Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι καλέ, τη σιδερώστρα μόνο για σιδέρωμα την έχω!!!!! Αυτό που εννοώ είναι ότι υποτίθεται ότι βοηθάει να κάθεσαι για λίγο στα τέσσερα ή να ξαπλώνεις για λίγο με ένα μαξιλάρι κάτω από τον πωπό. Τέτοιου είδους "κόλπα". Τίποτα επικίνδυνο!! Και αυτό που λέει το κοαλάκι, αν εννοείς αυτό που εννοώ :tongue:

Όσο για την Αγγελικούλα, ε πες του του κοριτσιού ότι ξυρίζουμε και μασχάλη! :tongue:

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ ως γνωστων τα μωρακια βλεπουν και ακουν απο την κοιλια μας ακομα......

Οποτε αν θελεις να προσπαθησεις και αν δεν το εχεις κανει ηδη παρε ενα ραδιοφωνακι η τα ακουστικα που βαζουμε στα αυτια μας και ανοιξε τη μουσικη βαζωντας τα κατω χαμηλα στη κοιλια σου μηπως ακουσει και κανει τουμπα, εναλλακτικα μπορεις να αναψεις ενα φακο και να τον τοποθετησεις παλι χαμηλα στην κοιλια σου μηπως δει το φως και γυρισει........

Ολα αυτα σταδιακα και με απολυτη ηρεμια......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ ως γνωστων τα μωρακια βλεπουν και ακουν απο την κοιλια μας ακομα......

Οποτε αν θελεις να προσπαθησεις και αν δεν το εχεις κανει ηδη παρε ενα ραδιοφωνακι η τα ακουστικα που βαζουμε στα αυτια μας και ανοιξε τη μουσικη βαζωντας τα κατω χαμηλα στη κοιλια σου μηπως ακουσει και κανει τουμπα, εναλλακτικα μπορεις να αναψεις ενα φακο και να τον τοποθετησεις παλι χαμηλα στην κοιλια σου μηπως δει το φως και γυρισει........

Ολα αυτα σταδιακα και με απολυτη ηρεμια......

Αυτό με τη μουσική το έκανα και με κορόιδευε ο άντρας μου γιατί λέει μπορεί να έχουμε διαφορετικά μουσικά γούστα κι αν του βάζω κάτι που δεν του αρέσει δε θα γυρίσει ποτέ - αντιθέτως, θα απομακρύνεται :lol:

Αυτό με το φακό θα το δοκιμάσω! Αφού δεν έχει σιδερώστρα ;)

Α, παρεμπιπτόντως! Σημαντικό για όλες τις μανούλες! ΜΗΝ κάνετε καθαρισμό στρώματος! Ήρθε χθες ο άνθρωπος να πάρει τη μοκέτα για καθάρισμα και τον ρώτησα και για στρώμα, επειδή αναλαμβάνουν. Με είδε λοιπόν με την κοιλούμπα και με ρώτησε αν είναι για βρεφικό στρώμα. Του είπα ναι, κι ουσιαστικά μου είπε ότι αν και το κάνουν και στα βρεφικά, δε θα έπρεπε, γιατί χρησιμοποιούν χημικά, τα οποία όσο να'ναι αφήνουν υπολοίματα. Το καλύτερο είναι χτύπημα και ήλιος κι ας μην αναφέρω καλύτερα στο αφεντικό του ότι κάναμε αυτή τη συζήτηση. Μπράβο του του ανθρώπου, πάντως, αυτό θα πει ευσυνειδησία.

p8P6p2.png

Αυτό με τη μουσική το έκανα και με κορόιδευε ο άντρας μου γιατί λέει μπορεί να έχουμε διαφορετικά μουσικά γούστα κι αν του βάζω κάτι που δεν του αρέσει δε θα γυρίσει ποτέ - αντιθέτως, θα απομακρύνεται :lol:

Αυτό με το φακό θα το δοκιμάσω! Αφού δεν έχει σιδερώστρα ;)

