Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Αγορομαμμυ περαστικά στον μικρό σου!!

Έλλη πολύ προσοχή αφού έχεις πόνους... αν και εγώ έκλεισα 1 μήνα ξάπλα από το νοσοκομείο :-). Αλλά η συσπάσεις είναι πολύ πιο συχνές από τις δικές σου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχω λίγες... αλλά όσο πλησιάζει το βράδυ είναι πιο πολλές... ειδικά λίγο πριν της 9,30 μπορεί να έχω και 4-5 την ώρα... και παίρνω 4 utopar την ημέρα... 9.30, 3.30, 9.30, 3.30. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα είχα γεννήσει ήδη στα σίγουρα... και μόλις το πάρω που κόβονται οι συσπάσεις για λίγες ώρες. Αύριο έχω ραντεβού για υπέρηχο... οπότε θα δω το μπεμπάκι μου και θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο τράχηλος!!! Μακάρι να είναι καλά και να γεμίσω ακόμα μερικές εβδομάδες.

Ηλιοβασίλεμα έχεις δίκιο για τον γιατρό... πρέπει να σου δώσει αρκετή σημασία έτσι ώστε να λύσεις όλες τις απορίες σου.

Το πρόβλημα με το δικό μου γυναικολόγο είναι η αναμονή... δεν με ξεπετάει ποτέ... αλλά πάντα έχει πολύ κόσμο και κουράζομαι να περιμένω... μπορεί και 2 ώρες. Την προηγούμενη φορά είχα ραντεβού στις 9.30 και γύρισα σπίτι μετά τις 12.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι πώς πας;

Και εγω ταξιδι να παω στη γειτονική πολη (65-70χμ πηγαινε ελα) για να παω στο ιατρειο, αναμονη τουλαχιστον 2-2.30 ωρες και στο τελος ισα που μπαινω, κανω υπερηχο και φευγω! Αστα να πανε δηλαδη!

Καλημέρα κορίτσια

Αγορομαμμυ περαστικά στον μικρό σου!!

Έλλη πολύ προσοχή αφού έχεις πόνους... αν και εγώ έκλεισα 1 μήνα ξάπλα από το νοσοκομείο :-). Αλλά η συσπάσεις είναι πολύ πιο συχνές από τις δικές σου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχω λίγες... αλλά όσο πλησιάζει το βράδυ είναι πιο πολλές... ειδικά λίγο πριν της 9,30 μπορεί να έχω και 4-5 την ώρα... και παίρνω 4 utopar την ημέρα... 9.30, 3.30, 9.30, 3.30. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα είχα γεννήσει ήδη στα σίγουρα... και μόλις το πάρω που κόβονται οι συσπάσεις για λίγες ώρες. Αύριο έχω ραντεβού για υπέρηχο... οπότε θα δω το μπεμπάκι μου και θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο τράχηλος!!! Μακάρι να είναι καλά και να γεμίσω ακόμα μερικές εβδομάδες.

Ηλιοβασίλεμα έχεις δίκιο για τον γιατρό... πρέπει να σου δώσει αρκετή σημασία έτσι ώστε να λύσεις όλες τις απορίες σου.

Το πρόβλημα με το δικό μου γυναικολόγο είναι η αναμονή... δεν με ξεπετάει ποτέ... αλλά πάντα έχει πολύ κόσμο και κουράζομαι να περιμένω... μπορεί και 2 ώρες. Την προηγούμενη φορά είχα ραντεβού στις 9.30 και γύρισα σπίτι μετά τις 12.

Από την ώρα που ηπια το γιουτοπαρ τωρα ένιωσα ένα πονακι αλλά πιο ήπιο από τα πρωινα. Αλλά το περιμενα. Αφού το ξέρουμε ότι έχει παρει θεση και κατεβαίνει θα άρχιζαν και τα πονακια κάποια στιγμή. Δεν πειράζει. Ας μπορέσω να τον κρατήσω μέχρι της 10 Νοέμβρη και μετα ας κάνει ότι θέλει!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Χριστινάκι πώς πας;

Και εγω ταξιδι να παω στη γειτονική πολη (65-70χμ πηγαινε ελα) για να παω στο ιατρειο, αναμονη τουλαχιστον 2-2.30 ωρες και στο τελος ισα που μπαινω, κανω υπερηχο και φευγω! Αστα να πανε δηλαδη!

Αρα ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία εσύ... και δεν βλέπεις και φως αν σε ξεπετάει έτσι!!! Τι να πω. Τώρα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή αφού σε ξέρει τόσα χρόνια!!!

