Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μπεμπούλα μου σήμερα ήταν ήσυχη.. Τώρα ξεκινάει δυναμικά τις χορογραφίες, όπως και χτες βράδυ που ξενύχτησε. Έτσι θα με πάει και σήμερα προφανώς !! Ζωηρό κορίτσι !

Νιώθω τα πόδια της πολύ χαμηλά και θέλω όλο τουαλέτα !!!!

0WNhp3.png

κοριτσια την βοηθεια σας!!!!!!!!! σας παρακαλουθω που λετε για επιδοματα μητροτητας αυτα ρε κοριτσια δεν καταργηθηκαν αν γενναμε σε δημοσιο η ιδιωτικο μαιευτηριο?? μονο αν γεννησεις στο σπιτι λενε το παιρνεις. η τα αλλαξανε παλι?? αν ξερει καμια ασ μου απαντησει please!! εγω δουλευα το 2012 με 2013 απο το φεβρουαριο του 2013 ειμαι ανεργη(δεν εχω κολλησει αλλα ενσημα) ενεργη καρτα ανεργιας εχω αλλα και βιβλιαριο ικα θεωρημενο (λογω ανεργιας και ηλικιας στο ανανεωνουν μεχρι 29 χρονων) αυτα ,δικαιουμε τιποτα??αν ξερει καποια ας μου πει ευχαριστω!
Είμαστε στην ίδια φαση εγώ έμεινα άνεργη τον Απρίλη του 13!!!!

Λοιπον εσύ γέννας 15 Αυγούστου αρα πρεπει τα προηγούμενα δυο χρόνια απο την ΠΗΤ να εχεις 200 ενσημα ,αρα απο τις 16 Αυγούστου του 2012 μέχρι και τις 15 Αυγούστου του 2014 πρεπει να εχεις απο 200 ενσήμα και πανω

(είδα οτι σταματησες Φεβρουάριο απλα στα γράφω αναλυτικά στην περιπτωση που ειχες-θα εχεις κανένα έξτρα ενσημο απο καμια αλλη δουλιτσα μέχρι να γεννήσεις)

Τοκετού δε δικαιουμαστε, αλλά δικαιουμαστε με 200 ενσημα το κύησης και το λοχειας αν δεν κάνω λάθος...σίγουρα αρμόδιο είναι το ΙΚΑ να σου απαντήσει...

Επίσης δε δικαιουμαστε το εξάμηνο του ΟΑΕΔ αυτό είναι για οσες εξακολουθούν να εργάζονται...

Ψαξτο με ΙΚΑ ο,τι ποσο και να σου βγει καλό θα ναι! Εγώ ελπίζω να ναι απο 500 και πανω...ουτως η άλλως τοσα χρόνια ειχαμε κι εμείς τοοοσες κρατήσεις στο μισθο απο το ΙΚΑ...

Κορίτσια εγώ στην 1η εγκυμοσύνη ημουν άνεργη αλλά είχα τα 200 ενσημα πριν την πιθανή ημερομηνια τοκετού και είχα πάρει τα εξης:

1. Επιδομα τοκετού (αυτο είπαμε τωρα δεν το παιρνουμε στο "χερι") αλλά εκπίπτει το ποσό από την κλινική.

2. Τις 56 ημέρες χ 25,55= 1,431,00 ?

3. Τις 63 ημέρες Χ 25,55= 1,609,65 ?

Τα ποσά αυτα βγαίνουν ανάλογα με τα μικτά που επαιρνες.. εγώ τοτε έπαιρνα 1.300 ? μικτά

και πήρα αυτό το ποσό.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Ο μισθός μου ήταν μικτά 1300 /25 ημέρες =52 ? βάσει αυτού του ημερομισθίου ανήκεις σε κάποια ασφαλιστική κλάση. Οι ασφαλιστικές κλάσεις είναι οι εξής:

(καλά τωρα μπορει να έχουν αλλάξει τα ποσά.. πανω κάτω πάντως αυτά είναι..)

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ Τ.Η.