Α, παρεμπιπτόντως! Σημαντικό για όλες τις μανούλες! ΜΗΝ κάνετε καθαρισμό στρώματος! Ήρθε χθες ο άνθρωπος να πάρει τη μοκέτα για καθάρισμα και τον ρώτησα και για στρώμα, επειδή αναλαμβάνουν. Με είδε λοιπόν με την κοιλούμπα και με ρώτησε αν είναι για βρεφικό στρώμα. Του είπα ναι, κι ουσιαστικά μου είπε ότι αν και το κάνουν και στα βρεφικά, δε θα έπρεπε, γιατί χρησιμοποιούν χημικά, τα οποία όσο να'ναι αφήνουν υπολοίματα. Το καλύτερο είναι χτύπημα και ήλιος κι ας μην αναφέρω καλύτερα στο αφεντικό του ότι κάναμε αυτή τη συζήτηση. Μπράβο του του ανθρώπου, πάντως, αυτό θα πει ευσυνειδησία.

Πες τον ανδρα σου αφου πιστευει πως μπορει να εχει το μωρακι σας διαφορετικα γουστα να σκυψει χαμηλα στη κοιλια σου και να του μιλαει.

Οσο για τα στρωματα εννοειτε πως δεν τα δινουμε για καθαρισμα με χημικα αλλα απλο καθαρισμο με την μονη διαφορα οτι θα ειναι επαγγελματικος γιαυτο σου ειχα αναφερει τα καταστηματα καθαρισμου...;)

Οσο για τον υπαλληλο τα ευσημα και απο εμενα....:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοπελουδες μου....

Τι κανετε;;;;Εμεις ειμαστε και οι δυο μας παρα πολυ καλα και εγω ειμαι ακομα πιο καλα γιατι σημερα το απογευμα εχω γιατρο και θα δω το αστερακι μου....εχουμε το doppler σημερα...Καλα μπηκα να διαβασω νεα και λεγατε για τα φαγητα και μου ανοιξε η ορεξη.....:tongue::tongue::tongue:

Ζωη μου καλημερα μην ανησυχείς γιατι οντως μπορει να γυρισει το μωρο και να γεννησεις φυσιολογικα.Και εμενα ο γιατρος με εχει πει οτι επειδη ειναι λιγο χαμηλα ο πλακουντας ειναι 50-50 το πως θα γεννησω,και εννοειτε ουτε εγω θελω με καισαρικη αλλα ας σημασια ο μικρος και οχι τι θελω εγω οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει....Για τα σουτιεν την ιδεα την ειπε το κοαλακι και εμενα και με βολεψε και μετα δεν πανε χαμενα και τα σουτιεν;););)

Ηλιοβασιλεμα μου αχχ απο τωρα αρχισε η μικρη;;;Αλλα πες μου η ανηψια μου η οποια ειναι τωρα 1,5χρονων ειδε την μαμα της να βαφει τα νυχια στα ποδια της και βγαζει την καλτσα της και καθεται μπροστα της για να βαψει και τα δικα της....χαχαχαχ

Χριστινακι μου μην μπεις στην διαδικασια του Internet γιατι και εγω στην αρχη διαβαζα διαφορα και χωρις να υπαρχει προβλημα νομιζα πως κατι εχω.Οποτε μονο εμας να ακους....;););););););)

Ιωαννα μου καλημερα κουκλα μου αρχισε να κρατας αρχειο με τα κατορθωματα της κορουλας σου...

Κοαλακι τι κανεις κουκλα μου;;;;Η Μαριαννα σηκωθηκε με ορεξη σημερα ε;;;;

Ριτσακι μου μακαρι να γινει το θαυμα αγαπη μου!!!

Γειτόνισσα τι κανεις κουκλα μου;;;;Μια χαρα η μικρη με το φαγητο...Μπραβο της...Την κουρτινα ποτε ειναι να την παρεις;;;;

Πατουσιτσα και εγω προχθες πηρα και εφαγα ενα παγωτο και το ευχαριστηθηκα γιατι ολο τον προηγουμενο καιρο δεν με τραβουσαν γενικα τα γλυκα...Αλλο πραγμα!!!!!

