Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!!!καλα εισαστε???????

εγω και η μπεμπουλα μου καλα ειμαστε!!!!πηγαμε εκκλησια κοινωνησαμε και τωρα καθαριζω φασολακια!!!!

καθαρισα και χορτα βλητα και σπανακι για σαλατα!!!!!

ΜΑΥ μου!!!!!!!!!!!!!καλημερααααααα!!!!τελεια τα νεακια σας!!!!!!!!!!!!!!καθε μερα και καλυτεραααααααααααα!!!!!!!

αγορομμαμυ μου περαστικουλια σας οικογενειακος......................!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου καλα εισαι?????η Μαριαννα μας καλα ειναι????????????

καλημερα ελλη μου!!!καλα εισαι????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μουυυυυυυυυυ!!!!!!

Καλημέρα σε οοοοοοολες τις σουσουραδες!!!!

Εχθες δεν ένιωθα πολύ καλα κι έκατσα καπε με τον άντρα μου και μετά ξάπλωσα!!!!Ζαλιζομουνα,η μέση μου,ήμουν κάπως!!!!!

Και σημερα δεν είμαι και τοσο,έχω κοψιματακια χαμηλά και πονάει η μέση μου και η λεκάνη μου.Να φανταστειτε σας γράφω από το κρεβάτι!!!Φοβάμαι να σηκωθώ!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη λέτε να γέννηση πριν την ώρα μου????

Μαυ μου δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα.Ολα θα πανε μια χαρά.Η μπεμπουλα είναι μεγάλη δυναμη.Να της δώσεις κι από μας ένα χαδακι μολις πας!!!!

Αγορομαμυ σας περιέλαβε οικογενειακώς αυτό το παλιοπραμα ελεος!!!!Περαστικουλια σε όλους κι ένα φιλάκι στονΔημητρακη!!!

Συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!καλημεραααααααααα!!!!!μην αγχεσαι!!!!και εγω τα εχω!!!!!!!!!!!ο μπεμπακος μας καλα ειναι?????????????δεν θα γεννησεις νωριτερα μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!μαλωσε τον!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Κορίτσια μουυυυυυυυυυ!!!!!!

Καλημέρα σε οοοοοοολες τις σουσουραδες!!!!

Εχθες δεν ένιωθα πολύ καλα κι έκατσα καπε με τον άντρα μου και μετά ξάπλωσα!!!!Ζαλιζομουνα,η μέση μου,ήμουν κάπως!!!!!

Και σημερα δεν είμαι και τοσο,έχω κοψιματακια χαμηλά και πονάει η μέση μου και η λεκάνη μου.Να φανταστειτε σας γράφω από το κρεβάτι!!!Φοβάμαι να σηκωθώ!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη λέτε να γέννηση πριν την ώρα μου????

Μαυ μου δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα.Ολα θα πανε μια χαρά.Η μπεμπουλα είναι μεγάλη δυναμη.Να της δώσεις κι από μας ένα χαδακι μολις πας!!!!

Αγορομαμυ σας περιέλαβε οικογενειακώς αυτό το παλιοπραμα ελεος!!!!Περαστικουλια σε όλους κι ένα φιλάκι στονΔημητρακη!!!

μποτσακι μου καλημερα!! μαλλον ο μικρουλης σου εχει αρχισει να κατεβαινει!! καλου κακου παρε τον γιατρο σου!! καλο ειναι να κατεβαινει απλα σε περπτωση που ο μποτσακογιος θελει να βγει στις αρχες του ενατου καλυτερα να σε δει ο γιατρος γιατι αν εχετε σκοπο για καισαρικη καλο ειναι να μην εχουν σπασει τα νερα ή να ερθουν πονοι! συσπασεις ανωδυνες εχεις? μπορει να σου δωσει κανενα μαγνησιο ή yutopar, κι εγω τα ειχα ξεκινησει περιπου στην εβδομ που εισαι. καλα γενικα ειναι πολυ φυσιολογικα ολα αυτα που περιγραφεις για την εβδομαδα που εισαι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα μου καλημερα και ευχαριστουμε!! τι κανετε εσεις??? η μπουμπουκα? τι μαγειρευτε σημερα?

May μου ομορφα νεα, η μικρουλα αρχιζει να ανακαμπτει!! στο περιπου σας λενε ποσο καιρο περνουν εκει τα μωρακια? εσυ πως εισαι??

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα μου καλημερα και ευχαριστουμε!! τι κανετε εσεις??? η μπουμπουκα? τι μαγειρευτε σημερα?

