Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

εγώ τελικά θα πάω το ταξίδι Ιούνιο δεν θέλω να το χάσω και αρχές Ιουλίου που θα αδιαθετήσω θα ξεκινήσω ελπίζω 😜.Αυριο κανείς υπέρηχο είδα κοπέλα μου...άρα εμβρυομεταφορά για ποτέ?Αχχχχ σας ζηλεύω λίγο με την καλή έννοια που είστε σε αυτή τη φάση και λίγο έχω τύψεις που τελικά θα πάω στο ταξίδι αντί να αρχίσω Ιούνιο προετοιμασία αλλά μετά λέω η τώρα αυτό  το ταξίδι η ποτέ.

Εννοείτε θα πας το ταξιδακι σου και πολύ σωστή απόφαση πήρες ,άκου εκεί έχεις τύψεις ....πρέπει να είσαι ήρεμη πριν την ετ ,άρα πας διακοπουλες χαλαρώνεις και μετά βουρ για το μπεμπακι ,να κάνεις βουτιές και για εμάς .αύριο υπερυχο και αν όλα είναι καλά από βδομάδα ετ ,θα δούμε αύριο κρατάω πάντα μικρό καλάθι 

πρίν από 39 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγω κορίτσια πήγα σήμερα το πρωί κ έκανα μια χοριακη φαντάσου άγχος δύο μέρες πιο πριν έτσι είχα κάνει κ την προηγούμενη φορά .κ βγήκε 22🥰🥰

Συγχαρητήρια κορίτσι μου σου εύχομαι μεγάλους διπλασιασμους 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσακια τι κανετε?εμενα σημερα η μουρμουρα εχει πολυ γκρινια ειμαι κ μονη μου κ τα χω παιξει.κοριτσια μιια χαρα αιματοκριτη ειχατε αντε να δουμε σημερα ποσο θα εχετε?εγω ειχα 29 αιματοκριτη κ 30 σιδηρο κ επαιρνα κ 2 σιδηρους την μερα.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε?????????δεν διαβασα νεακια σας ακομηηηηη!!!!!!!τωρα μπηκα!!!!!!!!!

εγω και η Δεσποινουλα μου,καλα ειμαστε!!!!φαγαμε μοσχαροσουπα και απο σαλατα χορτα βρασταααα!!!!!!!!φοβεραααα!!!!!!!!

τσακισα και ενα ρυζογαλο.....καλη χωνεψη!!!!!

να ετοιμασω και ενα καφεδακι!

παω να διαβασω νεα!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη ρυζογαλο?????????Θες να με πεθανεις?

Το τελευταιο το εφαγα την μερα πριν κανω την καμπυλη η δολιαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπουυυυυυυυυ χουυυυυυυυ χου χου!!!!!!!!!!!!

Η νυφουλα μου τι κανει?Χορευει?χορευει?

1sh1p2.png

::μορφες θα χαθώ για λίγο. Τωρα πόσες μερες δεν ξέρω! Όχι δεν θα γεννήσω να κάτσει εκει που είναι ακόμα.. Τελειώνει το ίντερνετ και money γιοκ προς το παρόν.. Φιλάκια πολλά γλυκές μου!

ΥΓ: Ριτσαααα κάτσε στα αυγα σου μη σε σκίσω. Αν δεν σου έρθει περιοδος η αν δεν κανεις τεστ δεν θα κανείς τίποτα που να σε κουράζει. Ακούς;; Ακούω να λες..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσακια τι κανετε?εμενα σημερα η μουρμουρα εχει πολυ γκρινια ειμαι κ μονη μου κ τα χω παιξει.κοριτσια μιια χαρα αιματοκριτη ειχατε αντε να δουμε σημερα ποσο θα εχετε?εγω ειχα 29 αιματοκριτη κ 30 σιδηρο κ επαιρνα κ 2 σιδηρους την μερα.

Ιωαννακι μου τι κανεις???

εμ μαναρακι μου μουρμουρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!

Μεχρι τωρα εχουμε:Την Φουρτουνα την Μουρμουρα και τον Ταρζαν!!!!!!!!!

χαχααχχαχαχααχαχαχχχχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

29 ε?Εγω ξεκινησα την εγκιμοσυνη με 34 και τωρα εχω 36.Εχω λιωσει ομως τωρα στο μοσχαρι και στο ψαρι!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Στειλτα κατω μαρη που δεν τρωω τιποτα να στα σιδερωσω!

