Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τα υποθετα ειδικα στο τριτο τριμηνο ειναι πολυ πιο ασφαλες για να μην προκληθει δυσφορια και προωρος τοκετος, οσο και να ακουγεται παραξενο με την εισοδο του υποθετου δεν κινδυνευει το εμβρυο αρκει βεβαια να γινει προσεκτικα και οχι με βια.

Προσεχω απιστευτα κοαλακι μου.....

Σε ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις συμβουλες.Αληθεια εισαι παρα πολυ καλη και πολυ ενημερωμενη....Να'σαι καλα...

Τα λεμε αυριο.....Φιλια...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου εγω θα σας αφησω για να παω να ξαπλωσω λιγο. Το απογευμα θα παμε τη μικρη στην πεθερα μου και μετα μια βολτιτσα οι 3 μας, θα γυρισουμε το βραδυ, οποτε θα τα πουμε τοτε.....:D

Καλο μεσημερι σε ολες......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα!

Ξυπνησαμε πολυυυυ νωρις σημερα!Στις 6!Βεβαια δεν καλοκοιμηθηκαμε,γιατι η μικρη γκρινιαζε συνεχεια(σαν τον παλιο καλο καιρο,που λενε)!Συνεπως,κοιμηθηκα στο δωματιο της,για να μην πηγαινοερχομαι και για να μην την παρω στο κρεβατι μας!Ευτυχως στα γευματα της ειναι καλη!

Το πρωι πηγα σε μια καλη φιλη,που γεννησε πριιν 40 μερες!Δε εχω λογια να περιγραψω την εικονα!Τοσο δα μικρουλα!Αφου την πηρα αγκαλια και με επιασε ταχυπαλμια απο τη συγκινηση!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,και γω δεν το προλαβα το ρεπορταζ!Πρεπει να ηταν τοσο συγκινητικο!Ειμαστε φορτισμενες και απο τη ΜΑΥ μας!Σιγουρα θα μας επιαναν τα κλαμματα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ειστε καλα?Ο Δημητρακης μας συνηλθε τελειως?Εσεις?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανεις?Εφορια ε?Ασε και μας,μας ''χαντακωσαν'' και φετος!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ,δε σε προλαβα γειτονισα μου!

Δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση απο τον γιατρο!Εαν ερχεσαι σε αυτον στην Κοζανη,ειχα ακουσει καλα λογια!Καταρχην,ξερω πως υπαρχουν και ειδικα τεστ που ελεγχουν απωλεια αμνιακου υγρου!Ακριβα μεν,αλλα πως και δε στο πρότεινε για παν ενδεχόμενο?

Ειχα παθει και γω στην εγκυμοσυνη κατι σαν μυκιτιαση,αλλα απο τη συχνη χρηση σερβιετας!Ειχα πολυυυ εντονη φαγουρα και υγρα που νομιζα πως ηταν αμνιο!Με πλυσεις χαμομηλιου το αντιμετωπισα!Και καλο στεγνωμα μετα!Οταν ειχα παει στο γιατρο ηδη ειχα καθαρησει!Ευχομαι ολα να κυλησουν καλα!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ευχομαι να ξεκουραστηκες!Εισαι καλα?

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,πραγματικα ο θηλασμος ειναι ανθρωπινο ενστικτο!Ακομη ομως και να μην τα καταφερετε κοριτσια,να μην το βαλετε κατω,οπως εγω!

Οπως σας ειχα πει,θηλασα μονο 2 μηνες!Οταν μου κοπηκε το γαλα,κοντεψα να παθω καταθλιψη!Ενιωθα τυψεις,και με τις ορμονες να κανουν ''παρτυ'',καταλαβαινετε!Οτι καταφερετε!Ολα να πανε καλα καλες μου!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,μουρμουρα πολυ το μπεμπαι σου?Ελεγξε τα ουλα της,μηπως πριστηκαν!Και μενα απο πολυ νωρις ειχαν πριστει και ειχε πολυυυ γκρινια!Ξυπναει τα βραδια?

Οι υπολοιπες κουκλες τι κανετε?

Εγω δεν προλαβα να μαγειρεψω σημερα!Θα κανω ομως φακες!

Πηγα το πρωι και κουρευτηκα!Επιτελους,διοτι την τελευταια φορα,η κομμωτρια(οχι αυτη που παω),μου τα ειχε κοψει απαισια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια μου,παω να ξαπλωσω και να διαβασω το βιβλιο μου,''Η καρδια θυμαται!'',Καιτη Οικονομου!Ειμαι τρλεηηηηη βιβλιοφαγοςςς!Εμπλουτιζω,οσο πιο συχνα μπορω τη βιβλιοθηκη μου!Ουτε το χομπι μας δεν μπορουμε πλεον να κανουμε!Μετα εχει γυμναστηριο,οποτε θα τα πουμε το βραδακι!

