπέροχα! Με το καλό το μωράκι σου να ερθει να τα γεμίσει!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ να χαίρεσαι τον ανιψιό σου!! Μή λυπάσαι που δε θα πας στο πάρτυ!! Του χρόνου θα πας αγκαλιά με το μωράκι σου!!!

Εγώ θα πάω την Τεταρτη στο γιατρό για υπέρηχο κ την Πέμπτη στον ενδοκρινολόγο. Σίγουρα πρεπει να μειώσω σταδιακά τη δόση του φαρμάκου.

Αυτά κοριτσάκια τα νέα!! Πολλά φιλιά σε όλες!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημασία έχει πάνω απ' ολα να πηγαίνει σταθερά η μπεμπουλα σας και σταδιακά θα βελτιωθει!!! 2ml γαλατακι, το αυξησατε ετσι; Μπράβο!

Χρόνια πολλά για την ημέρα!!!

Εμείς πήγαμε στη παρελαση και μετα στον καινουργιο παιδότοπο και όντως εχει 5 ? το παιδι με κέρασμα ενα ατομ. χυμο και ο,τι άλλο πάρουν οι συνοδοι εξτρα....Παντως η μικρή το ευχαριστηθηκε, τα μαλλια της ηταν μουσκεμα από τον ιδρωτα και το παιχνιδι!!! Αλλά αν δεν αλλαξει τις χρεώσεις, δεν το βλέπω να την πηγαίνω συχνα....:?

Μαυ καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημασία έχει πάνω απ' ολα να πηγαίνει σταθερά η μπεμπουλα σας και σταδιακά θα βελτιωθει!!! 2ml γαλατακι, το αυξησατε ετσι; Μπράβο!

Χρόνια πολλά για την ημέρα!!!

Εμείς πήγαμε στη παρελαση και μετα στον καινουργιο παιδότοπο και όντως εχει 5 ? το παιδι με κέρασμα ενα ατομ. χυμο και ο,τι άλλο πάρουν οι συνοδοι εξτρα....Παντως η μικρή το ευχαριστηθηκε, τα μαλλια της ηταν μουσκεμα από τον ιδρωτα και το παιχνιδι!!! Αλλά αν δεν αλλαξει τις χρεώσεις, δεν το βλέπω να την πηγαίνω συχνα....:?

Εδώ οι παιδότοποι έχουν 7? με τις ίδιες παροχές. Ναι μεν είναι μια εκτόνωση για τα παιδιά, όμως περσυ τους απέφευγα γιατί ήταν κ πηγή μικροβίων... Φέτος, θα κάνω πάλι το ιδιο μου φαίνεται...

Καλά είσαι εσύ Ηλιοβασίλεμά μου;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλά ειμαστε ΜΑΥ μου...ησυχιες!!!

Απλα για την μικρη μας επαρχιακη πολη και τον μοναδικο κλειστο παιδοτοπο, που μόλις ξεκίνησε η λειτουργια του, τα 5 ευρω εισοδο μου φαινονται πολλα...γιατι δεν μιλαμε για τεραστιο χωρο...ενα μονο πολυπαιχνιδι εχει που πιανει ολο τον χωρο...και θα βαλει και οθονες η/υ να παιζουν παιχνιδια και μια τηλεοραση με παιδικα!

Ενω οι καλοκαιρινοι παιδοτοποι που οκ δεν εχουν τετοιο πολυπαιχνιδι αλλα μεμονωμενα φουσκωτα και χωριστα τραμπολινο και κουνιες και παράλληλα ειναι καφετεριες για ολους (οχι μονο για γονεις και παιδια), δεν εχουν εισοδο!

Διαφημίσεις

καλως τα κοριτσια!!

May μου αφου σας ειπαν οτι συμβαινουν αυτα τα πισογυρισματα τοτε κατι ξερουν! ειναι ομως και παλι στεναχωρο... υπομονη-υπομονη-δυναμη! Οσο για το κομμωτηριο το googlαρα και σε ενα αλλο φορουμ σχολιαζαν οι εγκυουλες οτι δεν εχει κομμωτηριο το ΡΕΑ, μπορει ομως απο τοτε να εχει ανοιξει καποιο..Η μεγαλη σου η κοπελα τι κανει? εσυ δεν πας καθολου φαρμακειο ετσι?

