Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ααα, ξεχασα εσυ εχεις και τα μεσα!!!!!!!!!!!!!χιχιιχιχι:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Να τολμησει κανεις να μας πειράξει, να δει τί θα πάθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Αμεεεεεεεεε, θα μετανιωσει την ωρα που γεννηθηκε....:evil::evil::evil:

Περα απο την πλακα εδωσε σημα και κινητοποιηθηκαν αμεσως και συνελαβαν 2 αλλοδαπους για εμπορια οργανων......:shock::shock::shock:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμεεεεεεεεε, θα μετανιωσει την ωρα που γεννηθηκε....:evil::evil::evil:

Περα απο την πλακα εδωσε σημα και κινητοποιηθηκαν αμεσως και συνελαβαν 2 αλλοδαπους για εμπορια οργανων......:shock::shock::shock:

Αντε....Καλα τους εκαναν!

Ασχετο, παρακολουθειτε το DANCING;

Δεν το βλεπω εγω αυτο.....!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καληνυχτα, ονειρα γλυκα.....!!!!!!!

Κοριτσακια μου και εγω παω για υπνο, τα λεμε αυριο.....!!!!!!

Φιλακιαααααα πολλαααααα......!!!!!! Ονειρα γλυκα.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καληνυχτα και εγω παω για νανι....

Οσο για το χορευτικο, εγω το ψιλοβλεπω αν δεν εχει κατι αλλο να χαζεψουμε!!! εκτος των χορευτικων που μας κανει και η μικρη μας οταν το παρακολουθει!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Χρονια πολλα για την ημερα!!!!! τι μου κανετε?? εγω και ο αντρας μου ειμαστε μπουκωμενοι πλεον αλλα δε μας νοιαζει καθοοοολου γιατι ο μικρουλης ειναι πολυ πολυ καλυτερα!! ολη νυχτα μονο μια φορα εβηξε και κοιμηθηκε σαν πουλακι, ηπιε και πολυ γαλα που το ειχε μειωσει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααααααααααααα κοριτσακια μου....:D:D:D

Τι κανετε.....????? ολες καλα......?????

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 07:30, παιξαμε, ηπιαμε γαλα, αλλαχθηκαμε και τωρα συνεχιζουμε το παιχννιδι μας μεχρι να φαμε φρουτο, τοστακι, να πιουμε χυμουλι και να παμε βοοοοοολτα πρωτα να δουμε παρελαση και μετα οπου μας βγαλει ο δρομος μας :confused::confused::confused:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ γιουυυυυυυπι, μπραβο στο μικρουλι σου που ειναι αισθητα καλυτερα :D και περαστικα σε εσας :(.

Παω να κανω λιγες δουλειτσες οσες προλαβαινω κα μετα εεεεεεξω......!!!!!!!!

Δεν ξερω αν θα μπω πριν φυγουμε αλλα δεν το αποκλειω κιολας, φιλακια για την ωρα!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα! Χθες σας την έκανα χωρίς καληνύχτα!

Αγορομαμυ μπράβο ο μικρός! Άντε και περαστικα και σε σας τώρα και γρήγορα!

Κοαλακι θα δει παρέλαση η φουρτουνιτσα μας; Μη την πας κοντά στους επίσημους όμως γιατί την.βλέπω να γκρεμίζει την εξέδρα! :tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλημερα συμπεθερα και Ελλη!!

Συμπεθερα βαλε και την φουρτουνα να παρελασει να τη θαυμασει ο κοσμος πως θα περνα σαν οδοστρωτηρας χαχαχα!!!

Ελλη τι κανετε?? κοιμηθηκες καλα???

Εμενα τωρα ξανακοιμηθηκε ο μικρος και αραζω λιγο! ο μπαμπας μας ο καημενος επρεπε να παει στην παρελαση και δεν ειναι και στα καλα του!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καθαρισα αντιδια και βραζω και 3 παντζάρια που μου έμειναν..

Μια ερωτηση: η Stefaniana έχει πολυ καιρό να μπει. λέτε να γεννησε;;

πωπω τρελαινομαι για χορταρικα! ειδικα τα πατζαρια τα πλακωνω στο ξυδι και ειναι μουρλια!! το μεσημερι θα φτιαξουμε μακαροναδα πεστο που φτιαχνουμε μονοι μας τη σαλτσα αλλα ο μικρος δε θα φαει γιατι θα του πεφτει πολυ βαρυ αυτο γιατι ολα ειναι ωμα στη σαλτσα! του ετοιμαζω κατσικακι με λαχανικα στην κατσαρολα. η Stefaniana σε ποια εβδομ ηταν? επαιζε να γεννησει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Σας αφηνω γιατι εχει ξυπνησει ο μικρουλης και εχει ορεξη για παιχνιδι! τωρα παιζουμε κρυφτουλι και οταν με βρισκει τρεχει και του απλωνω το μαγουλο μου και με φιλαει!!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ σας λεωωωωωω!! χαχαχα! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε ζουζουνες μου??????Οοοοοοοοοοοοολες καλα??????

Εμεις ξημερωσαμε καλυτερα απο χθες Δοξα σοι ο Θεος!!!!!!!!!

Φαγαμε το υπεροχο πρωινο μας γιαουρτακι με κουακερ και τωρα ερχομαστε γυρω γυρω μεχρι να παρουμε το αυτοκινητακι μας να παμε μεχρι την κολλητη μας να πιουμε εναν καφε σαν ανθρωποι!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου μια χαρα ο Δημητρακης μας!!!!!!!Αυτο ηταν!!!!!

Ειπαμε Δημητρακης και Μαριαννα δεν μασανε!!!!!Αχτυπητο ζευγος!!!!!!!!

Περαστικουλια και σε σας τωρα αλλα πιστευω οσο βλεπετε να συνερχεται ο μικρος θα συνερχεστε κι εσεις!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι μου!!!!!!!!!Τον νου σου μαρηηηηηηηηηηηηηηη στην φουρτουνα .Κρατα τη σφιχτα γιατι βλεπω να την κανει την παρελαση!!!!!!!!

Καλημερα Ελλη μου!!!!!!εισαι καλα????

1sh1p2.png

Καλεε με βάρδιες μπαίνουμε;; Χαχαχα!

Μποτσακι καλημέρα! Καλα είμαι εκτός από τα μικροπονακια που σας ανέφερα χθες αλλά δεν με τρομάζουν γιατί μπαίνω στο μήνα μου σε λίγο οπότε είναι λογικά. Αφού δεν είναι έντονα και συχνά όλα οκ! Προετοιμάζονται να βγούνε! Και φαγάκι έφαγα σήμερα και χαίρομαι που πάει το στομάχι μου προς το καλητερο.. Νιώθω λες και είχα να φάω χρόνια! Αλλά φυσικά και σαλατουλα μαζί γιατί συνήθισα και δεν μπορώ χωρίς. Μικρές μερίδες για να μπορώ και να χωνέψω φυσικά! Εσύ τι κανείς;; Καλα να περάσεις στην κολλητουλα σου και καλό καφέ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...