Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,εσας σας ''κατεστρεψαν'' καλε!Κανουν εργα?

Καλημερα ΖΩΗ ΜΟΥ!Γιατι κουτουλιες καλε?Ειμαι και γω παντως ευελικτη στα χτυπηματα!Τα ποδια μου ειναι γεματα μελανιες!Ειδικα οταν γυρνουσα απο τη δουλεια ειχα κατι τεραστιες μελανιες!Ο αντρας μου καθε φορα αναρωτιοταν τι κανω εκει!:rolleyes::cool:!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ κατσε μισο να στη στειλω με το αερόπλανο οπως θα ελεγε και η γιαγια μου...:tongue::tongue::tongue:

Μαρηηηη αν στη στειλω θα γιατροπορεψει τον γαμπρο αλλα μαλλον θα "αρρωστησεις " εσυ με δυο......διαολα....!!!!!!!:tongue:

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ κανονικες τροφες τρωει το μαριαννακι...:-D

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα ειναι το ζουζουνακι μου και εγω επισης....

Πωπω,αυτο το κομματι της εισαγωγης τροφης,το φοβαμαι πολυ!Για λογους πνιγμου φυσικα!:confused::confused:!

Εφαγε το Μαριαννακι μας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Πωπω,αυτο το κομματι της εισαγωγης τροφης,το φοβαμαι πολυ!Για λογους πνιγμου φυσικα!:confused::confused:!

Εφαγε το Μαριαννακι μας?

Μαρακι μη το φοβασαι, το παιδακι σου θα σου δειξει αν ειναι σε θεση να φαει!! οταν θα εχει δοντακια θα τα χρησιμοποιει μια χαρα!! εμεις ακομα τα τρωμε μισα-μισα, αλλα αλεσμενα, αλλα κομματακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,εσας σας ''κατεστρεψαν'' καλε!Κανουν εργα?

Καλημερα ΖΩΗ ΜΟΥ!Γιατι κουτουλιες καλε?Ειμαι και γω παντως ευελικτη στα χτυπηματα!Τα ποδια μου ειναι γεματα μελανιες!Ειδικα οταν γυρνουσα απο τη δουλεια ειχα κατι τεραστιες μελανιες!Ο αντρας μου καθε φορα αναρωτιοταν τι κανω εκει!:rolleyes::cool:!

Καλημέρα, Μαράκι! Με κουτουλάει η μικρή! Έχει την κεφάλα της ακριβώς κάτω από τα πλευρά μου και του δίνει και καταλαβαίνει!!

Όσο για μελανιές που κάνω μόνη μου, δεν το συζητώ.. Σαν κακοποιημένο είμαι :tongue:

p8P6p2.png

Εφαγε το Μαριαννακι μας?

