Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,

Μιλάτε για βλαστοκύτταρα - Η αδελφή μου του γιου της τα είχε δώσει για φύλλαξη σε εταιρία της Αγγλίας!!! Αλλά πολλά τα λεφτά!!!! Στην κόρη της τα έκανε δωρεά.

Και εγώ για δωρεά με βλέπω!

Μποτσάκι μην ανησυχείς... είναι λογικό να έχεις πονάκια... είσαι αρκετά κοντα πλέον και το μωρό κατεβαίνει....

Εμένα πάλι είναι πολύ ψηλά, είναι και σε ισχυακή προβολή οπότε εχθές με πόναγαν τα πλευρά μου :-) :-)

kPAZp2.png

Μπορει!!!!!!!!!!Και σηκωθηκα και 5 παρα κι εφαγα γιαουρτι για να μην εχω ψηλο ζαχαρο το πρωι!!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!

μποτσακι μου ενας μηνας εμεινε και μετα θα τρως τα παντα, ή σχεδον τα παντα γιατι με το θηλασμο θα προσεξεις λιγο στην αρχη! εγω μετα τον 2 μηνα ετρωγα τα παντα σταδιακα εκτος απο αλκοολ και καφε μονο εναν ελληνικο την ημερα αααντε καμια φορα και 2! θα δεις αν αντιδρα περιεργα με κατι. Οσο μεγαλωνει τοσο λιγοτερο ευαισθητο θα ειναι το γαστρεντερικο του και δε θα εχει πονακια!! γενικα μπορει να μη σου κανει και καθολου, εμας δεν εκανε παρα κατι ελαχιστα!

to1Np2.png

KCkop2.png

δε θα εχει κανενα θεμα!! αν εμεις τους δινουμε τα γευματα τους την ωρα που τρωνε κανονικα τοτε το πραγμα παει απο μονο του!! αχ τσακιζω κατι μπακλαβαδακια που μας εφτιαξε η μανα μου!! αχ και να μπορουσα να σας στειλω διαδικτυακα!! μαλακωνουν και τον πονεμενο λαιμο :tongue::tongue::tongue:

Ναι αυτο λεω και εγω, το γεγονος οτι αλλαξε η ωρα δεν σημαινει οτι απαραιτητα θα αλλαξει και το προγραμμα τους δεδομενου οτι η ρουτινα παραμενει στην ωρα της.

Ααααααααατιμη με τα μπακλαβαδακια....!!!!!!!!

Φατα εσυ να γινεις καλα αφου μαλακωνουν και τον πονεμενο λαιμο....;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ μου να σου πω τωρα που το θυμηθηκα!Ποσο κοστιζουν τα σουτιεν στο Ρεα περιπου!!!!!!!!!!

νομιζω 28 ευρω ειχαν μποτσακι μου! ειχαν τοτε προσφορα και τα επιθεματα στηθους και κοστιζαν πολυ λιγο, ειχα παρει πανω απο 10 πακετα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

μποτσακι μου να ξερεις θα περασει και απο το δωματιο μια μανταμιτσα και θα σου λεει τι εχει το καταστημα του ισογειου και γενικα θα σε πιασει στο μπιρι μπιρι να ψωνισεις τα παντα!! εμενα με δουλεψε κιολας γιατι την ειχα ρωτησει για κατι θηλες chicco που ειχαν που προσομοιαζουν με το στηθος της μανας και της λεω "εχω μπιμπερο nuk, θα προσαρμοζονται ή χρειαζομαι και το μπιμπερο?" και μου εγγυηθηκε οτι θα προσαρμοζοταν, ε καμια σχεση!! επισης σου εχω πει και για τις ζυγαριες ε??

to1Np2.png

KCkop2.png

μποτσακι μου να ξερεις θα περασει και απο το δωματιο μια μανταμιτσα και θα σου λεει τι εχει το καταστημα του ισογειου και γενικα θα σε πιασει στο μπιρι μπιρι να ψωνισεις τα παντα!! εμενα με δουλεψε κιολας γιατι την ειχα ρωτησει για κατι θηλες chicco που ειχαν που προσομοιαζουν με το στηθος της μανας και της λεω "εχω μπιμπερο nuk, θα προσαρμοζονται ή χρειαζομαι και το μπιμπερο?" και μου εγγυηθηκε οτι θα προσαρμοζοταν, ε καμια σχεση!! επισης σου εχω πει και για τις ζυγαριες ε??

