Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Να μαι και γω κορες!!!!!!!!!!!!!!!

αχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιτα χαρα που καναμε κακαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χααχχααχαχχαχαχαχαχαχααχαχααααααααααααααααα!!!!!!μπραβο στην μουρμουρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

α,εχει Νικολουλη σημερα???????????για να δω......................

καλα εισαστε ολες κοριτσιαααααααα??????????

αγοροομαμμυ μου,περαστικουλια σαςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ριτσα μου καλα εισαι??????εκανες τεστ μαρη η ακομη?????????πως αισθανεσαι?????????????χρονια σας πολλα και για την επαιτειο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η Δεσποινα μου καλα ειναι!!!!εχει λοξηγκαααα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααααατιμες τοση ωρα περιμενα να ερθετε και μολις εφυγα για 2 λεπτα γραψατε κατεβατααααα.........:tongue::tongue::tongue:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ναι κοιμαται η νυφη. Πολυ καλα θα κανεις να τον πας βολτιτσα να ξεσκασει...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι ξενυχταω αποψε. Τι καλα που εχει αδεια ο ανδρουλης σου, να περασετε καλα οτι και να κανετε.....!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι ιστοριες πλαθεις μαρηηηηηη.......?????? δεν φτανουξ αυτες που παρακολουθουνε στην εκπομπη......????????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ και εσυ παρακολουθεις νικολουλη ε.....????? εγω εχω μουρλα μιλαμε......!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ μπραααααβο στη μπεμπα σου που εκανε κακα της........!!!!!!

Ναι Koalaki μου την βλεπω...Μου αρεσει πολυυυυ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

αχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιτα χαρα που καναμε κακαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χααχχααχαχχαχαχαχαχαχααχαχααααααααααααααααα!!!!!!μπραβο στην μουρμουρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Ριτσα μου καλα εισαι??????εκανες τεστ μαρη η ακομη?????????πως αισθανεσαι?????????????χρονια σας πολλα και για την επαιτειο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες μαρηηηηηηηηηηηηη........?????????

Τι κανετε....???????? ολα καλα...???????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καληνυχτα και ονειρα γλυκα τωρα που κανατε και κακα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω μαναρακι μου...ασε γιατι και εχθες το βραδυ και τωρα με πιανει διαρροια...και το κουφο ειναι οτι ολη μερα ειμαι καλα και με πιανει το βραδυ....Οσο για το τεστ ...αν δεν ερθει λεω αργοτερα....

x8yip2.png?0gPNKwlL

χαχαχα ελα ντε!! το καημενουλι μου, να περασει καλα και αυτη η νυχτα και να ηρεμησουμε! Η παιδιατρος μας ειπε οτι αν δεν ειχε θηλασει σαν μωρο υπαρχει πιθανοτητα να το ειχε περασει πιο βαρια! πως τα πας εσυ με το σπιτι? τελειωνεις???

Ιωαννααααα στα μωρα που θηλαζουν ειναι φυσιολογικο να καθυστερουν εως και 10 μερες, αν τη βλεπεις οτι δεν εχει δυσφορια μην ανησυχεις!

Θα περασει μωρε!!!!Ειναι δυναμη ο Μητσος δεν μασαει!!!!!!!!!

εγω τωρα διαλειμμα για 3 μερες γιατι δουλευει η μαμα κι εγω κουραζομαι με το παραμικρο και πιστευω μεχρι την Τεταρτη θα εχουμε τελειωσει!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!

ειδες τελικα που εχει και η Δεσποινουλα λοξυγγα????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Θα περασει μωρε!!!!Ειναι δυναμη ο Μητσος δεν μασαει!!!!!!!!!

εγω τωρα διαλειμμα για 3 μερες γιατι δουλευει η μαμα κι εγω κουραζομαι με το παραμικρο και πιστευω μεχρι την Τεταρτη θα εχουμε τελειωσει!!!!!!!!!!

μπραβο μποτσακι μου, τωρα μη ρισκαρεις να κανεις δουλειες οταν εισαι μονη σπιτι, μονο τα βασικα! εγω επισης στην εγκυμοσυνη και ειδικα προς το τελος δεν εκανα ποτε μπανιο αν ημουν μονη σπιτι, περιμενα να ερθει ο αντρας μου αλλιως επαιρνα το κινητο μαζι μου σε εσχατη περιπτωση.. ο αντρουλης σου αλλαξε ωραριο τελικα?

Πατουσιτσαααα που εισαι μαρηηηηη!! τι κανετε μανα και κορακλα??

Ριτσακι οταν λες θα κανεις αν ειναι τεστακι αργοτερα εννοεις σημερα ή να περασουν καποιες μερες? να ξερουμε οι γυναικες να μπουμε σε διαθεση αναμονης...!! Μακαρι να εγινε το καλο, σε λιγο που θα αναψω το καντηλακι μου θα προσευχηθω για εσενα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

μπραβο μποτσακι μου, τωρα μη ρισκαρεις να κανεις δουλειες οταν εισαι μονη σπιτι, μονο τα βασικα! εγω επισης στην εγκυμοσυνη και ειδικα προς το τελος δεν εκανα ποτε μπανιο αν ημουν μονη σπιτι, περιμενα να ερθει ο αντρας μου αλλιως επαιρνα το κινητο μαζι μου σε εσχατη περιπτωση.. ο αντρουλης σου αλλαξε ωραριο τελικα?

Πατουσιτσαααα που εισαι μαρηηηηη!! τι κανετε μανα και κορακλα??

Ριτσακι οταν λες θα κανεις αν ειναι τεστακι αργοτερα εννοεις σημερα ή να περασουν καποιες μερες? να ξερουμε οι γυναικες να μπουμε σε διαθεση αναμονης...!! Μακαρι να εγινε το καλο, σε λιγο που θα αναψω το καντηλακι μου θα προσευχηθω για εσενα!!!

Θελω να το αφησω,δεν θελω να φαω παλι τα μουτρα μου....Γιατι τα εχω φαει τοσες φορες...δεν θελω να απογοητευτω παλι μαναρακι μου...

Σε ευχαριστω μαναρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσουδια μου θα σας αφησω για να ξαπλαρω! θα κοιμηθω στο δωματιο του μικρου για να σηκωνομαι να τον βλεπω!! φιλακια πολλα και καληνυχτα!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου ....καλο ξημερωμα να εχουμε....

Τα λεμε αυριο...φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσουδια μου θα σας αφησω για να ξαπλαρω! θα κοιμηθω στο δωματιο του μικρου για να σηκωνομαι να τον βλεπω!! φιλακια πολλα και καληνυχτα!

Καληνυχτα συμπεθερα μου, φιλακια στο γαμπρο.....!!!!!!!

Τα λεμε αυριο που θα εχετε και την τιμητικη σας.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...