Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Άσε με καλέ να ελπίζω ότι μετά δε θα πονάω :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλή χώνεψη σε σένα και το μικρουλάκι! Ο μπαμπάς σας ακόμη εκεί είναι;

Για τα σουτιέν Έλλη έτσι μας είπαν οι μαίες στα μαθήματα, επειδή ακόμα αναπτύσσεται το στήθος. Και το βλέπω κι εγώ, τα σουτιέν που πήρα πριν λίγο καιρό έχουν αρχίσει να με σφίγγουν....

Μαράκι, πρέπει να συνέλθεις για τη μικρούλα σου.. Άμα είσαι στεναχωρημένη επηρεάζεται κι αυτό το καημένο. Ξέρω, εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις..

Κρίμα.. Μήπως όντως πρέπει να αλλάξει γιατρό; Αυτή τον εμπιστεύεται;

Όσο μετά και να τα πάρεις πάλι μεγαλύτερο νούμερο πρέπει γιατί όταν κατέβει το γάλα θα πριστει το στήθος. Εγώ τα πήρα 2 νούμερα μεγαλύτερο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, κοριτσια!!! Ελπιζω ολες να ειστε πραγματικα καλα.

Μay ευχομαι ολα να πανε καλα!! Να παρεις συντομα τοκοριτσακι σου αγκαλια!

Ορεξουλες εχετε βλεπω.. Ειδικα απο τα κοριτσια που δεν μπορουν να φανε! Υπομονη κοριτσια λιγος καιρος εμεινε!

Εγω ειμαι καλα αν κ δυσκολευομαι λιγο στην αναπνοη οταν σφηνωνει τα ποδια του στο διαφραγμα μου. Μερα με τη μερα ολοι μου λενε οτι η κοιλια μου πεφτει... Αλλη μια βδομαδα να κλεισουμε τις 38 κ μετα ας γεννηθει!! Βεβαια ψιλοφοβαμαι τον τοκετο αλλα τελος παντων!

καλησπέρα....ελλάκι και εγώ τις ίδιες διαδρομές κάνω κάθε νύχτα!!!

μαράκι βορινό, τι΄κάνεις??το κοριτσάκι σου καλά??

ριτσάκι τελικά έστρωσες???

αγγορομαμμυ, πολύ λυπάμαι για την φίλη σου αλλα αυτές οι διαδικασίες συστηχώς μπορεί να χρειαστούν, αρκετές προσπάθειες!! τι κάνεις εσύ???

κοαλάκι, τι κάνει το μικρό σου ζιζάνιο???

μποτσάκι ,πατουσίτσα, που είστε???

έχουμε νέα απο την may????//

zoi τι ψώνισες???

ioannaki, εγω σήμερα έφαγα ψαράκι, κουνουπίδι και μια βραστή πατάτα!!!

κατα τα άλλα συνεχίσει ο πόνος στο γοφο!!!ουφ!!!!!!!

Έφαγα βραστες πατατουλες και σαλάτα βραστά χόρτα! Αντιδια συγκεκριμμενα που τρελαίνομαι! Τόσα χόρτα και σαλάτες παντός σε λίγο θα αρχίσω να βελαζω! Μπεεεε μπεεε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας, κοριτσια!!! Ελπιζω ολες να ειστε πραγματικα καλα.

Μay ευχομαι ολα να πανε καλα!! Να παρεις συντομα τοκοριτσακι σου αγκαλια!

Ορεξουλες εχετε βλεπω.. Ειδικα απο τα κοριτσια που δεν μπορουν να φανε! Υπομονη κοριτσια λιγος καιρος εμεινε!

Εγω ειμαι καλα αν κ δυσκολευομαι λιγο στην αναπνοη οταν σφηνωνει τα ποδια του στο διαφραγμα μου. Μερα με τη μερα ολοι μου λενε οτι η κοιλια μου πεφτει... Αλλη μια βδομαδα να κλεισουμε τις 38 κ μετα ας γεννηθει!! Βεβαια ψιλοφοβαμαι τον τοκετο αλλα τελος παντων!

stefania κοντεύεις!!τι έχεις εσύ αγοράκι ή κοριτσάκι??? ουφ και εμένα με δυσκολευει στην αναπνοή ώρες ώρες!!αλλά έχω ακόμα καιρό μπροστά μου για να γκρινιάζω χιχιχιχι

Διαφημίσεις

Stefaniana οπότε και αν έρθει με το καλό! Είσαι στο μήνα σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Όσο για τον τοκετό μην σε αγχώνει γιατί εμένα μου είπαν κάτι που έχουν δίκιο: όσο και να αγχώνεσαι εκείνη την ώρα θα το ξεχάσεις. Θα θες μόνο να γεννήσεις για να πάρεις την ψυχούλα σου αγκαλιά! Εγώ στο στέρνο δεν πονάω. Το ηβικο οστό με πονάει, όπως λέει το Κοαλακι μας, γιατί ο μικρός έχει μπει βαθιά στη λεκάνη. Εγώ το μόνο που λέω ας κάτσει φρονιμα να πάρω τουλάχιστον μια βδομάδα από το μήνα μου..

