Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Yola μου σου γραφω και τα δικα μου που ειχα οταν ημουν εγκυος να δεις οτι ημασταν περιπου στα ιδια και μου ειχε πει ο γιατρος ηταν μια χαρα, 75γραμ εκανα στα 120 λεπτα

νηστεια 59, στα 60' 103 και στα 120' 76. αν σκεφτεις οτι εκανες και τα 100 γραμμαρια εσυ εισαι σουπερ! μπραβο, καλη συνεχεια!!

Ευχαριστώ agoromummy μου. Μα καλά τί αρχείο είναι αυτό που έχεις; Χίλια μπράβο!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι δεν ξέρω αλλη λεπτομερεια. Μηνυμα μου εστειλε και σας το μετεφερα ακριβως οτι μου ειπε! Να περασει λιγο η ωρα, να ξεκουραστει και θα την παρω τηλεφωνο!!!!!!

Γιολα χιλια συγνωμη, δεν θελω να σε αγχωσω!!!!!!!!!!!

Αφου σου λενε οκ οι γιατροι, ετσι θα ειναι!!!!!!!!!!!!!

Καλά έκανες κορίτσι μου γιατί το είχα λίγο έννοια μέσα μου. Οπότε πήρα τηλ και ησύχασα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!! ΤΙ ΧΑΡΑ! ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ 15 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ!! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΑς ΤΩΡΑ!!!!!

Υola μου εχω κρατησει τα παντα για να μπορω να συγκρινω κ σε επομενη εγκυμοσυνη ;)

to1Np2.png

KCkop2.png

Οχι δεν ξέρω αλλη λεπτομερεια. Μηνυμα μου εστειλε και σας το μετεφερα ακριβως οτι μου ειπε! Να περασει λιγο η ωρα, να ξεκουραστει και θα την παρω τηλεφωνο!!!!!!

Μωρέ βλακείες λέω...λες και έχει σημασία!!!!! σημασία έχει ότι πήγαν όλα καλά και είναι καλά τα κορίτσια μας!!!! τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Να της δώσεις τις ευχές όλων μας!

Φαντάζομαι φυσιολογικά θα εννοούσε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!! ΤΙ ΧΑΡΑ! ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ 15 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ!! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΑς ΤΩΡΑ!!!!!

Υola μου εχω κρατησει τα παντα για να μπορω να συγκρινω κ σε επομενη εγκυμοσυνη ;)

Kι εγώ τα έχω κρατήσει και είδες ξέχασα να τα συγκρίνω χτες. Θα πάω σπίτι να δω....

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσακια σας αφηνω να παω την μικρη για υπνο!!!!!!!!!!! δεν με αφηνει ησυχη....και θελω τωρα να μοιραστουμε την χαρα μας για το Μαρακι και την μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!

Γιολα και εγω κραταω τον φακελο των εξετασεων της Αγγελικης για συγκριση....σε περιπτωση δευτερης εγκυμοσυνης...

Καλο μεσημερι!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΝΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.................ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Kαλησπερα και απο μενα κοριτσιααα!!!καλα εισαστε????τωρα ξυπνησα.....12 ωρες υπνου εκλεισα.......εβαλα να γινονται τα ρεβυθια!!!!!!

αγορομαμμυ μου!!!!!!!καλα εισαι?????5 πολυποδες μαναρι μου ε...????καθε εμποδιο για καλο που λεγαμε πριν μερουλες....τελικα σε καλο σου βγηκε!!!!!τους ανακαλυψατε τους πολυποδες!!!!!!η επομενη εγκυοσυνη σου θα ειναι σουπερ και τελειομηνη!!!!!!!!!!!!!καλη αναρωση μαναρι!!!!!!!

Απο τη Μαρια μας κανενα νεο εεεεεεε???????????

γιολα μου,τελεια η καμπυλη σου!!!!μια χαρουλα!!!!!!

οι υπολοιπες τσουπρες καλα ειναι?????????

Ευχαριστώ Patousitsa μου. Το μόνο που μένει είναι στους επόμενους υπέρηχους να μην δούμε ξανά την παλιοηχογενή εστία στην καρδούλα και να ησυχάσω.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

KOΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΑΧ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα από 15 ώρες, γέννησε η ΜΑΡΙΑ μας στις 12.30 το μεσημερι την μπέμπα τους 2900κιλά μετα απο τριπλη περιτυλιξη στο λαιμο και στο ποδι!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγανε όλα καλά!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρουμενη και συγκινημενη για την Μαρια μας!!!! Και στα δικά σας οι υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Μαράκι μας! Να σου ζήσει η μπουμπου σου! Επιτελους γιατί παραλιγο να γεννησουμε και εμεις! Καλοτυχο και γερό να είναι το κοριτσάκι σου!

Κοριτσαρες σας αφήνω. Παω για υπνο παλι γιατί το στομάχι μου είναι χάλια. Μόνο ο μπεμπης μου παίζει μποξ! Ας είναι αυτός καλά και όλα θα ξεχαστούν. Φιλάκια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα από 15 ώρες, γέννησε η ΜΑΡΙΑ μας στις 12.30 το μεσημερι την μπέμπα τους 2900κιλά μετα απο τριπλη περιτυλιξη στο λαιμο και στο ποδι!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγανε όλα καλά!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρουμενη και συγκινημενη για την Μαρια μας!!!! Και στα δικά σας οι υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!

Γιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπι.......!!!!!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, συγχαρητηρια στο ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ.....!!!!!!

Τα καταφερε η κοπελαρα μας.....!!!!!!!!!!!!!!

Να ειναι ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ "ΤΡΕΛΗ" ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ........!!!!!!!!!!!!!!!

Αναμενουμε νεοτερααααααααααααα.............!!!!!!!!!!!!!!!!

Ααααααχ ειμαι πολυυυυυυυυ χαρουμενηηηηηηηηηη......!!!!!!

Κοριτσιαααααααααα ερχεται η σειρα σας.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου τι κανετε?????

Εγω ειμαι λιγο μεσα στη ζαλαδα και ειμαι ξαπλωμενη!Μπηκα μονο λιγο να πω ενα γεια!Θα μπω αργοτερα γιατι δεν μπορω καθολου!!!!

Σας φιλωωωωωωω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου τι κανετε?????

Εγω ειμαι λιγο μεσα στη ζαλαδα και ειμαι ξαπλωμενη!Μπηκα μονο λιγο να πω ενα γεια!Θα μπω αργοτερα γιατι δεν μπορω καθολου!!!!

Σας φιλωωωωωωω!!!!!!!!!

ωχ συμπεθερα........ξαπλωσε να ξεκουραστεις!!!!!και εγω εχθες ειχα κατι ζαλαδουλες.......θα τα πουμε πιο μετα!!!!μακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...