Από 0 – 11,75 1η 11,06

11,76 – 13,97 2η 13,30

13,98 – 16,63 3η 15,99

16,64 – 19,54 4η 18,37

19,55 – 22,35 5η 21,24

22,36 – 25,23 6η 24,11

25,24 – 27,93 7η 26,76

27,94 – 30,38 8η 29,39

30,39 – 33,21 9η 32,12

33,22 – 35,63 10η 34,69

35,64 – 39,16 11η 37,13

39,17 – 42,44 12η 40,45

42,45 – 46,18 13η 44,06

46,19 – 49,77 14η 47,82

49,78 – 53,16 15η 51,11

53,17 – 56,55 16η 54,60

56,56 – 59,74 17η 57,83

59,75 – 63,03 18η 61,10

63,04 – 66,44 19η 64,42

66,45 – 69,48 20η 67,53

69,49 – 72,44 21η 70,65

72,45 – 75,68 22η 73,60

75,69 – 79,25 23η 77,07

79,26 – 82,92 24η 80,74

82,93 – 86,52 25η 84,34

86,53 – 90,11 26η 87,93

90,12 – 93,56 27η 91,53

93,57 – 97,29 28η 94,94

Ανήκω στην 15η άρα 51,11/2=25,55 ?

Πιστευω να βοήθησα........

QUOTE=ziu_zitsu;2329792]Γυρισαμεεεεεεεεε

Κοριτσια πεθανα στην κουραση ΑΛΛΑ καναμε πολλα πραγματα!

ΝΕΑ

η μπεμπουλα μου ειναι 1470 +-200 γρ. Ακομη δεν εχει γυρισει, ειναι σε εγκαρσια θεση. Για την μεση μου ειπε ειναι μυικος πονος. Δεν ειδε κατι ανησυχιτικο σε τραχηλο κ πλακουντα. Οι εξετασεις μου τελειες. Κιλα δεν πηρα. Ειμαι στο +5.

Η λιστα της αγορομανουλας μειωθηκε κατα πολυ!

Φεραμε το σετ του καροτσιου, παραγγειλαμε κρεβατακι πολυμορφικο λευκο και αγορασαμε πολλααααα πραγματα!

Τωρα τα χουμε παρατησει ολα στο σαλονι κ πιασαμε τους καναπεδες!

Αααα και στο τζαμπο απο το κοιτα πανω, κατω, αριστερα, δεξια ζαλιστηκα δυο φορες! Ο Κ χεστηκε πανω του!!

Μπράβο το κοριτσάκι μας!!!!!!

Κι εσενα σε εγκάρσια ακόμα... για να δούμε τι θα κάνουν στο τέλος..

Τα κιλά σου super!!! Μπράβο!!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Γειά σας!!! Γύρισα από τη δουλειά, αλλά εδώ και δυο ώρες έχω τρελές ζαλάδες, με έχει πεθάνει αυτή η διατροφή και εντωμεταξύ κάποιες μετρήσεις μου είναι πολύ χάλια.

zizoulis ωχ πίκρα με την εργασία? εβγαλές άκρη?

marilouu αχ ευχαριστούμε για το λινκ για τον διαβητολόγο, θα χρειαστώ εγώ μάλλον μια δεύτερη γνώμη.

ziu_zitsu τέλεια η μπεμπούλα μεγάλωσε, μεγεια και τα πραγματάκια

happy and crazy ουφ τι μέρα και αυτή!ξεκουράσου τώρα να ηρεμήσεις και με την άδεια σου.

Πολυ πιθανόν να είναι από την διατροφή....

Κουράγιο!!!

Η μπεμπούλα μου σήμερα ήταν ήσυχη.. Τώρα ξεκινάει δυναμικά τις χορογραφίες, όπως και χτες βράδυ που ξενύχτησε. Έτσι θα με πάει και σήμερα προφανώς !! Ζωηρό κορίτσι !

Νιώθω τα πόδια της πολύ χαμηλά και θέλω όλο τουαλέτα !!!!

Εμένα γενικά είναι ήσυχη.......... κι εγώ πιο πολύ το βράδυ την νιώθω αλλά δεν με ξενυχτάει μέχρι στιγμής..... πάντως αυτη η τουαλέτα δεν παίζεται.....

