Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Βρε κορίτσια γιατί τρελαίνεστε έτσι με τις πιστοποιήσεις και όλα αυτά???Μην αγχώνεστε και να εμπιστεύεστε τον γιατρό σας απόλυτα.Κι εγώ αυχενική και β-επιπέδου στο ιατρείο έκανα και στα 2 μου παιδιά και έχω 2 υγιέστατα κοριτσάκια.Ποτέ δεν έψαξα και δεν ρώτησα πιστοποίηση καθαρός υπέρηχος κ.τ.λ.Αναστασία μου αφού εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου γιατί έχεις πάθει αυτή την σύγχιση τώρα?Είναι δυνατόν να θέλει αυτός να σου κάνει μία εξέταση εφόσον δεν γνωρίζει?Ηρέμησε και σκέψου ότι όλα καλά και βγάλε από το μυαλό σου σενάρια!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιααα έχω μια απορία μέχρι τον Απρίλιο πέρσι δουλευα και έκλεισε η εταιρία μου πήρα κανονικά αποζημίωση μπήκα ΟΑΕΔ και μέχρι τον Απρίλη θα παίρνω το επίδομα του ΟΑΕΔ...απο ΙΚΑ δικαίου μαι τίποτα από επιδόματα γιατί ενσημα έχω!γνωρίζετε τι γίνεται;;;

Marilou καλησπερα!! Εγω αυτο που ξερω σαν γενικο μπουσουλα ειναι πως για να δικαιουσαι τα επιδοματα του ικα ειναι οτι πρεπει να εχεις 200 ενσημα τα δυο τελευταια χρονια πριν την πητ σου. Και δεν περιλαβανονται οι δυο τελευταιοι μηνες πριν την πητ.

bdf4p3.png

ziu_zitsu μου εμένα μου έδειξε μεγάλη σιγουριά ( μόλις άκουσα ότι θα την κάνουμε στο ιατρείο του λέω: `` εδώ θα την κάνουμε΄? νόμιζα στο νοσοκομείο`` και μου απαντάει: ``γιατί καλέ? πάμε να δουμε το μωράκι μας``. ούτε πιστοποιήσεις,ούτε τίποτα αναφέραμε. άρα δεν είχε μεγάλη απόκλιση η δική σου με αυτούς έξω που την έκανες? εμένα βγήκε 0,8mm και τα σημείωσε και στην pappA που είδα που θα την δώσει. και έγω έτσι πιστεύω για να πήρε την ευθύνη λογικά....

λέω όταν μου πει τα αποτελέσματα για την papa (θα έχει περάσει όμως η 13η εβδομάδα),να το συζητήσω μαζί του χωρίς να τον προσβάλλω διότι τον εμπιστεύομαι και δεν θέλω να τον αλλάξω , πάω 10 χρόνια κοντά και τον έχω δει σαν δικό μου άνθρωπο. προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά για να μην επηρεάσω το μπεμπέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσύ τι κάνεις? πως είσαι? σε ευχαριστώ πάρα πολύ:D:D:D:D

Αναστασια να σκεφτεσαι θετικα!

Οσο αναφορα τον αυχενα οχι δεν ηταν μεγαλη η αποκλιση. Απλα η διαφορα ηταν πως η γιατρος μου εκανε μια μετρηση ενω ο υπερηχογραφιστης πολλες κατα μηκος του σβερκου τόυ μωρου.. Και φυσικα ολα τα οργανα που ειδε...

Εγω σημερα πολυ υπνος? γενικα κοιμαμαι πολυ αργα το βραδυ. Με αποτελεσμα να κοιμαμαι πολυυυυυυ την μερα. Σκεψου ξυπνησα 1 κ ξανα κοιμηθηκα 4 κ ξυπνησα πριν λιγο.... Και σημερα επανηλθαν δυναμικα οι αναγουλες. Ειχα πει να προσπαθησω να κοψω τα υποθετα αλλα δεν το βλεπω.....

bdf4p3.png

Αναστασια να σκεφτεσαι θετικα!

Οσο αναφορα τον αυχενα οχι δεν ηταν μεγαλη η αποκλιση. Απλα η διαφορα ηταν πως η γιατρος μου εκανε μια μετρηση ενω ο υπερηχογραφιστης πολλες κατα μηκος του σβερκου τόυ μωρου.. Και φυσικα ολα τα οργανα που ειδε...

