Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Η ατονια που νιωθεις μπορει να οφειλεται και σε αυτο το " εχω χασει 1,5 κιλο μαρηηηηηηηηηηηηηηη"......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ξεκουρασου και ευχαριστησου οση εγκυμοσυνη σου μενει ακομα εστω και με τη συνοδεια αυτων των ενοχληματων γιατι μετα θα εχεις να ευχαριστιεσαι αλλα πραγματα....."πραματα και θαματα" που λενε........;)

Ε ναι την ευχαριστιεμαι πεινωντας!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα φαμε κρεας με πατατουλες στο φουρνο, σαλατουλα κουνουπιδι, μπροκολο, τυρακι και ψωμακι.

Οοοοοοοοοοοοοοοο ωραιο φαγητο,αλλα και το φασολακι και το χοτο της συμπεθερας μια χαρα το βρισκω!!!!!!!!!!!

Εγω μαλλον θα ψησω μπιφτεκια κοτοπουλο σημερα και φυσικα τι αλλο?Μαρουλοσαλατα.Ο αντρας μου θελει μακαροναδα οποτε καταλαβαινετε τι λιγουρες εχω να περασω!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ε ναι την ευχαριστιεμαι πεινωντας!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Μαλωνω εεεεε......??????!!!!!!!! Κατσε καλα....!!!!!!!!

Υπομονη θα κανεις λιγο ακομα, ολοκληρο μπεμπαρο εκανες ομως με τοσες θυσιες και πεινωντας.......!!!!!!!!! ;););)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!αλα ειμαστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!ναι ναι!!!!!χορταρακια σημερα βραστα!!!!

εβαλα και το φαι να γινεται!!!!!!!!!!!

τι καλο θα φατε σημερα???????????????

Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ξεκουρασου!!!!!!!!!!!!!!

σε λιγοτερο απο μηνα γεννας μαρη!!!!!!!!!!!οποτεεεεεεεε..........ειναι φυσιολογικα τα πονακια!!!!αν δεις οτι ειναι σε τακτα διαστηματα....ε...παρε ενα τηλ.το γιατρο σου!!!!!!!!!/COLOR]

Αυτο θα κανω!!!!!!!!!!!!!Στειλε κανενα πιατο φασολακια κι απο δω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαλωνω εεεεε......??????!!!!!!!! Κατσε καλα....!!!!!!!!

Υπομονη θα κανεις λιγο ακομα, ολοκληρο μπεμπαρο εκανες ομως με τοσες θυσιες και πεινωντας.......!!!!!!!!! ;););)

χαχαχαχαχαχαχχαχχαχχαχχαχχαχχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Καντε υπομονηηηηηηηηηη ηηηηηηηηη ηηηηηηηηη

κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανοοο οοοο οοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αυτο θα κανω!!!!!!!!!!!!!Στειλε κανενα πιατο φασολακια κι απο δω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον συμπεθερα...............κανω τα φασολακια......δεν εχω αλατι....και αυτα βραζουν στην κατσαρολα.................δεν εχω κουραγια να παω να παρω αλατι μαρη.....................

θα παω οταν γινουν!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

μου κλεβουν το οξυγονοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπωπωπωπωπωωππωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!δυσπνοια................

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

λοιπον συμπεθερα...............κανω τα φασολακια......δεν εχω αλατι....και αυτα βραζουν στην κατσαρολα.................δεν εχω κουραγια να παω να παρω αλατι μαρη.....................

θα παω οταν γινουν!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μην πας!αναλατα!!!!!!!!!!!

Εγω δεν βαζω πια!!!!!!χαχχχαχαχχαχχαχαχαχχχα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα!

Τέλεια νέα, Μαυ, μπράβο! Άντε όσο πάει να είναι και καλύτερα!

Μαρή μποτσάκι, όλα τα μωρά τα διατάσσεις να κάνουν ό,τι θες, το δικό σου δεν μπορείς;; Κάτσε λίγο ξάπλα κι άσε τις δουλίτσες για να ηρεμήσουν τα πονάκια. Ο αντρούλης σου ας φτιάξει μόνος του μακαρονάδα :tongue:

Κοαλάκι, καλημέρα! Τι διαλύει η φουρτούνα σήμερα;

Πατουσίτσα, τελικά τι έγινε, όλα οκ με την ασφάλιση;

Ηλιοβασίλεμα, καλημέρα! Μέρα ατασθαλιών σήμερα;

Έλλη, γιουου! Καλέ, μια χαρά τον έχεις στρώσει τον αντρούλη σου! Στείλτον κι από εδώ!