που με χάνεις που με βρίσκεις στην τουαλετα είμαι.......

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Κατερίνα, που οφείλονται οι ζαλάδες ; Μάλλον κούραση ε ; Ξεκουράσου, χαλάρωσε, φάε κάτι και νάνι !!!

Στη διατροφή της διαβητολόγου υποθέτω!!που θα πάει θα το συνηθίσω!!

πίκρα όταν είναι χαμηλά φαντάσου τι θα κάνουμε στον 9ο που θα είναι συνέχεια χαμηλά!!!

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

Μόλις εστειλα την εργασια !!! Με πονάει ο αυχένας μου απο τον Η/Υ, δε σήκωσα κεφάλι 10:30-2:30 !!! Αλλα τελείωσα ... Θα μπω να κανω ενα καυτό μπανιο να ξεκουραστώ ...

Σας ευχαριστω ολες για τη συμπαράσταση !! Δυστυχώς δε γλίτωσα την ταλαιπωρία, αλλα τελικα ολα έγιναν, μακάρι να ειχα αποφύγει να στεναχωρηθω και να εκνευριστω τοσο πολυ!!

Επίσης έσπασα την οποία "διατροφη" έκανα... Εφαγα δυο πίτες goodys και ενα πακετο κρακερς, αλλα δε γινόταν αλλιώς, αφήστε που νομιζω ο τόσος εκνευρισμός που μου βγήκε δεν ηταν μονο απο την πιεση της δουλειάς που το τελευταίο διαςτημα ηταν μεγαλη, αλλα και σπο την πιεση να μην μπορω να φάω οτι θελω, οπως θελω, οπως έκανα μια ζωή και απο το άγχος να δω τι θα κανω με το θεμα του ζαχαρου χωρις να ειμαι σίγουρη αν πρεπει να καταπιεστω (δεν εχω πειστεί ακομα οτι δεν ειναι υπερβολές ολα αυτα). Μου φάνηκε δηλαδή οτι ξαφνικά ολα μου πανε στραβά, που εντάξει δεν ειναι ετσι...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Γειά σας!!! Γύρισα από τη δουλειά, αλλά εδώ και δυο ώρες έχω τρελές ζαλάδες, με έχει πεθάνει αυτή η διατροφή και εντωμεταξύ κάποιες μετρήσεις μου είναι πολύ χάλια.

Βρε Κατερινα, μηπως το παρακάνεις με τη διατροφη; Υποτίθεται οτι πρεπει να συνδυαστεί στις διατροφικές σου συνήθειες και να μην πεινας. Μηπως να δεις κσι κάποιον άλλο γιατρο ή να επαναλαβεις την εξεταση; Οταν λες κακές μετρήσεις εννοείς ψηλές;

EGd5p3.png

vYCpp2.png

zizoulis αυτό είναι το site του γιατρού που έβλεπες την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεόραση? γιατί στο άρθρο του 'Σακχαρώδης Διαβήτης της Κύησης' δίνει άλλες τιμές σαν ενδεικτικές... τί τελικά ισχύει?

http://www.zoupasmd.gr/

Το όνομα ειναι ιδιο, αλλα η φωτογραφια αλλη. Ειναι πιο μεγάλος ο γνωστός Ζουπας. Τη συνεντευξη μπορεις να τη βρεις στον alpha Ελενη. Υπαρχει το βιντεακι με θεμα Βιταμίνες, αλλα μίλησαν για ολα και για την εγκυμοσυνη.

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Καλό χειμώνα κορίτσια!!!!!

Α πα πα πα πα πα.... τι (κολό)καιρος είναι αυτός? (σορρυ, ακούνε και τα μωράκια μας)

Αυγοστομανούλες μου, μην τρελλάινεστε με τη διατροφή! Χαλλλλλλαρώστε λέμε! Μου φαίνετε ότι ήμουν από τις πρώτες που βρήκανε το διαβήτη κύησης. Τις πρώτες μέρες που έκανα ότι μου έλεγε ο γιατρός, ανχώθηκα και πιέστικα πολύ. Δέκα μέρες αναρωτική... τα έγραψα όλα στα μπιιιιιπ του γιού μου και όλα καλά.

