Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Συμπεθερα μου μας κουρασε και ο μαστορας, εκανε πολλες κακοτεχνιες, στην πορτουλα βασικα, η βιβλιοθηκη ειναι καλη. δωσαμε ενα σκασμο λεφτα για να ειναι και ιδιο χρωμα με τα τις υπολοιπες πορτες και την κουζινα και ο βλακας μας τα εκανε αλλο χρωμα, η πορτουλα δεν ανοιγει τελειως γιατι βρισκει στο σοβατεπι, μας εβαλε ενα χαλκα για να ασφαλιζει αντι συρτη και ο μικρος ηδη βρηκε πως να την ανοιγει, αστα!! βρηκαμε εναν αλλο μαστορα να μας τα διορθωσει γιατι ημασταν να σκασουμε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!!ναι ναι!!!μια χαρουλα ειμαστε!!!εκανα ενα μπανακι πριν λιγο και βλεπω τηλεοραση!

Μαρακι μου,καλα ειμαστε.πολλες ωρες κοιμαμαι η γυναικα..........στις 5 ξυπνησα το απογευμα!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!χαρες η μικρη ε?????

αγορομαμμυ μου,και κοαλακι μου βγαλτε τωρα τα μαναρακια σας βολτουλα γιατι μετα με τα κρυα θα τα κλεισετε μεσα.....!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Συμπεθερα μου μας κουρασε και ο μαστορας, εκανε πολλες κακοτεχνιες, στην πορτουλα βασικα, η βιβλιοθηκη ειναι καλη. δωσαμε ενα σκασμο λεφτα για να ειναι και ιδιο χρωμα με τα τις υπολοιπες πορτες και την κουζινα και ο βλακας μας τα εκανε αλλο χρωμα, η πορτουλα δεν ανοιγει τελειως γιατι βρισκει στο σοβατεπι, μας εβαλε ενα χαλκα για να ασφαλιζει αντι συρτη και ο μικρος ηδη βρηκε πως να την ανοιγει, αστα!! βρηκαμε εναν αλλο μαστορα να μας τα διορθωσει γιατι ημασταν να σκασουμε!!!

Κριμααααα.......!!!!! Δεν μπορω να καταλαβω τοσο δυσκολο τους ειναι να τελιοποιησουν τη δουλεια τους......????? και αν δεν μπορουν απλα να μην απαιτουν το κανονικο ποσο αλλα λιγοτερο........!!!!!!!

Αφου θα σας το φτιαξει ο αλλος μην το σκεφτεσαι.........

Μπορει και να το κανει ετσι οπως δεν μπορειτε να το φανταστειτε, τοσο ομορφο.........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμμυ μου,τον πληρωσατε τον ασχετο?!Μα καλα,οταν τελειωνουν με την εργασια δεν κοιτουν για τυχον λαθη?Ειδικα εαν βγαζουν ματι και δεν τα διορθωνουν ειναι απαραδεκτοι!

Κοαλακι μου,γελασα πολυυυυ με το γαβ γαβ στο τελος!!!Χαχαχα!Ειναι ωραια ηλικια και αυτη!Ολες,βασικα,οι ηλικιες εχουν τα καλα τους!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κριμααααα.......!!!!! Δεν μπορω να καταλαβω τοσο δυσκολο τους ειναι να τελιοποιησουν τη δουλεια τους......????? και αν δεν μπορουν απλα να μην απαιτουν το κανονικο ποσο αλλα λιγοτερο........!!!!!!!

Αφου θα σας το φτιαξει ο αλλος μην το σκεφτεσαι.........

Μπορει και να το κανει ετσι οπως δεν μπορειτε να το φανταστειτε, τοσο ομορφο.........!!!!!!!!!!!

