Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω προ εγκυμοσυνης το 2008, επινα ... Απο τοτε το εκοψα με την εγκυμοσυνη και το κρατησα...Πινω ελαχιστα , σχεδον καθολου!!!!!!!!!!

Και εγω μεχρι να ανακαλυψω τη μπυρα με το λεμονι δεν επινα ΚΑΘΟΛΟΥ, τωρα ομως πινω μονο αυτη τη μπυρα 1-2 φορες την εβδομαδα......και καμια φορα κρασακι (χριστουγεννα κλπ).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Θα σου στειλω μερικα γιατι ειναι απο παραγωγο και αναλατα παρακαλω.....................

Μην μου ταζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειμαι και εγκυος, να σε εκμεταλλευτω!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p

σας αφήνω....παώ για ύπνο γιατι όπως μου φαίνεται θα ονειρεύομαι απόψε μπύρες ,πατατάκι σουβλάκια , μπισκοτάκια και βρακάκια!!!

Καληνυχτα Σοτσαφι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και όνειρα γλυκά, ζουμερά και δροσιστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ένα ποτάκι και εγω το έχω επιθυμίσει!!αν και πριν έπινα ελάχιστα!!αλλα μια τεκίλα ας πουμε θα την έπινα τώρα

ααααααααααααααααααχ κι εγω οσο χειμωνιαζει αραια και που ενα τζακακι το χτυπαω!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

σας αφήνω....παώ για ύπνο γιατι όπως μου φαίνεται θα ονειρεύομαι απόψε μπύρες ,πατατάκι σουβλάκια , μπισκοτάκια και βρακάκια!!!

αντε Σοτσαφι μου!!!!!!!!!!Καλη σου νυχτα!!!!!!!!!!αρρωστησαμε παλι αποψε!!!!!!!!!Κι εγω ας φαω το μπροκολακι μου κι ας το κλεισω το στοματακι μου!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Και εγω μεχρι να ανακαλυψω τη μπυρα με το λεμονι δεν επινα ΚΑΘΟΛΟΥ, τωρα ομως πινω μονο αυτη τη μπυρα 1-2 φορες την εβδομαδα......και καμια φορα κρασακι (χριστουγεννα κλπ).

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη εγω δεν επινα ποτε αραια και που μονο.

Κι εχεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης που σε θυμαμαι με εκεινη την μπυρα και τα πλατσακια πως τα ελεγες!!!!!!!!!!

Ε μου εχει κατσει της μαυρης!!!!!!!!!!!!!!!!Απο τοτε την σκεφτομαι!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μην μου ταζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειμαι και εγκυος, να σε εκμεταλλευτω!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p

Σοβαρα μιλαω μαρηηηηηηηηηηηη.......!!!!!!!!

Καληνυχτα ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη εγω δεν επινα ποτε αραια και που μονο.

Κι εχεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης που σε θυμαμαι με εκεινη την μπυρα και τα πλατσακια πως τα ελεγες!!!!!!!!!!

Ε μου εχει κατσει της μαυρης!!!!!!!!!!!!!!!!Απο τοτε την σκεφτομαι!!!!!!!!!!!!!

Αχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχ..........

Ε θα σου βαλω και μερικα πλατσακια οταν γεννησεις και θα στα στειλω ολα μαζι, χαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα πατλακια μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχ..........

Ε θα σου βαλω και μερικα πλατσακια οταν γεννησεις και θα στα στειλω ολα μαζι, χαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα πατλακια μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...........

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Και μπυρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Κανει καλο και στον θηλασμο!!!!!!!!

1sh1p2.png

τί είναι τα πατλάκιαααααααααααααααα;;;;

Θα σου πει μαρη το κοαλακι!!!!!Μια μερα λυσσαξαμε με την πατουσιτσα τι ειναι!!!!!!!!!!!

Πες κοαλακι τι ειναι καλεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...