Καλο απογευματακι σε ολες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Καλό διάβασμα Μαράκη μου... και εγώ πίστευα ότι είναι ευκαιρία να διαβάσσω τώρα που κάθομαι, αλλά δεν με βλέπω!!! :-)

Το τραγικό με την Νάσια δεν είναι μόνο ότι της είπε να πάρει αντιβίωση χωρίς να υπάρχει λόγος... αλλά και ότι την άφησε να πιστεύει ότι έχει διαρροή αμνιακού υγρού χωρίς να το ελέγξε!!! Φοβερή αγωνία θα πέρασες Νάσια μου!!! Τι σκέφτεσαι να κάνεις Νάσια μου? Τουλάχιστον όλα είναι μια χαρά και οι μύκητες δεν είναι κάτι να σε απασχολήσει.

Ιωάννα μου μήπως πονάει η μικρή σου και γκρινιάζει... είναι νωρίς για να βγάζει δόντια?

Ηλιοβασίλεμα και εγώ δεν πρόλαβα να δω την εκπομπή... Μακάρι να ήταν μια καλή μέρα σήμερα για την Μικαέλα και την Μαυ... Μαυ καλά έκανες και γύρισες στην δουλειά... όταν έρθει το μωράκι σου σπίτι κάθεσαι πάλι :-)

Εγώ πάντως δεν αγχώνομαι με το θηλασμό. Πιστευω ότι θα τα καταφέρω... αλλά και να μην τα καταφέρω δεν θα στεναχωρηθω... θα το προσπαθήσω και αυτό αρκεί.

Βοήθεια και εγώ δεν θα έχω... μάλλον θα πω στη μαμά μου να έρθει τις 2 πρώτες βδομάδες...

Σήμερα μίλαγα με την πεθερά μου και της είπα ότι κάναμε μία συζήτηση με την θεία του άνδρα μου και ότι μάλλον ενδιαφέρεται να μας κρατάει το μωρό όταν γυρίσω στη δουλειά και η πεθερά μου μου έλεγε να την πάρουμε από την αρχή γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρω μόνη μου (με τον άνδρα μου φυσικά)!!! Μου φάνηκε πολύ υποτιμητικό αυτό που είπε... εκτός από ότι δεν μας περισσεύουν τα λεφτά, δεν νομίζω ότι μπορεί να σου προσφέρει πολλά μια γυναίκα για το μωρό τον πρώτο καιρό!!! Τι θα κάνει δηλαδή... θα το θηλάζει αντί για μένα???? ή θα του δίνει ξένο γάλα για να είμαι αρακτή εγώ???? Να μου έλεγε να μην σταματήσουμε την γυναίκα που έχουμε και τώρα για το σπίτι θα το καταλάβαινα περισσότερο.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Αγορομαμμυ πως είναι ο Δημητράκης? Κοαλάκι η Μαριάννα?

Ριτσα μου φαίνεται ότι έχουν περάσει αρκετές μέρες πλέον... άφαντη ακόμα η ακατανόμαστη?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω και δύο απορίες που έχω... είναι πολύ μεγαλές οι κοιλιές σας... ή αν θυμάστε από ποια βδομάδα μεγάλωσαν πολύ???? Εμένα μου φαίνεται πολύ μικρή ακόμα... αφου πολλές φορές αναρωτιέμαι που χωράει το μωρό!!!

Επίσης σας πονάει το μωρό όταν κινειται???? το νιώθεται συνέχεια????

Εμένα δεν με πονάει... τις περισσότερες φορές το νιώθω σαν φτερούγισμα...μερικές φορες μου δίνει κάτι κλωτσίττσες που δεν πονάνε... και σπάνια καμία που να πονέσει.... Και συνήθως είναι πιο δραστήριο τα απογεύματα... δεν το νιώθω συνεχώς!!!

Αααα... και συχνά έχει λοξυγγα :-)

kPAZp2.png

Nάσια πώς εισαι τωρα με την μυκητιαση; Κανε πλυσεις με χαμομηλι και παρε και τα υποθετα, αφου επιτρεπονται!!! Περαστικα! Όσο για τον γιατρο, τί να πω; Δικιο θα εχετε, αν τον αλλάξετε!