συμπεθερα μου η χαζομαρα του ειναι πως ολα τα λαθη του τα ειχαμε τονισει να μη τα κανει οταν ειχε ερθει να παρει τα μετρα, ε ολα τα λαθη εκανε και ακομα περισσοτερα!! αστα!! κατα τ'αλλα τι κανετε συμπεθερα? να σου πω, ποσο γαλα πινει η φουρτουνα? εμενα το εχει μειωσει πολυ ο μικρος, πινει λιγοτερο απο 250 στην καλυτερη περιπτωση ενω τωρα δε μου ηπιε ουτε 150!! μια ετσι μια αλλιως! σε αυτη την ηλικια πειραζει αμα χανουν μερικα ml καποιες μερες?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!ναι ναι!!!μια χαρουλα ειμαστε!!!εκανα ενα μπανακι πριν λιγο και βλεπω τηλεοραση!

Μαρακι μου,καλα ειμαστε.πολλες ωρες κοιμαμαι η γυναικα..........στις 5 ξυπνησα το απογευμα!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!χαρες η μικρη ε?????

αγορομαμμυ μου,και κοαλακι μου βγαλτε τωρα τα μαναρακια σας βολτουλα γιατι μετα με τα κρυα θα τα κλεισετε μεσα.....!!!!!

Μαρηηηηη,κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!

Και γω στην εγκυμοσυνη ξυπνουσα απο τις 4 με 5 τα ξημερωματα κι ολοι μου ελεγαν οσο μπορω να κοιμαμαι!Πουυυυ εγωωωωω!

Καλα κανεις λοιπον!Ειναι και ο καιρος μωρε!

Τι καλο εφαγε η Δεσποινουλα σημερα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

συμπεθερα μου η χαζομαρα του ειναι πως ολα τα λαθη του τα ειχαμε τονισει να μη τα κανει οταν ειχε ερθει να παρει τα μετρα, ε ολα τα λαθη εκανε και ακομα περισσοτερα!! αστα!! κατα τ'αλλα τι κανετε συμπεθερα? να σου πω, ποσο γαλα πινει η φουρτουνα? εμενα το εχει μειωσει πολυ ο μικρος, πινει λιγοτερο απο 250 στην καλυτερη περιπτωση ενω τωρα δε μου ηπιε ουτε 150!! μια ετσι μια αλλιως! σε αυτη την ηλικια πειραζει αμα χανουν μερικα ml καποιες μερες?

Πινει φρεσκο η ακομα φορμουλα.....?????

Εμενα πινει 200-220 αλλα ορισμενες φορες και λιγο λιγοτερο....

Δεν πειραζει να χανουν μερικα ml σε αυτη την ηλικια γιατι ΠΛΕΟΝ αυτο που χρειαζονται σε ποσοτητα ειναι ο σιδηρος και οχι το ασβεστιο δλδτο κρεατακι και τα αλλα θρεπτικα συστατικα που λαμβανουν απο αυγα, λαχανικα κλπ...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμμυ μου,τον πληρωσατε τον ασχετο?!Μα καλα,οταν τελειωνουν με την εργασια δεν κοιτουν για τυχον λαθη?Ειδικα εαν βγαζουν ματι και δεν τα διορθωνουν ειναι απαραδεκτοι!

Κοαλακι μου,γελασα πολυυυυ με το γαβ γαβ στο τελος!!!Χαχαχα!Ειναι ωραια ηλικια και αυτη!Ολες,βασικα,οι ηλικιες εχουν τα καλα τους!

Μαρακι τον πληρωσαμε τον βλακα, δεν τολμησαμε να του πουμε και τιποτα, μας ειπε να βγουμε στο μπαλκονι να πιουμε καφε κ να τον αφησουμε να κανει τη δουλεια του, και καλα αστειευοταν αλλα τελος παντων!! τι να πεις!

χαιρομαι που ειναι καλα η μικρουλα σου!!!! την ευχαριστηθηκε και ο μπαμπακας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρηηηηη,κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!

Και γω στην εγκυμοσυνη ξυπνουσα απο τις 4 με 5 τα ξημερωματα κι ολοι μου ελεγαν οσο μπορω να κοιμαμαι!Πουυυυ εγωωωωω!

Καλα κανεις λοιπον!Ειναι και ο καιρος μωρε!