Αγοροmummy σε ανοιξε δουλειες πρωι πρωι ο μικρος ε;;;;Τουλαχιστον καθαρησε ο καφες;;;;

Οι υπολοιπες τσουπρες τι κανουν;;;;;;;;;;;

dev338pr___.png

Κοαλάκι μου, υποτίθεται ότι στο συγκεκριμένο καθαριστήριο κάνουν "βιολογικό" καθαρισμό στρωμάτων. Ας μην σχολιάσω...

Καλά, άμα βάλω τον άντρα μου να προσελκύσει το παιδί, πάααει, θα κολλήσει στο θώρακά μου το δόλιο :tongue:

Α, κι ευχαριστούμε για την ιδέα με τα σουτιέν!

Καλημέρα, Νάσια! Καλά, όλες γιατρό έχουμε σήμερα;

Σίγουρα τα μικρά αποφασίζουν το πως και πότε θα βγουν! Από τώρα σκασμένα κι ανάποδα, όμως;; :tongue:

Βρε κορίτσια, μεγάλη πίκρα στο σιδέρωμα τα σεντόνια με λάστιχο! Ποτέ δεν είχα, όμως μου έδωσαν τώρα με για την κούνια. Ή είναι περίεργα ή είμαι άχρηστη με το σίδερο! Ή και τα δύο :roll::rolleyes:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Στο βιολογικο καθαρισμο απλα χρησιμοποιουν πιο συμβατα φαρμακα, αυτο ειναι ολο........

Εχει και χωρις λαστιχο θηκεσ αλλα εχουν και αυτα τις δυσκολιες τους....:tongue:

Οχι καλε εσυ μια χαρα σιδερωνεις, το σιδερο δε σιδερωνει καλα....:tongue::tongue::tongue:

Οσο για τα σουτιεν, παρακαλω δεν κανει τιποτα......:D

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ τι κανεις.....?????? σημερα θα δεις το μπεμπακι σου και εσυ....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι μου, υποτίθεται ότι στο συγκεκριμένο καθαριστήριο κάνουν "βιολογικό" καθαρισμό στρωμάτων. Ας μην σχολιάσω...

Καλά, άμα βάλω τον άντρα μου να προσελκύσει το παιδί, πάααει, θα κολλήσει στο θώρακά μου το δόλιο :tongue:

Α, κι ευχαριστούμε για την ιδέα με τα σουτιέν!

Καλημέρα, Νάσια! Καλά, όλες γιατρό έχουμε σήμερα;

Σίγουρα τα μικρά αποφασίζουν το πως και πότε θα βγουν! Από τώρα σκασμένα κι ανάποδα, όμως;; :tongue:

Βρε κορίτσια, μεγάλη πίκρα στο σιδέρωμα τα σεντόνια με λάστιχο! Ποτέ δεν είχα, όμως μου έδωσαν τώρα με για την κούνια. Ή είναι περίεργα ή είμαι άχρηστη με το σίδερο! Ή και τα δύο :roll::rolleyes:

Απο τωρα μας παιδευουν βρε....Η πεθερα θυμαμαι με ειχε πει πως πηγε το πρωι στον γιατρο και της λεει εχουμε ακομα μερες το μωρο ειναι ψηλα και την επομενη γεννησε...Οποτε μην απελπίζεσαι αγαπη μου μεχρι το τελος ποτε δεν ξες...Τι ωρα εχεις γιατρο;;;

Και για τα σεντονια με το λαστιχο συμφωνω κι εγω...δεν ειναι απλα περιεργα ειναι αστα να πανε..Θελουν συγκεκριμενο διπλωμα για να σιδερωθουν πιο ευκολα....

dev338pr___.png

Στο βιολογικο καθαρισμο απλα χρησιμοποιουν πιο συμβατα φαρμακα, αυτο ειναι ολο........

