Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ουυυυυ,καλοριζικαααα καλο μουυυυ!

Τι δωρο τον πηρες μαρη τον αντρα?Εκτος απο τον μπεμπαρο φυσικαααα!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,κατα πασασ πιθανοτητα ειναι απο την χθεσινη κολπικη εξεταση!Αλλα παρε και τον γιατρο σου ενα τηλεφωνο!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙ,εχω τρομερη υπερενταση!Λογω του οτι παω πανω κατω,πανω κατω!Δουλειες,φαγητο,τσιριδααααα μικρης,ΕΚΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟΟΟΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΑΟΥΥΥΥΤΣΣΣΣΣΣΣ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουνια λικνο στρωματα μαξιλαρια κατι ρουχαλακια που ειχα βαλει και περιμενουμε και καροτσι!!!!!!

Κοριτσια δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Να το πιστεψεις...........,!!!!!!!!!!!!!!

Μπες μεσα στη κουνιααααααααα γρηγορααααααααα, χαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχχαχχαχαχχαχ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συνηθως η κολπικη εκκριση χρωματος πρασινου ειναι οταν εχει προηγηθει κεχρωση (κοπρανα του μωρου) αλλα αυτο συμβαινει συνηθως στο πολυυυυυ τελος. Αυτο μπορει να ειναι κατι φυσιολογικο, αν δεν μυριζει ακομα καλυτερα αλλα δες το ενδεχομενο κολπιτιδας η ουρολοιμωξης. Μην ανησυχεις ομως αν δενεχεις αλλες ενδειξεις.

Για κολπιτιδα δεν νομίζω. Θα μύριζε η θα είχα δει και κάτι αλλο. Ούτε φαγούρα έχω ούτε τσούξιμο. (εκτός από το χθεσινό γδαρσιμο που δεν μου πέρασε). Ουρολοιμωξη θα το καταλάβαινα γιατί ακριβώς επειδή παθαίνω συνέχεια από όταν εμένα έγκυος πλενομαι καθημερινά για να το αποφύγω γιατί κάπου είχα διαβάσει πως είναι πολύ εύκολο να πάθεις στην.εγκυμοσύνη. Η πεθερά μου και η μαμά μου μου είπαν.πως είναι φυσιολογικό να δεις αλλα μου φάνηκε περίεργο το χρώμα. Τώρα παντος που ξαναπηγα τουαλέτα δεν είδα κάτι..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και με το καλο τα πραγματάκια σας!

Κοριτσια να ρωτήσω κάτι; Η βλεννη που εκκρίνει ο κόλπος όταν ξεκινάει να "δουλεύει" ο τράχηλος τη χρώμα είναι; Πήγα τουαλετα πριν λιγο και είδα ένα πηχτό κομματάκι βλεννη αλλά μου έμοιαζε σαν να πρασινιζε. Αλλά δεν μύριζε για να πω πως έχω κάτι. Επισης πρώτη φορά το είδα αυτό..

Ελλη καλησπερα. Τα υγρα αυτα ειναι λευκα και αοσμα. Οταν ο τραχηλοσ εξαλειφεται ειναι ροζ ή κοκκινα. Αν πρασινιζαν παρε αμεσως το γιατρο σου τηλεφωνο.

Διαφημίσεις

Κουνια λικνο στρωματα μαξιλαρια κατι ρουχαλακια που ειχα βαλει και περιμενουμε και καροτσι!!!!!!

Κοριτσια δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωρεεεεεεεεεε,παρτυυυυυυυυυυυυυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Για κολπιτιδα δεν νομίζω. Θα μύριζε η θα είχα δει και κάτι αλλο. Ούτε φαγούρα έχω ούτε τσούξιμο. (εκτός από το χθεσινό γδαρσιμο που δεν μου πέρασε). Ουρολοιμωξη θα το καταλάβαινα γιατί ακριβώς επειδή παθαίνω συνέχεια από όταν εμένα έγκυος πλενομαι καθημερινά για να το αποφύγω γιατί κάπου είχα διαβάσει πως είναι πολύ εύκολο να πάθεις στην.εγκυμοσύνη. Η πεθερά μου και η μαμά μου μου είπαν.πως είναι φυσιολογικό να δεις αλλα μου φάνηκε περίεργο το χρώμα. Τώρα παντος που ξαναπηγα τουαλέτα δεν είδα κάτι..

Γιαυτο σου ειπα οτι αν δεν εχεις αλλες ενδειξεις μην ανησυχεις γιατι λιγο δυσκολο να εχεις κολπιτιδα η ουρολοιμωξη χωρις καποιο αλλο συμπτωμα...:rolleyes: απλα παρακολουθησε το.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ας χαιρετησω κ τα υπολοιπα κοριτσια! Καλησπερα κοριτσια.

Ηλιοβασιλεμα χρονια πολλα για τη μικρη σου κ περαστικα της!

Χθες πηγα για υπνο νωρις κ σημερα που μπηκα να διαβασω νεα ειχατε γραψει 4 σελιδες.. Τι παρλα ηταν αυτη!

Ας χαιρετησω κ τα υπολοιπα κοριτσια! Καλησπερα κοριτσια.

Ηλιοβασιλεμα χρονια πολλα για τη μικρη σου κ περαστικα της!

Χθες πηγα για υπνο νωρις κ σημερα που μπηκα να διαβασω νεα ειχατε γραψει 4 σελιδες.. Τι παρλα ηταν αυτη!

Πως τα πας εσυ κουκλα μου.....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Πήρα το γιατρό. Μου είπε πως αφού δεν ξαναείδα δεν.ειναι τίποτα και αφου δεν μυριζαν και κατα πασα πιθανότητα με ερέθισαν πολύ χθες. Αν έβλεπα αίμα θα ήταν εύκολο να καταλάβω πως μου προκάλεσαν τοκετό.. Θα δω στη συνεχεια. Δεν ηταν πράσινο ήταν σαν να άφηνε την.ιδέα του χρωματος και ήταν πιχτα σαν ζελέ να πω. (συγνωμη για την περιγραφη).ΓΤελος πάντων θα δείξει στην πορεία..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πως τα πας εσυ κουκλα μου.....???????

Αχ κοαλακι μου εχω τοση αγωνια να τον παρω αγκαλιτσα που ακομα κ η προκληση μου φαινεται δελεαστικη! Κατα τα αλλα.. Εχω συσπασεις αλλα χωρις πονο.. Ειναι νομιζω οι χειροτερες μερες της εγκυμοσυνης αυτες! Τουλαχιστον υπαρχει dead line.. Αρα σε 5 μερες θα εχουν τελειωσει/ αρχισει ολα!

Πήρα το γιατρό. Μου είπε πως αφού δεν ξαναείδα δεν.ειναι τίποτα και αφου δεν μυριζαν και κατα πασα πιθανότητα με ερέθισαν πολύ χθες. Αν έβλεπα αίμα θα ήταν εύκολο να καταλάβω πως μου προκάλεσαν τοκετό.. Θα δω στη συνεχεια. Δεν ηταν πράσινο ήταν σαν να άφηνε την.ιδέα του χρωματος και ήταν πιχτα σαν ζελέ να πω. (συγνωμη για την περιγραφη).ΓΤελος πάντων θα δείξει στην πορεία..

Καλα εκανες κ του τηλεφωνησες! Αφου σου ειπε οτι δεν ειναι τπτ ετσι θα ειναι! Ξερουν αυτοι.. Εμεις δεν ξερουμε! Ειδικα εμεις που δεν ημαστε ξανα σε αυτη τη φαση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...