Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φαντάζομαι τον μποτσακογιο να παίζει, να ζουζουνιζει και να τρεχει απο πισω η κουμπαρα και να μην μπορει να πιει τον καφε της με την ησυχια της και να μας θυμαται που της τα λεγαμε!!!!!!!!:D:D:D:D

Αλλα η αληθεια ειναι οτι οι παιδοτοποι ειναι οι μονοι τοποι που οντως μπορουμε να πιουμε εναν καφε σαν ανθρωποι γιατι τα παιδια παιζουν και διασκεδαζουν με σχετικα ασφαλες τροπο!

Μια χαρα θα ειμαι αραχτηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

Ας τον γκρεμισει!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Ριτσα ο μεγαλυτερος κυκλος που ποτε ειχες πόσων ημερων ειναι; 40-45; τωρα σε ποια μερα εισαι;

Ειμαι 37 μερα και νομιζω δεν θυμαμαι καλα, ο μεγαλυτερος κυκλος ειναι 45 ημερων....γιατι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγω ετρεχα οχι για να μην τα γκρεμισει αλλά για να μην χτυπησει η μικρη μου!!!!!!!! Γιατι οταν ειναι πολλα παιδια, διαφορετικων ηλικιων υπαρχει φοβος να χτυπησουν...

Εγω ετρεχα οχι για να μην τα γκρεμισει αλλά για να μην χτυπησει η μικρη μου!!!!!!!! Γιατι οταν ειναι πολλα παιδια, διαφορετικων ηλικιων υπαρχει φοβος να χτυπησουν...

Παντως ετρεχες......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ετρεχα.................γιατι σε αυτους που την πηγαινα μεχρι το περσυνο καλοκαιρι, ηταν παιδοτοποι χωρις κοπελες να τα προσεχουν!!!! Αυτο το καλοκαιρι που μολις τελειωσε και επειδη οι περισσοτερες καφετεριες υπαιθριες εβαλαν και παιδοτοπο, ειχαν και κοπελα οποτε ημασταν χαλαροι!

Πριν μεινω εγκυος, ειχα δει καποια μανα να εχει δεμενο με λουρι το παιδι της στην Κερκυρα !!!! Ειχα σκεφτει μα ειναι δυνατον; και ομως μετα εχοντας παιδι....την θυμομουν και ελεγα...ναι ειναι δυνατον!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πριν μεινω εγκυος, ειχα δει καποια μανα να εχει δεμενο με λουρι το παιδι της στην Κερκυρα !!!! Ειχα σκεφτει μα ειναι δυνατον; και ομως μετα εχοντας παιδι....την θυμομουν και ελεγα...ναι ειναι δυνατον!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν ειναι δυνατον........:evil::evil::evil:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...