Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , kate82 είπε:

Μια χαρά είσαι σίγουρα προχωραςςςς

Βγήκαν και οι αιματολογικές e2 262 ,lh 29 prg 0.05 άντε να δω τι θα με πουν αν και είμαι σίγουρη ότι θα πάω Ιούνιο 

Όλα θα πάνε καλά αυτό να σκέφτεσαι ,πόσο το είχες φτάσει ?

Δεν έχω ιδέα, δε μου μετρησε ποτέ τίποτα, ούτε καν ωοθηλάκια πριν την ωοληψία.. Κάποια στιγμή ρώτησα τη βοηθό του σε έναν υπέρηχο αν είναι πάνω από 12, και μου είπε ναι και τριζωνικό. Τώρα πόσο ήταν ακριβώς δεν έχω ιδέα.. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου σας καληνυχτω....γιατι κλεινουν τα ματακια μου...θα τα πουμε αυριο....Φιλακια!! ματσσσ!!! μουτσσσ!!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε Κοριτσια μου....

Καληνυχτα ριτσακι μας....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνυχτα Ριτσα!!!!!!!!!!!!! Καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, βρε Κοαλακι το ειχε με λουρι στη πλατη!!!!!!!!!!! Πρεπει να ηταν τουριστρια ξενη....Τι να πω;;; Δεν υπήρχε περιπτωση να την δεσω την δικια και ζωηρη πολυ να ηταν...αλλα δεν ξερω εκεινη πως το εκανε...

Κοριτσια ακουσατε στις ειδησεις για τα ιχνη του μπεν που χαθηκε πριν απο 23 χρονια.....??????? αν ειναι οντως το παιδι αυτο στην κυπρο η μανα θα τρελαθει............:shock::shock::shock:

ΗΡΩΑΣ παντως τοσα χρονια πολεμαει......ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ.....!!!!!!!!

Θυμαμαι ημουν στο δημοτικο και ειχε αναρτηθει η φωτογραφια του ως προς αναζητηση οταν σημανε silver alert :!:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου σας καληνυχτω....γιατι κλεινουν τα ματακια μου...θα τα πουμε αυριο....Φιλακια!! ματσσσ!!! μουτσσσ!!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε Κοριτσια μου....

Καληνυχτα Ριτσακι!!!!!!!!!!Ονειρα γλυκα!!!!!!!

1sh1p2.png

Και εγω αυτο διαβαζω αυτες τις μερες στο Fb....Σκεφτομαι εκεινη την μανα του Μπεν....που ελπιζει, προσευχεται, ψαχνει....εδω και 23-24χρόνια...

Και το ζευγαρι των Ελληνων που βγηκε στη δημοσιοτητα τις προαλλες με εκεινο το ξανθο κοριτσακι των Ρομα...

Και πόσα αλλα ζευγαρια, βιωνουν τετοιες απαισιες και δυσκολες καταστασεις!:(

Διαφημίσεις

Και εγω αυτο διαβαζω αυτες τις μερες στο Fb....Σκεφτομαι εκεινη την μανα του Μπεν....που ελπιζει, προσευχεται, ψαχνει....εδω και 23-24χρόνια...

Και το ζευγαρι των Ελληνων που βγηκε στη δημοσιοτητα τις προαλλες με εκεινο το ξανθο κοριτσακι των Ρομα...

Και πόσα αλλα ζευγαρια, βιωνουν τετοιες απαισιες και δυσκολες καταστασεις!:(

Και δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να κλεψεις ενα παιδι....?????? να την κανεις την μ@@@@@@ για εμπορια οργανων.....?????? αν οχι ποιος ειναι ο λογος....????? να παιρνεις τα προνιακα επιδοματα οπως η οικογενεια των ρομα......??????

Οπως επισης δεν μπορω να καταλαβω πως εκλεψαν το παιδι (αν ισχυει βεβαια αυτο το σεναριο τελικα) και δεν πηρε κανενας χαμπαρι και δεν ειδε κανενας κανεναν υποπτο εκει....?????????

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μονο στη σκεψη.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να κλεψεις ενα παιδι....?????? να την κανεις την μ@@@@@@ για εμπορια οργανων.....?????? αν οχι ποιος ειναι ο λογος....????? να παιρνεις τα προνιακα επιδοματα οπως η οικογενεια των ρομα......??????

Οπως επισης δεν μπορω να καταλαβω πως εκλεψαν το παιδι (αν ισχυει βεβαια αυτο το σεναριο τελικα) και δεν πηρε κανενας χαμπαρι και δεν ειδε κανενας κανεναν υποπτο εκει....?????????

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μονο στη σκεψη.......!!!!!!!!!!

