Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορίτσια είναι λογικό αυτο το αγχος του αποχωρισμού της μάνας από το μωρό της!!!

Εγω ειχα παρει το 6μηνο του Οαεδ και ειχε επιστρεψει για δουλεια όταν η μικρή μου ήταν 10μηνών....Μετά δουλεψα για 11 μηνες μεχρι να με απολυσει και το παιδι το κρατουσε η μαμα μου ή ο αντρας μου τις μερες των ρεπό του...Εγω πήγαινα στη δουλεια και καιγομουν να γυρισω σπιτι μου στο παιδι μου!!!!

Καλό είναι να έχεις κάποιον τουλάχιστον που να μπορεί να σου κρατήσει το μωρό. Εμένα δυστυχώς δεν μπορούν ούτε η μαμά μου ούτε η πεθερά μου...

οπότε θα πρέπει να βρούμε εναλλακτική

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω θα παω τζαμπο σημερα μαλλον γιατι την τελευταια φορα που πηγαμε ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ απο τα 10 πραγματα που ηθελα να παρω πηρα μονο τα 3..................οπως καταλαβαινετε δεν καθεται ουτε στο καροτσι και αν κανεις το λαθος να την αφησεις κατω εκτος του οτι την κυνηγας μαζευεις και τα πραγματα που πεταει απο τα ραφια....

Τραγικο..............................

Αχαχαχαχαχα!ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΑΑΑ ονομα και πραμα,ετσι?Αχαχαχαχαχα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ακόμα σκέφτομαι.. χιχι! Εχω χαρτι και στυλό μπροστά μου και αφαιρέθηκα και κάνω κυκλικές και τριγωνες μουτζουρες!

Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Αχχχχ μωρε μανουλααααα!Σκέφτεται το μωρακι της!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Νασια τωρα παιζουμε πριγκιπα και πριγκιπισσα!!!!!!!!!!!

μου φορεσε μια καπα (εσαρπα) και μου διπλωσε μια ζωγραφια με καρδουλες και διαφορα και ειμαι ο πριγκιπας που παω να της δωσω το γραμμα αγαπης!!! περιμενει η πριγκιπισσα στο παλατι = δωματιο της να παει ο πριγκιπας....κλπ κλπ!!!!!!!!!!!!!!

Α!!!! ΤΙ θεατρικά σας περιμένουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μου φορεσε μια καπα (εσαρπα) και μου διπλωσε μια ζωγραφια με καρδουλες και διαφορα και ειμαι ο πριγκιπας που παω να της δωσω το γραμμα αγαπης!!! περιμενει η πριγκιπισσα στο παλατι = δωματιο της να παει ο πριγκιπας....κλπ κλπ!!!!!!!!!!!!!!

Α!!!! ΤΙ θεατρικά σας περιμένουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχχχχ ζηλευω θελω κι εγω...Αραγε ο γιος μου θα παιζει μαζι μου η θα προτιμα τον μπαμπα του και τα playmobil (ο μπαμπας μας ανεκαθεν λατρευε τα Playmobil και με το που εμαθε οτι ειναι αγορακι αρχισε να λεει θα του παρω και το καστρο θα του παρω και το καραβι θα θα θα θα.....)

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Ουπς,ηρθε 2 φορες το μηνυμα!!!:lol:

Γειτόνισσα μου,προς το παρον,θα παρει και ο αντρας μου καποιο διαστημα αδεια(περιπου 3 μηνες) και μεταααα,Αγιος Ο Θεος!Βρηκα μια κοπελα,η οποια προσεχει παιδακια,πολυ καλη,γειτονισσα μιας πολυ καλης μου φιλης(με την οποια κανει και αυτη πολυ παρεα)!Την εχω στο νου μου,στην εσχατη περιπτωση!Πφφφφ...το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο,αλλα οτι εγω κανω βαρδιες και ο αντρας μου μονο πρωινα!Οποτε με βλεπω να κανω μονο νυχτερινα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εγω παλι γιατι πιστευω πωσ ΕΓΩ θα ειμαι η πριγκιπισσα και Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ο πριγκηπας.....??????? χαχααχχαχαχααχχααχχαχαχχαχαχα.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχαχαχαχαχα!!!Μαρηηηη,τι κοριτσι ειναι αυτοοοο?Καλλιτεχνικη φυση το γιαβρι μου!Θα τη στειλεις τελικα μπαλετο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Δεν νομίζω να την στειλω μπαλετο...50? ο μηνας την πρωτη ταξη...διχως στολες και πουεντ....:confused::confused::confused:

Μαλλον παραδοσιακους χορους θα την ξεκινησω...και ίσως και μουσικοκινητικη σε μουσικο συλλογο...Α! Και σκεφτομαι να την στελνω και στα "χελιδονακια"...(κατι σαν κατηχητικο ειναι, οχι σε εκλησια αλλα σε μια αιθουσα και τους κανουν τραγουδακια και ιστοριες κλπ...). Πηγαινα και εγω μικρη!

Κατι απο ολα αυτα ή συνδυασμο αυτων, σκεφτομαι....Αλλα δεν αγχωνομαι κιολας. Εχει χρονια μπροστα της για ενα σωρο δραστηριοτητες!

Ελλη μην σκεφτεσαι τόσο!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Ξερω τί θα παρεις!!!! Και άλλα φορμακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Α! και μην ξεχασεις τα καλτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστίνα σε προσεχουν, δεν πειραζει να σου κάνουν και παρεα!!!

Σιγά μην παρω και αλλά φορμακια!

Πριτς! (που λέγαμε μικρα..)

Ποτε θα του τα βάλω;;

Επειδή δεν μου καθόταν καλά τα καλτσακια μιλησα με την μια την ξαδερφη μου (είναι γιατρός η κυρια και εχει δύο παιδιά) μου είπε πως μπορώ να του πάρω καλτσοπαπουτσακια και να του τα φοράω από πάνω όπως φορούσαν παλιά τα σοσονακια τα πλεκτα!

Και το προτιμώ..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

αχχχχ ζηλευω θελω κι εγω...Αραγε ο γιος μου θα παιζει μαζι μου η θα προτιμα τον μπαμπα του και τα playmobil (ο μπαμπας μας ανεκαθεν λατρευε τα Playmobil και με το που εμαθε οτι ειναι αγορακι αρχισε να λεει θα του παρω και το καστρο θα του παρω και το καραβι θα θα θα θα.....)

Εγώ παντός θα καλοπερναω με το γιο γιατί ανέκαθεν προτιμούσα τα αυτοκινητάκια παρά τις κούκλες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δεν νομίζω να την στειλω μπαλετο...50? ο μηνας την πρωτη ταξη...διχως στολες και πουεντ....:confused::confused::confused:

Μαλλον παραδοσιακους χορους θα την ξεκινησω...και ίσως και μουσικοκινητικη σε μουσικο συλλογο...Α! Και σκεφτομαι να την στελνω και στα "χελιδονακια"...(κατι σαν κατηχητικο ειναι, οχι σε εκλησια αλλα σε μια αιθουσα και τους κανουν τραγουδακια και ιστοριες κλπ...). Πηγαινα και εγω μικρη!

Κατι απο ολα αυτα ή συνδυασμο αυτων, σκεφτομαι....Αλλα δεν αγχωνομαι κιολας. Εχει χρονια μπροστα της για ενα σωρο δραστηριοτητες!

Προτιμώ τους παραδοσιακούς χωρους η αλήθεια είναι. Δυστυχως μόνο 2,5 χρόνια πήγα. Εχω και τη παραδοσιακή στολή από τα χορευτικά. 30.000 δρχ. την είχαν πληρωσει τότε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ παντός θα καλοπερναω με το γιο γιατί ανέκαθεν προτιμούσα τα αυτοκινητάκια παρά τις κούκλες!

Εγω τα πηγαινα καλα με τις κουκλες.Και θυμαμαι εραβα φορεματακια και ειχα παρα πολλα και τα ειχα κρατησει και μετα που μεγαλωσα αλλα η μαμα μου τα εδωσε σε μια ανηψια μας και ουτε τα ξαναειδα.Τοσο κοπος τοσο ραψιμο και πανε χαμενα....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...