Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν έχουμε βρει ακόμα νονο... λόγω της οικονομικής κρίσης είναι λίγο δύσκολη η εποχή και δεν ξέρουμε σε ποιον να ζητήσουμε!

Δεν θα κάνουμε κάτι μεγάλο, αλλά τα λεφτά του νονού όπως και να έχει δεν είναι λίγα!

Αγορομαμμυ ωραία τα βαφτίσια!!! Κάνατε και τραπέζι????? Χορούς κτλ

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι πολυ καλη στα χτενισματα, με ειχε χτενισει και σα νυφη αν εχεις δει φωτο!! εχει ενα αγορακι 6 χρονων εκεινη, θα σου πει πολλααααα tips για μωρα! εγινε σχετικα μικρη μαμα και ειναι πολυ ψαγμενη! θα πιαστε κουβεντουλα!!

Ενταξει λοιπον!!!!!!!!Φρεσκαρισματακι θα μου κανει ετσι κι αλλιως!!!!!

το μαλλι ειναι ατσαλοπροκα!Μην ειναι κι απεριποιητο!

Ντροπη!Τι θα πει το μπιζελακι μου?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παει ξεφυγαμε!!!!!!

1sh1p2.png

Εγω εχω την κολλητη μου που ειναι αδερφη μου,η αδερφη που παντα θα ηθελα να εχω!!!!!!!!

Δεν μπορεσε να κανει παιδια και θα ειναι τα δικα μου σαν δικα της!!!!!!!!!!

Ειναι μια σοφη γυναικα κι ευχαριστω τον Θεο που την εφερε στη ζωη μου!!

Με γλυτωσε απο πολλα!!!!!!!!!!

Με παντρεψε κιολας!

μπραβο μποτσακι μου, θα ειναι αξια νονα του μπεμπουλη σου!!! θα σας δεσει ολο αυτο ακομα περισσοτερο! αχ και στα βαφτισια στο τελος του μυστηριου θα της κανεις υποκλιση, θα εχει το μωρο σου αγκαλια και θα σου πει "σου παραδιδω το παιδι σου, βαφτισμενο, μυρωμενο και στο Θεο παραδωμενο" ετσι γιενται! αχ ανατριχιασα που τα θυμηθηκα, τρομερη συγκινηση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγω εχω την κολλητη μου που ειναι αδερφη μου,η αδερφη που παντα θα ηθελα να εχω!!!!!!!!

Δεν μπορεσε να κανει παιδια και θα ειναι τα δικα μου σαν δικα της!!!!!!!!!!

Ειναι μια σοφη γυναικα κι ευχαριστω τον Θεο που την εφερε στη ζωη μου!!

Με γλυτωσε απο πολλα!!!!!!!!!!

Με παντρεψε κιολας!

Τέλεια!!! Το καλύτερο είναι αυτό :tongue::tongue::tongue:

Εμένα η κολλητή μου είναι στο Λονδίνο... Μιλάμε συνέχεια στο τηλ, αλλά δεν θέλω να έχει το άγχος να στέλνει πράγματα ελλάδα κάθε τόσο και λιγάκι!!!

Και η δική μου βαφτιστήρα είναι στην Κρήτη και στεναχωριέμαι που δεν την βλέπω καθόλου. Τα πρώτα χρόνια πήγα 2-3 φορές, αλλά μετά με τις υποχρεώσεις δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις το χρόνο.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν έχουμε βρει ακόμα νονο... λόγω της οικονομικής κρίσης είναι λίγο δύσκολη η εποχή και δεν ξέρουμε σε ποιον να ζητήσουμε!

Δεν θα κάνουμε κάτι μεγάλο, αλλά τα λεφτά του νονού όπως και να έχει δεν είναι λίγα!