Δεν είπα ότι δεν έχω πρόβλημα ζαχάρου... αλλά ξέρω τι ανεβάζει το δικό μου ζάχαρο και τα αποφέυγω....

Ανεβαίνει ο ζάχαρος μου με: φασολάδα, ρύζι, στρες, corn flakes, χαμπουργκερ, τραχανά...

Ενώ αν φάω μακαρόνια με κιμά και πάω μισή ώρα για περπάτημα είναι όλα καλά! Άσε που έχω βαφτίσει και τα παγωτά light και ιδανικά για τη διατροφή μου! Μια χαρά σας λέω!

καλημέρα ομορφες αυγουστομανούλες, καλό λασποχειμώνα να έχουμε!!! :P

σήμερα πήγα για τις εξετάσεις αίματος, κάθομαι στην αναμονή (2 είχα μπροστά μου και απο πίσω μου άλλους 2) και περιμένω όταν τσουπ μπαίνει ένας ηλικιωμένος (πολύ ευγενικά!). τον έβλεπα εντομεταξή ήθελε να μας πηδήξει όλους και να μπει πρώτος,έρχεται και η σειρά της μπροστινής μου, πάει αυτός κάθετε μπροστά απο την πόρτα έτυμος να μπει μόλις έβγαινε η κυρία οπότε πάω εγώ και του λέω "μετά την κυρία έχω εγώ σειρά, το λέω για να το ξέρετε..."με κοιτάει με ένα βλέμμα γεμάτο περιφρόνηση το ξέρω μου λέει.... μετά μέχρι να μπω είχε νεύρα και το ίδιο πήγε να κάνει και στην κοπέλα που ήταν μετά απο εμένα αλλά χώθηκε πρώτα η κοπέλα!! :D :D :D

αχ τώρα έφαγα τα πορτοκάλια μου πήρα το σίδερο μου και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ!!!!

α...χτες με πήραν και απο την λίμπερο να τους δώσω τα στοιχεία μου για δείγματα

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

Καλημερα απο την βροχερη Χαλκιδικη!!

Κανει κ κρυο... Μπρρρρρρρρ

Σημερα εχουμε τραπεζα, εφορια και να παμε να παρουμε χρωμα να βαψουμε την κρεβατοκαμαρα. Αυριο αδειαζουμε την ντουλαπα κ μετακινει ο Κ τα επιπλα και μεθαυριο αν αφησει ο καιρος θα βαψει την κρεβατοκαμαρα. Αφου παιδικο δεν θα κανουμε.

Παραγγειλαμε την κουνια κ μας ειπαν ενα μηνα..ολολευκη τη παραγγειλαμε.

Το βραδυ ανοιξαμε τις σακουλες, να βγαλω καρτελακια κτλ. Κοριτσια, χαμος στο σαλονι! Γενικα πανικος!!!το βοηθητικο δωματιο γεμισε με κουτια κ σακουλες.

Μου εμειναν τα καλλυντικα της μπουμπους κ γενικα ειδη φαρμακειου, καποια ρουχακια/φανελακια και σεντονια/πετσετες/προικα και ειμαστε κομπλε!

Θα παρω κ απορρυπαντικο μωρουδιακο και απο βδομαδα ισως αρχισω να πλενω σιγα σιγα.

Σκεφτομαι να τα βαζω στεγνωτηριο για καλυτερη αποστηρωση. Τι λετε; αααααα και ποιο απο ρρυπαντικο λετε; αρκαδι; Πλαντ μπειμπι;

bdf4p3.png

ziu_zitsu βασικά για το αρκαδι δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα...εγω θα πάρω ή πλαν μπεμπι ή προδερμ.... αχ και εγω θα πάω μέχρι τέλος του πείνα να ψωνίσω για τον πρίγκηπα ...θα πήγαινα νωρίτερα αλλά μας έκατσε δόντι (του άντρα) και θα πάει για απονεύρωση οπότε θα φύγει κανένα 100 εκει...

