Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!εχουμε καταντησει αηδια.................!!!!!!!!!!!!!εχεις δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον τα φαγια τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι λιχουδιες θα κανετε θα λετε οτι εχουμε φασολαδααααααα!!!!!!!

μπριαμ,οτι τρωνε τα κοριτσια γενικα για τη διατροφη τους!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ είπα συγνωμη!:rolleyes: Αλλά τέτοιο νέο δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ σας!

Καλα εσυ δικαιολογεισαι με τοσο ξερατο που εχεις ριξει!!!!!!!!!!!!

Ηρθε η ωρα να ρουπωσεις!!!!!!!!!Ησουνα πολυ λιτοδιαιτη!!!!!!!!

Καλα ειμαι συνηρθα απο τα πονακια Ελλη μου!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλέ εμένα πως με προσπερνατε έτσι;; Μόνο η Αγορομαμυ με είδε!

Αγορομαμυ[ /B] μου περαστικά σας κιόλας. Πως είναι ο Δημητράκης;;

Μποτσακιεεσύ έχεις ακόμα πονακια η σταμάτησαν; Ελπίζω να σταμάτησαν..

Πατουσιτσα τι κάνει το Δεσποινακι σου;;

NGN μου εσείς τι κάνετε;;

Γεια σου Έλλη!!!! Καλά είμαστε εμείς!!! Είδες ο γιος σου??????? Σε λυπήθηκε και σε άφησε να φας!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μποτσακιευχαριστώ! Και τώρα μου πέφτει λίγο βαρύ αλλά μετά από τόσους μήνες ευχαριστώ λεω που τρώω και αυτό!

NGN είπε να φάω λίγο γιατί είδε που έκανα υπομονή και δεν το μαλωσα που ήθελε να γίνω μυρικαστικο (τη σκότωσα τη λέξη!).

Παντός η σαλατουλα σαλατουλα! Έφαγα κουνουπιδακι και παντζαρακια το μεσημέρι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?ΚΟΑΛΑΚΙ καλα εισαι?η φουρτουνα?εμεις καλα ειμαστε μανα κ κορη !!!!!!!ΖΩΙΤΣΑ τι κανεις?χτες ειχε πολυ γκρινια η μικρη στον αραββωνα αλλα κοιμηθηκε κ ξυπνησε πια αργα το βραδυ που γυρισαμε πισω μαλλον ειχε κολικο.Αφου στις φωτο που ηθελε η κουνιαδα μου να την βγαλει την κρατουσαμε κοιμησμενη.εχεις μικρο αδελφο?οσο για τα βλαστοκυταρα νομιζω πως αξιζει να τα κανεις δωρεα στη δημοσια τραπεζα.η γειτονισσα που τα κανε της ειπαν οτι αν χτυπα ξυλο χρειαστει το παιδι η δημοσια τραπεζα ειναι υποχρεωμενη να σου βρει συμβατα απ τη στιγμη που χεις κανει δωρεα.απ οσο ξερω δεν μπορει να χρησιμοποιηθουν απ τον ιδιο τον δοτη γιατι αν νοσει ο δοτης νοσουν κ αυτα.εγω δυστυχως εμαθα για τη δημοσια τραπεζα αφου γεννησα.γνωριζα μονο για την ιδιωτικη οπου πολλα τα λεφτα κ ειναι μονο για καποια χρονια.ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μπραβο που ειναι καλυτερα ο μικρουλης.εγω παντως το χω ξαναγραψει αλλα το ξαναλεω θηλαζω εδω κ 2 μηνες σουτιεν θηλασμου ειχα παρει ενα δεν το βαλα καθολου δε με βολεψε.ευτυχως που το χα βρει κ σε προσφορα απ το πρεναταλ.οσο για την διατροφη εγω τρωω τα παντα κ απο κει κ περα βλεπεις τι ενοχλει το μωρο κ το κοβεις.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 40 ΜΕΡΕΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Κ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια τι κανετε?ΚΟΑΛΑΚΙ καλα εισαι?η φουρτουνα?εμεις καλα ειμαστε μανα κ κορη !!!!!!!ΖΩΙΤΣΑ τι κανεις?χτες ειχε πολυ γκρινια η μικρη στον αραββωνα αλλα κοιμηθηκε κ ξυπνησε πια αργα το βραδυ που γυρισαμε πισω μαλλον ειχε κολικο.Αφου στις φωτο που ηθελε η κουνιαδα μου να την βγαλει την κρατουσαμε κοιμησμενη.εχεις μικρο αδελφο?οσο για τα βλαστοκυταρα νομιζω πως αξιζει να τα κανεις δωρεα στη δημοσια τραπεζα.η γειτονισσα που τα κανε της ειπαν οτι αν χτυπα ξυλο χρειαστει το παιδι η δημοσια τραπεζα ειναι υποχρεωμενη να σου βρει συμβατα απ τη στιγμη που χεις κανει δωρεα.απ οσο ξερω δεν μπορει να χρησιμοποιηθουν απ τον ιδιο τον δοτη γιατι αν νοσει ο δοτης νοσουν κ αυτα.εγω δυστυχως εμαθα για τη δημοσια τραπεζα αφου γεννησα.γνωριζα μονο για την ιδιωτικη οπου πολλα τα λεφτα κ ειναι μονο για καποια χρονια.ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μπραβο που ειναι καλυτερα ο μικρουλης.εγω παντως το χω ξαναγραψει αλλα το ξαναλεω θηλαζω εδω κ 2 μηνες σουτιεν θηλασμου ειχα παρει ενα δεν το βαλα καθολου δε με βολεψε.ευτυχως που το χα βρει κ σε προσφορα απ το πρεναταλ.οσο για την διατροφη εγω τρωω τα παντα κ απο κει κ περα βλεπεις τι ενοχλει το μωρο κ το κοβεις.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 40 ΜΕΡΕΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Κ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ.