Αγορομαμμυ ωραία τα βαφτίσια!!! Κάνατε και τραπέζι????? Χορούς κτλ

Χριστινακι μου ειμασταν μονο 15 ατομα, ουτε γλεντια ουτε τιποτα! ηρεμα και οικογενειακα, σε ενα ξενοδοχειο ειχαμε τραπεζι μετα, 200 ευρω μας στοιχισε το τραπζει και 30 ευρω ο στολισμος! μονο κατι κορδελες στην κολυμπηθρα εκανα!!! ο μικρος ηταν μολις 2,5 μηνων και ειχαμε χασει προσφατα και τον πεθερο μου οποτε δεν ημασταν για γλεντια! ασε που δε μας περισσευαν για τετοια, ειχαμε πει θα τα διαθεσουμε για να γεννησω σε καλο γιατρο και ιδιωτικο οποτε αυτα ειναι τοσο δευτερευοντα εξοδα... Το μυστηριο να γινεται ειναι η ουσια.! αν τα ειχαμε ισως καναμε κατι παραπανω αλλα και παλι δεν ειμαστε πολυ του τζερτζελου σε αυτα τα θεματα!

to1Np2.png

KCkop2.png

μπραβο μποτσακι μου, θα ειναι αξια νονα του μπεμπουλη σου!!! θα σας δεσει ολο αυτο ακομα περισσοτερο! αχ και στα βαφτισια στο τελος του μυστηριου θα της κανεις υποκλιση, θα εχει το μωρο σου αγκαλια και θα σου πει "σου παραδιδω το παιδι σου, βαφτισμενο, μυρωμενο και στο Θεο παραδωμενο" ετσι γιενται! αχ ανατριχιασα που τα θυμηθηκα, τρομερη συγκινηση!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη συγκινηθηκα!!!!!!!!!!!!!!

Θα ειναι η δευτερη μαμα του!!!!!!!

ειναι χαρισματικο ατομο και θα ειναι χαρα μου να μεταδιδει τις γνωσεις της στο παιδι μου!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εμένα η κολλητή μου είναι στο Λονδίνο... Μιλάμε συνέχεια στο τηλ, αλλά δεν θέλω να έχει το άγχος να στέλνει πράγματα ελλάδα κάθε τόσο και λιγάκι!!!

Και η δική μου βαφτιστήρα είναι στην Κρήτη και στεναχωριέμαι που δεν την βλέπω καθόλου. Τα πρώτα χρόνια πήγα 2-3 φορές, αλλά μετά με τις υποχρεώσεις δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις το χρόνο.

και του δικου μου η νονα εφυγε για Λονδινο λιγο μετα τα βαφτισια και η καημενη δε τον ξεχνα ποτε! κανει τοσο αγωνα να τα καταφερει εκει εξω, ολο της φωναζω που χαλα λεφτα για τον μικρο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κι εμενα δεν της τρεχουν αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου για δωρα και για τετοια.Ειμαστε οικογενεια οι δυο μας.

απλα θελω το παιδι μου να την εχει νονα κι ας μην του παρει ποτε τιποτα.

Απλα να ειναι κοντα μας!!!!!!

Αφου και τα βαφτισια οταν τα κανουμε,μαζι θα τα κανουμε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Χριστινακι μου ειμασταν μονο 15 ατομα, ουτε γλεντια ουτε τιποτα! ηρεμα και οικογενειακα, σε ενα ξενοδοχειο ειχαμε τραπεζι μετα, 200 ευρω μας στοιχισε το τραπζει και 30 ευρω ο στολισμος! μονο κατι κορδελες στην κολυμπηθρα εκανα!!! ο μικρος ηταν μολις 2,5 μηνων και ειχαμε χασει προσφατα και τον πεθερο μου οποτε δεν ημασταν για γλεντια! ασε που δε μας περισσευαν για τετοια, ειχαμε πει θα τα διαθεσουμε για να γεννησω σε καλο γιατρο και ιδιωτικο οποτε αυτα ειναι τοσο δευτερευοντα εξοδα... Το μυστηριο να γινεται ειναι η ουσια.! αν τα ειχαμε ισως καναμε κατι παραπανω αλλα και παλι δεν ειμαστε πολυ του τζερτζελου σε αυτα τα θεματα!

Κι εγω δεν το εχω πολυ με τα γλεντια οσο μεγαλωνω.

