Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπεραααααααααα κοριτσιααααααααα!!!!καλα εισαστε??????πως τα περασατε σημερα??????πηγατε παρελαση?????

εμεις πριν λιγο μαζευτηκμε ειχαμε παει για καφεδακι με κατι φιλους μας και τωρα αραζουμε!!!

αγορομμαμυ μου!!!!!!!καλα εισαστε??????????

κοαλακι μου,εκπληξη ο μπαμπας σας εκανε??????????μια χαρουλαααα!!!!!!η Μαριαννα μας καλα ειναι???????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθερααααα τι υπεροχη εκπληξη!! καλως τον δεχτηκατε τον συμπεθερο, θα κατσει μερες??? η φουρτουνιτσα μας θα πηρε μεγααααλη χαρα!! εμεις καλα ειμαστε, κοιμαται ο γαμπρος και εμεις εχουμε παρει αγκαλια τους υπολογιστες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια καλησπερα!! ολες καλα?? εμεις καλα! τωρα κοντευει να κοιμηθει και ο μικρος! Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε???

Μποτσακι μου γλυκο τσααααααα! Μαρη να ξερεις οι ντουζιερες στο ΡΕΑ ειναι πολυ χαμηλες, αν θες μονο να λουστεις και οχι να κανεις μπανιο και να λουστεις εκεινη την ωρα ειναι δυσκολο να μεινεις σκυμενη! πιστολακι να παρεις, δεν εχει. Μονο ενα σαπουνι βιολογικο φαρμακευτικο για την ευαισθητη περιοχη παρεχουν, σερβιετες μεγαλες και εσωρουχο μιας χρησης! και φυσικα καθαρα σεντονια και πετσετες καθε μερα! το πρωι κατα τις 10 περνανε και τα αλλαζουν, εγω εκεινη την ωρα πηγαινα στο σαλονακι ή κατεβαινα στην καφετερια με τις πυτζαμες κυρρρρρια οπως ολες οι λεχωνες!!! το μωρο θα στο φερνουν κατα τις 9 το πρωι που θα καθαριζουν το δικο τους θαλαμο και θα αεριζουν...

Αγορομαμυ μουυυυυυυ ολα καλα?????Μαρη δεν καταλαβα τι εννοεις με τις ντουζιερες.Δεν θα μπορω να λουστω δηλαδη?

Ε θα παρω κι ενα ζευγαρι πετσετες μαζι μου λεω!

1sh1p2.png

Καλησπεραααααααααα κοριτσιααααααααα!!!!καλα εισαστε??????πως τα περασατε σημερα??????πηγατε παρελαση?????

εμεις πριν λιγο μαζευτηκμε ειχαμε παει για καφεδακι με κατι φιλους μας και τωρα αραζουμε!!!

κοαλακι μου,εκπληξη ο μπαμπας σας εκανε??????????μια χαρουλαααα!!!!!!η Μαριαννα μας καλα ειναι???????????

πατουσιτσα μου!! καλα ειμαστε!! βολταρατε ε?? καλα κανατε, ειχε υπεροχη μερα σημερα!!! εμεις δεν πηγαμε παρελαση οι αρρρωστοι!!! εσεις πηγατε παρελαση? κανει ο αντρουλης σου?

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη??????καλα εισαι????πως τα περασατε σημερα????????ο μπεμπακος μας καλα ειναι??????η δικια μου σημερα παρα πολυ ησυχη!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Συμπεθερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεε τι κανετεεεεε???????????

Η Δεσποινουλα μας?????????

1sh1p2.png

Αγορομαμυ μουυυυυυυ ολα καλα?????Μαρη δεν καταλαβα τι εννοεις με τις ντουζιερες.Δεν θα μπορω να λουστω δηλαδη?

Ε θα παρω κι ενα ζευγαρι πετσετες μαζι μου λεω!