Καλά είμαι... χαρούμενη που σήμερα κλείνω τις 31 βδομάδες,... :tongue::tongue::tongue: που θα δω αύριο την μπουμπού μου :tongue::tongue::tongue: και που σε μία βδομάδα φτάνω το μαξιλαράκι των 32 εβδομάδων.

kPAZp2.png

Από την ώρα που ηπια το γιουτοπαρ τωρα ένιωσα ένα πονακι αλλά πιο ήπιο από τα πρωινα. Αλλά το περιμενα. Αφού το ξέρουμε ότι έχει παρει θεση και κατεβαίνει θα άρχιζαν και τα πονακια κάποια στιγμή. Δεν πειράζει. Ας μπορέσω να τον κρατήσω μέχρι της 10 Νοέμβρη και μετα ας κάνει ότι θέλει!

Σωστά... μια χαρά θα είσαι... λίγο προσοχή θέλει ακόμα και έφτασες :tongue::tongue::tongue:

Που έμαθες ότι θα κυκλοφορησει πάλι το utopar?

kPAZp2.png

Ελλη εγραψες οτι ξαπλωσες! Δεν εννοουσες οτι θα κοιμηθεις;

Σε επιασε το γιουτοπαρ;

Μπραβο Χριστινακι!!!!!!!!! Αυριο θα δεις το μωρακι σου!!!!!!!!!!! Και φτανεις τις 32 βδομαδες για να παρεις μια μεγαλη ανασα και να συνεχισετε!!!

Δύσκολη κατάσταση τότε, Ηλιοβασίλεμα.... Πάντως σίγουρα θα πρότεινα να τον ρωτήσεις όλα όσα θέλεις. Αν χρειάζεται, κάνε και λίστα για να μην ξεχάσεις τίποτα. Και μη φύγεις μέχρι να σου απαντήσει! :wink:

Έλλη, 10 Νοεμβρίου είναι πολύ πολύ κοντά! Μια χαρά θα πάνε όλα, αρκεί να προσέχεις λιγάκι!

Χριστινάκι, άντε, κοντέυεις κι εσύ! Μια βδομαδούλα για τις 32, τέλεια! Μπράβο!! :D

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

ελλάκη άσε τις δουλειες και κατσε ξάπλα!!να ξεκουραστεις!! εγω σήμερα έφαγα ψαρακι και μια βραστη πατάτα!!γενικά αυτο το μήνα πεινάω πολυ!!ελα όμως που δε μπορώ να φάω!!

εμένα ο γιατρός μου ειναι πολυ αναλυτικός τρώμε μια ώρα μέσα!!και τον ρωταω ότι βλακεια θέλω!!είναι καλό να μην σε ξεπετουν!!

Κοριτσια ηρθα παλι!

Πηγα βολτα με την μικρη,αλλα τιιιι βολτα!Μαζευα τα παπουτσακια και τις καλτσες της απο το δρομο!Την μια ομως την εχασα!Ευτυχως βρηκα τα παπουτσακια!Αχ τι παιδι!

Εγω φτιαχνω μακαροναδα,και ο αντρας μου θα φαει πιλαφι με χοιρινο(εγω νηστευω λογω του θειου μου).

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,δυστυχως η ευρεση καλου γιατρου ειναι δυσκολη(και υποκειμενικη σε καποιες περιπτωσεις)!Και οταν εισαι στην επαρχια οι επιλογες ειναι λιγες!Καλο το γεγονος πως εχει πελατεια,σημαινει πως οι γυναικες ειναι ευχαριστημενες!Ευχομαι να μεινεις ευχαριστημενη με αυτη την επισκεψη!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,οπως ειπαν και τα κοριτσια,οπως καταλαβαινεις κι εσυ,πρεπει να ξεκουραστεις παααααααρα πολυ!Τουλαχιστον να μπεις στον μηνα σου κοπελα μου!Το link μου το ανοιξε!Εμας τα συγκεκριμενα μας εκαναν ερεθισμο!Ελπιζω να μην εχετε κατι αναλογο!

ΖΩΗ ΜΟΥ και γω ημουν της αποψης του πλυσιματος!Πλεον λειτουργω και τους 2 τροπους καθαρισμου!Παν μετρον αριστον,δηλαδη!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανεις?Εχεις γιατρο αυριο?Αντε θ α δεις το μωρακι σου!Τι καλα!Καλα νεα ευχομαι να εχουμε!