καλως την Ιωαννα! καλα ειναι το κοριτσακι σου?? εγω παντως οσο δε φορουσα σουτιεν θηλασμου το στηθος αμεσως εκανε γρομπαλακια και πονουσα, ειναι στον οργανισμο καθε γυναικας! και εμενα κανενα σουτιεν θηλασμου δε με βολεψε, αντιθετως κακο μου εκανε μονο με τα 2 σουτιεν του μαιευτηριου εμεινα απολυτα ευχαριστημενη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ngn τι κανετε?? χαλαρωνετε??? η τομη σου εχει συνελθει? ο γιατρος ποτε θα σε ξαναδει τωρα?

Γεια σου αγορομαμμυ μου!!!!

Καλά είμαστε όλοι. Εδώ κάθομαι με τα παιδάκια μου! Εσείς όλοι καλά???? Η τομή σταμάτησε να με πονάει γύρω στην 5η μέρα. Γενικά δεν κατάλαβα τίποτα. Σηκώθηκα και περπάτησα την ίδια μέρα. Οι υπόλοιπες στο δωμάτιο πονούσαν πολύ!!!! Μάλλον είναι θέμα οργανισμού!

Μόλις σαραντήσω θα πάω στον γιατρό να κάνω υπέρηχο και βαριέμαι απίστευτα. Μου φαίνεται αγγαρεία τώρα που γέννησα να τραβιέμαι Αθήνα στον γιατρό. Πήγα τόσες φορές ειδικά τον τελευταίο τρίμηνο που βαρέθηκα!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Να σας ρωτήσω κάτι;; Επειδή το καθησματακι μου φαίνετε ότι ειναι πολυ βαθουλωτο και άβολο για νεογεννητο πειράζει αν βάλω ένα μαξιλαράκι στο βαθουλωμα για να ειναι πιο ψηλά;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σου αγορομαμμυ μου!!!!

Καλά είμαστε όλοι. Εδώ κάθομαι με τα παιδάκια μου! Εσείς όλοι καλά???? Η τομή σταμάτησε να με πονάει γύρω στην 5η μέρα. Γενικά δεν κατάλαβα τίποτα. Σηκώθηκα και περπάτησα την ίδια μέρα. Οι υπόλοιπες στο δωμάτιο πονούσαν πολύ!!!! Μάλλον είναι θέμα οργανισμού!

