Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους! Σου εύχομαι να είναι και η τυχερή σου που θα σου δώσει το μωράκι σου.
      Να σε ρωτήσω; Πήγες εντελώς φυσικά στον Μαστρ για ωοληψία β φάσης; 

Εντελώς φυσικά ναι για Β φάσης στον Μαστρ αλλά με διαφορά την orgalutran που έκανα τώρα. 

1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Τέλεια νέα, μπράβο! Δεν θα κρατιομουν με τίποτα στην θέση σου από τον ενθουσιασμό, θα ήθελα έμβρυομεταφορά χθες! Πόσα θέλεις να μαζέψεις πριν προχωρήσεις;

Έχω 3 τώρα, ιδανικά θέλω άλλη 1 ή 2. Θα το πάω μέχρι φθινόπωρο και βλέπουμε. Άπαξ και προχωρήσω σε στάδιο εμβρυομεταφορας πάλι κ δε πετύχει, δε γυρνάω πάλι πίσω στις ωοληψιες. Το έκανα μια φορά και ήταν ψυχοφθόρο. Οπότε αν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα θέλω να εξαντλήσω τις ωοληψιες πρώτα. 

• Δύναμη! 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλέ αγορομάμυ, κι εσύ Δημητρούλα; Δεν το ήξερα! Μόνο τα δυο μικράκια είχα στο μυαλό μου. Χρόνια πολλά και καλά! Ό,τι ποθείς!

Χρόνια πολλά και στον αντρούλη της xrydrim!

Εγώ κορίτσια σήμερα κοιμάμαι συνέχεια. Είναι κι ο αντρούλης μου στο σπίτι συνέχεια το τριήμερο, οπότε δε θα σας δω και πολύ. Φιλάκια!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγα και έβαλα κάρτα γιατί έχω να πω χρόνια πολλά σήμερα.

Αγορομαμυ Χρόνια πολλά! να σε χαιρόμαστε και εσένα και τον μικρό σου!

Μαράκι να χαίρεσαι την Δημητρουλα σου!

Xrydim να χαίρεσαι τον άντρα σου κορίτσι μου!

Κοριτσια έγινε θαύμα σήμερα! Έφτιαξε η πεθερα μου παστιτσιο και δεν άντεξα έφαγα μισ κομματάκι. Δεν το έβγαλα κοριτσια μου έμεινε στη θεση του! Τι χαρά! Επίσης σήμερα έχω τον αντρουλη μου όλη μερα σπίτι. Πήγα πήρα ένα σιρόπι το πρωί που μου είχε τελειώσει γιατί ήπια την τελευταία κουταλια χθες βράδυ και πήγα και λαϊκή πήρα αντιδια και παντζάρια.. Και μετά σκουπισαμε σφουγγαρισαμε ξεσκονησαμε και μετά θα στρωσουμε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Άντε βρε Ελλη!!!!!!!!!!!!!!! Σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εφαγες φαγητό που αξίζει και δεν το έβγαλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω να διαβάσω τα νεα !

Καλησπερα κοριτσιαααααααααααα!!!!καλα εισαστε?????????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΟΜΜΑΜΥ ΜΑΣ,ΤΟ ΓΙΟΚΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΡΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειχαμε παει σουπερ μαρκετ!!!!!!!!!!

Τι κανετε????????????????

Ελλη μου μπραβο.Μια χαρα προορισμο ειχε το παστιτσιο!!!!!!!!!

Κουμπαραααααααααα τι κανετε καλεεεεεεεεε?????????

Συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη ορεξηηηηηηηηηηηηη μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακοκουμπαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με εχει φαει η γκρινια της μικρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξυπνησε 7 το απόγευμα και ηθελε να την παμε σε ενα λουνα παρκ παρκ που ήρθε σήμερα και για 15 μέρες...Εμείς βαριόμασταν....εκτος του οτι ξερω οτι η πολυ φασαρια και η δυνατη μουσικη δεν της αρεσουν...δηλαδη την βαζουμε σε καρουζελ και μολις ξεκινησει και η μουσικη, σηκωνεται και φευγει...τουλάχιστον αυτο εκανε μεχρι την τελευταια φορα που την ειχαμε παει...

Μποτσακοκουμπαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με εχει φαει η γκρινια της μικρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξυπνησε 7 το απόγευμα και ηθελε να την παμε σε ενα λουνα παρκ παρκ που ήρθε σήμερα και για 15 μέρες...Εμείς βαριόμασταν....εκτος του οτι ξερω οτι η πολυ φασαρια και η δυνατη μουσικη δεν της αρεσουν...δηλαδη την βαζουμε σε καρουζελ και μολις ξεκινησει και η μουσικη, σηκωνεται και φευγει...τουλάχιστον αυτο εκανε μεχρι την τελευταια φορα που την ειχαμε παει...

Δεν σε βλεπω ομως να το γλυτωνεις!!!!!

χαχχαχχχχαχαχαχααχχχχχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κουρκουμπινια μουυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ηρθα και εγω....

Τι κανετε......???? ολες καλα....?????

Εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε βολτα το απογευμα που ειχε πολυυυ ωραιο καιρο, παιξαμε, χαζεψαμε, επιστρεψαμε για την κλασικη ρουτινα και τωρα νανακια γιατι αυριο εχει εκκλησια........:D

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ λουνα παρκ ε....???? τι ωραια......!!!!!! Ανυπομονω να ερθει η ωρα να πηγαινω τη μαριαννα μου.....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις μαρη.....???? ο γιοκας σου...????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι καλο φαγατε με τη δεσποινουλα σου...?????

Τα υπολοιπα κορτσουδια ελπιζω να ειναι καλα και ευχομαι να εχουν-εχουμε ενα ωραιο σαββατο και ενα ακομα πιο ωραιο σαββατοκυριακο.......;)

Επανερχομαι σε λιγο......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα! καλα μου ειστε? τωρα θα διαβασω νεακια σας! ο μικρος κοιμαται, απο σημερα του ξεκινησε βηχας με φλεματα και ειπε η παιδιατρος αν χειροτερεψουν τα φλεματα να παρει αντιβιωση. Τωρα αναρωτιεμαι απο ποτε υποχωρουν τα φλεματα αφου περνουμε και σιροπακι?? ουφφφ, ελπιζω να συνελθει συντομα κοριτσια, δε μπορω να τον βλεπω να μη του βγαινει η φωνη και να κλαιει οταν βηχει!!ποναει!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλεεεε ποσο λιγα τα νεακια σημερα!!βλεπω ολες καλα ε?? Ηλιοβασιλεμαααα ξεκινα για λουνα παρκ, φαε και μαλλι της γριας και ποπ κορν!!! χαχαχ!

Πατουσιτσα μου ευχαριστουμε για τις ευχες σου!!

Ζωηηηηηη τι κανεις κι εσυ?? ολα καλα?

Συμπεθερααα φουρτουνομανα, νανι το κοριτσι ε?

Μποτσακομανα τι κανετε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομάμυ το αντιβηχικο που του δίνεις, το μουσ...βαν (δεν το θυμαμαι να το γραψω σωστα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:) προκαλει τα φλεγματα για να καθαριζει ο λαιμος..απλα ο μικρουλης δεν ξερει να τα φτυνει και πνιγεται....

Α! και να ξερεις , στα φαρμακεια κυκλοφορει αντιβηχικο το προσπαν (φυτικο απο κισσο)...εμεις αυτο παιρνουμε τωρα τελευταια γιατι πρεπει να ειναι πιο απαλο...επιτρεπεται , νομιζω ακομη και στις εγκυες!

Αγορομαμυ μου Σου ευχομαι τα καλυτερα για την γιορτη σου και για τον γιόκα σας!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ειστε πάντα αγαπημενοι και οι 3 σας και με το καλό, όταν το θελήσετε να αποκτήσετε και 4ο μέλος στην οικογενεια σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...