Και οικονομικη ειμαι και το σιδερο μου αρεσει και θα περναει η ωρα χωρις να τρωω!!!!!!!!!!!

Βρε κοίτα να δεις εθελοντές που μάζεψα για το σιδέρωμα! Μη σκοτώνεστε, όλοι θα βοηθήσετε, με βάρδιες!! Χαχαχα!

Μόλις πήρα τις εξετάσεις μου, αιματοκρίτη έχω 32,4. Άντε, Νάσια, έλα να δούμε ποια κέρδισε!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;;

Εγω ηρθα για λιγο στο μαγαζι και θα ερθει μετα να με παρει ο αντρας μου να παω στο μικροβιολογικο να παρω τα αποτελεσματα και να ξαναγυρισω στο μαγαζι για να τα στειλω με fax στον γιατρο.

Μποτσακι μου και εγω ετσι ειμαι 2 φορες τον χρονο τουλαχιστον αλλαζω θεση τα επιπλα.Μ'αρεσει η ανανεωση οπως λες αλλα φετος μαλλον θα μεινουν ετσι...Θα τα κανω του χρονου με το καλο....Κι εγω ετσι λεω δεν θα ειναι τιποτα αλλα ο γιατρος φοβηθηκε και για λοιμωξη.Θα δουμε...

Ιωαννακι και εμενα με εκανε εντυπωση ο αιμοτοκριτης γιατι ανεκαθεν ειχα θεμα,εχει αρκετα χρονια ειχε πεσει τοσο πολυ που περπατουσα και ζαλιζομουν και εκανα εξετασεις και για εναν μηνα ετρωγα μονο φακι,σπανακι,συκώτι και καθε μερα επινα κι ενα ποτηρι κρασι...

dev338pr___.png

Βρε κοίτα να δεις εθελοντές που μάζεψα για το σιδέρωμα! Μη σκοτώνεστε, όλοι θα βοηθήσετε, με βάρδιες!! Χαχαχα!

Μόλις πήρα τις εξετάσεις μου, αιματοκρίτη έχω 32,4. Άντε, Νάσια, έλα να δούμε ποια κέρδισε!!

χαχαααχααχχχχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ναι αλλα μην κανεις την δυσκολη γιατι χανεις χρονο!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μια χαρα ειναι ο αιματοκριτης σου μαναρακι.Ειναι λογικο να πεφτει σε μεγαλυτερους μηνες.Για τον 8ο μηνα εισαι μια χαρα!!!!!!!!!

Μην νομιζεις,εμενα ειναι 36 επειδη αυτον τον καιρο δεν τρωω τιποτα αλλο περα απο βοσκη και ψητο μοσχαρι και ψαρι!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;;

Εγω ηρθα για λιγο στο μαγαζι και θα ερθει μετα να με παρει ο αντρας μου να παω στο μικροβιολογικο να παρω τα αποτελεσματα και να ξαναγυρισω στο μαγαζι για να τα στειλω με fax στον γιατρο.

Μποτσακι μου και εγω ετσι ειμαι 2 φορες τον χρονο τουλαχιστον αλλαζω θεση τα επιπλα.Μ'αρεσει η ανανεωση οπως λες αλλα φετος μαλλον θα μεινουν ετσι...Θα τα κανω του χρονου με το καλο....Κι εγω ετσι λεω δεν θα ειναι τιποτα αλλα ο γιατρος φοβηθηκε και για λοιμωξη.Θα δουμε...

Ιωαννακι και εμενα με εκανε εντυπωση ο αιμοτοκριτης γιατι ανεκαθεν ειχα θεμα,εχει αρκετα χρονια ειχε πεσει τοσο πολυ που περπατουσα και ζαλιζομουν και εκανα εξετασεις και για εναν μηνα ετρωγα μονο φακι,σπανακι,συκώτι και καθε μερα επινα κι ενα ποτηρι κρασι...

Ελα Νασια μου αντε,περιμενουμε νεα.Δεν θα ειναι τιποτα.εγω υαρχουν μερες που ειμαι μουσκεμα,βρυση.Και η ξαδερφη μου το ιδιο.Να φανταστεις στον 7ο πηγε στο νοσοκομειο γιατι νομιζε οτι της ειχαν σπασει τα νερα και ηταν μονο υγρα.Κι εγω απο την πρωτη μερα.