Εγω σημερα πολυ υπνος? γενικα κοιμαμαι πολυ αργα το βραδυ. Με αποτελεσμα να κοιμαμαι πολυυυυυυ την μερα. Σκεψου ξυπνησα 1 κ ξανα κοιμηθηκα 4 κ ξυπνησα πριν λιγο.... Και σημερα επανηλθαν δυναμικα οι αναγουλες. Ειχα πει να προσπαθησω να κοψω τα υποθετα αλλα δεν το βλεπω.....

Πωπω τόσες πολλές αναγουλες εεε; Αντε σε λιγο θα σταματήσουν μόλις αλλάξεις τρίμηνο ίσως και λιιιγο αργότερα αλλα κοντοζυγωνουμε!

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Marilou καλησπερα!! Εγω αυτο που ξερω σαν γενικο μπουσουλα ειναι πως για να δικαιουσαι τα επιδοματα του ικα ειναι οτι πρεπει να εχεις 200 ενσημα τα δυο τελευταια χρονια πριν την πητ σου. Και δεν περιλαβανονται οι δυο τελευταιοι μηνες πριν την πητ.

Δηλαδή πρεπει να έχω 200 εν σήμα τα τελευταια 2 χρόνια μέχρι τις 8 Ιουνίου;Πητ έχω 8 αυγουστου

Διαφημίσεις

Δηλαδή πρεπει να έχω 200 εν σήμα τα τελευταια 2 χρόνια μέχρι τις 8 Ιουνίου;Πητ έχω 8 αυγουστου

Marilou ναι. Εχω αυτη την εντυπωση αλλα καλυτερα περνα απο το ΙΚΑ μια βολτα. Να μην σε παρω κ στον λαιμο μου... Εμενα αυτο μου χαν πει οταν πηρα τηλ να ρωτησω. Εγω παιρνω κ ταμειο ασθενειας καθε μηνα λογω αιμορραγιας κ οταν πηγε την πρωτη φορα η πεθερα μου τα ειχαν δει τα ενσημα μου.

Απλα μην αγχωνεσαι γιατι μεχρι τον Αυγουστο μπορει κ να μην υφισταται ΕΟπΥ

bdf4p3.png

Πωπω τόσες πολλές αναγουλες εεε; Αντε σε λιγο θα σταματήσουν μόλις αλλάξεις τρίμηνο ίσως και λιιιγο αργότερα αλλα κοντοζυγωνουμε!

Αχ κοριτσακι μου το προβλημα σ εμενα δεν ηταν οι αναγουλες αλλα οι εμετοι. Εφτασα την δευτερη μερα των χριστουγεννων να κανω 20 εμετους. Παρα λιγο να με βαλει στην κλινικη για ορο λογω κινδυνου αφυδατωσης...

Σημερα μπηκα στην 13η εβδομαδα... Αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ......

Αλλα απ την αλλη ας μην παραπονιεμαι.....υπαρχουν πολυ χειροτερα

bdf4p3.png

Marilou ναι. Εχω αυτη την εντυπωση αλλα καλυτερα περνα απο το ΙΚΑ μια βολτα. Να μην σε παρω κ στον λαιμο μου... Εμενα αυτο μου χαν πει οταν πηρα τηλ να ρωτησω. Εγω παιρνω κ ταμειο ασθενειας καθε μηνα λογω αιμορραγιας κ οταν πηγε την πρωτη φορα η πεθερα μου τα ειχαν δει τα ενσημα μου.

Απλα μην αγχωνεσαι γιατι μεχρι τον Αυγουστο μπορει κ να μην υφισταται ΕΟπΥ

Καλά ναι εννοείται μέχρι τοτε ποιος ξέρει!

καλυτερα για μενα να ισχυει απο Ιούνη 2012 μέχρι Ιούνη 2014

Δούλευα μέχρι Απρίλη του 2013 τοτε εκλεισε το γραφειο οπότε Ιούνη με απριλη μου βγαίνουν 250 ενσήμα ενω αν δεν ισχυει αυτο το δίμηνο τοτε αυγουστο 2012 με Απρίλη 2013 έχω 200 ενσήμα τόσο οριακά!

Καλημέρα εγκυούλες μου.

