Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα!! Τι κανετε? ολες καλα? ο μικρος τωρα κοντευει να κοιμηθει, αργησε σημερα και καλυτερα γιατι την αλλη εβδομαδα αλλαζει η ωρα οποτε ας προσαρμοζεται!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλάκι...εδώ προσπαθώ να στείλω την μικρή για υπνο!!!!!!!!! Αργησε απόψε!!! Κοιμήθηκε το μεσημέρι και τωρα κάνει την δυσκολη!!! Χαζευει την σειρα στο Mega με τον ΜΠΕΖΟ.....

Διαφημίσεις

Κοαλάκι...εδώ προσπαθώ να στείλω την μικρή για υπνο!!!!!!!!! Αργησε απόψε!!! Κοιμήθηκε το μεσημέρι και τωρα κάνει την δυσκολη!!! Χαζευει την σειρα στο Mega με τον ΜΠΕΖΟ.....

Και εγω αυτο βλεπω, χαχα.....!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ ας ειναι καλα ΜΟΝΟ......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλα ειμαστε κοριτσια, τη May σκεφτομαι κι εγω ολη την ημερα! Νομιζω ηταν η πιο ανετη και ψυχραιμη απο τις εγκυουλες και την βρηκε εντελως απροετοιμαστη ολο αυτο! Μακαρι να δυναμωσει συντομα και η μικρη και να πανε σπιτακι τους να ηρεμησουν!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πώς μπορείς να είσαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο;;; Θα βγει σε 4 μέρες η Μαυ και θα πηγαινοέρχεται στην κλινική για την μπεμπα της...................

Πώς μπορείς να είσαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο;;; Θα βγει σε 4 μέρες η Μαυ και θα πηγαινοέρχεται στην κλινική για την μπεμπα της...................

ελα ντε, πως να εισαι προετοιμασμενη... εννοω ουτε κρεβατωμενη ηταν οπως η Μαρια και η ngn που ειχαν ενα αγχος παραπανω...τουλαχιστον θα ειναι κοντα στη Βασιλικουλα της αφου θα βγει, και η μπεμπα ελπιζω να βγει συντομα!

εσεις τι κανετε Ηλιοβασιλεμα?? σιδερο ε, ουφφφφφφ κι εμενα με περιμενει σιδερο κ δε το παιρνω αποφαση!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι, βρε Αγορομαμυ, καταλαβα πώς το εννοουσες...ετσι το λεω και εγω!!! Της ηρθε πολυ ξαφνικο!!!

Ναι, σημερα δεν εβρεχε και ειχε αερα και επλυνα 3 πλυντηρια και καποια ρουχα στο χερι και τα σιδερωσα για να μην μεινουν....

Κοριτσια μου θα σας αφησω κιολας, εχω ξαπλωσει να χαζεψω λιγη τηλεοραση και να κοιμηθω γιατι δεν ξερω τι σκοπους θα εχει αυριο ο μικρος, μπορει να ξυπνησει νωρις παλι οποτε ας χορτασω λιγο νανι!!!!! ααα εδω και 2-3 μερες λεει και "να-να-να-νι" στο περιπου φυσικα!! οταν νυσταζει και αρχιζει να χασμουριεται και να τριβει τα ματακια του!! ειναι γλυκας!! κουκουβαααααα! Καληνυχτα,φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...