εννοω οτι αν δε πρεπει να βρεξεις την τομη και χρειαστει να σκυψεις μονο για το κεφαλι θα δυσκολευτεις, θα πρεπει να γονατισεις γιατι ειναι πολυ χαμηλα!! αλλιως να εισαι ορθια και να σκυψεις πολυ τη μεση σου! αν θα μπορεις να κανεις κανονικα μπανιο μια χαρα θα τα καταφερεις ολα!

to1Np2.png

KCkop2.png

πατουσιτσα μου!! καλα ειμαστε!! βολταρατε ε?? καλα κανατε, ειχε υπεροχη μερα σημερα!!! εμεις δεν πηγαμε παρελαση οι αρρρωστοι!!! εσεις πηγατε παρελαση? κανει ο αντρουλης σου?

μαναρι σημερα ξυπνησα στις 4,30 το απογευμα.........!!!!πολυ υπνο!!!!!!μπα οχι δεν κανει παρελαση!!!!!

εισαστε καλυτερα τουλαχιστον???????????

d.gif

Η Στεφανιάνα έχει ΠΗΤ 7/11, άρα όντως μπορεί να έχει γεννήσει!!!!!!!!!!!!! Ή να κοντεύει πολύ σύντομα να αποκτήσει τον μπέμπη της!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι ήρθε ο άντρας σου; Τέλεια!!! Έμαθε ότι η κόρη του μοιραζε φιλιά στους μαθητες και στους φανταρους και ηρθε να λαβει τα μετρα του;

Πατουσιτσα μου, και εσεις βολταρατε;

Ωραιες μερες μας εκανε!!!

Μαρακι βορινο, καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεε τι κανετεεεεε???????????

Η Δεσποινουλα μας?????????

Η Δεσποινα μου,πολυ ησυχη σημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με χει πιασει ανησυχια!!!!!τοσο πολυ!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

εννοω οτι αν δε πρεπει να βρεξεις την τομη και χρειαστει να σκυψεις μονο για το κεφαλι θα δυσκολευτεις, θα πρεπει να γονατισεις γιατι ειναι πολυ χαμηλα!! αλλιως να εισαι ορθια και να σκυψεις πολυ τη μεση σου! αν θα μπορεις να κανεις κανονικα μπανιο μια χαρα θα τα καταφερεις ολα!

εμ δεν θα μπορω γιατι θα εχω την τομη.Απο κατω θα κανω μονο κι επανω τοπικα!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!Ουτε λουσιμο???????

1sh1p2.png

Καλησπερα κοπελες μου!

Τι κανετε?

ΜΑΥ μου,ποσο χαιρομαι που ολα κυλουν αισιοδοξα και καλα για το κοριτσακι σας!Να σαι καλα κοπελα μου,που παντα μας κρατας ενημερες!Στελνουμε την αγαπη μας και τη θετικη μας ενεργεια!Εσεις ειστε καλα?Η Βασιλικουλα?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,ειχατε και σεις περιπετειες με το μικρο διαβασα!Περαστικα σας!Σιδερενιος και να ειναι η τελευταια ''βαρια''ιωση που περναει!Οσο για σας,σιγουρα θ'ανακαμψετε,βλεποντας το θηριακη σας να ειναι καλυτερα μερα με τη μερα!Μωρε τι ωραια που παίζεται εσεις!Με φιλιααα!Και γω,για καθε μπουκια φαγητου που τρωει η μικρη,της δινω και ενα φιλακι στο χερακι της λεγοντας''ΜΠΡΑΑΑΒΟΟ''!Ξεκαρδίζεται και αυτη στα γελια!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι καλη που ειναι η κορουλα σου!Τι γλυκια!

