Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ ουουυυυυυυυ..........!!!!!!!! Τι κανεις....????????

Εγω πινω sprite.....:confused::confused::confused:

Καλα ειμαι μαναρακι μου...ξεπατωθεικα στις δουλειες...αλλα κατ'αλλα καλα ειμαι Koalaki μου....:tongue::tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιαμιιιιιιι η πιτσα αλλα και τα αυτα με πατατες.

Φαε κατι αλλο να μην κοιμηθεις νυστικη και θυμωσει:evil: η δεσποινουλα σου.

Καλα η Δεσποινα σημερα ολο κοιμαται...............................που και που ριχνει κανα τεντωμα....και νανι παλι!δεν εχει κεφια!!!:(:(:(

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλα η Δεσποινα σημερα ολο κοιμαται...............................που και που ριχνει κανα τεντωμα....και νανι παλι!δεν εχει κεφια!!!:(:(:(

Μηπως δεν της αρεσαν τα αυγα με πατατες......??????:confused::confused::confused: χαχαχααχχαααχαχχαα

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μηπως δεν της αρεσαν τα αυγα με πατατες......??????:confused::confused::confused: χαχαχααχχαααχαχχαα

μπαααααααααααααααααα!!!!!ειναι τοσο λιχουδα και φαγανη που χαιρεται καθε φορα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αλλα σημερα τιποτα..................!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Που εισαι εσυ μαρη........????? η μια ερχεται η αλλη φευγει...:confused::confused::confused:

Εδωωωωωωωωωωωωωωω σας εδωσα την αδεια να μιλατε για φαγια αλλα πρεπει να μου δωσετε κι εσεις την αδεια να αποχορω!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Καληνυχτα και απο μενα!!!!!!!!!!!!! Αυριο μας περιμενει πολυ πρωινο ξυπνημα και διαφορες δουλιτσες εκτος σπιτιου!

Τα λεμε! Φιλακια και καλη συνεχεια!

Εδωωωωωωωωωωωωωωω σας εδωσα την αδεια να μιλατε για φαγια αλλα πρεπει να μου δωσετε κι εσεις την αδεια να αποχορω!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μποτσακι μουυυυ.....τι μου κανεις;;;

Πας για νανι η οχι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχτα και απο μενα!!!!!!!!!!!!! Αυριο μας περιμενει πολυ πρωινο ξυπνημα και διαφορες δουλιτσες εκτος σπιτιου!

Τα λεμε! Φιλακια και καλη συνεχεια!

Καληνυχτα Ηλιοβασιλεμα μου.....

Τα λεμε αυριο ....Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Τι αλλα νεα patoysitsa μου;;

τιποτα το ιδιαιτερο Ριτσα μου!!!!ησυχια κατα τα αλλα!!!!

d.gif

Δεν χρειαζεται να στη δινουμε, την παιρνεις μονη σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

Για ποια φαγητα λες μαρηηηηη.....???? δε μιλησαμε σημερα για φαγια εκτος απο τις φακες, την πιτσα, τις πατατες με τα αυγα και τις μελιτζανες της μαριας.....??????!!!!!!!!! Χαχαχαχαααχαχ.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν χρειαζεται να στη δινουμε, την παιρνεις μονη σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι να κανω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη????????????

Να μου πεφτουν τα σαλιαααααααααααααααααα???????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...