Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Πληρώνομαι για να "βοηθάω" - αυτή τη στιγμη τι να κανω; Να ξαναπαρω χρήματα για τα ιδια; Ασε που αυριο πρεπει να παραδοθεί... οποτε...μονόδρομος....

η μαθητρια γιατι δεν στρωνεται να την κανει????

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια την βοηθεια σας!!!!!!!!! σας παρακαλουθω που λετε για επιδοματα μητροτητας αυτα ρε κοριτσια δεν καταργηθηκαν αν γενναμε σε δημοσιο η ιδιωτικο μαιευτηριο?? μονο αν γεννησεις στο σπιτι λενε το παιρνεις. η τα αλλαξανε παλι?? αν ξερει καμια ασ μου απαντησει please!! εγω δουλευα το 2012 με 2013 απο το φεβρουαριο του 2013 ειμαι ανεργη(δεν εχω κολλησει αλλα ενσημα) ενεργη καρτα ανεργιας εχω αλλα και βιβλιαριο ικα θεωρημενο (λογω ανεργιας και ηλικιας στο ανανεωνουν μεχρι 29 χρονων) αυτα ,δικαιουμε τιποτα??αν ξερει καποια ας μου πει ευχαριστω!

KDeIp3.png

Ειχαμε κανει save κατι εκανε κι αντικατέστησε το αρχείο με ενα άλλο - τελικα δε βρέθηκε και μες τη μερα θα μου στείλει καποιο υλικό για να κάτσω το βραδυ να κανω οτι μπορέσω. Ακομα δεν εχω ηρεμήσει (αν έκανα σημερα καμπυλη ζαχαρου οι τιμες θα είχαν φτάσει στο 300) και σε 2 ωρες εχω πάλι μαθημα...

Αν είσαι στο ίδιο pc/laptop δες αν έχει κρατήσει τα προηγούμενα save, κάνε στο αρχείο δεξί κλικ--> Properties-->Previous Versions, αν έχει θα σου βγάλει λίστα αλλιώς θα λέει "There are no previous versions available"

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

κοριτσια την βοηθεια σας!!!!!!!!! σας παρακαλουθω που λετε για επιδοματα μητροτητας αυτα ρε κοριτσια δεν καταργηθηκαν αν γενναμε σε δημοσιο η ιδιωτικο μαιευτηριο?? μονο αν γεννησεις στο σπιτι λενε το παιρνεις. η τα αλλαξανε παλι?? αν ξερει καμια ασ μου απαντησει please!! εγω δουλευα το 2012 με 2013 απο το φεβρουαριο του 2013 ειμαι ανεργη(δεν εχω κολλησει αλλα ενσημα) ενεργη καρτα ανεργιας εχω αλλα και βιβλιαριο ικα θεωρημενο (λογω ανεργιας και ηλικιας στο ανανεωνουν μεχρι 29 χρονων) αυτα ,δικαιουμε τιποτα??αν ξερει καποια ας μου πει ευχαριστω!

κατ' αρχην, υπάρχουν αρκετα επιδόματα. εσύ μιλάς για το επίδομα τοκετού που ναι, έχει καταργηθεί γιατί πλέον τα μαιευτήρια έχουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ. αλλά στο ΙΚΑ δικαιούσε άδεια 56 ημερών πριν την ΠΗΤ (και αντίστοιχο επίδομα κύησης) και άδεια 63 ημερών αφού γεννήσεις και αντίστοιχο επίδομα, επίδομα λοχείας (ελπίζω να μην μπερδεύω τα ονόματα). τώρα για της άνεργες εγκυμονούσες δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά μπορείς να πάρεις ένα ΙΚΑ τηλέφωνο (αν είχες ασφάλεια ΙΚΑ) και να τους ρωτήσεις. και φυσικά και τον ΟΑΕΔ... σίγουρα υπάρχουν επιδόματα και για άνεργες απλά δεν ξέρω ποιες τα δικαιούνται (πχ προϋπόθεση να έχεις 200 ένσημα κτλ).