Sotsafi μου τι κανείς; Σκέψου πως εσείς ακόμα και με τη δίαιτα πάλι τρώτε κάτι παραπάνω. Εγώ μόνο στα όνειρα μου τρώω μπιφτεκακια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

stefania κοντεύεις!!τι έχεις εσύ αγοράκι ή κοριτσάκι??? ουφ και εμένα με δυσκολευει στην αναπνοή ώρες ώρες!!αλλά έχω ακόμα καιρό μπροστά μου για να γκρινιάζω χιχιχιχι

Ναι κοντευω... Αγορι εχουμε! Ειναι ο,τι χειροτερο αυτο με την αναπνοη γιατι νιωθεις κουραση απο την προσπαθεια!

Τωρα γκρινιαζω αλλα μετα θα μου λειπει η κοιλιτσα κ τα σκουντηγματα(το εσωτερικο ξυλο δλδ).

Ναι κοντευω... Αγορι εχουμε! Ειναι ο,τι χειροτερο αυτο με την αναπνοη γιατι νιωθεις κουραση απο την προσπαθεια!

Τωρα γκρινιαζω αλλα μετα θα μου λειπει η κοιλιτσα κ τα σκουντηγματα(το εσωτερικο ξυλο δλδ).

αυτό το λεω και εγω καμιά φορα!!θα μου λειπουν αυτες οι κλωτσίτσες!!αλλα ανυπομονώ να τον δω!!!

Διαφημίσεις

Θέμα με την αναπνοή είχα όταν είχε το κεφαλάκι του πάνω γιατί με πίεζε πολύ! Είναι όντως κουραστικό να προσπαθείς να πάρεις αναπνοες. Στο τέλος με έπιανε ζαλάδα! Εκτός από τον πόνο στο στερνο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

αυτό το λεω και εγω καμιά φορα!!θα μου λειπουν αυτες οι κλωτσίτσες!!αλλα ανυπομονώ να τον δω!!!

Εμένα θα μου λείψει πολύ η κοιλίτσα μου παντός και αυτή η επικοινωνία με τις κλωτσιές. Από τη μια θέλω να πάρω το θαυματακι μου αγκαλίτσα από την άλλη όμως δεν θέλω να χάσω αυτό το συναίσθημα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

χαχαχαχα, θα βγει δυνατός σαν τον ποπάυ ο άντρας σου ο μικρός!! να δεις θα του αρέσουν τα λαχανικα΄!!!

Δυνατός σαν τον Ποπαυ ας βγει! Αλλά εγώ φοβάμαι μη βγει πράσινος με φιτρες και έχουμε αλλά μετά! Το παιδί μου το allien!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Stefaniana οπότε και αν έρθει με το καλό! Είσαι στο μήνα σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Όσο για τον τοκετό μην σε αγχώνει γιατί εμένα μου είπαν κάτι που έχουν δίκιο: όσο και να αγχώνεσαι εκείνη την ώρα θα το ξεχάσεις. Θα θες μόνο να γεννήσεις για να πάρεις την ψυχούλα σου αγκαλιά! Εγώ στο στέρνο δεν πονάω. Το ηβικο οστό με πονάει, όπως λέει το Κοαλακι μας, γιατί ο μικρός έχει μπει βαθιά στη λεκάνη. Εγώ το μόνο που λέω ας κάτσει φρονιμα να πάρω τουλάχιστον μια βδομάδα από το μήνα μου..

Sotsafi μου τι κανείς; Σκέψου πως εσείς ακόμα και με τη δίαιτα πάλι τρώτε κάτι παραπάνω. Εγώ μόνο στα όνειρα μου τρώω μπιφτεκακια!

Νομιζω πως το αγχος θα μου φυγει μολις παω στο νοσοκομειο κ μου πουν "γεννας"!

Καλο ειναι να ξεπερασουμε τις 38 εβδομαδες αλλα κ νωριτερα να ερθουντα ζουζουνια δεν υπαρχει προβλημα! Το ηβικο οστο με ποναει αλλα οχ εντονα ή τουλαχιστον δεν το καταλαβαινω!

Διαβασα σε ενα αρθρο οτι στις πρωτοτοκες μπορει να γινει η εμπεδωση κ το μωρο να γεννηθει σε 3-5 εβδομαδες! Μπορει βεβαια κ σε λιγοτερο.. Ελλη μην κανεις πολλες δουλειες. Να περασουν λιγες βδομαδες ακομα! Γιατι μαλλονβιαζεται ο γιος σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...