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

ziu_zitsu βασικά για το αρκαδι δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα...εγω θα πάρω ή πλαν μπεμπι ή προδερμ.... αχ και εγω θα πάω μέχρι τέλος του πείνα να ψωνίσω για τον πρίγκηπα ...θα πήγαινα νωρίτερα αλλά μας έκατσε δόντι (του άντρα) και θα πάει για απονεύρωση οπότε θα φύγει κανένα 100 εκει...

Ωχ κουραγιο στον αντρα σου!

Και τελος του μηνα ΟΚ θα εισαι... Εσεις ειστε και στην πολη. Εμεις ειμαστε 90χλμ απο Θεσσαλονικη και καθε φορα που παμε γιατρο κοιταμε να κανουμε και καμια δουλεια για να γλιτωνουμε τα πηγαινε-ελα.

Για το αρκαδι καπου ειχα διαβασει πως αφηνει σημαδια πανω στα ρουχα, αλλα νομιζα πως κυκλοφορει και σε υγρο... Μπορει κ να θυμαμαι και λαθος ομως...

Εμεις χτες κιντο και τζαμπο πηγαμε. Αλλα καναμε καλη δουλεια. Μετα βεβαια γυρισαμε χωριο κ δεν μπορουσα να ορισω το σωμα μου!!

bdf4p3.png

Εγώ πήρα εχθές το αρκάδι και έβαλα τα πρώτα ρουχαλάκια του μπέμπη. Είναι σκόνη και δε μυρίζει ιδιαίτερα... Άρχισα να βάζω τα λευκά... ρουχαλάκια/σεντονάκια. Πιστέυω για αυτά μια χαρά είναι. Είναι λίγο πιο οικονομικό. Με το που τελειώσει θα πάρω Proderm για τα ενχρωμα.

Κορίτσια καταρχήν να πω συγνώμη γιατί θα ρωτησω κατι που έχετε πει πολλές φορες αλλα επειδη εγω θα παω για καροτσι την τεταρτη πρέπει επιτελους να αποφασίσω! Οποτε ρωτάω και οι εμπειρες μου απαντάτε. Θα σας πω σε ποια αναμεσα ειμαι και για ποιους λογους για να ξερετε τι λεω.

Μου αρεσει πολυ το inglesina trilogy με 380ε λόγω ομορφιάς και ποιότητας. Το inglesina espresso 200ε λογω τιμης και ποιότητας . Το graco evo 360ε λογω ποιότητας. Και βρηκα και δυο εταιρείας με ωραια σχεδια και τιμες την hunk μαλλον λάθος την λεω και την cangaroo τις οποίες ομως απο οσους ρώτησα δεν τις ξερει κάνεις.

Τα λεω λιγο μπερδεμένα αλλα ελπιζω οσες έχετε παρει καρότσι να βοηθήσετε. Για να ξερετε τι θελω.. θελω ενα καρότσι μεχρι 350 βαρια βαρια για 3σε1 και γυρω στα 200 για σκετο καρότσι. Με βολεύουν και τα απλα γιατι μια φιλη μπορει να μιυ δωσει πορτ μπεμπε για τον πρωτο καιρο.

Καλημερα κοριτσακι!

Χτες παραλαβαμε το καροτσι μας απο κιντο. Το graco evo. Η τιμη του ηταν 390?. Με την βαση για το αυτοκινητο και ενα εξτρα στρωματακι που πηρα για το πορτ μπεμπε πηγε στα 465?. Πολυ οικονομικο σε σχεση με αλλα που ειδαμε. Εχουν αυτη την στιγμη και το symbio στα 550? (δεν χωρουσε στο πορτ μπαγαζ μας).

Το inglesina espresso το ειδα. Κου φανηκε στενο το καθισμα του.

Το trilogy πολυ καλο, κι αυτο δεν χωρουσε.

Τα αλλα δυο δεν τα γνωριζω.

Αααα και μας εδειξαν καινενα τριπλο, της κιντο με τιμη στα 290?. Μου ειπαν πως ειναι αντιγραφη των γνωστων μαρκων. Απλα τα κατασκευαζουν αυτοι. Αν θες να δω ποιο μοντελο και να σου πω.

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...