Τι καλο εφαγε η Δεσποινουλα σημερα?

πολυ νωρις ξυπνουσεςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως και ετσι?????????

δεν με πιανει τιποτα εμενα...ουτε καιρος ουτε τιποτα!!!!!!χαχχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Δεσποινουλα μου,σημερα εφαγε μια μακαροναδα με τρυμενο τυρακι και φετουλα και φυσικα μαρουλοσαλατα!!!στις 6 το απογευμα!!!!

και πριν λιγο φαγαμε γιαουρτακι-δρακουλινια-σοκολατα.....:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Η Δημητρουλα σου,καλα ειναι???κοιμηθηκε η κουτσουνα σου ε??????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Αν με ρωτησεις θα σου απαντησω πως για εμενα ΑΥΤΗ ειναι η καλυτερη ηλικια γιατι σαν βρεφακι δεν εχει και τοσο αντικρυσμα στη λαχταρα που εχεις να το δεις να ΖΕΙ στην κυριολεξια και επιπλεον για τη μεγαλυτερη ηλικια δεν εχω μετρο συγκρισης αλλα οπως λες και εσυ καθε ηλικια εχει τα καλα της...

Μπορει στο μελλον να αλλαξω γνωμη αλλα τωρα νιωθω πολυυυυυυυυυυ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ γενικα........!!!!!!!!!!!! Και δεν εννοω οτι στο μελλον δεν θα ειμαι απλα νιωθω πως πεταω στα συννεφα τωρα.......!!!!!!!!

Μηπως κατι επαθα....???? χαχα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Πινει φρεσκο η ακομα φορμουλα.....?????

Εμενα πινει 200-220 αλλα ορισμενες φορες και λιγο λιγοτερο....

Δεν πειραζει να χανουν μερικα ml σε αυτη την ηλικια γιατι ΠΛΕΟΝ αυτο που χρειαζονται σε ποσοτητα ειναι ο σιδηρος και οχι το ασβεστιο δλδτο κρεατακι και τα αλλα θρεπτικα συστατικα που λαμβανουν απο αυγα, λαχανικα κλπ...

φρεσκο πινει συμπεθερα μου, εχει αυξησει πολυ το κανονικο φαγητο η αληθεια ειναι και αναρωτιεμαι τι ειναι καλυτερο να μειωσει το γαλα ή να τρωει περισσοτερο?? και αλλη μια απορια,σε καποιες τροφες θελει να τρωει μπουκιτσες οπως το τοστ, ψωμι, αυγο, μακαρονακι με κιμα, τα φρουτα ομως και τα υπολοιπα φαγητα μονο αλεσμενα αλλιως τρωει ελαχιστη ποσοτητα. ξερω εχει λιγα δοντια αλλα σκεφτομαι αφου τα αλλα τα θελει κομματακια πως θα γινει να φαει και τα υπολοιπα???

to1Np2.png

KCkop2.png

Αν με ρωτησεις θα σου απαντησω πως για εμενα ΑΥΤΗ ειναι η καλυτερη ηλικια γιατι σαν βρεφακι δεν εχει και τοσο αντικρυσμα στη λαχταρα που εχεις να το δεις να ΖΕΙ στην κυριολεξια και επιπλεον για τη μεγαλυτερη ηλικια δεν εχω μετρο συγκρισης αλλα οπως λες και εσυ καθε ηλικια εχει τα καλα της...

Μπορει στο μελλον να αλλαξω γνωμη αλλα τωρα νιωθω πολυυυυυυυυυυ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ γενικα........!!!!!!!!!!!! Και δεν εννοω οτι στο μελλον δεν θα ειμαι απλα νιωθω πως πεταω στα συννεφα τωρα.......!!!!!!!!

Μηπως κατι επαθα....???? χαχα....!!!!!!!!