σήμερα είμαι πολύ καλύτερα (ψυχολογικά), την επόμενη φορα που θα πάω θα το συζητήσω μαζί του (θα δω πως θα του το ρίξω - marilouu περιμένω ιδέες :D:D:D), όσο για το θέμα για τα επιδόματα πήγαινε καλύτερα απο το ίκα και τον οαεδ διότι έτσι όπως τα έχουν κάνει...ασχολίαστο.

ziu_zitsu τόσους πολλούς εμετούς? απο την αρχή? διάβασα ότι μπήκες 13η εβδομάδα, λογικά απο δω και πέρα απο οτι λένε και οι πιο έμπειρες σταματάνε αυτά. στο ευχομαι για να ηρεμήσεις λίγο.

my girl αυτό μου λένε όλοι. έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό μου, δεν το συζητώ, αλλά το σωστό θεωρώ(σύμφωνα με όσα διάβασα στο βρωμοιντερνετ) είναι να έχουν κάποια πιστοποίηση για αυτό, τώρα τι να πω.θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε, περιμένω και την αίματος.

ampeligi, Brilliant εννοειται θα το συζητήσω μαζί του χωρίς να τον προσβάλλω. δεν θα το αφήσω έτσι.

margi25 τι έγινε με τις απαντήσεις?

martha86 τι έγινε με την αυχενική?

ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!!! φιλιά πολλά

SO9Np3.png

Καλημέρα εγκυούλες μου.

σήμερα είμαι πολύ καλύτερα (ψυχολογικά), την επόμενη φορα που θα πάω θα το συζητήσω μαζί του (θα δω πως θα του το ρίξω - marilouu περιμένω ιδέες :D:D:D), όσο για το θέμα για τα επιδόματα πήγαινε καλύτερα απο το ίκα και τον οαεδ διότι έτσι όπως τα έχουν κάνει...ασχολίαστο.

ziu_zitsu τόσους πολλούς εμετούς? απο την αρχή? διάβασα ότι μπήκες 13η εβδομάδα, λογικά απο δω και πέρα απο οτι λένε και οι πιο έμπειρες σταματάνε αυτά. στο ευχομαι για να ηρεμήσεις λίγο.

my girl αυτό μου λένε όλοι. έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό μου, δεν το συζητώ, αλλά το σωστό θεωρώ(σύμφωνα με όσα διάβασα στο βρωμοιντερνετ) είναι να έχουν κάποια πιστοποίηση για αυτό, τώρα τι να πω.θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε, περιμένω και την αίματος.

ampeligi, Brilliant εννοειται θα το συζητήσω μαζί του χωρίς να τον προσβάλλω. δεν θα το αφήσω έτσι.

margi25 τι έγινε με τις απαντήσεις?

martha86 τι έγινε με την αυχενική?

ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!!! φιλιά πολλά

Καλημερα κοριτσια ολα τελεια με πηρε ο γιατροσ κ μου ειπε τα αποτελεσματα 1:9878 για το νταουν τα αλλα συνδρομα ειναι επισης καλα απλα πρεπει να παω να τα παρω τα αποτελεσματα.., τελεια ο μπεμπης μου ειναι τελειος...

Μια απορια ειμαι 12η +4 ημερες κ ο μπεμπης 13 +3 ημερ συμφωνα με την αυχενικη προχθες...γινεται να νιωθω κατι σαν να σκαει μεσα στην κοιλια να ειναι αραγε ο μπεμπουλης μου?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Anastasia απο ΟΑΕΔ ξέρω δεν παίρνω τίποτα αφού δεν έχω εργοδότη αλλά απο ΙΚΑ παίρνω λογω ενσημων...πρεπει να πάω να ρωτησω και να δω τα ενσημα μου για το διαστημα που θα μου πουν ...είμαι τοοόσο οριακά στα 200 παιζει να χω και 199 (αυγουστο με απριλη)τώρα που το κοίταξα ...θα μαι πολυυυυ γκαντεμω αυτό έχω να πω!

Για το γιατρό σου προσωπικά ισως να μην του εκανα συζήτηση κ να πήγαινα απο μονη μου, με το που θα εμπαινε η εβδομαδα που μπορει να γινει η β επιπεδου σε μαιευτήριο να την κανω ...φυσικα μετα του λες πήγα για να χω μια πρωτη εμπειρία με το μαιευτήριο σας(το σας είναι βασικο δείχνει οτι κι αυτός αφού συνεργαζεται κ ξεγεννα εκει είναι μέρος του κ δεν τον προδωσες)

Κατα τη γνωμη μου κ απο άποψη χρηματική να το παρουμε δεν σου γλιτώνει κ πολλά ο γιατρός σου αρα μια η αλλη έρχεται!