Ηλιοβασιλεμα μου πηγατε τελικα? 5 ευρω για ποση ωρα??? το πολυ πολυ να την πηγαινεις καθε Κυριακη ή καθε 2 Κυριακες περιοριζοντας τα μεσοβδομαδα εξοδα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθεραααααα! μαρηηηη ο γαμπρος τα πηρε κρανιο που μοιραζε φιλια η νυφη, τι πραγματα ειναι αυτα, δε τα σηκωνουν οι μανιατες χιχιχιχιι! μπραβο στο φουρτουνακι μας!! Εβλεπα τη στρατιωτικη παρελαση στη Θεσσαλονικη και σκεφτηκα οτι θα 'ναι και ο συμπεθερος!! Παντως με πιανει συγκινηση ρε κοριτσια οταν βλεπω παρελασεις, δεν ξερω γιατι. Και θελουν να τις καταργησουν λενε. Και ειχε βγει ενας γερακος που ηταν στον πολεμο και ελεγε ποσο περηφανος νιωθει που τιμουν τη γενια του με παρελασεις... και τωρα βλεπει οτι τους απαξιωνουν.. εγω απλα ειμαι της αποψης οτι ναι μεν να γινονται παρελασεις απλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι το κρατος πρεπει να προσφερει δωρεαν τις στολες παρελασης στα σχολεια! ασχετα ολα αυτα κοριτσια αλλα ειπα να τα πω λογω της ημερας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ μου ειναι καλυτερα ο Ταρζαν σας, ετσι; ηπιε και το γαλα του, μπραβο το πουλακι μας!!! Εσεις οι δυο αντεχετε; ειστε χειροτερα απο χθες ή τα ιδια;

Εμεις σημερα καθησαμε κανα 2ωρο! Δεν ξέρω αν θα εχει συγκεκριμενη διαρκεια το 5?, φαντάζομαι πώς όχι! Αλλα και πάλι δεν θα πας απο το πρωι και θα φυγεις το βραδυ,χαχαχαχα!

Οπως τωρα μου ελεγε να την ξαναπαω το απογευμα και χαριτολογωντας, ελεγα στον αντρα μου οτι θα παω και θα πω: γεια σας , ηρθαμε το πρωι, φυγαμε για φαγητο και να μαστε ξανα!!! με το ιδιο εισητηριο!!!:P:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι θα γινει....αν παραμεινει το εισητηριο! 1 φορα την βδομάδα με 10 μερες....Αλλα αν δεν ειχε εισοδο, θα μπορουσαμε να πηγαινουμε μονο εκει για τον καφε μας, τωρα που θα ειναι χειμωνας!!!!

Αγορομαμυ μου ειναι καλυτερα ο Ταρζαν σας, ετσι; ηπιε και το γαλα του, μπραβο το πουλακι μας!!! Εσεις οι δυο αντεχετε; ειστε χειροτερα απο χθες ή τα ιδια;

Εμεις σημερα καθησαμε κανα 2ωρο! Δεν ξέρω αν θα εχει συγκεκριμενη διαρκεια το 5?, φαντάζομαι πώς όχι! Αλλα και πάλι δεν θα πας απο το πρωι και θα φυγεις το βραδυ,χαχαχαχα!

Οπως τωρα μου ελεγε να την ξαναπαω το απογευμα και χαριτολογωντας, ελεγα στον αντρα μου οτι θα παω και θα πω: γεια σας , ηρθαμε το πρωι, φυγαμε για φαγητο και να μαστε ξανα!!! με το ιδιο εισητηριο!!!:P:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι θα γινει....αν παραμεινει το εισητηριο! 1 φορα την βδομάδα με 10 μερες....Αλλα αν δεν ειχε εισοδο, θα μπορουσαμε να πηγαινουμε μονο εκει για τον καφε μας, τωρα που θα ειναι χειμωνας!!!!

εμεις τα ιδια βασικα ο λαιμος δε με ενοχλει πλεον, μονο μπουκωμα αλλα κανω κι εγω πλυσεις με ορο, τι χαζη που τοσα χρονια εβαζα ronal και βλακειες. βεβαια εκεινα διαρκουν παραπανω αλλα και ο ορος ανακουφιζει.

οσο για τον παιδοτοπο τι να κανεις Ηλιοβασιλεμα μου, θα της αρνηθεις μια-δυο αλλα καποια στιγμη θα πατε αναγκαστικα, μακαρι να ριξουν τις τιμες. τουλαχιστον εχουν φθηνο τον καφε κλπ?