Αλαζω εσωρουχο 3,4 φορες την ημερα!Απλα απεφυγε σερβιετες και τετοια τωρα,γιατι με αυτα ειναι οντως επικινδυνο για μολυνση.Καλυτερα εφοδιασου βρακιαααααααααα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

χαχαααχααχχχχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ναι αλλα μην κανεις την δυσκολη γιατι χανεις χρονο!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μια χαρα ειναι ο αιματοκριτης σου μαναρακι.Ειναι λογικο να πεφτει σε μεγαλυτερους μηνες.Για τον 8ο μηνα εισαι μια χαρα!!!!!!!!!

Μην νομιζεις,εμενα ειναι 36 επειδη αυτον τον καιρο δεν τρωω τιποτα αλλο περα απο βοσκη και ψητο μοσχαρι και ψαρι!!!!!!!

Γιατί δε συνεννοείστε μεταξύ σας να μου φτιάξετε ένα προγραμματάκι ποιος θα έρθει πότε; Θα φροντίσω εγώ να έχω μπόλικα για σιδέρωμα!!!

Και ναι μωρέ, μια χαρά οι εξετάσεις. Απλά να δούμε ποια κέρδισε :tongue:

p8P6p2.png

Μμμμ Ζωη καλη σε βρισκω για να κερδισεις το στοιχημα....Εγω σε καμια ωριτσα τουλαχιστον θα παω γιατι πρεπει να σχολασει ο αντρας μου πρωτα....

Μποτσακι σπιτι που ειμαι αλλαζω συνεχεια αλλα στην δουλεια η οταν παω καπου φοραω υποχρεωτικα σερβιετακι γιατι αλλιως δεν γινεται...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τσαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε??????? Εμείς μια χαρούλα! Η μπεμπούλα μου κοιμάται και οι άντρες μου πήγαν στις κούνιες!!!!

Εγώ το πρωί καταπιάστηκα με δουλειές και δεν μπήκα καθόλου. Αφήστε που τις κάνω με δόσεις γιατί ή ξυπνάει η μπέμπα ή έχω τον γιο μου. Δεν πειράζει. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ έτσι κι αλλιώς!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Τι κάνετε??????? Εμείς μια χαρούλα! Η μπεμπούλα μου κοιμάται και οι άντρες μου πήγαν στις κούνιες!!!!

Εγώ το πρωί καταπιάστηκα με δουλειές και δεν μπήκα καθόλου. Αφήστε που τις κάνω με δόσεις γιατί ή ξυπνάει η μπέμπα ή έχω τον γιο μου. Δεν πειράζει. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ έτσι κι αλλιώς!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

Καλησπερα κουκλιτσα μου....

Βλεπω σιγα σιγα μπαινετε σε προγραμμα...

Τι κανετε κατα τα αλλα;;;;Η μικρη ειναι ησυχη;;;

dev338pr___.png

Καλησπερα κουκλιτσα μου....

Βλεπω σιγα σιγα μπαινετε σε προγραμμα...

Τι κανετε κατα τα αλλα;;;;Η μικρη ειναι ησυχη;;;

Γεια σου Νάσια μου!!!!

Ναι, έχουμε μπει σε πρόγραμμα. Η μικρή είναι αρκετά ήσυχη, ευτυχώς! Εσύ τι κάνεις????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Φιλιά σε όλες!!!!

Κοριτσακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??????Μπαινω λιγο αραια αυτες τις μερες γιατι μαζευουμε και απλως διαβαζω νεα σου και χαιρομαι πολυ που εισαι ευτυχισμενη και ηρεμη!!!!!!!!!

Και φυσικα που τρως τα παντα πια!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!

Νιωθω σαν να τρωω εγω.τοσο πολυ δηλαδη!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

1sh1p2.png

Γεια σου Νάσια μου!!!!

Ναι, έχουμε μπει σε πρόγραμμα. Η μικρή είναι αρκετά ήσυχη, ευτυχώς! Εσύ τι κάνεις????

Καλα ειμαι αγαπη μου..Πλησιαζει ο καιρος και αρχιζω να προετοιμαζομαι σιγα σιγα...:D:D

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...