Είμαι σίγουρη αν του το συζητήσεις θα ντραπεις μετα και θα αναγκαστείς να κανεις την β επιπέδου σε αυτον χωρίς παλι να είσαι 100% σίγουρη κ μετα παλι θα αγχωνεσαι..στο λέω επειδή κι εγώ αυτό θα παθαινα!!!

πίστεψε με καλυτερα να το παίξεις άσχετη -πηγα στο μαιευτηριο σας ηθελα να δω τους χωρους,πως λειτουργουν κλπ- σε αυτή την περίπτωση!

Καλημερούδια... !

Μαριλού, τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ. Για την περίπτωσή σου ρώτα στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρη. 200 πρέπει να είναι πάντως.

Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά.. Απο χτες βράδυ νιώθω κάτι τραβήγματα χαμηλά, μια ενόχληση, νιώθω λες και είμαι άρρωστη.. :(

Μηδέν διάθεση...

0WNhp3.png

Καλημερα κοριτσια ολα τελεια με πηρε ο γιατροσ κ μου ειπε τα αποτελεσματα 1:9878 για το νταουν τα αλλα συνδρομα ειναι επισης καλα απλα πρεπει να παω να τα παρω τα αποτελεσματα.., τελεια ο μπεμπης μου ειναι τελειος...

Μια απορια ειμαι 12η +4 ημερες κ ο μπεμπης 13 +3 ημερ συμφωνα με την αυχενικη προχθες...γινεται να νιωθω κατι σαν να σκαει μεσα στην κοιλια να ειναι αραγε ο μπεμπουλης μου?

Μπραβοοο!!!:-) :-) :-)

Ναι!!!είναι πολύ πιθανό παρόλο που είναι νωρίς έχω διαβάσει οτι μοιάζει με φυσαλίδες που σκάνε,ψάρι που σπαρταραει,φτερουγισμα πεταλούδας έτσι το παρομοιάζουν και υπάρχει η άποψη όσο πιο αδύνατη είσαι ειδικα στην κοιλιά τόσο πιο γρήγορα το καταλαβαίνεις!

margi25 καταρχήν μπράβο συγχαρητήρια!!! κατά δεύτερον ίσως κάποια πιο έμπειρη μπορεί να σε διαφωτίσει. εγώ ειμαι 11 + 5 ημερών (βάση του υπερηχογραφήματος 11+3 ημερών) και νιώθω κάτι περίεργα στη κοιλιά.:D:D:D:D

marilouu μου επειδή με ξέρεις καλά (αυτό ακριβώς θα πάθω). δεν τη ξαναπατάω (τη β επιπέδου θα κοιτάξω οικονομικά να τα συντονίσω και θα την κάνω διπλή για διασταύρωση σε ιδιωτικό κέντρο που έχω βρει στο ίντερνετ με πιστοποιήσεις , έχουν τα πάντα - λόγω του ότι είδες τι έπαθα με την αυχενική). ξέρεις πότε την κάνουν? πωπω είσαι οριακά δηλαδή ε? μην αγχώνεσαι θα δεις θα είσαι εντάξει

SO9Np3.png

Καλημερούδια... !

Μαριλού, τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ. Για την περίπτωσή σου ρώτα στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρη. 200 πρέπει να είναι πάντως.

Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά.. Απο χτες βράδυ νιώθω κάτι τραβήγματα χαμηλά, μια ενόχληση, νιώθω λες και είμαι άρρωστη.. :(

Μηδέν διάθεση...

Δυστυχώς στο δικο μας ΙΚΑ δεν απαντανε πρεπει να πας εκεί...κ ακόμα δεν έχω κοιλιά πως θα γλιτωσω την ουρά;χεχεχε

Καλά είναι τα τράβηγματα μεγαλώνει η μήτρα!!!:-)

Κατα τ αλλα εχεις κρύωμα;πολύς κόσμος είναι άρρωστος δυστυχώς ...κ εγώ χτες βράδυ όλο αψου και αψου ήμουν ελπίζω να τη γλιτωσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...