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι , οντως εχουν πιο φθηνο τον καφε απο τις αλλες καφετεριες, δηλαδη 2? το καπουτσινο και οχι 2,5!!! Και θα πηγαινουμε παιδοτοπο κυριως οι δυο μας, χωρίς τον άντρα μου εννοω για να μην επιβαρυνομαστε συνεχεια...Θα κανονιζω δηλαδη με φιλεναδα και παιδι(α) της και θα πηγαινουμε να παιζουν τα μικρα και να πινουμε ενα καφε μεσα στην παλαβομαρα!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ναι , οντως εχουν πιο φθηνο τον καφε απο τις αλλες καφετεριες, δηλαδη 2? το καπουτσινο και οχι 2,5!!! Και θα πηγαινουμε παιδοτοπο κυριως οι δυο μας, χωρίς τον άντρα μου εννοω για να μην επιβαρυνομαστε συνεχεια...Θα κανονιζω δηλαδη με φιλεναδα και παιδι(α) της και θα πηγαινουμε να παιζουν τα μικρα και να πινουμε ενα καφε μεσα στην παλαβομαρα!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα σαν σκηνη απο ταινια πολεμου... θα τισριζουν πιτσιρικια γυρω γυρω, και στη μεση εσεις αμεριμνες θα απολαμβανετε ενα καφεδακι και στα αυτια θα αχνοφαινονται οι ωτοασπιδες...

to1Np2.png

KCkop2.png

Πόσες φορες μελέτησα τις ωτασπιδες!!!!!!!! χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Την επόμενη φορα θα εχω μαζι μου!!!!!!!!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink:

Και ο εξωτερικος χωρος ενα φαρδυ πεζοδρομιο ειναι....που δεν λεει να καθησεις....

Πόσες φορες μελέτησα τις ωτασπιδες!!!!!!!! χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Την επόμενη φορα θα εχω μαζι μου!!!!!!!!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink:

Και ο εξωτερικος χωρος ενα φαρδυ πεζοδρομιο ειναι....που δεν λεει να καθησεις....

οποτε αραξε μεσα και ο Θεος βοηθος!!:tongue::tongue: τωρα τι κανει η μικρη σου? στον ξαδερφο? εμενα κοιμαται και οπου να 'ναι θα ξυπνησει.. τον πηρε ο υπνος στο κρεβατι μας που παιζαμε.. το ιδιο και προχθες και ξαφνικα ακουσα λιγο θορυβο στο δωματιο και ειχε ξυπνησει, ειχε ερθει στην πορτα και μας κοιτουσε χωρις να μιλα ο πονηρος:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Δεν κοιμηθηκε εμενα! Τωρα κατεβηκε κατω στον ξαδερφο αλλα ακουω πολυ ησυχια και αναρωτιεμαι!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτα τα ησυχα, αθορυβα βηματακια και τσουπ να το παιδι διπλα μας, τα ξερω!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

Χθες βραδυ την ακουσα που σηκωθηκε και ερχοταν στο κρεβατι μας! Ανασηκωνομαι και την ρωταω: τι θελεις αγαπη μου; και μου δειχνει την ακρη του κρεβατιου, στα ποδια μας και μου λεει: να καθησω λιγακι μαζι σας; Ε, πες μου τί να κανω, της λεω ελα αγαπη μου, εδω αναμεσα μας, οχι κατω στα ποδια....

Δεν ειχα το κουραγιο να της αρνηθω γιατι μολις με ειχε παρει ο υπνος και δεν αντεχα να σηκωθω να την παω στο κρεβατι της και να την παρει ο υπνος χωρις κλαψουρισματα....:oops::oops::oops:

Δεν κοιμηθηκε εμενα! Τωρα κατεβηκε κατω στον ξαδερφο αλλα ακουω πολυ ησυχια και αναρωτιεμαι!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτα τα ησυχα, αθορυβα βηματακια και τσουπ να το παιδι διπλα μας, τα ξερω!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

Χθες βραδυ την ακουσα που σηκωθηκε και ερχοταν στο κρεβατι μας! Ανασηκωνομαι και την ρωταω: τι θελεις αγαπη μου; και μου δειχνει την ακρη του κρεβατιου, στα ποδια μας και μου λεει: να καθησω λιγακι μαζι σας; Ε, πες μου τί να κανω, της λεω ελα αγαπη μου, εδω αναμεσα μας, οχι κατω στα ποδια....

Δεν ειχα το κουραγιο να της αρνηθω γιατι μολις με ειχε παρει ο υπνος και δεν αντεχα να σηκωθω να την παω στο κρεβατι της και να την παρει ο υπνος χωρις κλαψουρισματα....:oops::oops::oops:

εμενα ευτυχως ακομα ειναι μικρουλης και οπου τον αφησω κοιμαται χωρις να ζητα να ειναι μαζι μας.. μια στο τοσο για το μεσημεριανο υπνο θα τον παιρνω στο κρεβατι, δε νομιζω να ειναι τοοοσο τραγικο, τους αρεσει τοσο τοσο πολυ και εμας ακομα περισσοτερο... αλλα στο βραδινο υπνο ποτε για την ωρα αν εξαιρεσεις τωρα που ειναι αρρωστος και τον πηραμε ενα βραδυ μαζι και αλλα 2 μονη μου μαζι του στο κρεβατι για να τον ακουω συνεχεια.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...