'Οσο για αυτο με το αρθρο για τις πολυκυστικες...τί να πώ; Το μονο που δεν εχω κανει ειναι να τρωω το κυριο γευμα το πρωι!;)

Χριστινακι μην αγχωνεσαι αν ειναι μεγαλη η κοιλια σου κλπ!!!! Σημασια εχει να ειναι γερο το μωρο σου και αυτο θα βρει οσο χώρο χρειαζεται!

Μαρακι Βορινο, Αγορομαμυ το πρωινο απο την ΜΕΝ στο ΙΑΣΩ πολυ συγκλονιστικο...ενα απλο συντομο ρεπορταζ αλλά μονο η εικονα του χωρου με τα μωρα στις θερμοκοιτιδες, με τις μαμαδες και τους πατεραδες διπλα τους, καποιες μαμαδες τα ειχαν αγκαλια στο στηθος....ηταν φοβερο! Κοιταζα και σκεφτομουν την Μιχαελα μας!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???????

Εμένα με έχουν φάει οι δουλειές και δεν έχω προλάβει να μπω 2 μέρες!!!! Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρούλα!

Είστε όλες καλά???????

Διάβασα λίγο τα νέα σας όσο πρόλαβα.

Φιλιά σε όλες!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Καλό διάβασμα Μαράκη μου... και εγώ πίστευα ότι είναι ευκαιρία να διαβάσσω τώρα που κάθομαι, αλλά δεν με βλέπω!!! :-)

Το τραγικό με την Νάσια δεν είναι μόνο ότι της είπε να πάρει αντιβίωση χωρίς να υπάρχει λόγος... αλλά και ότι την άφησε να πιστεύει ότι έχει διαρροή αμνιακού υγρού χωρίς να το ελέγξε!!! Φοβερή αγωνία θα πέρασες Νάσια μου!!! Τι σκέφτεσαι να κάνεις Νάσια μου? Τουλάχιστον όλα είναι μια χαρά και οι μύκητες δεν είναι κάτι να σε απασχολήσει.

Ιωάννα μου μήπως πονάει η μικρή σου και γκρινιάζει... είναι νωρίς για να βγάζει δόντια?

Ηλιοβασίλεμα και εγώ δεν πρόλαβα να δω την εκπομπή... Μακάρι να ήταν μια καλή μέρα σήμερα για την Μικαέλα και την Μαυ... Μαυ καλά έκανες και γύρισες στην δουλειά... όταν έρθει το μωράκι σου σπίτι κάθεσαι πάλι :-)

Εγώ πάντως δεν αγχώνομαι με το θηλασμό. Πιστευω ότι θα τα καταφέρω... αλλά και να μην τα καταφέρω δεν θα στεναχωρηθω... θα το προσπαθήσω και αυτό αρκεί.

Βοήθεια και εγώ δεν θα έχω... μάλλον θα πω στη μαμά μου να έρθει τις 2 πρώτες βδομάδες...

Σήμερα μίλαγα με την πεθερά μου και της είπα ότι κάναμε μία συζήτηση με την θεία του άνδρα μου και ότι μάλλον ενδιαφέρεται να μας κρατάει το μωρό όταν γυρίσω στη δουλειά και η πεθερά μου μου έλεγε να την πάρουμε από την αρχή γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρω μόνη μου (με τον άνδρα μου φυσικά)!!! Μου φάνηκε πολύ υποτιμητικό αυτό που είπε... εκτός από ότι δεν μας περισσεύουν τα λεφτά, δεν νομίζω ότι μπορεί να σου προσφέρει πολλά μια γυναίκα για το μωρό τον πρώτο καιρό!!! Τι θα κάνει δηλαδή... θα το θηλάζει αντί για μένα???? ή θα του δίνει ξένο γάλα για να είμαι αρακτή εγώ???? Να μου έλεγε να μην σταματήσουμε την γυναίκα που έχουμε και τώρα για το σπίτι θα το καταλάβαινα περισσότερο.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Αγορομαμμυ πως είναι ο Δημητράκης? Κοαλάκι η Μαριάννα?

Ριτσα μου φαίνεται ότι έχουν περάσει αρκετές μέρες πλέον... άφαντη ακόμα η ακατανόμαστη?

Χριστινακι μου τι μου κανεις;;

Εγω καλα ειμαι ...η ακατανομαστη δεν εχει ερθει αλλα ειναι οι πολυκυστικες μαναρακι μου...

Τι αλλα νεα;;...εχουμε να τα πουμε καιρο Χριστινακι μου....ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Nάσια πώς εισαι τωρα με την μυκητιαση; Κανε πλυσεις με χαμομηλι και παρε και τα υποθετα, αφου επιτρεπονται!!! Περαστικα! Όσο για τον γιατρο, τί να πω; Δικιο θα εχετε, αν τον αλλάξετε!

