Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!ΚΟΥΜΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ????????????ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?????????????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ γιουχουυυυυυυ.......!!!!!!!!

Ειστε καλαααααααα......??????? διαβασα κατι για πιτσα, εμεινε κανενα κομματι......???????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι , η πλακα με την δαγκανα ειναι οτι με την πρωτη φορα πιασαμε την μπαλα αλλα μετα ξαναβαλαμε και δεν πιασαμε κατι και η μικρη μπερδευτηκε! δεν καταλαβε γιατι δεν εβγαλε μπαλα παλι το μηχανημα και της εξηγησα...

Ναι αυριο μεθαυριο θελω να την παω στο νεο κλειστο παιδοτοπο...και αναρωτιεμαι αν αξιζει ο χωρος , γιατι μου φαινεται μικρος απεξω οπως το ειδα και ποσο θα το χρεωνει...

Ναι , η πλακα με την δαγκανα ειναι οτι με την πρωτη φορα πιασαμε την μπαλα αλλα μετα ξαναβαλαμε και δεν πιασαμε κατι και η μικρη μπερδευτηκε! δεν καταλαβε γιατι δεν εβγαλε μπαλα παλι το μηχανημα και της εξηγησα...

Ναι αυριο μεθαυριο θελω να την παω στο νεο κλειστο παιδοτοπο...και αναρωτιεμαι αν αξιζει ο χωρος , γιατι μου φαινεται μικρος απεξω οπως το ειδα και ποσο θα το χρεωνει...

Α εμας εδω δεν χρεωνουν απλα πληρωνεις οτι παρεις να πιεις η να φας και ευτυχως ειναι 2-3 κοπελες σπουδαγμενες που τα προσεχουν κιολας καθολη τη διαρκεια του παιχνιδιου τους.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεε???????????

Ειχα αραξει καναπε!!!!!!!!!!

Μωρ'σεις εχω αρχισει και κουραζομαι.Τα εχω παιξει!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπέρα Κοαλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφού δεν μας κάθεται ο καφές, ας το γυρίσουμε σε αλκοολ!!!!;););)

Το πρωι δεν ανοιξα υπολογιστη....εκανα νοικοκυριο και μετα καθησαμε στην αυλη μας για καφε...Δεν πήγαμε έξω γιατι πονουσε ο αντρας μου στη μέση μάλλον λογω του κολικού....

Το απόγευμα πήγα για καφε με μια φιλη χωρίς παιδια, ο αντρας μου την μικρη στο χορο και μετα πηγαμε λουνα παρκ....Χάρηκε πολύ που το εβλεπε, όπως παρκαραμε...αλλα μολις πλησιασαμε , την επιασε ενα τρεμουλο απο την πολυ βοη και ενταση....Ηθελε βεβαια να κανει βολτα να τα δει αλλα δεν μπηκε παρα μονο σε ενα φουσκωτο! και κερδισαμε και μια μπαλα ποδοσφαιρου σε αυτα τα μηχανηματα με την δαγκανα!!!χιχιχι Και φυγαμε με παραπονο....και μονολογουσε: "Ωραια, εκανα λιγο φουσκωτο, πηρα μια μπαλα, πηραμε εισητηριο στα συγκρουμενα αλλα δεν εκανα και τωρα....φευγουμε!" κλαψ κλαψ....

Ευτυχως, όμως ανοιξε παιδοτοπος κλειστος που δεν ειχαμε και λιαν συντομως θα την παμε να το ευχαριστηθει!

Μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!Κουμπαρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα πριν λιγο σε σκεφτομουνα!!!!!!!!!!

Σου ειπα εχθες δεν την γλυτωνεις την βολτα στο λουνα παρκ!!!!!!!!χααχχαχαχααχαχαχχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Στις καφετεριες στο λιμανι που έχουν υπαιθριο χωρο με παιδικη χαρα και φουσκωτο και τραμπολινο , οντως και εμεις οτι παραγγειλουμε, πληρώνουμε!

Αλλα εδω στον κλειστο....ειναι καθαρα χωρος καφετεριας για να καθονται οι γονεις οσο παιζουν τα παιδια στον χωρο....Ακουσα οτι θα εχει εισοδο για καθε παιδι 5? και εξτρα ό,τι παραγγειλουν οι γονεις! Αρα μιλαμε για εξοδο που δεν μπορει να γινεται συχνά...

Στην Πατρα τις προαλλες που πηγαμε σε παιδοτοπο , ειχε εισητηριο για το παιδι 5,5? με κερασμα χυμο και 1 κομματακι κεικ....και εξτρα τα δικα μας!