Εφαγεεεεε......:-D

Οπως τα λεει η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ειναι και μην ξεχνας οτι με το που γεννιουνται εχουν ανεπτυγμενα και ενεργοποιημενα οοοοολα τα ενστικτα τους που ως γνωστων ειναι εμφυτα.....;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσάκια εγω είμαι στην ξάπλα μέχρι την Πέμπτη που θα με δει ο γιατρός. Είδατε που σας είπα ότι είχα κάτι πονακια προχθές το βραδυ; Καπως έτσι ήμουν και χθες και από την ωρα που ξύπνησα ειχα. Το πρώτο δεν του έδωσα σημασία αλλά το δεύτερο μέχρι το Τρίτο ήταν περίπου μιαμιση ώρα και από το τριτο μέχρι το τέταρτο το ίδιο οπότε τα χρειάστηκα. Ήταν 8:20 περιπου το δευτερο, 9:50 περίπου το τρίτο και κάπου 10:15 με 10:20 το επομενο. Μου είπε ξάπλα και να πάρω μισό Youtopar τώρα μισό το βράδυ μισό αύριο το πρωί και μισό αυριο το απογευματάκι. Και να τον πάρω τηλέφωνο μετα τις 6 το απογευμα να του πω αν ξαναπονεσα μετά το χάπι και ανά πόση ώρα.. Παντός από το πρωι ότι έκανα το έκανα καθιστή. Εκτός από τα πιάτα που τα επλυνα όρθια και κάτι ρούχα που άπλωσα. Μάζεψα και τα υπόλοιπα καλοκαιρινά και έβγαλα χειμωνιάτικα. Ο αντρουλης μου μου τα έφερνε στο κρεβατι και εγώ τα διπλωνα και αυτός τα ξαναεβαζε στη θέση του..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Λοιπον κοριτσάκια εγω είμαι στην ξάπλα μέχρι την Πέμπτη που θα με δει ο γιατρός. Είδατε που σας είπα ότι είχα κάτι πονακια προχθές το βραδυ; Καπως έτσι ήμουν και χθες και από την ωρα που ξύπνησα ειχα. Το πρώτο δεν του έδωσα σημασία αλλά το δεύτερο μέχρι το Τρίτο ήταν περίπου μιαμιση ώρα και από το τριτο μέχρι το τέταρτο το ίδιο οπότε τα χρειάστηκα. Ήταν 8:20 περιπου το δευτερο, 9:50 περίπου το τρίτο και κάπου 10:15 με 10:20 το επομενο. Μου είπε ξάπλα και να πάρω μισό Youtopar τώρα μισό το βράδυ μισό αύριο το πρωί και μισό αυριο το απογευματάκι. Και να τον πάρω τηλέφωνο μετα τις 6 το απογευμα να του πω αν ξαναπονεσα μετά το χάπι και ανά πόση ώρα.. Παντός από το πρωι ότι έκανα το έκανα καθιστή. Εκτός από τα πιάτα που τα επλυνα όρθια και κάτι ρούχα που άπλωσα. Μάζεψα και τα υπόλοιπα καλοκαιρινά και έβγαλα χειμωνιάτικα. Ο αντρουλης μου μου τα έφερνε στο κρεβατι και εγώ τα διπλωνα και αυτός τα ξαναεβαζε στη θέση του..

Με όλη μου την αγάπη... ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥ! Τα καλοκαιρινά μπορούν να περιμένουνκαι το ίδιο και τα χειμωνιάτικα! Ας μην είναι όλα τακτοποιημένα όπως τα θες - τα κάνεις αργότερα. Κάτσε στα αυγά σου για να μείνει μέσα κι ο μπέμπαρος!

p8P6p2.png

Επίσης μου είπε πως τα Youtopar τα ξαναεδωσαν σε κυκλοφορία. Εγώ ομως ειχα δύο χαπακια απο το καλοκαιρι που μου είχε δώσει που είχα κάτι συσπασουλες παλι αν θυμάστε..

Τώρα θα ψάξω αλλο λινκ για τα μωρομαντηλα. Αλλά τα έχει και ο Βεροπουλος στο καταστημα το ηλεκτρονικό.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ζωή καταρχας παλουκωθηκα και μετά σας τα έγραψα. Μπαίνω μόνο απο το κινητό οπότε είμαι αραχτη και λάιτ! Επίσης σχετικά με το λινκ για την εισαγωγή εμένα μου φαίνετε λίγο "καμένο". Έτσι όπως τα λένε σε λίγο θα μας πούνε δώστε του τα σωστά υλικά στις σωστές αναλογίες και αφήστε το να δημιουργήσει!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ζωή καταρχας παλουκωθηκα και μετά σας τα έγραψα. Μπαίνω μόνο απο το κινητό οπότε είμαι αραχτη και λάιτ! Επίσης σχετικά με το λινκ για την εισαγωγή εμένα μου φαίνετε λίγο "καμένο". Έτσι όπως τα λένε σε λίγο θα μας πούνε δώστε του τα σωστά υλικά στις σωστές αναλογίες και αφήστε το να δημιουργήσει!

Έτσι μπράβο! Οριζοντίωσις!