Για μενα ολα αυτα ειναι αρρωστημενα πραγματα.Δεν υπαρχει λογος.Απλα ενα αρρωστημενο μυαλο εχει μονοτον δικο του λογο!!!!!!!!

1sh1p2.png

Για να τρελαθεις...........ειναι ολες αυτες οι περιπτωσεις!!!!

Εδω εμας, εδω στη πολη μας, πηγαινε ο αντρας μου το παιδι με το καροτσι βολτα, οταν ειχε ρεπο και εγω δουλευα , ηταν δεν ηταν η μικρη 1,5χρ και σταματησε ενα αυτοκίνητο διπλα τους και ρωταγε αν ειναι δικο του το παιδι, και τι ωραιο κοριτσακι, πώς το λενε και φερτο να του δωσω ενα φιλακι!!! Και τον ειχε βρισει ο αντρας μου και εφυγε εκεινος με το αυτοκινητο!!!!!:evil:

Και μου το ελεγε εμενα μετα και σκεφτομουν....και ελεγα σκεψου τι μπορουσε να γινει αν καποιος ειναι πιο αφελης, πιο απροσεχτος....

Μακρυα απο εμας!!!!!!!!!!!!!!! Να τα εχουμε γερα τα παιδακια μας και κοντα μας!!!!!!!!!!!!!!

Εδω εμας, εδω στη πολη μας, πηγαινε ο αντρας μου το παιδι με το καροτσι βολτα, οταν ειχε ρεπο και εγω δουλευα , ηταν δεν ηταν η μικρη 1,5χρ και σταματησε ενα αυτοκίνητο διπλα τους και ρωταγε αν ειναι δικο του το παιδι, και τι ωραιο κοριτσακι, πώς το λενε και φερτο να του δωσω ενα φιλακι!!! Και τον ειχε βρισει ο αντρας μου και εφυγε εκεινος με το αυτοκινητο!!!!!:evil:

Και μου το ελεγε εμενα μετα και σκεφτομουν....και ελεγα σκεψου τι μπορουσε να γινει αν καποιος ειναι πιο αφελης, πιο απροσεχτος....

Μακρυα απο εμας!!!!!!!!!!!!!!! Να τα εχουμε γερα τα παιδακια μας και κοντα μας!!!!!!!!!!!!!!

Απαπαπαπαπαπαπαπππαπα!!!!!!!!!!!Τι γινεται!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Για μενα ολα αυτα ειναι αρρωστημενα πραγματα.Δεν υπαρχει λογος.Απλα ενα αρρωστημενο μυαλο εχει μονοτον δικο του λογο!!!!!!!!

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο μποτσακι μου.......!!!!!!!

Η εμπορια οργανων και η κλοπη προνιακων επιδοματων κοινως εξαπατηση μονο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ μπορει να ειναι.......κυριως το πρωτο!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο μποτσακι μου.......!!!!!!!

Η εμπορια οργανων και η κλοπη προνιακων επιδοματων κοινως εξαπατηση μονο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ μπορει να ειναι.......κυριως το πρωτο!!!!!!!!!!

Ε βεβαια!!!!!!!!!!!!Γι να σκεφτεις να το κανεις αυτο πρεπει να εισαι πολυ αρρωστος!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Α στην αδερφη μου συνεβη κατι παρομοιο πριν λιγα χρονια, περιμενε στη σταση να παρει το λεωφορειο (18 ετων) και ξαφνικα σταματει ενα αυτοκινητο και της λεει ελα μεσα να σε παω οπου θες και αν γνωριζεις αλλα παιδια κλπ.

Η αδερφη μου στροφη και πισω στο σπιτι κατευθειαν ετρεξε.

Και τις προαλλες ακουστηκε κατι τετοιο εδω στο χωριο και αμεσως εβαλα τον ανδρα μου να δωσει σημα........;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Α στην αδερφη μου συνεβη κατι παρομοιο πριν λιγα χρονια, περιμενε στη σταση να παρει το λεωφορειο (18 ετων) και ξαφνικα σταματει ενα αυτοκινητο και της λεει ελα μεσα να σε παω οπου θες και αν γνωριζεις αλλα παιδια κλπ.

Η αδερφη μου στροφη και πισω στο σπιτι κατευθειαν ετρεξε.

Και τις προαλλες ακουστηκε κατι τετοιο εδω στο χωριο και αμεσως εβαλα τον ανδρα μου να δωσει σημα........;)

Καλα εκανες!!!!!!!!!αμαν πια δηλαδη!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω!!!!!!!!!

Κλεινουν τα ματια μου και νιωθω και ταλαιπωρημενη!!!!!!!!!

Καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα!!!!!!

Τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...