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

marilou μου καλά που μου το είπες δεν το ήξερα δεν θα το ξανακάνω αν είναι με ντετολ αν και το έκανα ίσα ίσα πιο πολύ νεράκι ήταν στο πανάκι πάνω!!ότι βγαίνει και πλένεται θα το πλύνω με προδέρμ!!μου είπαν ότι η σκόνη το αρκάδι δεν είναι τόσο καλή δεν καθαρίζει καλά καλύτερα είναι το υγρό!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαστε στην ίδια φαση εγώ έμεινα άνεργη τον Απρίλη του 13!!!!

Λοιπον εσύ γέννας 15 Αυγούστου αρα πρεπει τα προηγούμενα δυο χρόνια απο την ΠΗΤ να εχεις 200 ενσημα ,αρα απο τις 16 Αυγούστου του 2012 μέχρι και τις 15 Αυγούστου του 2014 πρεπει να εχεις απο 200 ενσήμα και πανω

(είδα οτι σταματησες Φεβρουάριο απλα στα γράφω αναλυτικά στην περιπτωση που ειχες-θα εχεις κανένα έξτρα ενσημο απο καμια αλλη δουλιτσα μέχρι να γεννήσεις)

Τοκετού δε δικαιουμαστε, αλλά δικαιουμαστε με 200 ενσημα το κύησης και το λοχειας αν δεν κάνω λάθος...σίγουρα αρμόδιο είναι το ΙΚΑ να σου απαντήσει...

Επίσης δε δικαιουμαστε το εξάμηνο του ΟΑΕΔ αυτό είναι για οσες εξακολουθούν να εργάζονται...

Ψαξτο με ΙΚΑ ο,τι ποσο και να σου βγει καλό θα ναι! Εγώ ελπίζω να ναι απο 500 και πανω...ουτως η άλλως τοσα χρόνια ειχαμε κι εμείς τοοοσες κρατήσεις στο μισθο απο το ΙΚΑ...

βαριέμαι κορίτσια...είναι και ο καιρός μουντός....

έστειλα μειλ για δείγματα δωρεάν, ακόμα μονο 4 απάντησαν η μία(Medela) οτι δεν στελνει και μου είπε φαρμακεία που μπορεί να βρω δωρεάν, η άλλη(septona) μου είπε οτι ακόμα δεν έχουν δείγματα αλλά κρατάνε τα στοιχεία και μόλις κάνουν θα μου στείλουν,η άλλη(Milupa) μου είπε οτι θα επικοινωνήσει άμα γεννήσω ή μέσο του γιατρού ή να τους ξανά στείλω τότε μήνυμα και τέλος η MY NEW BABY ήθελε τα στοιχεία μου για να στείλει κάτι( δεν θυμάμαι για να πω την αλήθεια!) ...

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Αααχ κι εγώ βαριέμαι...και θα κάνω το γύρο της Αθήνας να πάω πρώτα στο γιατρόοο... Χεχε εμένα μια συνάδελφος γράφτηκε στο babyspace και πήρα και 2ο κουτί με δείγματα! Αυτό μάλιστα είχε και μια επιπλέον πιπίλα MAM και το μπιμπερό σε θαλασσί!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

rinoui marilouu σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα παω αυριο στο ΙΚΑ και ΟΑΕΔ να ρωτησω τι γινεται ελπιζω να με διαφωτησουν!! και μακαρι να δικαιουμαστε ρε κοριτσια κριμα δηλαδη δεν μας τα χαριζουν τα λεφτα κρατησεις μας ειναι πια!!

impregnant! γραφτηκα και εγω στο babyspace ελπιζω να μου στειλουν και εμενα δωρακια

KDeIp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμεεεεεεεεε

Κοριτσια πεθανα στην κουραση ΑΛΛΑ καναμε πολλα πραγματα!

ΝΕΑ

η μπεμπουλα μου ειναι 1470 +-200 γρ. Ακομη δεν εχει γυρισει, ειναι σε εγκαρσια θεση. Για την μεση μου ειπε ειναι μυικος πονος. Δεν ειδε κατι ανησυχιτικο σε τραχηλο κ πλακουντα. Οι εξετασεις μου τελειες. Κιλα δεν πηρα. Ειμαι στο +5.