May μου ομορφα νεα, η μικρουλα αρχιζει να ανακαμπτει!! στο περιπου σας λενε ποσο καιρο περνουν εκει τα μωρακια? εσυ πως εισαι??

ελα αγορομαμμ μου!!!!!!φασολακια θα κανω σημερα!!!!!!!!εχω καιρο να κανω λαδερο!!!!!γιαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!και χορτα βραστα με μπολικο λεμονακι και μια χαρουλα!!!!!!!!

εσυ τι καλο θα φτιαεις σημερα?????????????????

η Δεσποινα μου,καλα ειναι!!!!!!κοιμαται!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

ελα αγορομαμμ μου!!!!!!φασολακια θα κανω σημερα!!!!!!!!εχω καιρο να κανω λαδερο!!!!!γιαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!και χορτα βραστα με μπολικο λεμονακι και μια χαρουλα!!!!!!!!

εσυ τι καλο θα φτιαεις σημερα?????????????????

η Δεσποινα μου,καλα ειναι!!!!!!κοιμαται!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις σουπιτσα πατουσιτσα μου, το μενου των αρρωστων:tongue::tongue: φασολακια με αρακα ειχαμε την Παρασκευη,τελεια!! με ψωμακι και φετουλα! λεω να βρασω και λιγο μπρκολακι τωρα που ειπες χορταρικο με λεμονακι γιαμιιιι!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ περαστικα σε ολους σας......

Μαγειρευουμε κρεας με πατατουλες λεμονατες στο φουρνο.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε μανα και γιος....???? μην ανησυχεις καλε, οι συνηθεις υποπτες για αυτους τους πονους (μεση, λεκανη, κοιλια) ειναι οι σπαστικες συσπασεις :evil::evil::evil:.

Οπως λεει και η συμπεθερα σε αυτη την ηλικια κυησης συνηθως χορηγουν μαγνησιο η youtopar, μεχρι προτεινως τουλαχιστον γιατι μεσολαβησε η ανακληση οσον αφορα το δευτερο φαρμακο.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ που εισαι μαρηηηηηη....?????? χορταρακια θα φας σημερα......????? μια χαρουλα σας βρισκω....!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ, ΕΛΛΗ τι κανετε...??????? τα μωρα σας....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μποτσακι μου καλημερα!! μαλλον ο μικρουλης σου εχει αρχισει να κατεβαινει!! καλου κακου παρε τον γιατρο σου!! καλο ειναι να κατεβαινει απλα σε περπτωση που ο μποτσακογιος θελει να βγει στις αρχες του ενατου καλυτερα να σε δει ο γιατρος γιατι αν εχετε σκοπο για καισαρικη καλο ειναι να μην εχουν σπασει τα νερα ή να ερθουν πονοι! συσπασεις ανωδυνες εχεις? μπορει να σου δωσει κανενα μαγνησιο ή yutopar, κι εγω τα ειχα ξεκινησει περιπου στην εβδομ που εισαι. καλα γενικα ειναι πολυ φυσιολογικα ολα αυτα που περιγραφεις για την εβδομαδα που εισαι!!

Ναι αγορομαμυ μου το ξερω μωρε.Δεν ειναι συνεχομενα.

Ας πουμε ποναγα εντονα σημερα,μπορει παλι αυριο η μετα απο δυο μερες απλα οταν με πιανει με ποναει οπως οταν εχω περιοδο!!!!!!

Πιστευω οτι η λεκανη ανοιγει γι'αυτο ποναω κι εκει.Εκτος αν ειναι και τα εντερα.Τι να πω.Οτι ειναι να γινει θα γινει.

Τωρα ας πουμε με χαλαρωσε!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ περαστικα σε ολους σας......

Μαγειρευουμε κρεας με πατατουλες λεμονατες στο φουρνο.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε μανα και γιος....???? μην ανησυχεις καλε, οι συνηθεις υποπτες για αυτους τους πονους (μεση, λεκανη, κοιλια) ειναι οι σπαστικες συσπασεις :evil::evil::evil:.

Οπως λεει και η συμπεθερα σε αυτη την ηλικια κυησης συνηθως χορηγουν μαγνησιο η youtopar, μεχρι προτεινως τουλαχιστον γιατι μεσολαβησε η ανακληση οσον αφορα το δευτερο φαρμακο.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ που εισαι μαρηηηηηη....?????? χορταρακια θα φας σημερα......????? μια χαρουλα σας βρισκω....!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ, ΕΛΛΗ τι κανετε...??????? τα μωρα σας....?????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηη λεω θα γεννησω και δεν θα προλαβω να ειδοποιησω τα κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Θα παρω τις ειδησεις να βγαλουν εκτακτο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το ξερω μωρε,αλλα ειναι κατι πρωτογνωρο και με το παραμικρο τα κανω πανω μου!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι κανει η φουρτουνα μας?