Οχι καλε εσυ μια χαρα σιδερωνεις, το σιδερο δε σιδερωνει καλα....:tongue::tongue::tongue:

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ τι κανεις.....?????? σημερα θα δεις το μπεμπακι σου και εσυ....?????

Ναι θα δω το αστερακι μου Επιτελους γιατι μου ελειψε:D:D:D

Να ρωτησω κατι ασχετο...

Τωρα τελευταια με εχουν πει οτι εχει κατεβει η κοιλια μου,εγω να πω την αληθεια δεν το καταλαβαινω,απλα παρατηρησα οτι καποια πραγματα τα κανω πιο ευκολα πχ να δεσω τα κορδονια μου.Εχει σχεση αυτο οι λεω ##@@###;;;;;;

dev338pr___.png

Ε τότε τι βιολογικός και κουραφέξαλα; Ας τον πούνε ψιλοχημικό :tongue::tongue:

Όσο για το σίδερό μου, σίγουρα είναι ό,τι να'ναι.. Όποτε θυμάται τρέχει νερά :roll:

p8P6p2.png

Απο τωρα μας παιδευουν βρε....Η πεθερα θυμαμαι με ειχε πει πως πηγε το πρωι στον γιατρο και της λεει εχουμε ακομα μερες το μωρο ειναι ψηλα και την επομενη γεννησε...Οποτε μην απελπίζεσαι αγαπη μου μεχρι το τελος ποτε δεν ξες...Τι ωρα εχεις γιατρο;;;

Και για τα σεντονια με το λαστιχο συμφωνω κι εγω...δεν ειναι απλα περιεργα ειναι αστα να πανε..Θελουν συγκεκριμενο διπλωμα για να σιδερωθουν πιο ευκολα....

Άσε τα σκασμένα.. Κωλοπαιδάκι από τώρα! :tongue:

Στις 4 έχω. Με το φαΐ στο στόμα, αλλά τουλάχιστον όταν είσαι πρώτο ραντεβού ξεμπερδεύεις και πιο γρήγορα, αλλιώς έχει μεγάλη αναμονή..

Για τα σεντόνια κοιτάζω να τα σιδερώσω παντού ε κι ας έχουν και καμιά ζάρα, δε θα τα στείλω στα καλλιστεία! Αρκεί να απολυμανθούν καλά.

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ναι θα δω το αστερακι μου Επιτελους γιατι μου ελειψε:D:D:D

Να ρωτησω κατι ασχετο...

Τωρα τελευταια με εχουν πει οτι εχει κατεβει η κοιλια μου,εγω να πω την αληθεια δεν το καταλαβαινω,απλα παρατηρησα οτι καποια πραγματα τα κανω πιο ευκολα πχ να δεσω τα κορδονια μου.Εχει σχεση αυτο οι λεω ##@@###;;;;;;

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ απο εδω και περα σταδιακα θα κατεβαινει η κοιλιτσα σου.....:D

Αντε να πας το δεις και εσυ το αστερακι σου......:D

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ ετσι ειναι αυτα, οι "ταμπελες" μας φαγανε..........:twisted:

Στην πραγματικοτητα αααααλλα ισχυουν.......!!!!!!!!

Οσο για το σιδερο εκανα χιουμορ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα εφαγε τα λεφτα του δλδ το σιδερο......??????? :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Άσε τα σκασμένα.. Κωλοπαιδάκι από τώρα! :tongue:

Στις 4 έχω. Με το φαΐ στο στόμα, αλλά τουλάχιστον όταν είσαι πρώτο ραντεβού ξεμπερδεύεις και πιο γρήγορα, αλλιώς έχει μεγάλη αναμονή..

Για τα σεντόνια κοιτάζω να τα σιδερώσω παντού ε κι ας έχουν και καμιά ζάρα, δε θα τα στείλω στα καλλιστεία! Αρκεί να απολυμανθούν καλά.

Ακριβως οπως το περιέγραψες ζωη μου...