Πως εισαι εσυ καμαρι μου?Πολυ βαρβαρες ωρες ξυπναει ο αντρας σου!Αλλα τον καταλαβαινω!Και γω οταν δουλευα Θεσσαλονικη,επιανα 7 το πρωι και ξυπνουσα απο τις 4.30!Οποτε,οταν ημουν πρωι,προσπαθουσα να κοιμηθω απο της 9 το βραδυ!:roll:

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,χαιρομαι που πλεον γεύεσαι γεύσεις,χωρις να χρειαστεί να επισκεφτεις την κ.τουαλετα!Ειναι επειδη εχει κατεβει ο μικρος,οποτε το στομαχι εχει ερθει σε καλυτερα επιπεδα και δε δεχεται πιεση!Ετοιμο δηλαδη το δωματιο?

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ,εστελνε φιλια το κοριτσακι σου?Χαχαχαχα!Θα ηταν αξιοθαυμαστη!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει το μπουμπουκι σου?Θηλαζεις αποκλειστικα?

Αναφορικα με τα σουτιεν,ειχα παρει και γω 2 θηλασμου,απο τα ΛΗΤΩ!Απο ενα σημειο και μετα,φορουσα κατι αθλητικα που ειχα,τα οποια με ειχα βολεψει εξισου καλα!Ειναι αναλογα και τη σε βολευει,εαν εχεις βαρη στηθος ή οχι!

ΖΩΗ ΜΟΥ,ειστε καλα?Τι κανει η Θεσσαλονικη μου,η γενετειρα μου?Να την χαιρομαστε!!!Χεχε!Γιορταζε γεια!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μουυυ,μαρηηηη,με φαινεται,θα γεννας και θα σε παρουν σηκωτη απο το κομμωτηριο,και συ θα κρατιεσαι απο τις καρεκλες γιατι θα θελεις το μαλλι στην ''τριχα''!Χεχεχε!Περαν τις πλακας,επειδη η γεννα,ειτε με ΚΤ ή ΦΤ,ειναι ενα μεγαλο σοκ για τον γυναικειο οργανισμο,η γυναικα νιωθει πως περιποιωντας τον εαυτο της,αλλαζει η ψυχολογια!Και πραγματικα ισχυει!Ολο μιλουν για φαγητα οι κακουργιες?Εγω θα σου πω,πως αυτες τις μερες ξεσκιστηκα στις ''μελιτζανες''!!!!Χαχα,μιλαμε για πολυυυυυυυυ ''μελιτζαααααανα''!Αφου ανεβηκα σημερα στη ζυγαρια και ελεγα σιγουρα θα τσιμπησα 2 κιλα!Ευτυχως επιμενω να ειμαι κατω απο 50!:mrgreen:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κανετε μανα και κορη?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,ολα καλα?Επειδη οι καιροι,οπως ηδη αναφερατε ειναι δυσκολοι,και σιγουρα οταν εχεις κοινωνικες εκδηλωσεις,οπως η βαφτιση του παιδιου,θελεις διπλα σου ανθρωπους που αγαπας,αλλα δεν μπορεις να εχεις λογω οικονομικου,προσωπικα,θα διοργανωνα αργοτερα κατι για τους συναδελφους!Κατι οικονομικο μεν,αλλα να τους ευχαριστησω για το ενδιαφερον και την αγαπη!Εαν παλι,καποιος παρεξηγηθει που αυτο δεν εγινε την ιδια μερα,τοτε ειναι κακοπροαιρετος και δεν αξιζει να βρεθει μαζι σας!

NGN,δευτερομανουλα,χαιρομαι που ειστε καλα!Ξεκουραζεσαι μωρε κοπελα μου?

Ριτσα μου,πως εισαι?Οτι νιωθεις τωρα,τα νιωθεις παντα οταν ειναι να ρθει περιοδος και καθυστερει?

Κοριτσια,το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ,τι κανει?Μιλαει καμια μαζι της?

Εμεις περασαμε πολυ καλα!Ειχαμε κοσμο,γιαγιαδες/παππουδες,νονος,θειει,θειες!Ειχαν ερθει αυθημερον,ευτυχως η μητερα μου εφυγε σημερα,οποτε ειχα μεγαλη βοηθεια!Η μικρη ηταν αψογη!Παρολο τον κοσμο,ηταν τοσο χαρουμενη και δεκτικη με ολους!