Στις καφετεριες στο λιμανι που έχουν υπαιθριο χωρο με παιδικη χαρα και φουσκωτο και τραμπολινο , οντως και εμεις οτι παραγγειλουμε, πληρώνουμε!

Αλλα εδω στον κλειστο....ειναι καθαρα χωρος καφετεριας για να καθονται οι γονεις οσο παιζουν τα παιδια στον χωρο....Ακουσα οτι θα εχει εισοδο για καθε παιδι 5? και εξτρα ό,τι παραγγειλουν οι γονεις! Αρα μιλαμε για εξοδο που δεν μπορει να γινεται συχνά...

Στην Πατρα τις προαλλες που πηγαμε σε παιδοτοπο , ειχε εισητηριο για το παιδι 5,5? με κερασμα χυμο και 1 κομματακι κεικ....και εξτρα τα δικα μας!

Σωωωωωωωωωωπα!!!!!!!

Ο ξαδερφος μου πο εχει παιδοτοπο παντως εδω κοντα δεν χρεωνει την παραμονη των παιδιων μονο αυτα που θα παρουν.Κι εχει κλειστο χωρο για τον χειμωνα και διπλα ανοιχτο για το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι μου ξαπλα παλι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κατσε και ξεκουρασου οσο μπορεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσιτσα μου γλυκια, τι κανετε;;;;;;;;;;; Τί έκανες τελικα με το παιδικο δωματιο; το φουλαρες; χαχαχαχα

Ποτε με το καλο ερχονται οι κουνιες σας;

Μποτσακι μου ξαπλα παλι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κατσε και ξεκουρασου οσο μπορεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσιτσα μου γλυκια, τι κανετε;;;;;;;;;;; Τί έκανες τελικα με το παιδικο δωματιο; το φουλαρες; χαχαχαχα

Ποτε με το καλο ερχονται οι κουνιες σας;

Πιστευω τα δικα μας γυρω στις 10 Νοεμβρη!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

5?.....??????:shock::shock::shock: αν ειναι δυνατον.....!!!!!!

Εμας εδω δεν χρεωνουν ουτε στο θερινο ουτε στο χειμερινο παρα μονο αυτα που θα παραγγειλεις ειτε αυτο ειναι ενας χυμος η και κατι παραπανω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μποτσακι και εγω αυτης της αποψης ειμαι και ετσι θελω να ειναι...να μην εχει συγκεκριμενη εισοδο στον παιδοτοπο!!! Γιατι λογω δυσκολιων και κρισης , ο κοσμος δεν του περισσεύει να πηγαινει να ξοδευει συχνα το 10ευρω μονο για 2 καφεδες και παιχνιδι του παιδιου! Εκτος και αν θελει, να εχει λιγη τακτικη πελατεια....και γρηγορα να κινδυνευει να κλεισει η επιχειρηση...

Μποτσακι και εγω αυτης της αποψης ειμαι και ετσι θελω να ειναι...να μην εχει συγκεκριμενη εισοδο στον παιδοτοπο!!! Γιατι λογω δυσκολιων και κρισης , ο κοσμος δεν του περισσεύει να πηγαινει να ξοδευει συχνα το 10ευρω μονο για 2 καφεδες και παιχνιδι του παιδιου! Εκτος και αν θελει, να εχει λιγη τακτικη πελατεια....και γρηγορα να κινδυνευει να κλεισει η επιχειρηση...

Ε βεβαια.Σου λεω ο ξαδερφος εχει και κοπελες να τα προσεχουν μεσα.Και ειναι μονιμως γεματος!!!!!!!

1sh1p2.png

ναι ναι!!!!μια χαρα με το παιδικο!!!θα βαλω ενα καδρακι τον μπακς μπανυ!μου το ειχε φτιαξει μια φιλη μου το 2003!

καδρωμα και στο παιδικο!!!!

αρχες Νοεμβρη θα ερθει η κουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Θα παμε στον παιδοτοπο και θα μαθουμε συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια, θα σας τις στησουν οι ανθρωποι απο τα μαγαζια τις κουνιες; εμενα μας τα ειχαν στησει χωρις χρεωση εξτρα οι ιδιοι και εμεις παρακολουθουσαμε!

Ε βεβαια.Σου λεω ο ξαδερφος εχει και κοπελες να τα προσεχουν μεσα.Και ειναι μονιμως γεματος!!!!!!!

Και σε εμας εδω εχει κοπελες να τα προσεχουν, λεω να την πηγαινω τη φουρτουνα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα (ο ανδρας μου θελει και παραπανω φορες) αλλα εγω αναρωτιεμαι αν θα μεινει τιποτα ορθιο εκει μεσα στη μια φορα..........που να πηγαινουμε και περισσοτερες :confused::confused::confused:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...