Όσο για τις στερεές, χαχαχα! Καλό! Κι εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο, γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει καμιά από εδώ. Από την άλλη θυμάμαι τον αδελφό μου από πολύ μωρό να κρατάει στο χέρι ένα από τα κουλουράκια χωρίς ζάχαρη που έφτιαχνε η μαμά μου και να το μασουλάει.. Θα πρέπει να τη ρωτήσω!

p8P6p2.png

Έτσι μπράβο! Οριζοντίωσις!

Όσο για τις στερεές, χαχαχα! Καλό! Κι εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο, γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει καμιά από εδώ. Από την άλλη θυμάμαι τον αδελφό μου από πολύ μωρό να κρατάει στο χέρι ένα από τα κουλουράκια χωρίς ζάχαρη που έφτιαχνε η μαμά μου και να το μασουλάει.. Θα πρέπει να τη ρωτήσω!

Αυτο συνήθως το κάνουν όταν αρχιζουν τα δοντάκια. Τους δίνουν κατι για να "ξυνουν" τα ουλα. Μπισκοτάκια η ψωμάκι. Αυτά μαλακωνουν με το σάλιο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμένα μου το ανοίγει το link, Έλλη. Και φαίνεται και καλή προσφορά. Μακάρι να τον βολέψουν τον μπέμπη σου!

Πάω να μαζέψω λίγο την κουζίνα. Γιατί να μην έχουν εφευρεθεί ακόμη αυτοαδειαζόμενοι νεροχύτες;;

p8P6p2.png

Ζωούλα γεια και χαρά!!!

Δίκιο έχεις με τους γιατρούς!!! Αλλά ο συγκεκριμένος αλλιώς ξεκίνησε την σχέση γιατρού- ασθενους με μενα....Στο πρωτο ραντεβου το 2011 που πηγα σε αυτον , μας ειχε με τον αντρα μου 1 ολοκληρη ωρα για να πάρει το ιστορικό μου, να κανουμε υπερηχο, να γραψει εξετασεις και να συζητησουμε και ας ειχε κοσμο εξω στην αναμονη....Μου ειχε κανει τετοια εντυπωση συν του οτι δεν μας πηρε λεφτα για επίσκεψη! Λεω μπραβο του, και αναλυτικος και δεν πηρε απο το πρωτο ραντεβου λεφτα....

Μετα για τα επομενα 2 χρονια πηγαινα αραια και που για παρακολουθηση και τις περισσότερες φορες δεν επαιρνε επισκεψη. Ετσι οταν σταματησα τα αντισυλληπτικα, Φεβρ 2013, ξαναρχισα να πηγαινω σε αυτον παλι και πιο συστηματικα (μεχρι τον Ιουνη πηγαινα τουλαχιστον 2 φορες τον μηνα) και ειδα οτι ειχε αυξηθει παρα πολυ η πελατεια του, μεγαλη αναμονη ενω στα ραντεβου του ηταν πολυ συντομος, αλλα και πάλι δεν μου πηρε ουτε μια φορα λεφτα...Όλο την αλλη φορα ελεγε!

Απο την μια εκτιμω το γεγονος οτι δεν βλεπει μονο το πορτοφολι του και σιγουρα μου εμπνεει εμπιστοσυνη σε γνωσεις και εμπειρεια, αλλά με πειραξε οτι βλεπει το προβλημα αλλα δεν δειχνει ευαισθησια ή δεν ειναι αναλυτικος, όπως ηταν....και ειναι μειον μεγαλο να μην μπορεις να τον βρεις αμεσα, εστω τηλεφωνικά!

Γι αυτο τον λογο για την απλη παρακολουθηση της ωορρηξιας πηγαινα απο Ιουλιο μεχρι τωρα και σε αλλο γιατρο, εδω στην πολη μου για να μην με τρωνε οι ωρες αναμονης...που ομως αυτος ο δευτερος γιατρος δεν μου φαινεται καπατσος...

Οπως επίσης και σε περιπτωση εγκυμοσυνης, δεν θα παω σε αυτους αλλα θα ψαξω για δημοσιο νοσοκομειο λογω οικονομικων...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...