Βεβαια για μενα και τους γονεις μου,το κλιμα ηταν καποια στιγμη βαρυ,εχω αρχισα παλι να κλαιω,μιας και περιμενα τηλεφωνο απο τον θειο,το οποιο ποτε δεν εγινε!:roll::roll:

Αχ κοριτσάκι μου δεν έφταιγε ο μπεμπουλης μου για τους εμετούς. Απλά με πείραζξα τα παντα. Κρέας είχα να φαω από το πασχα. Το χοιρινο το κρέας είχα να το φάω από τον δεύτερο μήνα. Το μονο που ετρωγα ήταν λίγος κιμάς μοσχαρίσιος μονο που από τα μέσα του πέμπτου κόπηκε και αυτος.. Ας πούμε τώρα για βράδυ έφαγα σαλατουλα γιατί δεν ήθελα φαγητό λόγω του οτι το μεσημερι μου έπεσε λίγο βαρύ και μια κουταλιά στην κυριολεξία γλυκό. Έφερε σπάτουλα ο πεθερός μου. Ε το γλυκο με πείραξε και μου ανεβαινει. Μιλάμε για τελείως αντίθετες καταστάσεις. Δεν ξέρω ποια τι να τρωω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Στον νιπτηρα δεν παίζει να μπορεί να λουστει και να ξεπλυθει με το πιστολακι του ντους; Ε, και καποιος δικος της θα ειναι να την βοηθησει!!!!

Συμπεθερααααα τι υπεροχη εκπληξη!! καλως τον δεχτηκατε τον συμπεθερο, θα κατσει μερες??? η φουρτουνιτσα μας θα πηρε μεγααααλη χαρα!! εμεις καλα ειμαστε, κοιμαται ο γαμπρος και εμεις εχουμε παρει αγκαλια τους υπολογιστες!!!

Ευχαριστω πολυ :D

Θα κατσει μονο μεχρι την πεμπτη δυστυχως :(:(:(

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ηρθες μαρη απο τα σουρτουκια....??? Περασατε καλα....?????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ουουυυυυυ :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τσουπρες μουυυυυυυ να μαι και εγω.....!!!!!!

Τι κανετε....??????? ολες καλα.....?????

Εμεις ειμαστε πολυυυυ καλα γιατι ηρθε ο ανδρουλης μου, μας εκανε εκπληξηηηηηη, ενω ειχε πει θα ερθει αρχες του μηνα τελικα τα καταφερε πιο πριν, απο τις 5 τα ξημερωματα ηταν στα μετρα και μας ηρθε στις 5 το απογευμα.

Εννοειτε δεν καναμε τιποτα το απογευμα απλα καθησαμε με τον μπαμπα μας....:D:D:D

ΜΑΥ ΜΟΥ περναμε οι μερες και σε λιγο καιρο θα ειστε ολοι μαζι, η μικρουλα σας ειναι δυνατη, το εχει αποδειξει αλλωστε.....;)

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥ τι κανετε....????? πως ειστε σημερα...?????? ο μαγουλακιας σου :tongue::tongue: τι κανει.....???????? παιξατε διαβασα, μπραβο σας!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανετε εσεις...????? ολα καλα.....?????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ευχαριστο που ξημερωσατε καλα χωρις πονους....;)

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ πως ειστε...????? το κοριτσακι σου πως τα παει.....??????

Παω να κανω κατι να φαω και ερχομαι, ο ανδρουλης μου πηγε βολτιτσα και η μαριαννα κοιμαται.....

Σημ: η ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ηταν στην 38η εβδομαδα οταν μας εστειλε τα τελευταια της μηνυνατα και ηταν αν θυμαμαι καλα πριν μια εβδομαδα πανω κατω.

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!Περασατε ομορφα ε??????

Καλως τον δεχτηκατε τον αντρουλη σας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...