αλλωστε εχουν απλοποιηθει πλεον τα πραγματα πολυ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αγάπες μου μόλις τελείωσα με τις δουλειές μου και εκανα ένα μπάνιο όπου να'ναι έρχεται η κομμώτρια.. Επιτέλους να κουρευτω καθ να βγάλω φρύδι γιατί νιώθω σαν τον συγχωρεμενο τον Αντρεα. Σε λίγο θα τα χτενιζω κιόλας! (μην ρωτήσετε ποιον Ανδρέα)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Και εμείς έτσι ακριβώς σκεφτόμαστε.... μόνο η οικογένεια και μετά να τους φωνάξουμε σπίτι μας για φαγητό :tongue::tongue::tongue:

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι και ο γάμος μου ήταν πολύ κλειστός και δεν φώναξα τους συναδέλφους μου και έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον... Είμαστε και πολλά χρόνια μαζί... και με παίρνουν κάθε τόσο και λιγάκι να δουν ότι είμαστε καλά και εγώ και το μωρό!!!

Είναι γενικά μεγαλύτεροι σε ηλικία από μένα και είναι παντρεμένοι με παιδιά οπότε είναι αρκετά άτομα... και εγώ έχω πάει σε όλα τα βαφτίσια!!!

kPAZp2.png

Και εμείς έτσι ακριβώς σκεφτόμαστε.... μόνο η οικογένεια και μετά να τους φωνάξουμε σπίτι μας για φαγητό :tongue::tongue::tongue:

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι και ο γάμος μου ήταν πολύ κλειστός και δεν φώναξα τους συναδέλφους μου και έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον... Είμαστε και πολλά χρόνια μαζί... και με παίρνουν κάθε τόσο και λιγάκι να δουν ότι είμαστε καλά και εγώ και το μωρό!!!

Είναι γενικά μεγαλύτεροι σε ηλικία από μένα και είναι παντρεμένοι με παιδιά οπότε είναι αρκετά άτομα... και εγώ έχω πάει σε όλα τα βαφτίσια!!!

Χριστινακι μια απο τα ιδια κι εμεις, οποτε εφτιαξα πολλες μπομπονιερες και γλυκα και μοιρασα! οποιος σε αγαπα θα καταλαβει! κι εγω ειχα μουτρα απο μια κουμπαρα μου αλλα χεστηκα... αντιθετως οι περισσοτεροι μας πηραν τηλ για ευχες, εστειλαν δωρα κλπ.. και σε μερικα ατομα που εκτιμαμε παραπανω τα καλεσαμε μετα απο καιρο για φαγητο σπιτι, ολα τα εξοδα μαζι δε θα τα αντεχαμε!! ο κοσμος καταλαβαινει, οποιος δε θα σε καταλαβει τοτε δε σε καταλαβαινει ουτε τωρα... μπορει να ειμαι υπερβολικη!! εχει ξυπνησει ο μικρος και αργω να γραψω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Χριστινακι μια απο τα ιδια κι εμεις, οποτε εφτιαξα πολλες μπομπονιερες και γλυκα και μοιρασα! οποιος σε αγαπα θα καταλαβει! κι εγω ειχα μουτρα απο μια κουμπαρα μου αλλα χεστηκα... αντιθετως οι περισσοτεροι μας πηραν τηλ για ευχες, εστειλαν δωρα κλπ.. και σε μερικα ατομα που εκτιμαμε παραπανω τα καλεσαμε μετα απο καιρο για φαγητο σπιτι, ολα τα εξοδα μαζι δε θα τα αντεχαμε!! ο κοσμος καταλαβαινει, οποιος δε θα σε καταλαβει τοτε δε σε καταλαβαινει ουτε τωρα... μπορει να ειμαι υπερβολικη!! εχει ξυπνησει ο μικρος και αργω να γραψω!!

συμφωνω απολυτα!!!Κι εμας οι συναδελφοι μος ειναι παρα πολλοι και οι περισσοτεροι μας εχουν καλεσει!

Καποιοι ειχαν την δυνατοτητα εγω μπορει να μην την εχω!!!

Απο κει και περα ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενος αν παρεξηγηθει η οχι!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μου ήρθαααααααα και εγώωωωωωωωω!!!!!!

Τι κάνετε????

Εμείς όλοι καλά. Η μικρή μου κοιμάται και ο Γιωργάκης μου ανέβηκε πάνω στην γιαγιά. Το πρωί δεν μπήκα καθόλου, έκανα δουλίτσες.

Όλες καλά μου είστε?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...