Κοριτσια σημερα εμαθα κατι που με στεναχωρησε!Υπαρχει περιπτωση να κλεισει η κλινικη στην οποια δουλευω!Αν γινει αυτο,δε ξερω εαν καταφερω να βρω δουλεια!Ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα,και γω τοσα χρονια δεν μπορω χωρις δουλεια!Θα κοιταξω για αποκλειστικα αναγκαστικα!Πφφφ....που μας εφτασαν μωρε....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια ηρθα παλι!

Πηγα βολτα με την μικρη,αλλα τιιιι βολτα!Μαζευα τα παπουτσακια και τις καλτσες της απο το δρομο!Την μια ομως την εχασα!Ευτυχως βρηκα τα παπουτσακια!Αχ τι παιδι!

Εγω φτιαχνω μακαροναδα,και ο αντρας μου θα φαει πιλαφι με χοιρινο(εγω νηστευω λογω του θειου μου).

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,δυστυχως η ευρεση καλου γιατρου ειναι δυσκολη(και υποκειμενικη σε καποιες περιπτωσεις)!Και οταν εισαι στην επαρχια οι επιλογες ειναι λιγες!Καλο το γεγονος πως εχει πελατεια,σημαινει πως οι γυναικες ειναι ευχαριστημενες!Ευχομαι να μεινεις ευχαριστημενη με αυτη την επισκεψη!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,οπως ειπαν και τα κοριτσια,οπως καταλαβαινεις κι εσυ,πρεπει να ξεκουραστεις παααααααρα πολυ!Τουλαχιστον να μπεις στον μηνα σου κοπελα μου!Το link μου το ανοιξε!Εμας τα συγκεκριμενα μας εκαναν ερεθισμο!Ελπιζω να μην εχετε κατι αναλογο!

ΖΩΗ ΜΟΥ και γω ημουν της αποψης του πλυσιματος!Πλεον λειτουργω και τους 2 τροπους καθαρισμου!Παν μετρον αριστον,δηλαδη!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανεις?Εχεις γιατρο αυριο?Αντε θ α δεις το μωρακι σου!Τι καλα!Καλα νεα ευχομαι να εχουμε!

Κοριτσια σημερα εμαθα κατι που με στεναχωρησε!Υπαρχει περιπτωση να κλεισει η κλινικη στην οποια δουλευω!Αν γινει αυτο,δε ξερω εαν καταφερω να βρω δουλεια!Ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα,και γω τοσα χρονια δεν μπορω χωρις δουλεια!Θα κοιταξω για αποκλειστικα αναγκαστικα!Πφφφ....που μας εφτασαν μωρε....

Ζωηρούλα, ε;; Θα μπορούσες ίσως να μην της βάζεις παπουτσάκια, αφού δεν περπατάει ακόμα; Ή να έχεις κάτι να απασχολείται;

Καλά, ναι, για τα μωρομάντηλα δεν είμαι κάθετη, απλά τώρα που δεν έχω μπει ακόμη στο χορό, καλά τα λέω. Στην πορεία μπορεί να μη μου βγει, αλλά θα ήθελα να το προσπαθήσω.

Σε ιδιωτική κλινική δουλεύεις; Ζόρικα τα πράγματα παντού.. Εύχομαι να μη χρειαστεί να ψάξεις άλλη δουλειά..

Ήρθε ο αντρούλης μου, οπότε πάω για φαΐ και μετά έχουμε κάτι υποχρεώσεις, οπότε θα ξαναφανώ το βράδυ. Φιλιά, κούκλες!

p8P6p2.png

Μαρακι Βορινο...ζω την ανεργια τα τελευταια χρονια και σε καταλαβαινω.... Μακαρι να μην βρεθεις και εσύ χωρίς δουλειά!

Και εμεις ειχαμε χασει παπουτσακι και ειχαμε γυρισει αντιστροφα στους δρομους απο οπου ειχαμε περασει, για να το βρουμε!!! ευτυχως, το ειχαμε βρει!

Ζωουλα, η χρηση των μωρομαντηλων οντως μεσα στο σπιτι μπορει να μετριαστεί! Στην αρχη εγω ειχα ενα λεκανακι με ζεστο νερακι και σφουγγαρακι για τοπικο πλυσιμο της μπεμπας και σκουπισμα με πετσετουλα μικρη τοπικα αλλά μεγαλωνοντας το μωρο, που ξεκιναει τις κινησεις δεν βολευει...για αυτο και καταφευγεις σε μωρομαντηλα ακομη και στο σπιτι! εγω συνηθως χρησιμοποιουσα μωρομαντηλα και μετα την ξεπλενα και με νερακι...

Θα δεις στην πορεια πώς σε βολευει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...