Η λιστα της αγορομανουλας μειωθηκε κατα πολυ!

Φεραμε το σετ του καροτσιου, παραγγειλαμε κρεβατακι πολυμορφικο λευκο και αγορασαμε πολλααααα πραγματα!

Τωρα τα χουμε παρατησει ολα στο σαλονι κ πιασαμε τους καναπεδες!

Αααα και στο τζαμπο απο το κοιτα πανω, κατω, αριστερα, δεξια ζαλιστηκα δυο φορες! Ο Κ χεστηκε πανω του!!

bdf4p3.png

ziu_zitsu με γεια τα πραγματάκια!!! εγω την άλλη εβδομάδα θα δω τον άντρα μου!

Αααχ κι εγώ βαριέμαι...και θα κάνω το γύρο της Αθήνας να πάω πρώτα στο γιατρόοο... Χεχε εμένα μια συνάδελφος γράφτηκε στο babyspace και πήρα και 2ο κουτί με δείγματα! Αυτό μάλιστα είχε και μια επιπλέον πιπίλα MAM και το μπιμπερό σε θαλασσί!

και εμένα μου ήρθε εχτες το 2 κουτι με μπιμπερο μεσα 2 πιπιλες , κλπ κλπ....

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Καλησπέρα Αυγουστομανούλες μου!!!!

Καλό χειμώνα! γγγκκκρρρρ τι κρύο είναι αυτό!

Τι μέρα και σήμερα? Έφτασα να τρέχω σε ταχύτητα Speedy Gonzalez! Arrrrribbbba Arrrriibbbbaaa Arrriiiibbbbbaaaaa!

Στη δουλειά απίστευτο τρέξιμο.... μετά ποδαράτη σε 2 νοσοκομεία για μαμά και πεθερά! Και στο τέλος μου σπάσανε και την κλειδαριά του αυτοκινήτου, θέλανε να κλέψουνε κάτι, αλλά επειδή εκτός από κάθε μορφή σφολιάτας και κουρού, δεν βρίκανε τίποτα, φύγανε! Ααααααααααααααααα! Τα νέυρα μου!

Πήρα τώρα 3 μέρες άδεια για να ηρεμήσω.

Από την κούραση μάλλον, νιώθω μουδιασμένη στη κοιλιά! Ο πρίγκιπάς μου κουνιέται λίγο... αλλά το μουδιασμα, μουδιασμα!

Εσείς τι κάνετε? Έυχομαι να είχατε μια πιο ήρεμη μέρα απο τη δική μου.... ουυυυυφφφφφφφφφφφ

Eυάκι μου τέλεια τα νεα του κορίτσαρου!! Με γεια τα καινούργια σας πραγματάκια !!!

Συμπεθέρα φταίει ο ανάδρομος Ερμής !!

Χάιδεψε την κοιλίτσα σου να χαλαρώσεις ! Η μαμά και η πεθερά τί επαθαν ;

Εδώ δεν κάνει κρύο, αντιθέτως έχει ένα κωλονοτο και κάνει πολύ ζέστη. Τωρα σταματησε ο αερας, μου κανε ενα μπαλκονι .... Εχει τρελαθει ο καιρός...

0WNhp3.png

Γειά σας!!! Γύρισα από τη δουλειά, αλλά εδώ και δυο ώρες έχω τρελές ζαλάδες, με έχει πεθάνει αυτή η διατροφή και εντωμεταξύ κάποιες μετρήσεις μου είναι πολύ χάλια.

zizoulis ωχ πίκρα με την εργασία? εβγαλές άκρη?

marilouu αχ ευχαριστούμε για το λινκ για τον διαβητολόγο, θα χρειαστώ εγώ μάλλον μια δεύτερη γνώμη.

ziu_zitsu τέλεια η μπεμπούλα μεγάλωσε, μεγεια και τα πραγματάκια

happy and crazy ουφ τι μέρα και αυτή!ξεκουράσου τώρα να ηρεμήσεις και με την άδεια σου.

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...