Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαχαχα...πω πω πω!!πες μου οτι του τα μαγείρεψες κιόλας!!!θα είχα αυτοκτονήσει!!!

Εννοειται Σοτσαφακι μου κι εκινος μαγειρευει τα δικα μου για να τα κανει ελαφρια!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ τι καλόςςςςςςςςς σε προσεχει!!!

χαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχχαχχχαχχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Παιδι μου αμα δεν φαει θα πεθανει!Εχθες ταχα εφαγε οπως εγω και σημερα παραλιγο να μου λυποθυμησει!!!!!!!!!!!χαχαααχαχαχααχααχααχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχχαχχχαχχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Παιδι μου αμα δεν φαει θα πεθανει!Εχθες ταχα εφαγε οπως εγω και σημερα παραλιγο να μου λυποθυμησει!!!!!!!!!!!χαχαααχαχαχααχααχααχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκανε τον κατα φαντασιαν γκαστρωμενο........??????????

Χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ.............

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

εεεε λογικό!!και εμένα ο δικός μου λέει δεν θα τρώει μολις γυρίσει για συμπαράσταση!! του δίνω 2 μέρες να αντέξει!!

με τον άντρα μου όσα χρόνια είμαστε μαζί, κάθε πρωί ξεκινάμε δίαιτα...και κατα τις 12 το βράδυ κάνουμε βόλτα με το αμάξι ή παραγγέλνουμε να φάμε απέξω ότι πιο παχυντικό βρούμε...το επόμενο πρωί όμωςςςς....συνεχίζουμε την διατροφή!!!

εν τω μεταξυ σημερα μου ηρθε με κουριερ ενα μεγαλο κουτι με μπισκοτακια σπιτικα που φτιαχνει μια φιλη για γαμους βαφτισια κτλ.

Love cookies λεγονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το κουτι ειναι ακομα σφραγισμενο!!!!!!!!!!!!!!

Ειρωνιααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχχαχχααχχαχχχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εκανε τον κατα φαντασιαν γκαστρωμενο........??????????

Χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ.............

Οπως το λες ακριβως.Βασικα με λυπηθηκε γιατι ημουνα μεσα στο παραπονο και τα ματια μου ολο ετρεχαν και το παλεψε ο καψερος αλλα σημερα ηταν κατακιτρινος!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια οτι και οσο και να φαει το κορμι του ειναι λες και γυμναζεται χρονια!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

εεεε λογικό!!και εμένα ο δικός μου λέει δεν θα τρώει μολις γυρίσει για συμπαράσταση!! του δίνω 2 μέρες να αντέξει!!

με τον άντρα μου όσα χρόνια είμαστε μαζί, κάθε πρωί ξεκινάμε δίαιτα...και κατα τις 12 το βράδυ κάνουμε βόλτα με το αμάξι ή παραγγέλνουμε να φάμε απέξω ότι πιο παχυντικό βρούμε...το επόμενο πρωί όμωςςςς....συνεχίζουμε την διατροφή!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Οπως το λες ακριβως.Βασικα με λυπηθηκε γιατι ημουνα μεσα στο παραπονο και τα ματια μου ολο ετρεχαν και το παλεψε ο καψερος αλλα σημερα ηταν κατακιτρινος!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια οτι και οσο και να φαει το κορμι του ειναι λες και γυμναζεται χρονια!!!!!!!!!

Αυτο θα πει ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...