αχ συμπεθερα ετσι νιωθουμε κι εμεις!! απο τοτε που συννενοουμαστε μαζι του ειναι αλλη φαση! με καθε εξτρα κατορθωμα χαζευουμε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

φρεσκο πινει συμπεθερα μου, εχει αυξησει πολυ το κανονικο φαγητο η αληθεια ειναι και αναρωτιεμαι τι ειναι καλυτερο να μειωσει το γαλα ή να τρωει περισσοτερο?? και αλλη μια απορια,σε καποιες τροφες θελει να τρωει μπουκιτσες οπως το τοστ, ψωμι, αυγο, μακαρονακι με κιμα, τα φρουτα ομως και τα υπολοιπα φαγητα μονο αλεσμενα αλλιως τρωει ελαχιστη ποσοτητα. ξερω εχει λιγα δοντια αλλα σκεφτομαι αφου τα αλλα τα θελει κομματακια πως θα γινει να φαει και τα υπολοιπα???

Σιγα σιγα μειωνε το αλεσμα, δλδ να τα κανεις μισοαλεσμενα για να αρχισει να συνηθιζει....και οσο φαει....!!!!!!! Ειναι ατιμο πραμα η συνηθεια....!!!!!!!!

Τωρα σε αυτα που αναφερεις ψωμι, τοστ κλπ πιθανον να θελει να ξυσει τα δοντια του και με αυτα να ανακουφιζεται....

Στις αρχες και εμενα ετσι εκανε, τωρα τα τρωει ολα κανονικα χωρις αλεσμα.......

Μην ξεχνας οτι στην οδοντοφυια ενα απο τα συμπτωματα ειναι και η δυσκαταπωση οποτε πιθανον καποια φαγητα να τον ενοχλουν και να τα θελει αλεσμενα....

Γενικα τετοιου ειδους συμπεριφορες οφειλονται κυριως στα δοντια...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σιγα σιγα μειωνε το αλεσμα, δλδ να τα κανεις μισοαλεσμενα για να αρχισει να συνηθιζει....και οσο φαει....!!!!!!! Ειναι ατιμο πραμα η συνηθεια....!!!!!!!!

Τωρα σε αυτα που αναφερεις ψωμι, τοστ κλπ πιθανον να θελει να ξυσει τα δοντια του και με αυτα να ανακουφιζεται....

Στις αρχες και εμενα ετσι εκανε, τωρα τα τρωει ολα κανονικα χωρις αλεσμα.......

Μην ξεχνας οτι στην οδοντοφυια ενα απο τα συμπτωματα ειναι και η δυσκαταπωση οποτε πιθανον καποια φαγητα να τον ενοχλουν και να τα θελει αλεσμενα....

Γενικα τετοιου ειδους συμπεριφορες οφειλονται κυριως στα δοντια...

ενταξει ειναι και λιγα τα δοντακια του οποτε δε τον πιεζω δεν υπαρχει λογος!! απλα ελεγα επειδη καποιες τροφες τις τρωει σε κομματακια δε πιστευω να μου κολλησει με τα αλεσμενα και οταν θα εχει πολλα δοντακια??? θα κανω αυτο που ειπες!! ευχαριστω συμπεθερααααααααα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου,ξυπνουσα για τουαλετα,και εκτοτε δε με ξαναεπαιρνε ο υπνος!:confused:Αναποδιες παιδι μου!Ααααα,ολα τα καλα και υγιεινα εφαγε η Δεσποινα!Χαχαχαχα!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑ!

ΚΟΑΛΑΚΙ,και γω πιστευω πως η πιο ευχαριστη ηλικια ειναι αυτη που μπορεις πλεον να μιλησεις με το παιδι και ν'ανταποκριθει με κινησεις,οτι σε καταλαβαινει και προσπαθει να μιλησει/εξηγησει και αυτο τι θελει!Αχχχχ!Απο πισω ερχομαστεεεε!

Αγορομαμμυ μου,διαταγες ο τυπακος τι θα κανετε?Βρε ουστ!Μετα απο μια κακοτεχνια που μου ειχε κανει ενα μαστορας,εκτοτε οποτε εχου μαστορους σπιτι ειμαι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!Χαχαχαχα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...