Εγω 7 η ωρα ραντεβου.....

dev338pr___.png

Κοριτσια καλημερα! σας γραφω βιαστικα τωρα που κοιμαται ο μικρος! Μας κοψοχολιασε τη νυχτα, δεν ανεπνεε καλα και ειπαμε να τον παρουμε στο δωματιο μας (ευτυχως) και καποια στιγμη ξυπνησε με εντονο κλαμα, δε μπορουσε να αναπνευσει για 2 λεπτα, και στο τελος εκανε εμετο. ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ! Τρεξαμε στο Κεντρο υγειας οπου τον ειδε μια αγροτικη γιατρος γιατι ηταν 1 30 η ωρα και δεν ηταν η παιδιατρος και μας ειπε οτι εκεινη τη στιγμη ηταν μια χαρα και προφανως καποιο φλεγμα του εφερε δυσπνοια και απο το ζορισμα εκανε εμετο. τον πηγαμε το πρωι στην παιδιατρο οπου μας επιβεβαιωσε λαρυγγιτιδα, με ειχε προειδοποιησει οτι μπορει να του εμφανιστει μεχρι και 2-3 24ωρα μετα τον πρωτο πυρετο. Καναμε εξετασεις, ολες καθαρες! Καλου κακου λεμε να τον παμε και σε εναν αλλο παιδιατρο το απογευμα! Με οσους αλλους γονεις μιλησα τα παιδακια τους το περνουσαν με τον ιδιο τροπο και οι παιδιατροι τους προτειναν τα ιδια πραγματα!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ απο εδω και περα σταδιακα θα κατεβαινει η κοιλιτσα σου.....:D

Αντε να πας το δεις και εσυ το αστερακι σου......:D

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ ετσι ειναι αυτα, οι "ταμπελες" μας φαγανε..........:twisted:

Στην πραγματικοτητα αααααλλα ισχυουν.......!!!!!!!!

Οσο για το σιδερο εκανα χιουμορ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα εφαγε τα λεφτα του δλδ το σιδερο......??????? :tongue::tongue::tongue:

Αρα το τι μπορω και δενω πιο ευκολα τα κορδονια μου εχει σχεση οτι κατεβηκε η κοιλια μου;;;;;

dev338pr___.png

Κοριτσια καλημερα! σας γραφω βιαστικα τωρα που κοιμαται ο μικρος! Μας κοψοχολιασε τη νυχτα, δεν ανεπνεε καλα και ειπαμε να τον παρουμε στο δωματιο μας (ευτυχως) και καποια στιγμη ξυπνησε με εντονο κλαμα, δε μπορουσε να αναπνευσει για 2 λεπτα, και στο τελος εκανε εμετο. ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ! Τρεξαμε στο Κεντρο υγειας οπου τον ειδε μια αγροτικη γιατρος γιατι ηταν 1 30 η ωρα και δεν ηταν η παιδιατρος και μας ειπε οτι εκεινη τη στιγμη ηταν μια χαρα και προφανως καποιο φλεγμα του εφερε δυσπνοια και απο το ζορισμα εκανε εμετο. τον πηγαμε το πρωι στην παιδιατρο οπου μας επιβεβαιωσε λαρυγγιτιδα, με ειχε προειδοποιησει οτι μπορει να του εμφανιστει μεχρι και 2-3 24ωρα μετα τον πρωτο πυρετο. Καναμε εξετασεις, ολες καθαρες! Καλου κακου λεμε να τον παμε και σε εναν αλλο παιδιατρο το απογευμα! Με οσους αλλους γονεις μιλησα τα παιδακια τους το περνουσαν με τον ιδιο τροπο και οι παιδιατροι τους προτειναν τα ιδια πραγματα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ περαστικαααααα σας.....!!!!! Ειστε καλυτερα τωρα....????? εδωσε αντιβιωση η παιδιατρος......????? αχ το καημενουλι, να του δωσεις την αγαπη μας.......!!!!!!!!! Περαστικα και παλι.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...