Οχι για πες

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Και ποσα σουτιεν να παρουμε πες μου, κι αν εχει κομμωτηριο!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχχα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Κοριτσια κατι βασικο για οσες γεννατε στο ΡΕΑ. Οταν τα μωρα εινα στο θαλαμο περνα ενας φωτογραφος και τα φωτογραφιζει χωρις να σε ενημερωσουν και ξαφνικα ερχονται την 3η μερα στο θαλαμο και σου δειχνουν ενα αλμπουμ, μια κουπα, ενα dvd, μια κορνιζα, 3 μεγαλες φωτογραφιες για καδρακι ολα με τη φατσουλα του μωρου πανω! Πολυ ομορφα δε λεω,τα αγορασαμε, αξιζαν τον κοπο αλλα καλο θα ηταν να μας ενημερωναν πιο πριν!! Εγγυονται οτι δε χρησιμοποιουν φλας και τετοια!! Ενημερωθειτε σε περιπτωση που δε θελετε κατι τετοιο. Ισως και να ειχαν βαλει τον συζυγο κατα την εισαγωγη μου εκει που υπεγραφε διαφορα αλλα και παλι δεν ειμα βεβαιη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Μιλάτε για βλαστοκύτταρα - Η αδελφή μου του γιου της τα είχε δώσει για φύλλαξη σε εταιρία της Αγγλίας!!! Αλλά πολλά τα λεφτά!!!! Στην κόρη της τα έκανε δωρεά.

Και εγώ για δωρεά με βλέπω!

Μποτσάκι μην ανησυχείς... είναι λογικό να έχεις πονάκια... είσαι αρκετά κοντα πλέον και το μωρό κατεβαίνει....

Εμένα πάλι είναι πολύ ψηλά, είναι και σε ισχυακή προβολή οπότε εχθές με πόναγαν τα πλευρά μου :-) :-)

Καλως ηρθες Χρηστινακι μου!Πως εισαι?

1sh1p2.png

Και ποσα σουτιεν να παρουμε πες μου, κι αν εχει κομμωτηριο!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχχα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω πηρα 2 γιατι φορουσα επιθεματα οποτε δεν τα λερωνα. και φορουσα για 2-3 μερες το καθενα, πλυνε-βαλε! δεν υπαρχει περιπτωση να μη βαλεις επιθεματα γιατι αφενος θα τρεχουν τα ζουμια, αφετερου το υφασμα ειναι πολυ λεπτο και μαλακο και θα φαινονται οι θηλες σαν αγελαδισιες αμα φορας κολλητο μπλουζακι:tongue::tongue::tongue: εγω ημουν σαν τσοντα αμα δεν εβαζα επιθεματα!!χχιχιχιχι Απο καποιες μερες θηλασμου και μετα οι θηλες ειναι μονιμως σκληρες και εμφανεις!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια κατι βασικο για οσες γεννατε στο ΡΕΑ. Οταν τα μωρα εινα στο θαλαμο περνα ενας φωτογραφος και τα φωτογραφιζει χωρις να σε ενημερωσουν και ξαφνικα ερχονται την 3η μερα στο θαλαμο και σου δειχνουν ενα αλμπουμ, μια κουπα, ενα dvd, μια κορνιζα, 3 μεγαλες φωτογραφιες για καδρακι ολα με τη φατσουλα του μωρου πανω! Πολυ ομορφα δε λεω,τα αγορασαμε, αξιζαν τον κοπο αλλα καλο θα ηταν να μας ενημερωναν πιο πριν!! Εγγυονται οτι δε χρησιμοποιουν φλας και τετοια!! Ενημερωθειτε σε περιπτωση που δε θελετε κατι τετοιο. Ισως και να ειχαν βαλει τον συζυγο κατα την εισαγωγη μου εκει που υπεγραφε διαφορα αλλα και παλι δεν ειμα βεβαιη!

Δηλαδη που να ρωτησουμε??????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...