Ιωαννάκι, πώς περάσατε στον αρραβώνα; Ήταν ήσυχη η μικρή;

Εμείς χθες κάναμε δουλίτσες στο σπίτι, κοιμηθήκαμε με τις ώωωωωρες το μεσημέρι, πήγαμε και σινεμά, μετά για φαγητό, πέρασε μια χαρά η μέρα. Σήμερα βοηθάω τον αδερφούλη μου σε κάτι εργασίες και το απόγευμα θα έχει μάλλον βολτίτσα. Ίσως ξαναπεράσω το βραδάκι, αναλόγως το πρόγραμμα! Φιλάκια, κούκλες!

p8P6p2.png

μου κλεβουν το οξυγονοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπωπωπωπωπωωππωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!δυσπνοια................

Λουκι-παλουκι αυτη η κ@@@δυσπνοια, υπομονη καλη μου ΠΑΤΟΣΥΙΤΣΑ ειναι κυριωσ λογω της ανισορροπησης του διοξειδιου του ανθρακα στο σωμα σου καθως εκπνεεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τέλεια νέα, Μαυ, μπράβο! Άντε όσο πάει να είναι και καλύτερα!

Μαρή μποτσάκι, όλα τα μωρά τα διατάσσεις να κάνουν ό,τι θες, το δικό σου δεν μπορείς;; Κάτσε λίγο ξάπλα κι άσε τις δουλίτσες για να ηρεμήσουν τα πονάκια. Ο αντρούλης σου ας φτιάξει μόνος του μακαρονάδα :tongue:

Κοαλάκι, καλημέρα! Τι διαλύει η φουρτούνα σήμερα;

Πατουσίτσα, τελικά τι έγινε, όλα οκ με την ασφάλιση;

Ηλιοβασίλεμα, καλημέρα! Μέρα ατασθαλιών σήμερα;

Έλλη, γιουου! Καλέ, μια χαρά τον έχεις στρώσει τον αντρούλη σου! Στείλτον κι από εδώ!

Ιωαννάκι, πώς περάσατε στον αρραβώνα; Ήταν ήσυχη η μικρή;

Εμείς χθες κάναμε δουλίτσες στο σπίτι, κοιμηθήκαμε με τις ώωωωωρες το μεσημέρι, πήγαμε και σινεμά, μετά για φαγητό, πέρασε μια χαρά η μέρα. Σήμερα βοηθάω τον αδερφούλη μου σε κάτι εργασίες και το απόγευμα θα έχει μάλλον βολτίτσα. Ίσως ξαναπεράσω το βραδάκι, αναλόγως το πρόγραμμα! Φιλάκια, κούκλες!

Ελα Ζωητσα!!!!!!!!!!Ησυχος καθεται ο κακομοιρης οσο πονουσα δεν κουνιοτανε!!!!!!!!!!

Τωρα εχω ηρεμησει ομως!!!!!!!!!

Ο αντρουλης μου δουλευει θα ερθει στις 7.Δεν εχει προβλημα να την φτιαξει.Και το δικο μου προβλημα δεν ειναι να την φτιαξω,ειναι να την βλεπω και να μην μπορω να φαωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καλημερα....

Η φουρτουνα σημερα διαλυει εναν ηδη διαλυμενο φορτιστη, χιιχιχιχχιχ......:tongue::tongue::tongue:

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ και εγω μεχρι και τωρα δεν βαζω αλατι, αν βαλω σπανια και ελαχιστη ποσοτητα ;).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καλημερα....

Η φουρτουνα σημερα διαλυει εναν ηδη διαλυμενο φορτιστη, χιιχιχιχχιχ......:tongue::tongue::tongue:

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ και εγω μεχρι και τωρα δεν βαζω αλατι, αν βαλω σπανια και ελαχιστη ποσοτητα ;).

Ναι δεν ξερω πως την ειδα ετσι απο την αρχη της εγκυμοσυνης.Ισως γιατι στην προηγουμενη ειχα πρηστει πολυ!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ελα Ζωητσα!!!!!!!!!!Ησυχος καθεται ο κακομοιρης οσο πονουσα δεν κουνιοτανε!!!!!!!!!!

Τωρα εχω ηρεμησει ομως!!!!!!!!!

Ο αντρουλης μου δουλευει θα ερθει στις 7.Δεν εχει προβλημα να την φτιαξει.Και το δικο μου προβλημα δεν ειναι να την φτιαξω,ειναι να την βλεπω και να μην μπορω να φαωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο το παιδίιιιιιιιι!

Και να σου πω, παίζει να κρύψεις τα μακαρόνια;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καλημερα....

Να ρωτήσω, από απορία - υπάρχει τίποτα που δεν έχει διαλύσει αυτό το παιδί;;

p8P6p2.png

Μπράβο το παιδίιιιιιιιι!

Και να σου πω, παίζει να κρύψεις τα μακαρόνια;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Να ρωτήσω, από απορία - υπάρχει τίποτα που δεν έχει διαλύσει αυτό το παιδί;;

Η θα τα κρυψω η θα φαω μια πηρουνια απο το πιατο του για να μου φυγει η λιγουρα και θα τελειωνει η υποθεση!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...