'Οσο για αυτο με το αρθρο για τις πολυκυστικες...τί να πώ; Το μονο που δεν εχω κανει ειναι να τρωω το κυριο γευμα το πρωι!;)

Χριστινακι μην αγχωνεσαι αν ειναι μεγαλη η κοιλια σου κλπ!!!! Σημασια εχει να ειναι γερο το μωρο σου και αυτο θα βρει οσο χώρο χρειαζεται!

Μαρακι Βορινο, Αγορομαμυ το πρωινο απο την ΜΕΝ στο ΙΑΣΩ πολυ συγκλονιστικο...ενα απλο συντομο ρεπορταζ αλλά μονο η εικονα του χωρου με τα μωρα στις θερμοκοιτιδες, με τις μαμαδες και τους πατεραδες διπλα τους, καποιες μαμαδες τα ειχαν αγκαλια στο στηθος....ηταν φοβερο! Κοιταζα και σκεφτομουν την Μιχαελα μας!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου γεια σου...Τι μου κανεις;;

Εγω καλα ειμαι....μαγειρεψα ...φακιτσα.....:wink::wink:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ριτσα!!!!!!!!!!!

Ετοιμαζω το παιδι για υπνο...δεν κοιμηθηκε για μεσημερι και ειναι πολυ κουρασμενη και εχει χτυπησει κατα λαθος 2 φορες μεσα σε ενα μισαωρο, πεινουσε κιολας και εβραζα λιγα σπαγγετι να φαει και ανυπομονουσε και ολο κλαιει....απο την κουραση!

Κατα αλλα ησυχιες και ρουτινα....

Κοριτσιαααααααααααααα καλησπερα σε ολες τις σουσουραδιτσες μας!!!!!!!

Τι κανετε??????????Οοοοοοοοοοοολες καλα??????????

Εμεις παλευαμε απο το πρωι και δεν μπηκα γιατι μετα ξεχνιεμαι μαζι σας και περνανε ωρες!!!!!!!!!!!!!

Σχεδον το σπιτι ειναι ετοιμο απο καθαριοτητα και πλυσιματα!!!!!!!!!

Θελει μονο στρωσιμο αλλα οπως εχω πει επειδη οι μοκετες ειναι μπορντω και το παραμικρο φαινεται θα στρωσουμε τρεις τεσσερις μερες πριν γεννησω!!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα κι εγω και το τρομπονακι μου και ετοιμαζομαστε για την μεγαλη συναντηση!!!!!!!!!!!:):):):)

Χρηστινακι μου μην αγχωνεσαι η καθε εγκυμοσυνη κι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Εμενα η κοιλια μου προεξειχε απο τον 2ο μηνα ας πουμε!!!Πολλες πανε να γεννησουν και δεν φαινονται καν!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλά είμαι Ρίτσα μου...όντως έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό... δεν σε πετυχαίνω :-)

Τελείωσες με τις δουλειές και έστρωσες τα χαλιά σου???

Μποτσάκι και εγώ σκέφτομαι ότι είναι νωρίς να στρώσουμε για να μην λερωθούν... εμείς δεν έχουμε μοκέτα αλλά χαλιά... αλλά το χαλί του σαλονιού είναι κυρίως σε μπορντό με εκρού.

kPAZp2.png

κοριτσια τι κανετε?με τρελανε σημερα η μουρμουρα με την γκρινια της,μαλλον νκολικους εχει εκει που καθεται ησυχη παταει ενα κλαμα κ κοβεται η ανασα της.πριν λιγο την εκανα μπανιο την ταισα κ τωρα νανι.οσο για την κοιλια που λες ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εμενα φανηκε στον 5ο κ μετα μεχρι να γεννησω μια μου φαινοταν μικρη μια μου φαινοταν μεγαλη αλλα λενε οτι αν εχεις κοριτσι η κοιλιτσα ειναι μικρη ενω στον γιο ειναι τεραστια.εσυ κοριτσι εχεις η κανω λαθος?οσο για τις κινησεις του μωρου ο χωρος ειναι πλεον περιορισμενος κ δεν μπορουν να κινηθουν.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ναι Ιωάννα μου... κοριτσάκι έχω.... και η αλήθεια είναι ότι και εμένα μια μου φαίνεται μικρή μια μεγάλη :-) :-)!!!

Ο παιδιάρος τι σου έχει πει?? Γιατί δεν δοκιμάζεις να της δίνεις infacolic πριν το φαγητό. Δεν αποροφάται από τον οργανίσμό και είναι ακίνδυνο.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...