1sh1p2.png

Συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!καλημεραααααααααα!!!!!μην αγχεσαι!!!!και εγω τα εχω!!!!!!!!!!!ο μπεμπακος μας καλα ειναι?????????????δεν θα γεννησεις νωριτερα μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!μαλωσε τον!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Που σαι μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Θα τον μαλωσω,εκεινο μας ελειπε τωρα και δεν εχω προλαβει να κανω τα μπωτε μου!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχχααχαχχαχχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηη λεω θα γεννησω και δεν θα προλαβω να ειδοποιησω τα κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Θα παρω τις ειδησεις να βγαλουν εκτακτο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το ξερω μωρε,αλλα ειναι κατι πρωτογνωρο και με το παραμικρο τα κανω πανω μου!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι κανει η φουρτουνα μας?

Μαρηηηηηηηηηηηη χαθηκατε εχθες και οχι τιποτα αλλο δεν ειχε και νικολουλη να σας βρει.........:tongue::tongue::tongue:

Ολα θα πανε καλα, μην ανησυχεις απλα ξεκουρασου για να χαλαρωσουν οι μυς τησ μητρασ με φυσικο τροπο οσο αυτο ειναι δυνατον γιατι πλησιαζει και η ωρα σου σιγα σιγα...

Καλα ειναι η φουρτουνα μου, ευχαριστω....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηηηηη χαθηκατε εχθες και οχι τιποτα αλλο δεν ειχε και νικολουλη να σας βρει.........:tongue::tongue::tongue:

Ολα θα πανε καλα, μην ανησυχεις απλα ξεκουρασου για να χαλαρωσουν οι μυς τησ μητρασ με φυσικο τροπο οσο αυτο ειναι δυνατον γιατι πλησιαζει και η ωρα σου σιγα σιγα...

Καλα ειναι η φουρτουνα μου, ευχαριστω....!!!!!!!!

Ναι απο χθες ενιωθα ατονη πολυ και ειχα ξαπλωσει καναπε κι απο κει κρεβατι!!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ εχω χασει 1,5 κιλο μαρηηηηηηηηηηηη με τετοια πεινα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!αλα ειμαστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!ναι ναι!!!!!χορταρακια σημερα βραστα!!!!

εβαλα και το φαι να γινεται!!!!!!!!!!!

τι καλο θα φατε σημερα???????????????

Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ξεκουρασου!!!!!!!!!!!!!!

σε λιγοτερο απο μηνα γεννας μαρη!!!!!!!!!!!οποτεεεεεεεε..........ειναι φυσιολογικα τα πονακια!!!!αν δεις οτι ειναι σε τακτα διαστηματα....ε...παρε ενα τηλ.το γιατρο σου!!!!!!!!!/COLOR]

d.gif

Ναι απο χθες ενιωθα ατονη πολυ και ειχα ξαπλωσει καναπε κι απο κει κρεβατι!!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ εχω χασει 1,5 κιλο μαρηηηηηηηηηηηη με τετοια πεινα!!!!!!!!!

Η ατονια που νιωθεις μπορει να οφειλεται και σε αυτο το " εχω χασει 1,5 κιλο μαρηηηηηηηηηηηηηηη"......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ξεκουρασου και ευχαριστησου οση εγκυμοσυνη σου μενει ακομα εστω και με τη συνοδεια αυτων των ενοχληματων γιατι μετα θα εχεις να ευχαριστιεσαι αλλα πραγματα....."πραματα και θαματα" που λενε........;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!αλα ειμαστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!ναι ναι!!!!!χορταρακια σημερα βραστα!!!!

εβαλα και το φαι να γινεται!!!!!!!!!!!

τι καλο θα φατε σημερα???????????????

Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ξεκουρασου!!!!!!!!!!!!!!

σε λιγοτερο απο μηνα γεννας μαρη!!!!!!!!!!!οποτεεεεεεεε..........ειναι φυσιολογικα τα πονακια!!!!αν δεις οτι ειναι σε τακτα διαστηματα....ε...παρε ενα τηλ.το γιατρο σου!!!!!!!!!/COLOR]

Θα φαμε κρεας με πατατουλες στο φουρνο, σαλατουλα κουνουπιδι, μπροκολο, τυρακι και ψωμακι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...