Μόλις σαραντήσω θα πάω στον γιατρό να κάνω υπέρηχο και βαριέμαι απίστευτα. Μου φαίνεται αγγαρεία τώρα που γέννησα να τραβιέμαι Αθήνα στον γιατρό. Πήγα τόσες φορές ειδικά τον τελευταίο τρίμηνο που βαρέθηκα!!!!

εχεις δικιο Ngn μου αλλα τι να κανεις! εμενα δε με ειδε οταν σαραντισα, μου ειπε να παω μια και καλη οταν θα εχω κοψει το θηλασμο και θα μου ερθει περιοδος. και ειχα παει τοτε και με περασε απο κοσκινο!!! χαιρομαι που ανεκαμψες τοσο γρηγορα, περασες τοσα που μια καισαρικη ηταν λεπτομερεια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι;; Επειδή το καθησματακι μου φαίνετε ότι ειναι πολυ βαθουλωτο και άβολο για νεογεννητο πειράζει αν βάλω ένα μαξιλαράκι στο βαθουλωμα για να ειναι πιο ψηλά;;

Ελλη μου οταν θα το τοποθετησετε θα εχει μια ελαφρια κλιση και θα ειναι οπως πρεπει!! θα ειναι σχεδον ξαπλωτο, γι αυτο το εχουν κατασκευασει ετσι, καλυτερα μη βαλεις τιποτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

εχεις δικιο Ngn μου αλλα τι να κανεις! εμενα δε με ειδε οταν σαραντισα, μου ειπε να παω μια και καλη οταν θα εχω κοψει το θηλασμο και θα μου ερθει περιοδος. και ειχα παει τοτε και με περασε απο κοσκινο!!! χαιρομαι που ανεκαμψες τοσο γρηγορα, περασες τοσα που μια καισαρικη ηταν λεπτομερεια!!

Εγώ θήλασα τον γιο μου 14 μήνες και στους 6 μου ήρθε περίοδος. Αν με έβλεπε τότε ζήτω που καήκαμε!!!! Τώρα θα δούμε πόσο θα θηλάσω. Όσο έχω γάλα.

Ναι κοριτσάκι μου. Η καισαρική ήταν λεπτομέρεια για μένα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ελλη μου οταν θα το τοποθετησετε θα εχει μια ελαφρια κλιση και θα ειναι οπως πρεπει!! θα ειναι σχεδον ξαπλωτο, γι αυτο το εχουν κατασκευασει ετσι, καλυτερα μη βαλεις τιποτα!

Δηλαδή θα γέρνει προς τα πισω εννοείς;; Δε. Το δοκίμασα ακόμα στο αυτοκινητο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δηλαδή θα γέρνει προς τα πισω εννοείς;; Δε. Το δοκίμασα ακόμα στο αυτοκινητο..

τωρα εξαρταται και το καθισμα Ελλη μου, δεν εχει ενα εξτρα μαξιλαρακι μειωτηρα απο μονο του?

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγώ θήλασα τον γιο μου 14 μήνες και στους 6 μου ήρθε περίοδος. Αν με έβλεπε τότε ζήτω που καήκαμε!!!! Τώρα θα δούμε πόσο θα θηλάσω. Όσο έχω γάλα.

Ναι κοριτσάκι μου. Η καισαρική ήταν λεπτομέρεια για μένα.

καλα κι εγω στους 7 μηνες πηγα... ειμαι 3 ωρες και κατι μακρυα απο τον γιατρο οποτε μου ειπε θα ειμαστε σε επικοινωνια αν ειχα θεμα με τα ραμματα, που να τρεχω Αθηνα! Θα πηγαινα σε κανενα γιατρο εδω για ενα τσεκαρισμα αλλα το αμελησα αφου ενιωθα και καλα οποτε το αφησα μια και καλη να με δει ο γιατρος μου! η μικρουλα τωρα ποτε θα ξυπνησει να φαει??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...